✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دیپ_اسفناج_هویج
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥦🥙🍲
#پیش_غذا
خوب بریم سراغ مواد من چون چشمی ریختم مقدار رو دقیق نمیگم
اول اسفناج رو درسته بخار پز کردم چون اسفناج من بیبی بود اگه برای شما درشت بود خیلی کم خرد کنید وابشو کامل بگیرید
ماست یونانی رو با اسفناج قاطی کنید مثل بورانی اسفناج وکمی پودر سیر (خووم درست کرده بودم) ریختم اگه سیر خام له شده هم بزنید عالی میشه نمک وفلفل سیاه هم بریزید 😉خوب تا اینجا که همون بورانی اسفناج بود
حالا یه هویج فرنگی رو رنده ریز کنید وتو مواد بریزید ویه مقدار گرده رو نگینی خرد کنید وبه مواد اضافه کنید کمی فلفل قرمز پاپریکا بریزید وپیاز خلال خشک یه مقدار بریزید (پیاز خشک خلال رو تو دستگاه قبلا خشک کرده بودم ) یه مقدار پنیر تبریز رو له کردم وتو دیپ ریختم بعد همه مواد رو با هم قاطی کردم ویه روز گذاشتم موند ومزه ها به خورد هم رفت
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_ریواس
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥦🥘🍛
ساقه ریواس پوست گرفته 500 گرم
سینه مرغ بدون استخوان 300 گرم
پیاز بزرگ 3 عدد
جعفری 100 گرم
نعنا 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری
سیر 1 حبه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبغوره 1/2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش ریواس با مرغ
پیاز ها را پوست گرفته و سرخ کنید، یک حبه سیر له کنید و روی پیاز تفت دهید تا طلایی شود.
اگر تمایل به استفاده از پودر سیر دارید، به جای یک حبه سیر از 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
سینه مرغ را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، سپس مرغ را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زردچوبه و سبزی های تفت داده شده س و بعد هم سه لیوان اب ریخته و در قابلمه رو میذاریم و با حرارت متوسط صبر میکنیم تا به روغن بیفته و خورشتمون جا بیفته کامل حالا
ریواس را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
ریواس تفت داده شده به مرغ اضافه کنید.
بعد از حدود پنج تا ده دقیقه خورش پخته شده و آماده سرو است، در پایان نصف قاشق غذاخوری آبغوره، و نصف قاشق غذاخوری آبلیمو به خورش اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید.
خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج نوش جان کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_قارچ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🌮🫓
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم
حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_بیسکوییتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🧁
بهمراه باترکریم نسکافه ای
برای باترکریم نسکافه ای:
250 گرم کره نرم
140 گرم شکر
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسکافه
1 قاشق غذاخوری آب
وانیل
300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخوری نسکافه
کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه رو داخل آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه.
نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸صبحتان با گل خورشید
🌱هم آغوش باد
🌸درد و غم از دل و
🌱از سینه فراموش باد
🌸صبح امید
🌱بخندد به گل روی کسی
🌸که او به شادی کسی
🌱یکسره در جوش باد
🌸سلام صبحتون بخیر و شادی
┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سیب_زمینی_شکم_پر
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🧀🥔🧈
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#صبحانه_مدرن
مواد لازم
سیب زمینی پخته شده 4 عدد
کره 50 گرم
پنیر رنده شده 50 گرم
تخم مرغ کوچک 4 عدد
خامه ساده 4 قاشق سوپخوری
اسفناج به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
ساقه پیازچه تازه خرد شده به مقدار لازم
میوه به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را با دمای 450 درجهی فارنهایت(230 درجهی سانتیگراد) یا شمارهی 8 گاز روشن کنید.ابتدا برشی از بالای سیبزمینیها را برداشته و بوسیلهی اسکوپ و یا با هر وسیلهی دیگری مقداری از داخل سیبزمینیها را خارج کرده و پس از پوره کردن در کاسهای بریزید و به میزان لازم از مقدار کره را آب کرده و به پوره اضافه کنید و پنیر رنده شده را بیافزائید. گرمای سیبزمینی پوره شده پنیر را شل میکند و با هم زدن، مواد به راحتی با هم مخلوط میشوند، سپس داخل سیبزمینیهای کمی خالی شده را با مایهی به دست آمده پوشش دهید، به طوری که کاملاً سطح داخلی سیبزمینیها با مایه آستر شده و کاملاً مایه به داخل سیبزمینیها پِرِس شود و به اندازهی یک تخممرغ کوچک، حفرهای در وسط آن پدید آید و سپس داخل هر حفرهی ایجاد شده را با یک عدد تخممرغ پُر کنید. بعد روی هر سفیدهی تخممرغ را با یک قاشق سوپخوری از خامه پوشش دهید. پس از آماده کردن همهی سیبزمینیها، آنها را داخل ظرف مناسب مخصوص داخل فر بچینید و سپس ظرف را در طبقهی وسط فر گرم شده برای 8 تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که تخممرغها بسته شوند، بگذارید.
سیبزمینیهای آماده شده را از فر خارج کرده و به ظرف سرو منتقل کنید، برگی از اسفناج یا برگ چغندر را کنار آن گذاشته و گوجه گیلاسیهای نیمه شده را روی برگ سبز بگذارید، ساقهی خرد شدهی سبز پیازچه را روی تخممرغهای بسته شده پاشیده و صبحانهی مدرن را به صورت داغ همراه با میوهی خرد شده سرو کنید.
نکته:
1-در صورت تمایل میتوانید ابتدا سیبزمینیهای شسته و خشک شده را با کمی از کرهی فوق چرب کرده و داخل فویل بپیچید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجهی فارنهایت(200 درجهی سانتیگراد) یا شمارهی 6 گاز برای 60 یا 75 دقیقه بپزید و سپس صبحانه را تهیه کنید.
2-میوههای مورد علاقه و هماهنگ را میتوانید، پس از برش دادن به شکل زیبائی در ظرف سرو بچینید، با خامهی شیرین شده یا با خامهی عسلی منقش کرده و همراه صبحانه سرو کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_میگو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍤🍚🍛
من یکی دو ساعت میگو ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگورا هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردوخرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از مدل میگوپفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پلو_مرغ_عربی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍛🍚
🔴مواد لازم:
مرغ: 400 گرم
برنج: 2 پيمانه
پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده)
فلفل دلمه ای: 2 عدد
زعفران: 2 قاشق غذاخورى
سیب زمینی: 2 عدد
فلفل قرمز: 2 عدد
پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم
جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان
سیر رنده شده: 1 حبه
میخک: ٢ عدد
هل: ٣ عدد
برگ بو: 2 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری
🔴دستورالعمل:
تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد (هم نزنيد) و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و برنج كاملا بپزه و بعد نوش جان!❤️😘
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#نان_باگت
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥯🍞🥖
#نان_ساندویچی
🌸برای داشتن کیفیت بهترحتماازترازواستفاده کنید🌸
آردنان فانتزی 500 گرم
آب ولرم 250 میلی لیتر
خمیر مایه 8 گرم
بهبود دهنده 5 گرم
نمک 7 گرم
شکر 8 گرم
روغن مایع یا کره 30
طرز تهیه
همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید.
وبعداب وروغن رو اضافه کنید موادرو
خوب مخلوط کنید حسابی وبعد روی
میز کار ارد کمی ارد بریزید ده دقیقه
ورز دهید می تونید از همزن هم
استفاده کنید .
خمیر رو در کاسه چرب شده به مدت
نیم تا 1ساعت قرار دهید تا حجم خمیر
دوبرابر شود بعد پف خمیر رو می گیریم
چونه های 60گرمی برای نون گرد
و 80 گرمی برای باگت می گیریم داخل
سینی فر می چینیم وروشون ارد
الک می کنیم وبا پارچه می پوشانیم
برای استراحت دوم 40 تا 50 دقیقه
وقتی حجم گرفتن کمی اب اسپری
می کنیم وداخل فر 200درجه که از
قبل گرم شده به مدت 20 تا 25
دقیقه بپزد.
ازفرکه خارج کردیدبانایلون تمیزوپارچه بپوشونیدیه نیمساعتی بمونه بعدبرش بزنیدباهرچی دوست داشتیدمیل کنید👌
🌸من طبق معمول همیشه بدون فربافردستسازخونگی پختم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کرپ_بقچه_ای
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥟🍗🥗
تخم مرغ....۳عدد
ارد....۱پیمانه
شیر....۲/۳پیمانه
روغن....۳قاشق غذاخوری
آب سرد....۲/۳پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا ارد داخل ظرفی بریزد.تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید.شیر و روغن و یک پنس نمک اضافه می کنیم.مواد را با همزن دستی بزنید.اب را کم کم بریزد.مواد نسبتا رقیقی درست میشه.حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.کف تابه تفلونی رو چرب کنید.یک ملاقه از مواد داخلش بریزد.یکم تابه رو بچرخونید تا صاف و یکدست بشه.وقتی که حباب زد،زیر و رو می کنیم.همه مواد رو دونه دونه درست می کنیم.داخل بشقاب بزارید .روشو حتما پلاستیک بکشید تا خشک نشه.
سپس دونه دونه برداشته مواد دلخواه داخلش بریزد.و به شکل پلیسه جمع کنید و خلال بزنید.من داخل کرپ #سالاد_مرغ_کرفس ریختم.شما هم به سلیقه خودتون هر چی دوست دارید بریزد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_غوره_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍇🍆🥘
بادمجان قلمی متوسط .....۳عدد
پیاز متوسط خلالی شده .....۱عدد
گوشت ماهیچه گوسفند ....۳۰۰گرم
• گوجه گیلاسی....۱۰عدد
رب کوجه فرنگی .....۱/۵ قاشق سوپ خوری
غوره ....۱/۳پیمانه
زعفران دم کرده....۱قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن
آب .....به میزان لازم
نمک،زردچوبه،فلفل .....به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را توی قابلمه ای که مقدار کمی روغن داخلش ریختیم تفت میدیم تا نرم و شفاف بشه. سپس گوشت را بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز با هم تفت می دیم تا آبِ گوشت کشیده بشه.
بعد زردچوبه را اضافه کرده وکمی به تفت دادن ادامه میدیم تا گوشت و پیاز رنگ بگیره. رب و زغفرون رو بهش اضافه می کنیم .اجازه بدید رب کمی سرخ بشه.بهش دو لیوان اب اضافه کنید تا جوش بیاد.حالا حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه.
بادمجان پوست کنید.روش نمک بپاشید تا تلخیش گرفته بشه.بعد بشورید و سرخ کنید.اگه دوست دارید عین من برش بزنید تا لایه هاش کامل سرخ بشه و زودتر بپزه.😌
بعد از پخت گوشت نیم ساعت آخر غوره و گوجه و بادمجان اضافه کنید.بزارید کمی نرم بشه.
خورش بادمجان آماده شده رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و همراه چلو سرو کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6