#شيرينى_بادامى 😋
🔸يك ليوان بادام روخيس،وپوستش روجداكرده وبعدازخشك شدن با دوق شكراسياب كنين.
پودربادام رابا يك ق پودرقندودوق گلاب مخلوط كرده تا خميربشه
ازخمير گلوله كرده و تزيين كنيد
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#دسر_موز_و_نسکافه 🍌 😋
▫️موز نرم ۳ عدد
▫️شیر ۳ پیمانه
▫️خامه ۱/۲ پیمانه
▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
▫️پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
▫️پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
🔸اول یه پیمونه شیر رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید. بعد شیر و به همراه خامه، شکر، موز و پودر نسکافه داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست بشه. اجازه بدید مخلوط ژلاتین خنک بشه و بعد به بقیه مواد اضافه کنید. بریزید تو ظرف سرو بزارید ۵ ساعت تو یخچال تا خودشو بگیره. با یه فنجون قهوه نوش جان کنید
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر موزی😜
لایه پایین:
2 بسته بیسکویت پتی بور
100 گرم کره ذوب شده
.
.
لایه وسط:
1 لیتر شیر
2 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته
آرد 4 قاشق غذاخوری
1 عدد تخم مرغ
1 ق چ وانیل
خامه نصف بسته
.
.
لایه بالایی:
خامه 1 بسته
100 گرم شکلات
.
.
2عدد موز
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی دانمارکی
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی دانمارکی
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی دانمارکی
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#شیرینی_دانمارکی
آب ولرم 1/3 لیوان
خمیرمایه 1 ق م پُر
شکر 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/4 لیوان
شکر 40 گرم معادل یک پنجم لیوان
آرد حدود 250 گرم
وانیل 1/4 ق چ
برای کِرِم شیرینی
آب یا شیر 1/2 لیوان
شکر 1/2 لیوان
آرد 1/4 لیوان
وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه
ابتدا خمیرمایه رو عمل میاریم
آب ولرم رو داخل ظرف بریزید و شکر رو بهش اضافه کنید بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. در ظرف رو بزارید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاد
◀️برای عمل آوردن خمیرمایه از ظرف کدر استفاده کنید چون خمیرمایه تو محیط گرم و تاریک خیلی بهتر عمل میاد ترحیحاً ظرفتون فلزی نباشه
تو یه کاسه نسبتاً بزرگ تخم مرغ، وانیل، شکر و روغن هم بزنید تا یکدست بشه بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و در نهایت آرد رو که قبلاً الک شده کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و به دست تمیز نچسبه
روی سطح کارتون کمی آرد بپاشید و خمیر رو 10 دقیقه ورز بدید
◀️در حین ورز دادن اگه خمیر حالت چسبنده پیدا کرد زیاد بهش آرد نزنید چون سفت میشه بهتره کمی دستتون رو چرب کنید
بعد از این که خمیر نرم و لطیفی بدست آوردید، اون رو داخل یه ظرف بزارید و روشو بپوشونید و در جای نسبتاً گرم یک ساعت و نیم اجازه بدید استراحت کنه
تو این فاصله کرم رو آماده میکنیم
آب یا شیر، شکر و آرد رو داخل یه قابلمه کوچیک بریزید و هم بزنید تا گلوله های آرد کاملاً باز بشه بعد روی حرارت ملایم مدام هم بزنید وقتی کمی غلیظ شد وانیل رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا کاملاً غلیظ بشه و بعد بزارید کنار تا خنک بشه
◀️اگه کرم شل باشه موقع پخت از شیرینی بیرون میاد
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید و یک دقیقه ورز بدید
خمیر رو به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید
سطح کارتون رو چرب کنید و هر قسمت از خمیر رو به شکل مستطیل به ضخامت حدود 3 میلیمتر پهن کنید و از کرم وسطش بزارید. خمیر رو ببندید و به قطعات مساوی برش بدید
در سینی که با کره چرب شده با فاصله از هم بچینید و روشو بپدشونید
نیم ساعت دیگه بهش استراحت بدید
بعد با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید و به دلخواه روش کنجد و ... بریزید
طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 20 دقیقه بزارید بپزه
در آخر میتونید گریل رو روشن کنید تا روش خوشرنگ بشه
.
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو