فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش آش رشته😬
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش شله زرد مجلسی🤩
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کباب پنیری🍢
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کاچی شیر😉
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش خورشت کرفس😙
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش حلوا😀
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_ترش😍😋
جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سه_مدل_سوپ👩🍳
✅مواد لازم سوپ اول
سوپ گوجه و پارمسان
۲۰ گرم کره
۲ حبه سیر خردشده
۲ ق غ جعفری خرد شده
پودر آویشن نصف ق چ
۲ تا گوجه متوسط خرد شده
۲ ق غ هویج خرد شده
۲ ق غ جو پوست کنده خیس خورده
نصف ق غ شکر
۳ لیوان آب مرغ یا آب+ عصاره مرغ
نمک کمی
✅مواد لازم سوپ دوم
سوپ شیر و خامه
۲۰ گرم کره
۲ حبه سیر خرد شده
۵ عدد قارچ خرد شده
۲ ق غ هویج رنده شده
۲ ق غ جعفری خرد شده
۱ لیوان و نیم جو پرک
۳ لیوان آب مرغ یا آب+ عصاره مرغ
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر کمی
۱ لیوان شیر
۱ ق غ خامه
✅مواد لازم سوپ سوم
سوپ جو
۲ ق غ روغن زیتون
۱ ق غ پیاز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۱ ق غ رب گوجه
۲ ق غ هویج رنده شده
۵ عدد قارچ خرد شده
۲ ق غ جعفری خرد شده
۱ لیوان جو پوست کنده خیس خورده
زردچوبه و نمک و فلفل کمی
۱ ق آرد گندم + ۱ لیوان آب
۳ لیوان آب مرغ یا آب + عصاره
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سالاد_ماکارونی👩🍳
مواد لازم👇
ماکارونی پیچ: ۱بسته ۵۰۰گرمی
ژامبون گوشت: ۳۰۰گرم
خیارشور: ۲۰۰گرم
فلفل دلمه ای: به مقدار دلخواه
کنسرو سبزیجات(ذرت،نخودفرنگی،هویج) ۱قوطی
مواد لازم برای سس👇
سس مایونز: ۷ق.غ
ماست همزده: ۴ق.غ
سس خردل: ۱ق.غ
تخم مرغ آبپز و رنده شده: ۱عدد
نمک،آویشن،فلفل سیاه و پودرسیر: به میزان لازم
آب لیموترش: ۱ق.غ
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_نواری_چیپسی😍😋
این مرغ بسیار ترد و آبدار وخوشمزه هست. درست کردنش ۲۰ دقیقه زمان لازم داره.
سینه مرغ ۲ قطعه
تخم مرغ ۳ عدد
ادویه(نمک،فلفل،پاپریکا، پودر سیر) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یا ارد ۱ قاشق مریاخوری
روغن برای سرخ کردن
سینه مرغ رو به شکل نوارهای باریک از طول برش بزنید .
۳ عدد تخم مرغ زرده و سفیده هاش رو جدا کرده زرده رو به مرغ اضافه کنید. همبنطور نمک و ادویه و ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت(یا آرد) و ۲۰ دقیقه کنار بذارید.
سفیده هارو با کمی نمک خوب بزنید تا فومی و سفید بشه .از نوارهای مرغ برداشته به سفیده آغشته کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید . هر طرف ۲ دقیقه سرخ بشه.نوش جان❤
🥗🍔
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بیگندلی😍😋
بادنجان 3 عدد
کره 2 ق غ
آرد 2 ق غ
شیر 1/5 لیوان
پنیر چدار 100 گرم
نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق
کوفته
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پودر نان 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
نمک 1 ق چ
بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید.
در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید.
کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید.
🥗🍔
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش