eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
11.8هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مشاهده در ایتا
دانلود
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۶ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری گلاب نصف پاکت خامه صبحانه باهم خوب مخلوط کنین روی حرارت ببرین و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه بذارین کنار تا خنک بشه دور نون های تست رو جدا کنین کفِ ظرف مناسب، یک ردیف نون بچینین با شیر شیرین شده، مرطوبش کنین یک سوم از مواد کرمی رو بریزین و صاف کنین مقداری شکلات چیپسی و گردوی خرد شده بریزین دو ردیف دیگه همین کارو انجام بدین سه ساعت داخل یخچال بذارین بعد با خامه فرم گرفته شکلاتی سطح و دور کیک رو کاور کنین با پودر نارگیل، آلبالو و خلال پسته تزیین کنین برش بزنین ببین چه بافت و طعم شگفت انگیزی داره یه کیک همه چی تمومه نوش جان😍😍
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنسرو لوبیا سبز با این روش به مدت یک سال لوبیا رو داخل کابینت نگه دارید. تمام مراحل داخل فیلم هست .ویدیو رو تا آخر ببینید. 🌸🙏🏻🌸 من برای هر کیلو لوبیا دو برابر گوجه ریختم تا موقع استفاده دیگه نیازی به رب نداشته باشم . حتما حتما شیشه ای که درب فلزی داره استفاده کنید محکم ببندید در غیر این صورت لوبیا خراب میشه.
▫️4 عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر ▫️1عدد سیب ▫️1عدد هویج ▫️از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع ▫️نصف لیوان گردو شکسته ▫️نصف لیوان کشمش ▫️1قاشق غذاخوری دارچین(میتونید کمتر بریزید) ▫️1پاکت بگینک پودر(2.5 ق چ یا 10گرم) ▫️1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری ▫️2لیوان آرد تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند و کرم رنگ شود با همزن برقی هم بزنید.روغن مایع را اضافه کنید .آرد و بگینک پودر وانیل و دارچین را الک کرده و آنها را نیز اضافه کنید.سیب و هویج را رنده درشت بزنید.کشمش ها را کمی ریز کنید.هویج و سیب و کشمش و گردو را در مایه کیکی که آماده کرده اید بریزید و با لیسک با هم مخلوط کنید تا به خورد هم بروند.مایه کیک را در قالب های مافین بریزید به طوری که 1 انگشت از سر قالبها خالی بماند و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه بپزید(بعد از 20 دقیقه با خلال دندان تست پخت را انجام بدید).در قالب بزرگ که با کره چرب کرده و آرد پاشی کرده اید هم میتوانید درست کنید.از این مقدار مواد 15 کاپ کیک بدست آمد. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 @ashpaziibaham
" بوغدا آشی زنجانی" چگونه تهیه میشود؟😋😍 اسفناج: 2 کیلو حبوبات (نخود، لوبیا قرمز، عدس): 500گرم پیاز درشت: 5 عدد گندم: 250گرم روغن: 200گرم آرد: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری) نمک: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم زردچوبه: به میزان لازم 🍵🫔🍵 🫔🍵🫔 حبوبات و گندم را بخیسانید.روغن را روی حرارت قرار داده و پیاز را خرد کرده و تفت دهید. زردچوبه را اضافه کرده و سپس پیاز داغ را به حبوبات و گندم اضافه کنید. مقداری آب مجدد روی حبوبات بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.آش را مرتب هم بزنید. پس از پخت کامل حبوبات اسفناج را بصورت درشت خرد کرده و در آش بریزید. بعد از اینکه مواد آش کامل پخت مقدار کمی روغن را روی حرارت قرار داده و دو قاشق سوپ خوری آرد را در آن سرخ کنید و به آش اضافه کنید. 🍴پس از 10 دقیقه آش آماده سرو است. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
😍😋 رسپی استاد تختی مواد لازم::: تخم مرغ              ۵عدد شکر برای مخلوط کردن سفیده     ۷۰گرم شکر برای مخلوط کردن زرده         ۵۰گرم نمک                     ۱پنس وانیل                   کمی آردقنادی              ۹۰گرم بکینگ پودر          ۱/۲ق چایخوری روغن مایع           ۵۰گرم شیر                    ۵۰گرم طرزتهیه:: سفیده ها و شکر را با همزن میزنیم تا سفت شود و فرم بگیرد. زرده ها وانیل و شکر را میزنیم تا کرمی شود. مایه سفیده را به زرده اضافه کرده و فولد میکنیم. مخلوط آرد،بکینگ پودر،نمک را به مایع اضافه کرده و فولد میکنیم. چندقاشق از مواد را به ترکیب شیر و روغن مخلوط کرده و سپس به بقیه مواد اضافه میکنیم. داخل قالب ۳۰در۴۰ که کف آن را ورق نسوز انداخته ایم ریخته و چند ضربه به کف میزنیم تا حباب اضافی خارج شود. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰(برقی)۱۹۰(گازی) به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه میپزیم. از فرخارج کرده و حوله نازک روی آن انداخته و یک ربع میگذاریم تا کمی خنک شود. روی حوله برگردانده و ورق نسوز را جدا میکنیم و از یک طرف شروع به رول کردن با همان پارچه میکنیم. یکساعت درمحیط استراحت میدهیم. با خامه یا مارمالاد و...سطح داخلی رولت را پوشش داده و دوباره رول میکنیم و ۳۰دقیقه درفریزر استراحت میدهیم و سپس برش زده و تزیین میکنیم. نکات❌❌ _برای شکلاتی شدن رولت از میزان آرد کم کرده و پودرکاکائو اضافه کنید. _اگر قالب کوچکتر باشد نان رولت ضخیمتر میشود. _میتوانید فقط از مارمالاد برای میان این رولت استفاده کنید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم آموزش یه دونات مغزدار متفاوتو خوشمزه 😋 -------- 100 میلی لیتر شیر گرم 25 گرم شکر 4 گرم مخمر فوری 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری روغن (10 گرم) 260 گرم آرد 1/4 قاشق چایخوری نمک 15 گرم کره مواد لازم برای کرم داخلش: شیر 200 میلی لیتر 20 گرم شکر 15 گرم آرد 50 گرم شکلات سفید 10 گرم کره و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل یا وانیل شکری °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد وانیل یک ق چ شکر ۳/۴ لیوان یا ۱۱۰ گرم ماست نصف لیوان یا ۱۲۰ گرم روغن نصف لیوان ۱۰۰ گرم ارد دو لیوان نیم یا ۳۸۰ گرم بیکینگ پودر یک ق غ نمک نصف ق چ @ashpaziibaham
نشاسته ی گل ۴ ق غ خ آب سرد ۴ لیوان شکر یه لیوان گلاب نصف لیوان کره یه ق غ خ زعفران دم کرده دو ق غ خ خلال بادم به مقدار لازم زرشک به دلخواه ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز و پوره کنید نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر ۱ لیوان سر خالی پودر نشاسته ذرت خوب ورز بدید تا به دست نچسبه داخل ظرفی که نایلون گذاشتین پهن و منسجم کنید و ۳ ساعت داخل فریزر بزارید به اندازه های دلخواه برش بزنید تو روغن داغ سرخ کنید در آخر روش نمک بریزید و با هر سسی که دوست داشتین سرو کنید نوش جان🥰 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیپس خلالی با سس قارچ 🥔 🥔 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید، ۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد) یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید