هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#آش_دوغ 🫕 😋
🔸نصف پيمانه برنج خيس خورده رو با يك قاشق سرپر آرد گندم يا برنج،سه ليوان ماست(ترجيحاً ترش)
يك عددتخم مرغ(براي اينكه دوغ نبره)،
مخلوط كردم، كم كم حدود هفت ليوان آب اضافه كردم ومخلوط كردم،
روي شعله گذاشتم وتا زماني كه جوش بياد هم زدم،
بعد ازاينكه برنج ها پخته شد، يك ليوان نخود پخته شده وتره وگشنيز خورد شده رو اضافه كردم وگذاشتم خوب بپزه ،
با نعنا وسير داغ ميل كنيد
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
✅ #قرابیه_بستنی😋
✍️مواد لازم:
۲۰۰ گرم کره(به دمای محیط رسیده باشه)
۱ استکان کمر باریک(ترک)روغن مایع (۸۵گرم)
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ لیوان نشاسته ذرت(لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری(۵ گرمی)
۱۰۰ گرم شکلات چیپسی
آرد تقریبا(۳/۵تا۴ لیوان)
🥣طرز تهیه:
ابتدا کره ،شکر،روغن مایع، تخم مرغ ونشاسته رو داخل ظرف گودی ریخته و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا حجمش دو برابر بشه آرد ،وانیل، بکینگ پودر رو الک کرده اضافه کرده و ورز میدیم در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده
ومواد قرابیه رو با اسکوپ بستنی بر میذاریم وداخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم
ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰درجه تا جایی که روی قرابیه خشک بشه میپزیم ی قرابیه ترد وخوشمزه
میشه
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله حلزونی :😍😋
مواد لازم :
پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری
آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه
دستور تهیه :
اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی میخواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن.
من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
✦
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
بیسکوئیت_پرتقالی چگونه تهیه میشود؟😋😍
آرد یک کیلو
نیم کیلو کره
نصف لیوان پودر قند
5 تخم مرغ
نصف لیوان آب پرتقال
یک قاشق کوچک بکینگ پودر
یک قاشق کوچک نشادر خوراکی(اختیاری)
یک قاشق بزرگ عصاره پرتقال
🥖🍊کره و شکر را باهمزن بزنید.تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بکینگ پودر و نشادر رو الک کنید و بعد اضافه کنید.
مخلوط کنید.بعد داخل کیسه ای بریزید و با قیف روی سینی فر چرب شده بچینید و در فر 170 درجه بذارید تا طلایی شود.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#چیدمان میز
#چیزکیک_شکلاتی
#دسر_شکلاتی
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
پودر کاکایو ۲ ق غ
پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین)
شیر ۳ ق غ
ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. من روی مواد چیزکیکم شکلات رنده شده و فندق خورد شده ریختم😊
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#کیک_شکلاتی
3تخم مرغ و 1/5🥛شکر و کمی وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. 3/4🥛روغن مایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید.1🥛 آب جوش و 4ق پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. 2🥛آرد ، 2ق چ پکینگ پودر و نوک ق چ جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید .با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.روی کیک هم که سس گاناش هست.
@ashpaziibaham
کيک دبل چاکلت
اول از همه ۷۰gشکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. 1آرد و1ق چ بیکینگ پودر و ۲ق چ پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید.نصف🥛شکر و ۱۰۰gروغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. 3 تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر کدوم 3 دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و1.4🥛شیر رو اضافه کنید و هم بزنید.1🥛 آرد رو در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید ـ قالب 20 سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید ـ در دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بذارید بپزه ـ
@ashpaziibaham
#سمبوسه_خوزستان
توصیه میکنم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
مواد لازم
نان لواش ۵ عدد
سیب زمینی پخته ۱۰ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
تره ساطوری شده ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک .زردچوبه.فلفل به مقدار لازم
نان لواش رو از قبل به شکل مستطیل برش زده و آماده کنید نکته نان ها باید نرم باشند تا موقع تا زدن نشکنند.
پیازمان را تفت میدهیم و گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و تره و جعفری و سیب زمینی هایی را که له کرده و ادویه و نمک را اضافه میکنیم و درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم میکنیم تا مقداری پخته شود .نان ها را بکف سینی گذاشته و مقداری از مواد را یک گوشه نان به شکل مثلث میگذاریم و نان را به شکل مثلث و سه گوش تا آخر رول میکنیم و انتهای نان را به داخل میدهیم که به مواد بچسبد و باز نشود.بعد با سس تند میل کنید
@ashpaziibaham
#اسموتي_قهوه_و_موز
يك ليوان قهوه دم كرده رو داخل قالبهاي يخ بريزيد و دو ساعت فريز كنيد تا يخ بزنه(ميتونيد بجاي دم كردن قهوه از قهوه فوري استفاده كنيد).
