فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اینجوری_پیاز_خلالی_کن🌰🌰
.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهیه ی_قهوه_ترک 😍
.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون_جینگولانه🍆
.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاتلیجان_کباب_لذیذ🍆🍢
یکی از غذاهای بسیار محبوب و
پرطرفدار ترکيه است که از ترکیب
بادمجون🍆 وگوشت چرخ کرده تهیه میشه در بیشتر رستورانهای سنتی
ترکیه طبخ میشه و مثل بیشتر غذاهای
ترکی طعم تندی داره
.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تکنیک_چند_رنگ_کردن_شربت🍷🥂🍸🍹
🍕.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
🔅چند نكته طلايى براى پخت تهچين...👇🏻
•تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد
•برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره.
•برنج رو کمی دونتر آبکش کنید.
.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
تصمیم بگیر با دل خوشی های ساده
معادله پیچیده ی زندگی را دور بزنی؛
در خنده اسراف کن و به غم پشت پا بزن.
با باران هم آواز شو و بگذار ،🍃🌸
خورشید تنت را لمس کند...
و برای بودن در شادی ها بهانه نیاور؛
گذشته را به دفتر خاطراتت بچسبان
و از دلخوشیهای بندانگشتی
ساده نگذر...🍃🌸
برای گربه همسایه غذا بگذار...
با سایه ات شکلک بازی کن و
در سرزمین تنهایی آواره نباش؛
خودت را دوست بدار و مثل
صبح بعد از باران خنک باش و دلپذیر...
صبح دل انگیزتان بخیر 🐣
و نیکی باد دوستان جان
امید که چهارشنبه تان بر
مدار عشق و آرامش باشد ..
مهرتان افزون باد .🍃🌸
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
50.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تک نفره
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#ژله_تک_نفره
این ژله برای پذیرایی در مراسم ها و مهمونی ها خیلی عالیه 😍😍
ساده و راحته و می تونید در رنگ های مختلف و حتی در هر ظرف دل خواه درست کنید 😊
از هر رنگ و هر طعم پودر ژله می تونید استفاده کنید من از پودر ژله انار استفاده کردم و با یک لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار تا خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که به دمای محیط رسیده ( یا دو سه قاشق بستنی) اضافه کردم .
برای طرح گل از قالب ریز سیلیکونی استفاده کردم و جزیی با روغن مایع چرب کردم و از این ژله ام به تعداد ظرفی که می خوام درست کنم ، ریختم . من ۳ تا ژله تک نفره در سایز متوسط درست می خوام بکنم که ۳ تا طرح گل هم نیاز دارم و بعد در یخچال قرار دادم تا بسته بشه .
مابقی ژله رو بین سه تا ظرفم تقسیم کردم و بعد گذاشتم یخچال ببنده . (از هر ظرف و جام می تونید استفاده کنید )
برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه و توی محیط گذاشتم تا خنک بشه .
وقتی ژله داخل ظرف بسته شد (خیلی سفت نشه ، یک کم از نیم بند شدن بیشتر بگیره) یک مقدار از ژله آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال .
ژله هایی که طرح گل هم بود از قالب سیلیکونی وقتی گرفت جدا کردم .
زمانی که ژله آلووورا یک کم گرفت ، طرح گل رو روش گذاشتم و بعد مابقی ژله آلوورا رو ریختم و گذاشتم توی یخچال ببنده
🛑از هر رنگ و هر طعم ژله می تونید استفاده کنید .
🛑می تونید جای قالب ریز سیلیکونی ، از قالب مولد سیلیکونی استفاده کنید .
🛑می تونید در هر ظرف و جام و مینی لیوان استفاده کنید . حتی می تونید در لیوان یکبار مصرف درست کنید و بعد از بسته شدن از لیوان یکبار مصرف خارج کنید .
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
49.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک_بادمجان
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#کشک_بادمجان
پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت 😍😋😋
شما کبابی دوست دارید یا ساده 😊
بادمجان ۴ عدد
کشک ۲ الی ۳ ق غ
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ تا ۳ حبه
نعنا ۲ ق غ
زعفران مقداری
گردو در صورت تمایل
بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم و جلوی آفتاب قرار دادم (یا میشه نیم ساعت داخل آب و نمک انداخت) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریختم در تابه رو میزارم (می تونید به بادمجان ها هم ماست بزنید که روغن زیاد نبره) ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن .(می تونید بادمجان ها رو هم حتی کبابی کنید) پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و زردچوبه ریختم و گردو ریز خرد شده و نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه ریختم و روش آب جوش حدودا نصف لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران و کمی نمک داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم .
برای تزیینش هم من از کشک زعفرانی ، نعنا داغ و پیاز داغ و گردو استفاده کردم .
این میزان تقریبا برای ۳ الی ۵ نفر مناسب هست.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