#سس_براق_شکلاتی
#سس
نوعی سس شکلاتی براق برای روکش کیک و دسر با دستور آقای ژاک تورس سرآشپز فرانسوی و متخصص شکلات
🍴مواد لازم:
پودر ژلاتین 9 گرم+آب 3 قاشق غذاخوری
آب 125 گرم
شکر 225 گرم
خامه 130 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
🍴طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را روی 3 قاشق غذاخوری آب بپاشید .
در قابلمه کوچکی آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کرده مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و از روی حرارت برداشته صبر کنید تا دمای مخلوط به 24 درجه سانتی گراد برسد سپس برای روکش کیک استفاده کنید.
این دستور بسیار ساده تهیه میشه فقط حتما همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید.
اگه دماسنج ندارید با انگشت دمای سس را تست کنید باید کمی خنک تر از دمای بدن باشه اگه زیاد خنک بشه دیگه مناسب ریختن روی کیک نیست و باید دوباره کمی گرمش کنید.
👩🍳 #اشپزی
@ashpaziibaham
#سوخارى
فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
تزیین
#ایده
👩🍳 #اشپزی
@ashpaziibaham
#کوکوی_رولتی
برای درست کردن این کوکو اول سه عدد تخم مرغ و پنج قاشق ارد و زعفران و نمک را باهم خوب مخلوط میکنیم بد داخل یک سینی کاغذ روغنی میزاریم بد مایعی که اماده کردیم وکف سینی با قطر نازک میریزیم حدود چهار دقیقه داخل ماکرو ویو گزاشتم بد مایع کوکورو درست میکنیم به همون روش عادی مایع کوکو رو هم به صورت یک لایه نازک روی لایه اول میریزیم بازم حدود چهار دقیقه داخل ماروویو دوباره بداز اتمام زمان بیرون میاریم میتونید وسطشو یا تن ماهی بریزیم یا سوسیس من سوسیس گزاشتم البته باید قبلش سرخ کنید در انتها رول میکنیم و حدود دو سه ساعت در دمای محیط بعد برش میزنیم
👩🍳 #اشپزی
@ashpaziibaham
#کیک_کدو_حلوایی
تخم مرغ: ۳عدد ارد: ۲پیمانه
شکر: ۱پیمانه پوره کدوحلوایی: ۱پیمانه
روغن: نصف پیمانه
وانیل: یک چهارم ق چ نمک: یک پنس بکینگ پودر: یک ونیم ق چ
زنجبیل: نصف ق چ دارچین: ۲ ق چ
طرز تهیه:
اول از همه چن تا تیکه کدوحلوایی با کمی آب میذاریم بپزه وقتی پخت با پشت قاشق لهش میکنیم ب اندازه یک لیوان پوره نیاز داریم.
ارد نمک بکینگ پودر جوش شیرین دارچین و زنجبیل رو مخلوط میکنیم و ۳بار الک میکنیم میذاریم کنار.تخم مرغ رو با وانیل و شکر با دور تند همزنحدود ۷ دقیقه میزنیم تا کرم و کش دار بشه روغن رو اضافه میکنیم و باز حدود یک دیقه میزنیم. ارد الک شده رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه کردم با دور کند همزن زدم تا مخلوط شن.اخر سرهم پوره کدو رو اضافه کردم و با مواد مخلوط کنید قالب تنوره دار رو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید ،،،،بافتش خیلی عالی شد نرم و لطیف فقط اجازه بدین خنک شن.
👩🍳 #اشپزی
@ashpaziibaham
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دونات هم خیلیییی فوری آماده میشه و موادش تو همه خونه ها هست
پس پاشو درست کن و لذت ببر♥️
برای درست کردن این دونات فوق العاده احتیاج داریم فقط به:
۲/۵لیوان دسته دار فرانسوی آرد
۲لیوان ماست به دمای محیط رسیده
۲/۵ق چ بکینگ پودر
آرد الک شده رو با بکینگ پودر و ماست به دمای محیط رسیده با هم مخلوط میکنیم با قاشق و داخل کیسه میریزیم و توی قابلمه با روغن داغ سرخ میکنیم و با عسل یا شکلات بن ماری شده نوش جان میکنیم😋😋😋
به همین راحتی و خوشمزگی❤️🍀
حتما درست کنید چون بچه ها عاشقش میشن بسکه دلبره🥺🥺😋😋
🍃من تمام مواد را نصف کردم .
.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_کتلت
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
ارد سوخاری ۲ قاشق
گشنیز و جعفری ۲ قاشق
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا از هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
گوجه ۴ عدد
ماست ۴ قاشق
جعفری گشنیر ۱ قاشق
لیمو نصف
پودر سیر نوک قاشق چای خوری
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_بدون_شیروروغن 😍
آسونترین و فوری ترین کیک کشمشی قابلمه ای اونم بدون روغن و شیر ...دیگه چی میخوای؟؟😍
♦️مواد لازم👇
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ لیوان
آب جوش : نصف لیوان
آرد نونوایی یا قنادی : ۱/۵ لیوان
بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
زعفران : ۲ قاشق غذاخوری
گلاب : ۲ قاشق غذا خوری
کشمش پلویی : نصف لیوان
❌نکته ها👇
✅️قابلمه قطر ۲۰.
✅️آرد رو حتما الک کنید.
✅کشمش ها رو به آرد آغشته کنید تا ته نشین نشه.
✅️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید.
✅️۳۰ دقیقه زمان کافیه بعد چک کنید اکه نپخته بود ۱۰ ددقیقه دیگه زمان بدید.
✅️بر،ای داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.
.
👩🍳 #اشپزی
@ashpaziibaham
#دمنوش_سیب_زنجبیل
مواد لازم برای 3 نفر:
سیب خشک : 70 گرم
زنجبیل تازه : 3 الی 4 برش
آب : 2 پیمانه
عسل : به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برگه سیب و زنجبیل تازه را در قوری بریزید سپس آب را روی آن اضافه کرده و قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و یا به مدت 20 دقیقه دم کنید. سپس از صافی رد کرده و با مقداری عسل آن را سرو کنید.
@ashpaziibaham
21.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایدهروزمادر
پیشنهاد دانلود👆
۸ مدل دیزاین ساده اما فوق العاده کیک که همه اطرافیانتون رو انگشت به دهن و شگفت زده میکنه😍
حتما امتحان کنید💃
#آشپزی
@ashpaziibaham
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
#آشپزی
@ashpaziibaham