حالا قالبهاي قهوه يخ زده+يك ليوان شير سرد+يدونه موز بزرگ+يك قاشق غذاخوري كره بادوم زميني+يك ق غذاخوري عسل(اگه طعم قهوه بدون شيريني رو دوست داريد ميتونيد حذف كنيد)+يك ق غذاخوري پودر #كاكائو رو داخل مخلوط كن بريزيد و هم بزنيد تا كاملا يكنواخت بشه.بعد داخل ليوان ريخته و سرو کنید
نوش جان 💖
@ashpaziibaham
#رولت_بیسکویت_و_شعریه
امروز یک شیرینی خیلی خوشمزه وآسون وسریع درست کردم که به نظرم مناسب ایام عید هم میتونه باشه امیدوارم درست کنید واز طعم فوقالعاده اش لذت ببرید
طرزتهیه
یک بسته بیسکویت پتی پور کاکائویی رو در میکسر میزاریم وقتی که پودر شداز میکسر درمیاریم و یک قاشق غ خوری پودر کاکاکائو وپنجاه گرم کره وویک چهارم قوطی شیرعسل مخلوطش میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد اگر دیدین هنوز چسبندگی لازم رو نداره میتونید بازکم کم شیرعسل اضافه کنید تا به چسبندگی دلخواه برسه حالا نصف کیسه شعریه رو خوب خورد کرده وبا بیست وپنج گرم کره تفت میدیم تا رنگش طلایی بشه حالا نصف قوطی شیرعسل رو به شعریه اضافه میکنیم یک کیسه فریز رو باز میکنیم وبا روغن مایع کمی چرب میکنیم بعد مواد خمیربیسکویت رو روی نایلون به قطر نیم سانت پهن میکنیم وشعریه رو روی بیسکویت پهن میکنیم و وسطش رو با پودر نارگیل وخلال پسته پر میکنیم واز یک طرف نایلون شروع به رول کردن میکنیم ووقتی رول شد در همان نایلون میپیچیم و رولت رو یک ساعت درفریزقرارمیدیم بعد درمیاریم وبه برش های مساوی برش میدیم ودرظرف موردنظر میچینیم
نوش جان
#باقالی_با_مرغ
برنج رو از قبل خیس کردم مرغ رو باکمی روغن وزعفران تفت دادم پیاز رنده شده وتفت داده شده ک پیاز سبک بشه رواضافه کردم گذاشتم با یک لیوان اب بپزه تا دراخر یکم از آب مرغ بمونه میریم سراغ برنج باقالی روباکمی نمک گذاشتم بپزه وقتی باقالی جوشید کف روشو برداشتم با روغن وشوید خشک تفت دادم برنجو ک آبکش کردم لابه لا باقالی وشوید پودر شده وکمی ادویه پلویی ریختم گذاشتم رو حرارت تا برنج دم بکشه روی روی برنج کره آب شده ریختم گذاشتم دم بکشه
نوش جان
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک خیاطی🌺😍
برای پیلیسه روی لباس این ترفند امتحان کن👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_ایده_تخم_مرغی😉😉☝️☝️☝️
چندتا ترفند تخم مرغی حتما ببینید به کارتون
میاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندهای_جالب
به درخواست شما ترفندهاي تا زدن لباس🤗🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت با نایلون
💞خلاقیت_ترفند
فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫ترفندهای کاربردی
💞خلاقیت
••———*💕*~💕~*💕*———••
این مدلی لباساتو تا کن
فروارد_یادت_نره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃🍃🍃🍃🍃
┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🌸
┊ ┊ 🌸
┊ 🌸
🌸
روشی برای برق انداختن ظروف استیل🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اجرای این ایده ها فقط به شمع های ساده نیاز دارین💯
🕯
🔻برای ایده اول، روی شمع برگ میذاریم و با کاغذ روغنی می پیچیم، بعدم روش سشوار میگیریم.
🔻برای ایده دوم شمع هارو یک اندازه برش می زنیم و می چینیم کنار هم و دورش رو می بندیم، بعدم یک شمع رو ذوب می کنیم و می ریزیم بینشون. به همین راحتی😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
ایده نظم دهی به کمد
💞خلاقیت_ترفند
فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
خلاقانه بارونی برای بچه ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دوخت #کش_مو👱♀👱♀