eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
11.7هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندوانه رو این طوری برش بدین و تزیین کنید 👌🍉🍉 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خرد کردن مرغ🔝🎥 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این دو تا فوت کوزه گری بافت و عطر و طعم جوجه ماستی معرکه میشه ، حتی تو تابه👌🏽 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
😍😍 چای بِه یک دمنوش خوش بو و گواراست که در تمام فصول سال میتونید ازش استفاده کنید و برای اعصاب و قلب و معده بسیار مفیده چنتا بِه مرغوب رو بشویید و نصف کنید و قسمت هسته رو خارج کنید و با پوست رنده کنید و داخل سینی بریزید و سه الی چهار روز زمان بدید تا خشک بشه و هر از گاهی زیر و رو کنید تا همه قسمت ها خشک بشن و به رنگ قهوه ای روشن در بیان بعد داخل ماهیتابه خشک بریزید و کمی تفت بدید تا بو داده بشه و به رنگ قهوه ای تیره در بیاد اما مواظب باشید نسوزه بعد از حرارت دادن به مدت ده دقیقه دوباره داخل سینی بریزید تا خنک و خشک بشع چون حرارت باعث نرم شدن بِه ها میشه بعد از خنک شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگه داری کنید دم کردنش هم مثل چای هست اما مقدار بیشتری داخل قوری بریزید و اجازه بدید ده الی پانزده دقیقه روی بخار دم بکشه و در آخر میتونید چوب دارچین یا نبات بهش اضافه کنید که اختیاریه
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش کباب علی نازیک🍓 😋 بادمجون سه عدد فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام گوجه دوعدد گوشت چرخ كرده يك پياله پياز يك عدد ماست چكيده يك ليوان سير چهار حبه نمك،فلفل قرمز،زردچوبه بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لیوان مورد استفاده 200 میلی لیتر تخم مرغ ۴عدد، شکر ۱ لیوان، روغن مایع ۱ لیوان، آب ولرم ۱ لیوان، آرد ۳ لیوان، پودر کاکائو ۳ ق غ، وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)، بکینگ پودر 10 گرم و یا 2.5 ق چ مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، پودر قند ۳ ق غ، نشاسته ذرت ۱ ق غ پر، 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🔴تخم مرغ و شکر را 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنید روغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه با همزن دستی هم بزنید. مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. تمام مواد پنیری را داخل ظرفی 1_2 دقیقه هم زده داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. در فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را روی 160 درجه گذاشته و 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. ✦ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم‌مرغ……………….. ۳ عدد شکر قهوه‌ای ………….. ۱۲۰ گرم جوش‌شیرین…………… ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ……………. ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری روغن مایع ………………. ۱۳۵ گرم آرد ……………………….. ۱۸۸ گرم هویج رنده شده ………. ۲۵۰ گرم گردو خرد شده ……….. ۵۰ گرم پودر دارچین …………. ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ و شکر رو ۳ دقیقه با همزن بزنید روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید مواد خشک با هم مخلوط و الک و اضافه بشه هویج با رنده ریز رنده کنید بریزید تو آبکش که اگه آبی نداشته باشه و بعد اضافه کنید گردو هم که اضافه میکنین سایز قالب ۲۲ سانت ♦️دمای فر برقی ۱۶۵ و فر گازی ۱۸۰ و مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه وسط کیک با یه سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. با ما دیده شوید. جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم ۱ لیوان سرخالی اب ۲ ق غ خ آرد سفید نوک ق نمک و زعفران ارد رو بریزید داخل ظرف و اب خیلی کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه. زعفران و نمک بریزید. قابلمتون خوب گرم کنید ، روغن بریزید و زمانی ک داغ شد مواد ته دیگ بریزید داخلش و درشو ببنندید. روی ته دیگ ک بست برگردونید تا سمت دیگش سرخ بشه.برنج ابکش شدتون بریزید روش و بزارید دم بکشه. این ته دیگ رو درسته ، هم برگردونید خیلی قشنگ میشه . 🔝 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میشه خوشمزه ترین سیب زمینی ای که تا حالا خوردی👌🏽 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazburak
دو رنگ ・ سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و‌یک‌چهارم ق چ وانیل با همزن زدم تا حسابی کرمی و کشدار بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع و بعد نصف لیوان اب اضافه کردم و درحد مخلوط شدن زدم دو لیوان آرد و با یک ق م بکینگ‌ پودر سه بار الک کردم و بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم در آخر کمی از مواد به اندازه یک سومش‌رو‌‌ گرفتم و به مابقی مواد دو ق پودر کاکائو اضافه کردم تا شکلاتی بشه کف تابه رو چرب کردم و روی گاز اول شعله پخش کن گذاشتم بعد تابه رو ده دقیقه قبل گرم کردم اول یه لایه مواد شکلاتی رو‌ کف تابه ریختم روش یه لایه مواد ساده ریختم و دوباره شکلاتی ریختم روش برای طرح روش من یکم از مواد ساده رو ریختم تو قیف یکبار مصرف و‌نوکش رو‌برش زدم و روی مواد رو خط انداختم و با خلال به سمت داخل کشیدم پست بعد رو بزارم خوب متوجه میشید . درتابه دوطرفه رو گذاشتم و اجازه دادم بپزه چهل دقیقه برای من طول کشید تا بپزه شما هم چک کنید قلبم یادتون نره 😉😘 دوستان دلیل اینکه بعضی از کیک هارو من اردش رو‌کمی بیشتر میزنم بخاطر اینه که یا دو رنگ هستند یا میوه ای و این دسته کیک‌ها اگر مایعش خیلی رقیق باشه وقتی بخواین دورنگ کنید و بخواید به همون صورتی که تزیین کردید بمونه ،نمیمونه و قاطی میشه یا به ته قالب می‌ره ،،کیک هایی مثل کیک زبرا و...باید مواد ساده و شکلاتی هم وزن هم باشند یعنی اگر به نصف مواد دو ق پودر کاکائو میزنید دو ق هم آرد باید به مواد ساده بزنید اکر خواستید توی فر درست کنید با دمای ۱۸۰ پخت کنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 @ashpazburak
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه دسر کاستردبا ژله 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak