eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.7هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و داستان @naghashi_ghese
با سلام و عرض ادب بنا به درخواست دوستان و همکاران و اولیا گروه درسی پایه های مختلف درسی تشکیل می‌شود. لینک را به همکاران گرامی بدهید . پایه اول دبستان https://eitaa.com/joinchat/2838561015C9b93b1c1bd پایه دوم دبستان https://eitaa.com/joinchat/2346058024C62b0905ada پایه سوم ابتدایی https://eitaa.com/joinchat/2348548343Ccc7ed234f2 پایه چهارم دبستان https://eitaa.com/joinchat/3129409822C99b9231cd9 پایه پنجم ابتدایی https://eitaa.com/joinchat/4038852895C73efe08774 پایه ششم ابتدایی https://eitaa.com/joinchat/2426208538C231a05d739 پایه هفتم متوسطه https://eitaa.com/joinchat/3152085278Cb69fdb9dd1 پایه هشتم متوسطه https://eitaa.com/joinchat/2360607016Cd3b70332c6 پایه نهم متوسطه https://eitaa.com/joinchat/2469003546C8ef86ce53b برای رفاه حال همکاران عزیز گروه ضمن خدمت فرهنگیان نیز ایجاد گردید لطفا لینک را برای سایر همکاران نیز ارسال کنید https://eitaa.com/joinchat/4057465145C48dce29c89 گروه درسی پایه دهم https://eitaa.com/joinchat/2882535809C38eafe0144 گروه تبادل و تجربه رشته ریاضی پایه دهم https://eitaa.com/joinchat/1326056022Cbf9dab867d بنا به اصرار دوستان گروه پایه دهم مختص رشته تجربی https://eitaa.com/joinchat/4017357328C231f520f64 گروه پایه دهم مختص رشته انسانی https://eitaa.com/joinchat/3406234129Cbd8ec73677 گروه درسی پایه یازدهم https://eitaa.com/joinchat/2898329985Cdde9923434 گروه درسی پایه دوازدهم. https://eitaa.com/joinchat/2899509633Ca8a135c550 گروه هنر و ایده نقاشی و کاردستی https://eitaa.com/joinchat/1079640406C7505d58e34
مجموعه کانالهای بانوان و کودکان مطالب مفید علمی و فرهنگی پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی @madrese_yar ✅ مجله کودکانه فیلم،قصه،کلیپ ومطالب جالب در مورد فرشته های کوچولو آنچه شما دوست دارید 🧑‍🎄 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @koodaks کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham یه کانال پر از ایده ها و مطالب جالب با ما خلاق شو @khalaghbashh هر روز یک پارت داستان و معرفی کتب مشهور در کانال داستانکده ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @dastankadeh ✅ یه کانال پر از داستانهای صوتی کودکانه🧑‍🎄 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @ghesehayekoodakaneeh
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تریاکی کبابی😋 تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست. 🔴میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید 🔴موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره بزنید تا نسوزه 🔴همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید 🔴سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید 🔴اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه 🔴ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 برای هويج پلو: برنج: 2 پيمانه زعفران دم كشيده: 3-4 قاشق غذاخوری هویج شیرین، رنده شده: 300- 350 گرم پیاز ،خلالى شده: 150 گرم دارچین: 1 قاشق چایخوری آب لیمو: 2 قاشق چايخورى نمک: 1 قاشق چایخوری کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری برای مرينت مرغ: فيله هاى باريك سینه مرغ: 450 گرم زعفران: 4 قاشق غذاخوری ماست: 3 قاشق غذاخوری ادویه مرغ: 1 قاشق چايخورى نمک و فلفل برای طعم ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ ق غ مخمر خشک(۱۰ گرم) ۱ ق غ شکر(۲۰ گرم) ۲ و نیم لیوان آب ولرم ۵ لیوان آرد گندم الک شده ۱ ق چ نمک(۸ گرم) برای سس: ۲ ق غ ماست ۱ عدد زرده تخم مرغ سایر موارد: کنجد، سیاهدانه کره ذوب شده یا روغن جعفری و شوید ابتدا مخمر و شکر و آب ولرم رو با هم مخلوط میکنیم، و بعد آرد الک شده و نمک ریخته و درش رو میذاریم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم ، سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیرو ورز میدیم و به چونه های مساوی تقسیم میکنیم، برای سس، ماست و زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده و هر چونه رو پهن میکنیم و با سس رومال کرده و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و بعد کره ذوب شده با روغن و شوید و جعفری بریزید نوش جان 💖 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دیگری از ترشی بادمجون کبابی😍😍 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان ترد ، ترد و طلایی ، غذای جدید مورد علاقه شما خواهد بود! عناصر 2 عدد بادمجان اب 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید 2 عدد تخم مرغ آرد 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری نشاسته نمک فلفل روش بادمجان ها را به برش هایی کمی ضخیم برش دهید. آنها را در آب قرار دهید ، سرکه اضافه کنید تا از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه استراحت کند. بادمجان ها را آبکش کرده و درون ظرف قرار دهید. دو تخم مرغ را بزنید و روی بادمجان بریزید. سپس آرد ، نشاسته ، فلفل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود نوووووووش جاااااان😋😋🌹❤ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز با آموزش یه جذاب اومدم و قشنگ تند شده از اونایی که من خودم عاشقشم 😍 . بادمجون : یک کیلو هویج : ۲ عدد فلفل تند : ۳ عدد ریحان : ۲۵۰ گرم سرکه : سه لیوان نمک: یک ق چ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای خمیر: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب ولرم۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه روغن نصف پیمانه برای داخل نان: سیبزمینی ۳ عدد فلفل تند ۲ عدد فلفل کاپی ۱ عدد نمک ۱ ق چ روغن ۵ ق غ پنیر چدار رنده شده زرده تخم مرغ ۱ عدد ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی و‌ روغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خرمالو😋 مواد لازم🔻 حدود یک کاسه بزرگ برنج کوفته کوفته 250 گرمی 1 پیاز نصف لیوان روغن گیاهی 1 پیمانه جعفری فلفل نمک 2 عدد تخم مرغ نمک طرز تهیه🔻 آرد را تا زمانی که تخم مرغ یک قوام سبک بدست آورد ، آرد بزنید من نمی توانم اندازه آرد را بدهم ، بسته به اندازه تخم مرغ ممکن است متفاوت باشد. پیاز را تفت داده و نیمی از گوشت چرخ کرده را اضافه کرده ، تفت دهید ، نمک ، فلفل و جعفری به آن اضافه کنید و برنج را بریزید. نیمی از گوشت چرخ شده را به صورت خام به این مخلوط اضافه کنید. ورز دهید تا برنج و گوشت به هم بچسبند. اگر در این مرحله احساس آب ریختن زیاد کردید ، می توانید آن را با 2 یا 3 قاشق غذاخوری آرد جمع کنید. برای پانسی معمولاً تخم مرغ و آرد را در ظرف جداگانه ای می ریزند و به نوبت خیس می کنند ، اما این روش عملی تر است. تخم مرغ را با نمک بزنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و مخلوط کنید ، یک قوام کمی غلیظ به دست آورید تا کوفته ها پوشانده شوند. ابتدا در این ظرف را ریخته ، سپس در روغن داغ ریخته و سرخ کنید میتونید بزارید داخل فر هم‌ بدون‌ روغن‌ باشه. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham