خوراک فیله گوساله
مواد لازم
فیله گوساله ... 220 گرم
قارچ خرد شده ... 250 گرم
آب گوشت ... 120 میلی لیتر
سیر ... 1 عدد
آویشن ... 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ... 1 قاشق غذاخوری
آرد برای پاشیدن به گوشت
کره ... 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ... به میزان لازم
طرز تهیه
1- تکه های گوشت را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آبشان گرفته شود. هر دو طرف گوشت را با فلفل سیاه تازه و نمک طعم دار کنید.
2- روی گوشت ها را آرد بپاشید. کمی تکان دهید تا آرد های اضافی از روی گوشت بریزد.
3- یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید. زمانی که روغن داغ شد فیله گوساله را درون روغن انداخته و سرخ کنید.
4- هر طرف گوشت را به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا گوشت طلایی رنگ شود. بیشتر از این مدت، گوشت را روی حرارت رها نکنید؛ چون در این صورت خشک و سفت می شود.
5- گوشت سرخ شده را در کناری بگذارید تا خنک شود.
6- برای تهیه خوراک فیله گوساله در ادامه باید سیر را پوست گرفته و خرد نمایید. در همان روغنی که گوشت را سرخ کردید، سیر را هم سرخ کنید.
7- سیر را برای یک دقیقه در ماهیتابه بهم بزنید. سپس قارچ های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کرده و با هم تفت دهید.
8- قارچ ها را روی حرارت متوسط قرار داده و تفت دهید تا وقتی که آب بیندازند.
9- آب گوشت را به قارچ و سیر درون ماهیتابه اضافه کنید.
10- اجازه دهید مواد با هم بجوشند تا حدی که آب گوشت کم شده و مقدار آن نصف شود.
11- یک قاشق غذاخوری آویشن در ماهیتابه بریزید. یک قاشق غذاخوری کره سرد را برش های کوچک بزنید و به مواد اضافه کنید. مواد را با هم بهم بزنید تا حدی که تکه های کره ذوب شود.
12- تکه های گوشت را به قارچ روی حرارت اضافه کنید.
13- تکه های گوشت را به سس قارچ آغشته کنید و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار دهید تا گوشت ها گرم شوند.
14- خوراک فیله گوساله را همراه قارچ در ظرف سرو بکشید و به همراه پوره سیب زمینی و لوبیا سبز پخته نوش جان کنید. همچنین میتوانید فیله گوساله را همراه با پاستا میل کنید.
نکته ⬅️ برای سرخ کردن گوشت حرارت باید در حدی باشد که گوشت به سرعت قهوه ای رنگ شود، اما کره نسوزد.
#خورش بزقرمه(کرمان)
اين غذا يکي از غذاهاي محلي کرمان است که به دليل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئين است.
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
کشک ساييده 3 پيمانه
گوشت سر دست و ماهيچه پرچربي بزغاله 1 کيلو
نخود نيم کوب 2 پيمانه
سير کوبيده 1 بوته
سير داغ به ميزان لازم
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوري
پياز ساطوري 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه: * گوشت، پياز، سير کوبيده و نخود را با دو ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. * سپس حرارت را ملايم کنيد. * پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمي نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نماييد. * در ديگ را نيمه باز بگذاريد و شعله را بسيار کم کنيد تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غليظ شود. * در پايان بزقرمه را در ظرف کشيده و روي آن را با سير داغ و محلول زعفران تزئين نماييد.
چند نکته: * بزقرمه را هم مي توانيد با نان بخوريد و هم به صورت خورش در کنار برنج ميل کنيد. * شما به جاي گوشت بزغاله، مي توانيد از گوشت هاي قرمز ديگر نيز استفاده کنيد. * گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسيار لطيف و خوشمزه است. لذا در تهيه اين غذا از گوشت بزغاله استفاده مي شود و بزقرمه يعني قرمه ي بزغاله.
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
خوراک گوشت و سیب زمینی
1)چهارعدد سیب زمینی متوسط را ابپز و پوره کردم و سه ق.غ جعفری خورد شده و نمک و فلفل و پودر سیر زدم و گرد کردم
2) 500گرم گوشت چرخشده(مرغ هم میشە)با یک ق.غ ارد نخودچی کە اگە نزاشتین ارد معمولی بزنید،و دو عدد پیاز متوسط رنده شده را باکمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه و ورز میدهیم و گرد میکنی
3)کف ظرف موردنظر را چرب میکنیم و سه عدد گوجه فرنگی حلقه شده را میچینیم و کمی نمک میپاشیم
4) قلقلی های درست شده از سیب زمینی و گوشت را روش میچینیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180بمدت یکساعت
5)بعداز یکساعت یک ق.غ رب گوجه را با سه ق.غ اب رقیق میکنیم و روشمیریزی م وروشو با پنیر پیتزا میپوشونیم و ده دقیقه دیگه داخل فر میپزیم
6(در نهایت مقداری اویشن روش ریختم
نکتە:
این خوراک هم بانون و هم بدون نون سرو میشە
بدون فر و در تابە هم میشە پخت
این خوراک نمیخواد اب بهش اضافه بشه چون گوشت و گوجه اب میندازن
روغن هم نمیخواد چون گوشت چربی داره و پنیرپیتزا هم داره چرب میشه
لازم نیست فویل بزارید
✦••┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
هر نصف بسته پودرژله را با نصف لیوان ابجوش بنماری کرده داخل یخچال بگذارید تا ژله نیم بند شود یعنی کامل سفت نشه،
برای نصف بسته پودرژله ،یک لیوان آب سرد داخل ظرف ریخته با یکی دو ق غ گلاب یا عرقیجات دلخواه(البته گلاب و...دلخواهه) ویکی دو ق غ شکر و۵_۴ ق غ تخم شربتی خیس خورده و لعابدار شده ،خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود،
پس ازنیم بند شدن ژله ،شربت را کم کم بهش اضافه کنید وبا همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه ،به این روش تخم شربتیها داخل شربت معلق میمونند وشربت امادست،
🛑اگر دیدین تخم شربتیها معلق نشدن کافیه شربت راکمی دریخچال بگذارید تا غلیظ تر بشه بعد خوب هم بزنید و استفاده کنید،
یک نکته مهمه دیگه اینکه:
اگر این شربت را تهیه کردین و استفاده نکردین وداخل یخچال گذاشتین مسلما سفت میشه چون ژله هست دیگه ، که موقع سرو کافیه دوباره با مقدار کافی اب و شکر مخلوط کنید وخیلی خیلی خوب هم بزنید تا یکدست بشه وبه غلظت دلخواهتون برسه وبعد سرو کنید،پس بهتره خیلی داخل یخچال نگهداری نشه یا اگر نگه داشتین قبل سرو چندساعتی بمونه بیرون یخچال تا باز بشه بعد استفاده کنید،
واینکه
✦┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#نودالیت_گوشت_قلقلی
✍️مواد لازم
💢نودالیت گوشت 2 بسته
💢گوشت چرخ کرده 400 گرم
💢سیر 1 حبه
💢پیاز یک عدد بزرگ
💢تخم مرغ 1 عدد
💢گوجه فرنگی 3 عدد
💢رب گوجه فرنگی به میزان لازم
💢ادویه به میزان دلخ
🍜در یک ظرف بزرگ گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، سیر خرد شده، پیاز رنده شده و ادویه ها را ترکیب کرده و به خوبی ورز میدهیم. سپس گوشت ورز داده شده را به صورت کوفته های کوچک در آورده و در ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه گوشت سرخ شده به آن گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی و کمی آب را اضافه می کنیم و میگذاریم تا بپزد.
🥘در همین حین نودالیت گوشت الیت را طبق دستور روی بسته آن درست میکنیم و از آب بیرون کشیده و درون مواد گوشتمان میریزیم.گوشت و نودالیت را با هم ترکیب کرده و سرو می کنیم. نوش جان!
"#شنیتسل_مرغ_با_سس_قارچ"
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
نمک فلفل سیاه
تخم مرغ 3 عدد
آب 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن
آرد سفید 2 پیمانه
پودر سوخارے 2 پیمانه
روغن براے سرخ ڪردن
قارچ به میزان دلخواه
پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره
آب سرد 1 پیمانه
اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین
اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین
هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه
حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه
بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین
تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه
تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری
میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین
حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه
لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین
مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و
بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه
وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره
حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#پیام_سلامتی
توصیه انجمن قلب آمریکا، به عنوان معتبرترین انجمن قلب در جهان
“مصرف حداقل دو وعده ماهی🐠در هفته برای سلامت سیستم قلبی و عروقی"
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5 فایده مهم دوچرخه سواری!
