7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_لقمه_نان
۵۰ گرم کره ذوب شده
۱ فنجان چایخوری آب ولرم
۱ فنجان چایخوری شیر ولرم
۱ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
۱ ق چ پودر خمیر فوری
۱ عدد تخم مرغ
۴ الی ۵ لیوان آرد سفید
آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_ڪباب_و_همبرگرمرغ_فریزری
مخصوص خانوماے شاغل و ماماناے مهربونے ڪه وقت اشپزے ندارن، از اینا اماده ڪنید اماده بزارید فریزر، مواقعے ڪه وقت ندارید سریع سرخ ڪنیدو نوش جان ڪنید
مزش عالے، نررررم، هم با نون و هم با برنج عالے میشه رر نداره به خدا لینک لمس ڪنید
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پنیری😍😋
۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه
۲ حبه قند یا یک قاشق شکر
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱.۵ پیمانه شیر ولرم
½ پیمانه ماست
¼ پیمانه روغن
۴ پیمانه آرد
پنیر به مقدار لازم
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ذرت_مکزیکی
موادلازم:
کنسرو ذرت یا ذرت :۱عدد
نکته اگر از خود ذرت استفاده میکنید حتما پخته شود
کره:۲۰گرم
قارچ:۵عدد
پنیر خامه ای:۵۰گرم
شیر:۵۰گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ادویه:ایتالیایی و پیاز جعفری
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#پیراشکی_ فوری
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کروسان_خونگی 😍😋
•پچ پچ🥐•
مواد لازم خمیر:👇🏻
-آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی )
-شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان)
-خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری )
-شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان)
-نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
-کره ۴۰ گرم
برای رومال:
۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون
(تخم مرغ قابل حذف)
آماده سازی خمیر:👇🏻
در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر روکم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو ورز بدید؛
خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مکزیکی😍😋
تخممرغ : ۶ عدد
آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم)
پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق)
نشاسته ذرت (سه ق غ)
شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه)
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
روغن ۵ ق غ
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک قاشق چ
ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زردهها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیدهها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتیمتری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته بادمجان😍😋
💕بادمجان یک کیلو
💕سیر پنج حبه
💕خیار چهار عدد
💕هویج سه عدد متوسط
💕سبزی معطر دو قاشق
💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری
💕سرکه به میزان لازم
💕نمک و زردچوبه
💕فلفل قلمی تند
✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️
💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه.
💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه.
💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه.
💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دونات کلاسیک🍩😍😋
مواد لازم :
-350 گرم آرد
-1 عدد تخم مرغ
-مقدار اندکی نمک
-1 قاشق غذاخوری مخمر خشک
-4 گرم بیکینگ پودر
-پودر وانیل
-شکر 30 گرم
-40 گرم کره نرم شده
-210 میلی لیتر شیر گرم
طرز تهیه :
در ظرفی آرد، شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید.
شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کره را اضافه کنید و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
بگذارید 2 ساعت در دمای اتاق استراحت کند.
وقتی دونات ها را شکل دادید دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه دیگر استراحت کنند.
سپس در روغن سرخ کنید و در نهایت در پودر قند یا شکر بغلتونین.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کیک سبز🍓
#کلیپ_آموزش_کیک_سبز😋
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ پنیری🤤
مواد لازم :
آرد ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر ½ ق چ
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
یک تکه کره
روغن
22.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_بادمجان😍😋
یک غذای آسون که هم به صورت داغ و هم سرد سرو میشه
بادمجان دلمه ای، پیازداغ ٢ ق س، پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ، پنیر پیتزا ۴ ق غ، تخم مرغ ٢ عدد، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن
🔴بادمجانها رو به صورت حلقه ای برش میدیم (حدود ٢سانت)در محلول آب، نمک میزاریم یا تنها نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت میشوریم و بادمجان ها رو خشک میکنیم.برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن جذب کنن، اول بدون روغن گریل میکنیم و بعد در تابه ای که کمی روغن ریختیم،سرخ میکنیم.(بادمجان نباید زیاد سرخ و له بشه)
حالا با چاقو حلقه بادمجان رو از وسط تا نیمه برش میدیم و از مواد (پیازداغ، پنیر فتا، پنیر پیتزا) داخلش میریزیم و کمی دو لایه بادمجان رو بهم فشار میدیم. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
به آرد سوخاری کمی پاپریکا میزنیم.حلقه بادمجان رو ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میزنیم (میشه اینکار رو دو بار انجام داد) و در روغن سرخ میکنیم.
حدود ٢دقیقه برای طلایی شدن هر طرف بادمجان کافیه.
🍆میتونین مواد میانی رو تغییر بدین.
.👩🌾.
🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@Schoolteacher401
🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽
@ashpaziibaham