✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_بدون_فر
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🍪🥧🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_بدون_فر 😋😋
دوستان طرز تهیه رولت بدون فر رو براتون میزارم لطفا کامل بخونید چون من طرز تهیه رو مو ب مو میزارم ک جای هیییییچ سوالی باقی نمونه😊
مواد لازم برای چهارده عدد رولت: تخم مرغ سه عدد_ شکر سه ق غ سر پر_ ارد سفید سه ق ع سر پر که تقریبا نصف پیمانه شد_ بکینگ پورد نصف ق چ_ وانیل نوک ق چ_ گلاب یک ق غ_ روغن مایع یک ق غ
ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن_ بعد گلاب رو اضافه کن و ده ثانیه بزن و بعد هم روغن و پنج ثانیه بزن . و در اخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو طی دو مرحله هر مرحله شش ثانیه با دور کند هم بزن و تماممممم . شعله پخش کن رو از ربع ساعت زودتر بزار روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم . تابه رو در بیارید و کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کن با برس کف کاغذ رو یکممممم ارده یا کره اب شده بزن البته این کارا رو باید از قبل انجام بدین و اماده باشه. مواد رو بریز کف تابه مواد رو با پشت قاشق اروم صاف و یکدست کن واشر قرمز دور تابه هم در بیار . درب تابه رو ببند بزار رو حرارت و بعد از بیست دقیقه چک کن اگه روی کیک سفت شده و خمیری نیست تابه رو برگردون و یه هفت دقیقه ای اجازه بده که اونطرفش هم یکممممم فقط یکم طلایی شه . اگه زیاد طلایی شه رولت خسک میشه و موقع رول میشکنه. خمیر رولت باید نرم و سبک باشه پس نزارید خشک شه. بعد رولت رو بزار روی ی پنجره فلزی و کاغذش رو جدا کن و ده دقیقه اجازه بده از گرما بیوفته. دوباره رولت رو بزار روی همون کاغذ که جدا کردی و ی لایه نازک پودر قند روی کیک بپاش خیلی کممممم. و به همراه کاغذ رول کن. یعنی کاغذ هم بینش رول بشه. بعد بزارش توی یه پلاستیک و بزار گوشه یخچال تا شکل بگیره . این کار برا اینه که خمیر حالت لوله ای به خودش بگیره. بعد از نیم ساعت رول رو باز کن و خامه کشی کن و بعد دوباره رولش کن البته بدون کاغذ. 😊 رول کنید و دوباره بزارید توی یه پلاستیک تا شکل خودش رو حفظ کنه و باز نشه . دو ساعتی بزارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش دهید و میل کنید. میتونید روی نون هم با خامه یا شکلات تزیین کنید. یا اینکه بین رولت از تیکه های کوچک موز یا گردو استفاده کنید. سایز تابه رژیمی من بیست و پنج در سی و هفت هست . توی تابه معمولی هم میتونید درست کنید . حتما روی کاغذ رو چرب کنید وگرنه رولت بهش میچسبه. حتما حتما کاغذ روغنی لازمه بدون کاغذ نمیشه. خامه حتما باید فرم گرفته باشه (خامه قنادی) من اماده میخرم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_ماکارونی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥟🌮
ماکارونی فرمی دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ. آبپز شده نصف یک عدد
قارچ 200 گرم
پیاز دوعدد
پنیر پیتزا دو مشت
ذرت نصف یک قوطی کنسرو(من فریز شده داشتم دو مشت استفاده کردم)
فلفل دلمه ای کمی
سوسیس یک عدد
تخم مرغ سه عدد
رب و نمک و فلفل و آویشن .
.
پیازها رو سرخ میکنیم و قارچها رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینکه آبشون رو کشیدن سوسیس رو هم که نگینی خرد کردیم اضافه میکنیم که کمی سرخ بشن. سینه مرغ ریش شده و فلفل دلمه و ذرت رو هم اضافه میکنیم. در آخر به موادمون رب و نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم. بعد از خاموش کردن شعله دو مشت پنیر پیتزا به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. موادمون رو میذاریم کنار تا خنک بشه. ماکارونی رو طبق دستور بسته آبکش میکنین وقتی آبشون رفت با موادمون خوب مخلوط میکنیم سه عدد تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه خوب هم میزنیم و به ماکارونی اضافه میکنیم. تو یه تابه بزرگ روغن میریزیم تا خوووب داغ بشه. روغن باید خوب داغ بشه که هم کوکو به تابه نچسبه و هم اطراف کوکوتون ترد بشه. مایه کوکو رو تو تابه میریزیم و روشو صاف میکنیم بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد طرف دیگه اش رو هم سرخ میکنیم و سرو میکنیم.
پ.ن: من چون دوست داشتم کوکوم نازک باشه توی دو تا تابه درست کردم. به نظر من نازکش خوشمزه تره. و یا اگه تعدادتون کمه با نصف مواد درست کنید که بشه یه تابه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#باقلا_قاتق
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🥗🍲
مواد لازم📝
لوبیای مخصوص باقلاقاتق ۲۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
سیر یک بوته
تخم مرغ ۴–۳ عدد
شوید خشک ۲/۱ فنجان یا شوید تازه: ۱۰۰ گرم
زرد چوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس میکنیم. سپس پوست آن را میگیریم. سیر را پوست گرفته و خرد میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم. باقلای پوست گرفته را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. زرد چوبه و شوید را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. به باقلا آنقدر آب اضافه میکنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و میگذاریم بپزد، ولی له نشود. نمک و فلفل آن را میزان کرده و ۳ عدد تخم مرغ را هم میزنیم و به خورشت اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا تخم مرغها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف میکشیم. یکی از تخم مرغها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار میدهیم.
نکته:
۱_اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم، هنگام پختن له نمیشود. ۲- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#رولت_کوکو_سبزی
با قالب ریلیف مت برای 10 نفر
مواد لازم
سبزی کوکو 400 گرم ریز
تخم مرغ 9 عدد
آرد 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 100 میلی لیتر
طرز تهیه : رولت کوکو سبزی با قالب ریلیف مت
مواد لازم برای داخل حفره های ریلیف مت :
آرد 2 قاشق سوپ خوری * کره 3 قاشق سوپ خوری * تخم مرغ 2 عدد * آب جوش 3 قاشق سوپ خوری*
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده زرده ها را با آب جوش به هم می زنیم. سفیده ها را نیز جداگانه آنقدر می زنیم تا پف کند. کره را به همراه آرد با زرده مخلوط کرده و سپس سفیده را با مواد مخلوط می کنیم. می توانیم این مواد را با رنگ های مجاز به دلخواه رنگی هم بکنید. سپس با پالت مخصوص حفره های ریلیف مت را پر می کنیم.
تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم. رولت را به مدت 15 دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.
برای داخل رولت هم میتونین 400 گرم پنیر خامه ای و 400 گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم.
واسه مواد میانی هم دستتون بازه میتونین :
1- ماست چکیده ومغز گردو
2- پنیرخامه ای ومغز گردو
3-ماست چکیده وسینه مرغ ریش ریش +مغزگردو وزرشک
4-ماست چکیده وکمی مایونز + سوسیس درسته یا کالباس ورقه ای
5-ماست چکیده وفلفل دلمه رنگی وسوسیس درسته
ویا هرچیزی که مایل بودین بزنین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بورک_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🫔🥗🍗
سینه مرغ دو عدد
پیاز ۵ عدد متوسط
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا یکپیمانه
نمک فلفل آویشن زردچوبه به میزان لازم
خمیر یوفکا یک بسته
مرغهای آبپز شده رو ریش ریش میکنیم
پیازهارو خلالی میکنیم سرخ میکنیم (پیاز تو طمش خیلی تاثیر داره هرچی پیاز بیشتر طعم بهتر😋) قارچ و اضافه میکنیم تفت ک خورد فلفل دلمه ای و در اخر مرغهارو اضافه میکنیم ادویه میزنیم و تفت میدیم
موادو کنار میزاریم خنک که شد خامه و پنیر پیتزا اضافه میکنیم
خمیر یوفکارو باز کرده و روش (یک عدد تخممرغ+یک ق غ روغن+ ۴ ق غ شیر که مخلوط کردیم) با فرچه میمالیممواد میریزیم میپیچیم و سرخ میکنیم
میتونید داخل فر هم یک ربع با دمای ۱۷۰ بپزید و در اخر گریلش کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیری_سه_رنگ
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍫☕️
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر ( لیوان 200 میلی ، یا چهار پنجم لیوان دسته دار)
4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم(نشاسته ذرت هم میشه)
1 عدد زرده تخم مرغ (اگر دوست ندارید میتوانید حذف کنید)
80 گرم شکلات شیری
60 گرم شکلات تلخ
1 پاکت خامه صبحانه
برای لایه وسط:
بیسکوییت کودک (یا هر نوع بیسکوییت دیگر مثل پتی بور )
طرز تهیه:
شیر ، نشاسته ، شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید. وقتی شروع به حباب زدن کرد اجاق را خاموش کنید. حدود 10 دقیقه گاهی هم بزنید تا از داغی بیفتد. خامه صبحانه را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و بدون معطلی داخل ظرف های مورد نظر بریزید از نصف ظرف کمی کمتر پر کنید. حدود 2 قاشق بیسکوییت پودر شده را داخل هر ظرف بریزید. سپس روی بیسکوییت ها دو عدد موز حلقه ای خرد شده بذارید. کرم باقیمانده را گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. شکلات ها را به کرم باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. کرم شکلاتی را داخل ظرف ها بریزید و با لیسک روی کرم را صاف کنید. روی دسر را با هر چیزی که دوست دارید میتوانید تزیین کنید. با این مقدار مواد 5 عدد از ظرفهایی که در فیلم میبینید و یک ظرف کوچک دسر آماده میشود اگر داخل ظرف های کوچکتر بریزید تعداد دسرها بیشتر میشود نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌺 ســـلام
🌸صبح زیباتون بخیر
🌺امیدوارم
🌸روزی تون افزون
🌺 وجودتون شادی آفرین
🌸دستاتون روزی رسون
🌺آرزوهاتون دست یافتنی
🌸و تنتون سالم وسلامت باشه
🌺صبح تون پر از بهترینها
┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_فرانسوی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🧁🍮🍨
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_فرانسوی_فغزیه
دسر فرانسوی بی نظیر که با توت فرنگی هستش و بمب کالری
یکم کارش زیاده اما می ارزه چون بسیار خوشمزه اس
از سه قسمت تشکیل شده یک کیک اسفنجی و نازک بعد کرم موسلین و توت فرنگی و یه رویه ی خوشمزه
مواد لازم کیک
تخم مرغ 4 عدد
پودر شکر 125 گرم
وانیل کمی
کره 50 گرم
آرد 125 گرم
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
همه ی مواد رو توی محیط آشپزخونه میذاریم
فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم گرم بشه
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم، قالب رو آمادده میکنیم میتونین از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنین
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه
بعد کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و باز خوب میزنیم
آرد رو تو مایه ی کیک فولد میکنیم وقتی مواد یکدست شد توی قالب میریزیم
من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد با تستر چک کنین
از فر بیارین بیرون تا خنک بشه
مواد لازم کرم موسلین
شیر 600 میلی لیتر
تخم مرغ 5 عدد
وانیل کمی
پودر شکر 180 گرم
نشاسته ذرت 100 گرم
کره 150 گرم
شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه
تخم مرغها رو با وانیل و باقی شکر میزنیم به مدت 5 دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و میزنیم تا حل بشه
شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغها اضافه میکنیم
مایه ی کرم رو به قابلمه برمیگردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه
وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل میکنیم و میزنیم تا فرم بگیره و سرد بشه، نصفی از کره رو میریزیم و خوب میزنیم
روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه
بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه
مواد لازم دسر خوشمزه ی فغذیه
کیک بالا
کرم موسلین بالا
توت فرنگی نیم کیلو
مارمالاد 3 قاشق
آب جوش 4 قاشق
سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر
کیک رو کف قالب میذاریم، مارمالاد رو با آب جوش رقیق میکنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش میکنیم
تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف میکنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم
تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم
یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم
لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم
مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم
میذاریم برای 5 ساعت توی یخچال تا خوب ببنده
برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده میکنیم
توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنین
هر بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر
اين دستور اصلى هست شما ميتونيد از كيك شكلاتى يا قهوه و نسكافه براى درست كردن فغزيه شكلاتى استفاده كنيد
براى كرم يا موس شكلات ميتونيد توى دستور پودر كاكائو يا نسكافه يا شكلات دلخواه كه بن مارى شده استفاده كنيد فقط به مقدار شكر توجه كنيد كه كم شيرين نشه
توى دسر شكلاتى يا قهوه نسكافه ميتونيد از فندوق يا گردو و موز و اناناس بهره بگيريد كه خيلى هم خوشمزه ميشه و براى روى كار هم از گاناش سفت و هم از نوتلا ميتونيد استفاده کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شامی_رودباری
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍚
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری و ریحان خرد شده کمی
گلپر نمک و فلفل مقداری
روغن زیتون مقداری
گوجه فرنگی نیم کیلو
رب گوجه یک قاشق
سبزی پلنگ موشت (بوانجیل) خشک شده یک قاشق غ
طرز تهیه:
گوشت چرخ شده با پیاز رنده شده و اب گرفته نمک وفلفل سیاه و گلپر و سبزیها خوب چنگ زده بعد به اندازه کف دست و نازک پهن می کنیم سپس در روغن زیتون با حرارت خیلی کم سرخ میکنیم .
گوجها را پوست کنده و رنده میکنیم یک پیاز کوچک را با روغن زیتون تفت داده تا طلایی شود یک قاشق رب گوجه را اضافه کرده بعد از این که رنگ باز کرد به ان نمک فلفل زردچوبه اضافه کرده در اخر پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده می گذاریم تا جا بیوفتد در اخر هنگام سرو کف ظرف سس ریخته شامی را روی سس قرار داده کمی گلپر روی ان می ریزیم و میل میکنیم
نوش جان
پ.ن تمام مراحل سرخ شدن این غذا حتما باید با روغن زیتون بودار بوده تا طعم و مزه اصیل ان حفظ شود
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پف_پفی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍭🍵🍭
#پف_پفی_چوبی (مارشمالو)
ژله .......۲بسته (دو رنگ)
آب.....یک سوم پیمانه برای هر بسته ژله
شکر......یک چهارم پیمانه برای هر بسته ژله
پودر نارگیل
طرز تهیه :
یک بسته ژله رو با یک سوم پیمانه آب و یک چهارم پیمانه شکر رو شعله کم قرار میدید و با قاشق هم میزنید تا شکر و ژله خوب حل بشن.حواستون باشه قل نخوره.بعد که حل شدن از رو گاز برمیدارید یک ربع با همزن برقی اول دور کند بعد هم دور تند میزنید تا بافتش شبیه خامه بشه داخل قالب پودر نارگیل ریخته مواد خامه ای شکل را توش میریزیم و صاف میکنیم سیخ چوبی و از وسط دو قسمت کرده داخلش میذاریم و میزارید یخچال تا ببنده حدود ۱۰ دقیقه.
بعد از یخچال خارج کرده چاقو را خیس کنید(برای راحتی کار)دور ژله رو از قالب جدا کرده و به آرومی جدا کنید و داخل پودر نارگیل میغلتونید.
من دور ژله رو داخل ترافل زدم.
نکته : با هرطعم ژله ای که دوست دارید میتونیددرست کنید ولی مواد طبق دستورباشه و حرارت زیاد ندهید فقط شکر اب بشه بنظر من شکر زیاد بود یک ششم پیمانه شکر بنظرم کافیه من از دو طعم ژله بلوبری و آناناس و رنگ خوراکی بنفش و مشکی استفاده کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6