🚴 قلب را قوی نگه میدارد
🚴♀ روحیهتان را بهتر میکند
🚴 روند کاهش وزن را افزایش میدهد
🚴♀ تقویت سیستم ایمنی
🚴استرس را کاهش میدهد
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#دلمه_برگ_مو
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
آشــپـزی کــد بــانـو👩🍳
#دلمه_برگ_مو 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______ @ashpaziban
#دلمه_برگ_مو
مواد لازم برای 3 یا 4 نفر
برگ مو 500 گرم
گوشت چرخ کرده 200گرم
روغن به مقدار لازم
پیاز 1عددبزرگ
آب نصف پیمانه
سبزی دلمه: (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،ریحان)
برنج ابکش شده1پیمانه
نمک مقداری
ادویه دلخواه (من فلفل و زیره زدم)
لپه آبپزنصف پیمانه
طرز تهیه :
روغن رو داخل ظرف ریختم پیازرا کمی تفت دادم بعد گوشت را اضافه کرده وبا پیاز تفت دادم بعد سبزی دلمه نمک و فلفل را مخلوطش کردم یه تفت کوچیک دادم ادویه ها رو اضافه کردم و در آخر لپه و برنج رو اضافه کردم خوب مخلوط کردم در ظرف رو گذاشتم و به مدت 5 دقیقه روی شعله ی خیلی ملایم.قرارردادم بعد خاموش کردم.داخل یه قابلمه آب رو جوش آوردم یه کم نمک و روغن ریختم بعد برگ های دلمه روکه شسته بودم و دُم برگ هاشو گرفته بودم داخلش ریختم و گذاشتم 3_4دقیقه جوش بخوره تا نرم بشه و راحت تر پیچیده بشه بعد مخلوط فوق را در برگهای مو پیچیدم و درقابلمه روی هم چیدم نصف فنجان اب اضافه کردم یک بشقاب چینی روی دلمه ها گذاشتم تا مانع از باز شدن برگ ها بشه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد 15 دقیقه ی اخر چاشنی غذا را اضافه کنید من از شربت سکنجبین استفاده کردم
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#تهچین #مرغ
واسه دو نفر
یک عدد سینه مرغ یا ران مرغ و با پیاز و زرد چوبه و ادویه تفت بدید و بپزید.دو لیوان برنج و ابکش کنید و کانار بذارید یک عدد تخم مرغ و با یک ق غ گلاب و زعفران نسبتا فراوان😆و کمی پودر فلفل سیاه با چنگال خوب هم بزنید،اینجوری تخم مرغ زحم نمیده.دو ق غ روغن مایه و یک و یک سوم لیوان ماست چکیده اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد برنج آبکش و اضافه کنبد.کف و دور تابه رو با روغن چرب کنید.(روغن بیشتر از مواقع دم کردن برنج نیازه)نصف مواد و بریزید و با کف قاشق فشرده کنید مرغ ریش شده رو بریزید. اطراف تابه رو کمی از مرغ خالی بزارید. وگرنه از وسط تهچینتون میشکنه و موادتون بیرون میزنه.بعد نصف دیگه برنجو با کف قاشق فشرده کنید تا مواد بخورد هم برن تا باز نشه تهچین،شعله پخش کن بزارید و یک تا یک ساعت و رب زمان بدید تا طلایی بشه بعد برعکسش کنید تو تابه و اگه خواستید برش بدید...تاماممممممم.....🍴😋
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#نان #بربری
#نان
آرد سبوس دار حدود دو لیوان
نمک یک ق چ
خمیر مایه ی فوری یک ق م
بکینگ پودر نصف ق چ
آب ولرم یا شیر ولرم حدود یک لیوان
شکر یک ق چ
همه مواد رو با هم ترکیب کنید و خوب ورز بدید
دوستان دقت کنید که میزان آب و آرد تقریبی است آب رو کم کم اضافه کنید،تا جایی که خمیر به دست نچسبه،خمیر حدود یک ساعت و نیم استراحت بدید.
برای رومال هم یک ق چ آرد رو توی دو سوم پیمونه آب برزید و بزارید روی حرارت ملایم تا کمی، بپزه ولی سفت نشه!!!!بعد بزارید از حرارت بیفته.
پف خمیر رو بعد از استراحت بخوابونید و چونه بگیرید و توی سینی فر پهن کنید و با انگشت یا ابزار حالت بدید، و دوباره روش رو بپوشونید تا بیست دقیقه.
توی این بیست دقیقه فر رو گرم کنید، بعد از،استراحت دوم یک ق روغن بریزید.
توی مواد رومال و روی نونها رو حسابی رومال کنید. و کنجد بپاشید و توی فر ۱۸۰درجه بذارید تا حدود بیست و بیست و پنج دقیقه. اگه نیاز بود چند ثانیه هم گریل کنید.
┄┅┄┅✶👩🍳✶┄┅┄┄_______
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو