eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.7هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو مرغ🍗🥨 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلقلی به سبک جدید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنجک ، تنقلات مورد علاقه بچه ها کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب ترکیه ای کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو غذای خوشمزه کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
15.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳 روغن: کمی پیاز: یک‌عدد بزرگ نگینی خرد شده گوجه فرنگی که بهتره گوشتی و تخم مرغی شکل باشه: ۱ کیلو گرم رب: ۱ ق غ ب دلخواه سرکه سفید یا قرمز: نصف لیوان نشاسته ذرت: ۱ ق غ شکر قهوه‌ای: ۱ ق غ شکرسفید: ۱ ق غ ادویه جات: نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر سیر: ب میزان لازم پودر سیر نداشتین سه حبه سیر رو درسته بندازین 🍒👉🏻 👩 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیده تخم مرغ😋😍 این پیده ی تخم مرغ با یکم تغییرات خوراک یه صبح روز تعطیله که بزنی به بدن و بشینی‌پای تلویزیون..!؟ لیست خرید: نون فرانسوی ۱ عدد تخممرغ ۳ تا ۵ عدد نصف گوجه ۲ ساقه پیازچه پپرونی ۴ اسلایس پنیر پیتزا به مقدار دلخواه پنیر چدار طبیعی به مقدار دلخواه نمک و فلفل 🥗🍔 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون کوچک و قلمی حدود سه کیلو سرکه ی قرمز نمک و فلفل سیاه و زردچوبه سبزی معطر(ترخون و مرزه و کمی نعناع) سیر ریز شده دویست گرم اول بادمجون ها رو بشوریم و کلاهک اونا رو با چاقو مرتب کنید و یه چاک کوچیک به بدن بادمجون بدیدبعد میریزیم داخل قابلمه و دو لیوان آب میریزیم و میذاریم حدود یک ربع بجوشه(زیاد روی شعله قرار ندید و گرنه بادمجون ها له میشن)بعضی‌ها بادمجون رو با سرکه میپزن من دوست ندارم چون احساس میکنم خیلی تند و تیز میشه حالا بادمجون ها رو میذاریم روی یه دستمال تمیز تا آب اضافیش گرفته بشه بعد در کاسه ای جدا سبزی های معطر خرد شده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و سیر های ریز شده(میتونید رنده کنید)مخلوط کنید. داخل شکم بادمجون ها رو با مواد پر کنید و بذارید داخل شیشه.حالا سرکه ی قرمز و کمی نمک رو با هم مخلوط کنید و روی بادمجون ها بریزید. (کاملا سرکه باید روی بادمجون ها رو بگیره) درب اونو میبندیم وجای خنک قرار میدیم بعد از دو تا سه هفته‌ آمادس درست کنید ونوش جونتون کنید. 🥗🍔 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•متبل بادمجون🍲😍😋 بهترین طعم با بادمجون رو داشت😋 ~🧡چیا میخایم: بادمجون کبابی ساطوری شده سیر ریز خورد شده ماست چکیده اَرده لیموترش ~💛برای روش: پولبیبر روغن زیتون(من ارده و روغن کنجد زدم) جعفری و کمی گردو نون خشک 🥗🍔 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham