eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.7هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍆🍢 یکی از غذاهای بسیار محبوب و پرطرفدار ترکيه است که از ترکیب بادمجون🍆 وگوشت چرخ کرده تهیه میشه در بیشتر رستوران‌های سنتی ترکیه طبخ میشه و مثل بیشتر غذاهای ترکی طعم تندی داره . @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
. @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
🔅چند نكته طلايى براى پخت تهچين...👇🏻 •تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد •برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره. •برنج رو کمی دونتر آبکش کنید. . @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
‌‌‌تصمیم بگیر با دل خوشی های ساده معادله پیچیده ی زندگی را دور بزنی؛ در خنده اسراف کن و به غم پشت پا بزن. با باران هم آواز شو و بگذار ،🍃🌸 خورشید تنت را لمس کند... و برای بودن در شادی ها بهانه نیاور؛ گذشته را به دفتر خاطراتت بچسبان و از دلخوشی‌های بندانگشتی ساده نگذر...🍃🌸 برای گربه همسایه غذا بگذار... با سایه ات شکلک بازی کن و در سرزمین تنهایی آواره نباش؛ خودت را دوست بدار و مثل صبح بعد از باران خنک باش و دلپذیر... صبح دل انگیزتان بخیر 🐣 و نیکی باد دوستان جان امید که چهارشنبه تان بر مدار عشق و آرامش باشد .. مهرتان افزون باد .🍃🌸 @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
50.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تک نفره @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
این ژله برای پذیرایی در مراسم ها و مهمونی ها خیلی عالیه 😍😍 ساده و راحته و می تونید در رنگ های مختلف و حتی در هر ظرف دل خواه درست کنید 😊 از هر رنگ و هر طعم پودر ژله می تونید استفاده کنید من از پودر ژله انار استفاده کردم و با یک لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار تا خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که به دمای محیط رسیده ( یا دو سه قاشق بستنی) اضافه کردم . برای طرح گل از قالب ریز سیلیکونی استفاده کردم و جزیی با روغن مایع چرب کردم و از این ژله ام به تعداد ظرفی که می خوام درست کنم ، ریختم . من ۳ تا ژله تک نفره در سایز متوسط درست می خوام بکنم که ۳ تا طرح گل هم نیاز دارم  و بعد در یخچال قرار دادم تا بسته بشه . مابقی ژله رو بین سه تا ظرفم تقسیم کردم و بعد گذاشتم یخچال ببنده . (از هر ظرف و جام می تونید استفاده کنید ) برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه و توی محیط گذاشتم تا خنک بشه . وقتی ژله داخل ظرف بسته شد (خیلی سفت نشه ، یک کم از نیم بند شدن بیشتر بگیره) یک مقدار از ژله آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال . ژله هایی که طرح گل هم بود از قالب سیلیکونی وقتی گرفت جدا کردم . زمانی که ژله آلووورا یک کم گرفت ، طرح گل رو روش گذاشتم و بعد مابقی ژله آلوورا رو ریختم و گذاشتم توی یخچال ببنده 🛑از هر رنگ و هر طعم ژله می تونید استفاده کنید . 🛑می تونید جای قالب ریز سیلیکونی ، از قالب مولد سیلیکونی استفاده کنید . 🛑می تونید در هر ظرف و جام و مینی لیوان استفاده کنید . حتی می تونید در لیوان یکبار مصرف درست کنید و بعد از بسته شدن از لیوان یکبار مصرف خارج کنید . @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
49.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک_بادمجان @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳
پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت 😍😋😋 شما کبابی دوست دارید یا ساده 😊 بادمجان ۴ عدد کشک ۲ الی ۳ ق غ پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۲ تا ۳ حبه نعنا ۲ ق غ زعفران مقداری گردو در صورت تمایل بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم و جلوی آفتاب قرار دادم (یا میشه نیم ساعت داخل آب و نمک انداخت) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریختم در تابه رو میزارم (می تونید به بادمجان ها هم ماست بزنید که روغن زیاد نبره) ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن .(می تونید بادمجان ها رو هم حتی کبابی کنید) پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و زردچوبه ریختم و گردو ریز خرد شده و نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه  ریختم و روش آب جوش حدودا نصف لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه .  بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران و کمی نمک داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . برای تزیینش هم من از کشک زعفرانی ، نعنا داغ و پیاز داغ و گردو استفاده کردم . این میزان تقریبا برای ۳ الی ۵ نفر مناسب هست. @ashpazibanoo 👨‍🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩‍🍳