✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیرینی_نان_پنجره_ای
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🥨🧇🥠
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#شیرینی_نان_پنجره_ای
نشاسته گل نصف لیوان
شیر ۳چهارم لیوان
آرد ۱لیوان
تخم مرغ ۳عدد
وانیل شکری ۱بسته
نمک ۱پنس( مقداری که بین دو انگشت اشاره و شست باشد)
گلاب ۱چهارم لیوان
رنگ های خوراکی ژله ای در صورت تمایل از هر کدام چند قطره
پودر قند تقریبا نصف استکان
اول نشاسته و شیر و گلاب رو با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنین
بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و آخر سر آرد رو اضافه و هم میزنیم و مایع به دست اومده رو از صافی رد میکنیم
موادمون آمادس
من موادو ۳قسمت کردم و ریختم تو کاسه ها و بهشون رنگ خوراکی اضافه کردم و با قاشق های مجزا هم زدم
بعد ۳کاسه رو به کمک خواهرم همزمان ریختم تو کاسه بزرگتر
تابه کوچیکی رو انتخاب میکنیم وبه ارتفاع۲سانت توش روغن میریزیم و میزاریم رو شعله متوسط که گرم شه(نه داغ)
قالب رو ۱۰ثانیه میزاریم تو روغن که گرم شه و بعد میزنیم به مواد و میزاریم تو روغن که سرخ شه و قالبو ول کنه
نکته اینکه قالب اگه سرد باشه و کم تو روغن گرم گذاشته باشیم ،مواد ۳رنگمون بهش کم میچسبه و شیرینیا نازک و شکننده میشن
واگر قالبمون زیاد داغ شه تو روغن ،موقعی که قالبو میزنیم به موادمون مواد زود میپزه و از قالب جدا میشه و میریزه
پس ۱۰ثانیه قالب تو روغن بمونه کافیه
چندتا درست کنین قلق کار میاد دستتون😉
نکته دوم اینکه حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنین
شیرینی ها چند ثانیه ای میپزن، زیاد سرخ نکنین که رنگشون قهوه ای شه🥴
نکته سوم اینکه وسطای کار یه بار موادو با قاشق هم بزنین که ته نشین نشه مواد.
بعد از پخت هم شیرینی هارو به صورت برعکس رو دستمال بزارین که روغنشو بکشه
سعی کنین رو هم دیگه نچینینشون
آخر سر هم به مقدار دلخواه روشون پودر قند الک کنین
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ته_چین_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍛🍚
مواد لازم ته چین
برنج 3 الی 4 پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد من یه کامل و یه زرده استفاده کردم
ماست سفت و شیرین وبدون اب یک لیوان
فرانسه دسته دار
زعفرون دم کرده غلیظ
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
سینه مرغ پخته و ریش شده
زرشک نصف لیوان
پیاز متوسط 2 عدد سرخ شده
کره پاستوریزه
طرز تهیه
اول سینه مرغ رو
به تیکه های کوچک خرد کنید
سپس با کمی روغن ونوک قاشق
چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز
تفت بدین و
بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون
هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد
زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی
ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف
بشه وبعد برنج رو دراب
جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر
از برنج معمولی که درست میکنین بردارین
وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و
داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و
برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق
کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه
هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت
میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت
خیلی ملایم باشه من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم
وبه مدت 40 الی 45
دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از
دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید
نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#توپک_خرمایی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍪🥮🍘
مواد لازم
خرما٥٠٠گرم
روغن نصف پيمانه
گردو٢٠٠گرم
هل و دارچین(اختیاری)
،كنجد،پودر نارگيل(بمقدار لازم)
طرز تهييه:::::
اول هسته خرما رو ميگيريم بعد روغن گرم ميكنيم ،،بهش خرما و هل و دارچین رو اضافه ميكنيم با گوشت كوب ميكوبيمش بعد گردش ميكنيم داخلش گردو ميزاريم با کنجد و پودر نارگیل تزیینش میکنیم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مافین_سیب_زمینی_سوسیس
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥔🥧🍟
موادلازم
تخم مرغ:۳عدد
سیب زمینی متوسط:۲عدد
سوسیس:۲عدد
ماست:۱لیوان
پنیرپیتزا:۱۰۰گرم
روغن مایع:۱/۲لیوان
بکینگ پودر:۱ق چ خ
نمک،فلفل:بمقدارلازم
فلفل دلمه ایی رنگی سبز،زرد،نارنجی:ازهرکدام ۱عدد
ارد:۲لیوان
تخم مرغهارادرظرفی شکسته هم بزنیدتایکدست بشه،روغن،ماست،پنیرپیتزارواضافه کنید،هم بزنیدتاموادیکدست بشه،سیب زمینی،سوسیس،فلفل دلمه رونگینهای ریزخردمیکنیم،ارد،ب پ،رو۳بارالک میکنیم،به بقیه مواداضافه کنید،نمک،فلفل،روبریزیدهم بزنیدبمدت۲۰دقیقه به مواداستراحت بدین،داخل قالبهای مافین ریخته روش کمی پنیرپیتزابریزید،توفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه بمدت۲۰الی۲۵دقیقه،بپزیددراخرگریل روشن کنیدتاروی موادطلایی بشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
در این صبح
زیبـای بهاری
برایتان دو آرزو دارم
اول سلامتی و کانونی
گـرم از عشق و محبت
دوم آرامـش و دل خـوش
روزتون پراز خیر و برکت
🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مینی_پنکیک
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥞☕️🥧
آرد یک لیوان ونیم
شير یک لیوان
روغن مايع يك سوم ليوان
شكر 4ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ ١ عدد
بكينگ پودر یک ق چ
تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم
و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه
حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف یکبار مصرف بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شربت_ژله_ای
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍸🍹🍷
مواد لازم:
ژله نصف بسته
آب جوش نصف لیوان
شکر یک ق چ
گلاب دو ق غ
آب سرد نصف لیوان
تخم شربتی مقداری
طرز تهیه:
ابتدا تخم شربتی را با یک لیوان آب خیس کنید بذارید بمونه تا لعابدار بشه حالا نصف بسته ژله رو داخل ظرفی بریزید و نصف لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و به روش بن ماری حل کنید و بذارید داخل یخچال که نیم بند بشه وقتی که نیم بند شد خوب هم بزنید تا خرد بشه تخم شربتی و شکر رو به همراه نصف لیوان مخلوط آب و گلاب داخل ژله بریزید و خوب با هم مخلوط کنید شربت شما آماده ست داخل لیوان های سرو شربت رو بریزید و چند تا تکه یخ هم بندازید.
🟣نکات مهم: این شربت رو همونجا که آماده کردین باید سرو کنید اگه بذارید داخل یخچال بمونه سفت میشه چون ژله ست دیگه و باز باید با مقداری آب و شکر مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت دلخواهتون برسه و بعد سرو کنید.
🟣وقتی تخم شربتی رو با آب و شکر و گلاب به ژله اضافه کردین باید تخم شربتی ها تو شربت معلق باشه اگه دیدین تخم شربتی ها معلق نشدن شربت رو کمی داخل یخچال بذارید تا غلیظ تر بشه و بعد خوب به هم بزنید و استفاده کنید.
🟣منظور از نیم بند شدن این هست که وقتی دستتون رو به ژله میزنید ژله باید به دستتون بچسبه و حالت نرمی داشته باشه .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_تابه_ای
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍚
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله).....250 گرم
پیاز.....1 عدد
سیر......1 حبه
گوجه فرنگی......2 عدد
فلفل دلمه ای.....1/2 فلفل
نمک، فلفل، زردچوبه، سماق......به مقدار لازم
روغن زیتون و روغن.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز و سیر رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و سماق خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم. سپس گوشت ورز داده شده را درون تابه گذاشته و خوب پهن می کنیم تا جاییکه قطر گوشت 1 سانت شود. سپس مقداری روغن و روغن زیتون می ریزیم(روغن زیتون باعث خوش طعم شدن گوشت می شود)، تابه را روی شعله ی کم گذاشته و در تابه را می گذاریم. بعد از اینکه یک طرف گوشت برشته شد، برمی گردانیم. با یک کفگیر، کباب ها را به صورت طولی برش می زنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه برش زده و دور کباب می چینیم، در تابه را می بندیم. آب گوجه باعث خوش مزه شدن کباب ها می شود. وقتی یک طرف گوجه سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. زمانی که کباب ها برشته شدند، غذای ما آماده برای سرو می باشد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6