eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.7هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رنگینک قالبی خوشمزه، مقوی و مجلسی🤌🏻 مواد لازم : خرما ۲۰۰ گرم آرد گندم ۲۰۰ گرم کره ۱۸۰ گرم پودر قند ۲ ق غ پودر زنجبیل و دارچین و هل از هر کدوم یک ق چ گردو به میزان دلخواه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 این کیک کره ای خوش بافت رو حتما امتحان کنید 👌😋 ✅ برای رویه شکر قهوه ای رویه رو ایرانی یا خارجی استفاده کنید فرقی نداره . میتونید شکر سفید هم بزنید ولی قهوه ای خوش طعم تره ✅ چه از کره حیوانی چه کره گیاهی هردو میتونید استفاده کنید ✅ از پیمانه های استاندارد استفاده کنید، البته یک لیوان دسته دار فرانسوی هم مساوی با یک پیمانه هست مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر  ۱ پیمانه کره نرم شده ۱۲۰ گرم شیر ۱ پیمانه ارد ۲ پیمانه پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری مواد رویه: پودر نارگیل ۱/۴ پیمانه پودر گردو یکم درشت۱/۴  پیمانه شکر قهوه ای یک و نیم قاشق غذاخوری دارچین نصف ق چایخوری طرز تهیه: ابتدا همه مواد رویه را باهم مخلوط کنید  و کنار بگذارید. حالا کره و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر و پودر نارگیل را اضافه کرده و به زدن ادامه بدهید و در آخر آرد و بکینگ پودر را که دوبار الک کرده اید را اضافه کنید و با دور کنید همزن بزنید تا یکدست شود. قالب سایز ۲۳ سانت  کفش کاغذ روغنی استفاده پهن کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و مواد رویه را رویش بپاشید سپس بادام پرک شده یا خلال بادام را روی مواد بریزید.( در صورت تمایل ) فر از یکربع قبل گرم کنید.دمای فر ۱۸۰ درجه توستر و فر برقی ۱۶۰ درجه مدت زمان پخت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه. جهت اطمینان از پخت کامل از خلال دندون استفاده کنید🌷 @ashpaziibaham
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرین عسل🍫 مواد لازم : ساقه طلایی ۱ بسته آب جوش ⅓ لیوان پودر ژله ۱ بسته شکر ۱ ق غ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه خوشمزه😍🌯 لقمه اول : موز کره بادوم زمینی شکلات صبحانه لقمه دوم : مربا البالو مربا هویج کره 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
چگونه رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم؟ بنفش: کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلم‌ها جدا کنید. قهوه‌ای: برای به‌دست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوه‌ای تنها کافی است به اندازه‌ای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید ارغوانی رنگ ارغوانی را می‌توانید از زغال اخته‌ی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید قرمز: برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید سبز: اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید. صورتی، لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید. آبی روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم تخم مرغ دوعدد ،یک هشتم یه کلم برگ متوسط ،یک هویج متوسط رنده شده،نمک وفلفل سیاه وقرمز ،پنیر ورقه ای ،نان تست ،سس کچاپ طرز تهیه......کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی گوجه یا سالاد گوجه یا سالاد زمستونی؟ منکه بهش ترشی گوجه ای میگم😋 راحته و خوشمزه اس میدونید تو ترشی گوجه شیرازی از کرفس استفاده میشه و چندتا ادویه داره ولی بنظر من طعم خیار تو این ترشی بینظیره و اصلا این ترشی احتیاجی به ادویه نداره طعم گوجه و سرکه باید خالص بمونه پس حتما امتحانش کن چون مطمعنا عالی میشه😋👌 ✅مواد لازم: گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ خیار ۱کیلو هویج ۱کیلو گوجه حدودا ۵کیلو فلفل تند و شیرین سیر ۶ بوته سرکه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
خلاصه ساختمان پزشکان 11 مهر.mp3
1.48M
دكتر امير مهرور متخصص ارتوپدي عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
دسر پتی‌بور با موز 👩‍🍳مواد لازم: بیسکوییت پتی بور ساده: ۲ بسته دسر آماده ی موزی: ۲ عدد موز: ۲ عدد پودر دارچین: یک قاشق چای خوری اسپرینکل شکلاتی: نصف لیوان 👩‍🍳طرز تهیه: ابتدا در یک پیرکس کوچک یا ظرف مخصوص کیک (مدل های فلزی)، یک لایه بیسکوییت را کنار هم بچینید. بعد با قاشق یا لیسک دسر موزی بزنید. این دسر باید همه جای بیسکوییت ها را بپوشاند تا کاملا به آن ها طعم بدهد. سپس موزها را در یک کاسه با چنگال یا پوره کن له کنید تا کاملا پوره شوند. یک یا دو قاشق از پوره ی به دست آمده را روی دسر پخش کنید. حالا یک لایه ی دیگر پتی بور روی لایه قبلی بگذارید و همین فرایند را ادامه بدهید. هرچه لایه های بیشتری از بیسکوییت و دسر موزی را روی هم بگذارید، ضخامت دسر شما بیشتر خواهد شد و البته زمان بیشتری باید در یخچال بماند. در لایه ی آخر مقدار کمتری از موز (مثلا یک قاشق) را روی بیسکوییت حسابی پخش کنید. این لایه روی دسر شما را تشکیل می دهد و می توانید به دلخواه آن را تزئین کنید. دسرهای یخچالی هرچه بیشتر در یخچال بمانند، خوشمزه تر می شوند. دسر پتی بور باید از یک تا پنج ساعت در یخچال بمانند تا فرم کیکی بگیرد و طعم و مزه ی جذاب و خنک خود را پیدا کنند. دسر پتی بور و موز خود را با ظرفش حداقل یک نصف روز درون یخچال بگذارید. بعد از بیرون آوردن، روی تکه های دسر را با پودر دارچین و اسپرینکل شکلاتی تزئین کنید. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
ترفندآشپزی گرفتن تلخی بادمجان✅ برای گرفتن تلخی، بادمجان‌های پوست کنده را داخل آب بگذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم به آن ها اضافه کنید و بگذارید یک ربع بمانند و بعد بادمجان ها را فشار دهید تا آب آن خالی شود. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون مجلسي 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham