eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.7هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
. میدونم گرونیه😣 💰درکتون میکنم ولی برای تنوع هم که شده یه مختصر با طعم عشق❤️ تو دورهمی خانوادتون بزنید به رگ تنتون سالم🌸 | اوقاتتون شیرین😉 .
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب سیخی تابه‌ای 😍 سینه مرغ یک عددکامل زعفران دم‌کرده ۲ق غ ماست و سس هرکدوم یک قاشق میتونید یکیشو انتخاب کنید نمک زرچوبه فلفل سیاه پاپریکا و ادویه های دلخواه سیر ۲تا۳حبه، پیاز یک عدد کره ۵۰گرم روغن مایع یا روغن زیتون ۲تا ۳ق غ 💥حتما از قبل مواد رو آماده کنید و بزارید ۵تا۶ساعت استراحت کنه. کره روحذف نکنید که خیلی نرم‌ و خوشمزه میشه @A_mizali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیشلیک با سیب‌زمینی کبابی😍 مواد لازم: دنده گوسفندی یا شیشلیک رو با موارد زیر مزه‌دار کنید: شیشلیک: ۴۰۰گرم نمک و فلفل سیاه روغن زیتون (هر سه اسپری از این روغن زیتون، معادل ۱ گرمه) زیره: ۱ قاشق چای‌خوری سرخالی ۲ تا حبه سیر رنده شده 🥭🥬🥗🥘🍅🍚🌶 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابگوشت مرغ 😋 مواد لازم به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک 🍗 لیمو عمانی ی عدد رب یک تا دو قاشق غذاخوری ادویه و نمک به میزان لازم ی عدد پیاز متوسط سیب زمینی یک یا دو تا متوسط لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنین 🥭🥬🥗🥘🍅🍚🌶 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
17.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: غوره🍇 نمک🧂 اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین من برای ۱۵ کیلو غوره یه کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه✨ @A_mizali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم شکلات تخته ای مقداری کره میوه خشک مغزها شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بن‌ماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدل‌میوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید @A_mizali
طرز تهیه: سه تا سیب زمینی متوسط رو پختم بعد رنده کردم و با یه پیاز ابگرفته شده و یه تخم مرغ و نمک و فلفل زرچوبه هم زدم تا خمیر یکدست بشه بعد از خمیر برداشتم و توی دست پهن کردم و از مواد میانی توش گذاشتم و کاملا با دست بستمش و پشت و روشو کاملا ارد سوخاری(ارد نون)زدم و تو روغن سرخ کردم.برای مواد میانی من پیاز داغ و گوشت چرخکرده و فلفل دلمه رنگی و زرشک و سیر و جعفری خرد شده و رب گوجه و اویشن و نمک و فلفل @A_mizali
🍘کرم خرمالو😋 🍮خرمالو ۳۰۰ گرم 🍮 خامه قنادی ۳۰۰ گرم 🍮 شکر ۱/۴ پیمانه 🍮پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری 🍮شیر ۱/۴ پیمانه طرز تهیه دسر کرم خرمالو🍨 پودر ژلاتین را با ۶ قاشق غذاخوری آب سرد روی بخار کتری حل کنید.شیر و شکر را روی حرارت ملایم بهجوش آورید و کنار بگذارید.خرمالو رو پوست کنده و به کمک مخلوط‌کن پوره کنید. خامه قنادی را به خرمالوی پوره شده اضافه کنید.زمانی که شیر کمی خنک شد، ژلاتین حل شده را به آناضافه کنید.در نهایت پوره خرمالو و خامه را با مواد ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۵ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کرم خرمالو کاملا سفت شود. 👨‍🍳 @A_mizali
🥃شربت دارچینی مواد لازم 🍻 🧊شکر قهوه ای 1 فنجان 🧊آب 1 فنجان 🧊چوب دارچین 1عدد طرز تهیه شربت دارچینی☕️ برای تهیه شربت دارچینی، همه مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جون بیاید. اجازه بدهید تا شربت مدتی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 10 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود این شربت را میتوانید به همراه آب لیمو میل کنید و یا به عنوان طعم دهنده برای نوشیدنی ها و یا کیک ها استفاده کنید. 👨‍🍳@A_mizali
🍗 کوردن بلو مرغ برای 2 نفر 🫑مواد اصلی 🧇فیله سینه مرغ 2 عدد 🧇ادویه به مقدار لازم 🧇پنیر گودا 5 ورق 🧇ژامبون 5 ورق 🧇تخم مرغ 1 عدد 🧇آرد سوخاری 1 پیمانه 🧇روغن مایع به مقدار لازم 🍗طرز تهیه کوردن بلو مرغ🍗 1. ابتدا 2 عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک کوب آن ها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزه دار شوند 2. سپس 5 ورقه پنیر گودا و 7 ورقه ژامبون را در سطح میانی فیله ها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت 10 تا 20 دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آن‎ها را به 1 عدد تخم مرغ زده شده آغشته کرده و بعد در 1 پیمانه آرد سوخاری بغلتانید. 3. روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیله‎های آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند @A_mizali
_گریل_شده 500 گرم سینه مرغ بدون پوست 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🍾 1 قاشق غذاخوری آب لیمو🍋 2 قاشق غذاخوری آویشن خشک 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل🧂 به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری آویشن یا جعفری تازه 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 ابتدا تکه های مرغ را با حوله ی آشپزخانه خشک کنید تا آب اضافی نداشته باشند.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روغن زیتون🍾 ، آب لیمو🍋 ، آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل🧂 را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ کامل به مواد آغشته شود و برای مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و مرغ ها روی ماهیتابه گذاشته و دو طرف آنرا گریل کنید تا کامل پخته شود. @A_mizali