eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش 🍭 ☘ . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆👆👆 شیرینی نخودچی در فر نوروز خیلی نرم و لطیف😋 ❤️ 👇 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسر بدون ژلاتینه و بارنگ و طعم عالی همه را مجذوب خود میکند حتما سیو کنید و درست کنید . 🛑اندازه لیوان دویست میلی لیتر معادل چهار پنجم لیوان فرانسوی دسته دار. پودینگ سه رنگ انار و پرتقال مواد لازم: دسر 3 رنگ 👉🏻 مواد لازم برای قسمت قرمز آب انار 3.5 لیوان(من از اب میوه جنگلی استفاده کردم) نصف لیوان شکر 2.5 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته مواد لازم برای پودینگ سفید شیر 1 لیتر(چهار لیوان) یک لیوان شکر چهار قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته یک بسته وانیل معادل نصف قاشق چایخوری کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالیه برای زمانی که به رنده نیازدارین ولی بهش دسترسی ندارین😉 . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خودمونی 🍕 🍕 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صبحانه خوشمزه رو از دست ندین با دستپختت دلبری کن😜👆 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 _پيتزا بانان تست وتخم مرغ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر سوخاری😉 . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
👈برای خمیر 600گرم آرد (ظرفیت هر لیوان فرانسوی یا دسته دار 150گرم آرد است) 60گرم شکر(هر قاشق غذاخوری10گرم شکر) 10گرم خمیر مایه خشک فوری یا یک قاشق غذاخوری 1قاشق مربا خوری نمک 1عدد تخم مرغ 50گرم کره بی نمک 300گرم شیر ولرم(یک و یک پنجم لیوان) این نان را میتوانید با دست ورز دهید ولی اگر از دستگاه خمیر زن ایستاده استفاده کنید بهتر است چون حدود20تا25دقیقه باید آن را ورز دهید. ابتدا یک قاشق مربا خوری شکر با خمیر مایه و شیر ولرم (دمای شیر باید 42درجه باشد) یعنی نه سرد باشد و نه در حدی باشد که دست را بسوزاند.5تا6دقیقه صبر کنید (اگر از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید حدود ده دقیقه صبر کنید ) سپس در ظرفی که میخواهید خمیر درست کنید ابتدا ترکیب آرد و آب غلیظ شده و آماده سرد شده را بریزید سپس نمک ،شکر،خمیر مایه فعال شده،کره نرم شده و تخم مرغ که در دمای اتاق است و آرد را کم کم اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیری بدست آورید که حالت کشسانی و الاستیک داشته باشد.در ابتدا خمیر به دست میچسبد و چسبنده است ولی نگران نباشید.روی خمیر را با سلفون بپوشانید یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر را به 8چانه تقسیم کنید و روی جانه ها را بپوشانید و 15دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد از این استراحت در قالب مانند ویدئو بچینید و روی آن را سلفون کشیده و دوباره45 دقیقه استراحت بدید.بعد از استراحت سوم 1عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر را با هم ترکیب کنید و با فرچه روی چانه ها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید.بعد از اینکه خارج کردن نان از فر روی آن با فرچه کمی آب بمالید.نان شیر لایه لایه و نرم ما آماده است. نکته:زمان پخت تو دستور اصلی قید نشده ولی شما با توجه به دمای فرتون بین 30تا45دقیقه بگیرید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥘 😋😍 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(برای ۵تا از این رولا): لازانیا (روی بسته رو بخونید بنا به نوع لازانیا یا داخل اب در حال جوش یا داخل اب داغ بذارید تا خوب نرم بشه) گوشت چرخکرده ۱۲ق غ فلفل دلمه نصف یه فلفل متوسط پنیر پیتزا یه پیاله پر پیاز یدونه کوچک قارچ ۴تا کوچک نمک،فلفل سیاه،زردچوبه آویشن نصف ق چ از هرکدوم رب ۱ ق غ برای سس بشامل کره ۲۰گ شیر نصف لیوان آرد سفید ۱ق پر نمک،فلفل سیاه،آویشن پیازو تفت بدید،گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید،قارچ فلفل دلمه ادویه رب اضافه کنید تفت بدید برای سس کره که آب شد ارد رو اضافه کنید تند تند تفت بدید شیرو کم کم اضافه کنید گوله نشه،ادویه جاتو هم اضافه کنید ب غلظت فرنی رسید از روی حرارت برداریدحواستون باشه خیلی سفت نشه چون بعد از سرد شدن سفت میشه باز ورقه ها ک کاملا نرم شد ،از اب خارج کنید(رو هم نذارید که نچسبه) کف ظرفتونو از سس بشامل بریزید و ورقه ها رو که رول کردید کف ظرف بچینید بذارید روی حرارت خیلی کم تا پنیر روش اب بشه قشنگ. ( اگه تابه دو طرفه نیست ،دم کنی بذارید حتما) 🔺میتونید داخل فر برقی،یا توستر با دمای ۱۸۰درجه بذارید تا پنیر روش اب بشه(داخل فر گازی یا تنور گازی هم میتونید درست کنید) کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردنش به ورقه های لازانیا پیاز گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای قارچ پنیر پیتزا پنیر چدار ورقه ای سس بشامل(آموزشش توی هایلات استوریا هست) تخم مرغ آرد سفید آرد سوخاری(من از مخلوط ارد سوخاری و کرانچی و چیپس پودر شده استفاده کردم) احتیاج داریم. ورقه های لازانیا رو طبق دستور روی جعبه با اب جوش و نمک بزارید بپزه و نرم و قابل انعطاف بشه. بعد با آب سرد آبکش کنید و بعد از این که سس زدید و موادتونو داخل گذاشتید ،و رول کردید بزارید داخل فریزر بزارید و نیم ساعت بمونه. بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(برای حدودا ۶تا مافین و ۱۲تا کوکو) آرد سفید ۱لیوان و نیم بکینگ پودر ۲ق چ شیر ولرم نصف لیوان شکر ۲ق چ خمیر مایه ۱ق چ تخم مرغ ۲تا روغن مایع نصف لیوان خامه صبحانه ۲ق غ پنیر پیتزا ۱لیوان ادویه :نمک،فلفل سیاه،آویشن ۱ق چ مواد میانی: سوسیس یه دونه فلفل دلمه یه دونه متوسط قارچ ۸تا دونه 🔺سوسیسو رنده کردم،فلفل دلمه ام خیلی ریز خورد کردم،قارچم خیلی ریز خورد کردم و تفت دادم(حتما تفت بدید اب نندازه) 🔺شیر ولرم و شکر و خمیرمایع رو مخلوط کنید بذارید ۵دقیقه با در بسته بمونه. 🔺تخم مرغ رو با ادویه ها یه کم زدم با همزن دستی . بهش پنیر پیتزا،مخلوط شیر وشکر ،خامه و روغن مایع رو اضافه کردم و بازم هم زدم. 🔺آرد و بکینگ پودرو که سه بار الک کرده بودم اضافه کردم و خوب یک دست کردم موادو بعد بهش سوسیس ،فلفل دلمه و قارچ رو ضاافه کردم. 🔺گذاشت نیم ساعت استراحت کرد. بعد داخل قالب مافین ریختم روشو یه کم پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم توی فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه تا روش طلایی بشه و داخلش بپزه. 🔺نصف دیگه موادو داخل روغن قاشق قاشق سرخ کردم (داخل روغن خوشمزه تر میشه فقط ضرر داره) کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱تخم مرغ ۳ عدد بزرگ 🌱شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ لیوان 🌱وانیل نصف ق چ 🌱ماست ۲/۳ لیوان 🌱روغن مایع ۲/۳ لیوان 🌱آرد قنادی ۲۷۰ گرم یا ۲ لیوان 🌱بیکینگ پودر ۲ ق م 🌱کشمش ۵۰ گرم یا نصف لیوان 🌱گردو ۳۰ یا ۴۰ گرم یا نصف لیوان 📌زمان پخت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه 📌دمای فر گازی ۱۸۰ درجه 📌دمای توستر ۱۶۰ درجه 📌طبقه وسط ، شعله پایین ⚜نکات کلیدی برای ته نشین نشدن کشمش و گردو در کیک ✅کشمش رو از قبل بشورید و کاملا روی پارچه خشک کنید ✅کشمش و گردو رو با یک ق ارد مخلوط کنید ✅قالب کیک رو در اخر به زمین نکوبید ✅بعد از ترکیب کردن کشمش و گردو به مایه کیک زیاد هم نزنید ✅مایه این کیک نباید شل و میزان غلظت مواد کیک در حد ویدئو باشه کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین خوشمزه😍 برنج ۳ پیمانه ۱ عدد مرغ تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ۶ قاشق غذاخوری کره ۱۵۰ گرم روغن ۵۰ گرم زعفران دم کرده نمک ،فلفل سیاه به میزان لازم زرشک به میزان دلخواه پیاز و سیر به اندازه لازم ابتدا مرغ را با سیر و پیاز و نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه و یک لیوان آب بزاریم تا به مدت ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت بپزه برنج رو که چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده بودیم ،آب اضافیش رو خالی کنید و به یه قابلمه که آب در حال جوش داره اضافه کنید و ۴ الی ۵ دقیقه زمان بدید تا بجوشه بعد آبکش کنید حالا تخم مرغ کامل و زرده ها رو با هم زن کامل بزنید اگر تخم مرغ کامل هم نخوره بوی نامطبوع میده وبعد نمک و فلفل سیاه و ماست رو اضافه کنید و زعفران آب کرده.بعد کره آب شده رو بریزید و درنهایت برنج آبکش کرده که کمی خنک شده رو اضافه کنید و کامل هم بزنید کف قابلمه روغن و مقداری زعفران بریزید و بعد نصف برنج رو بریزید و بعد مرغ ها رو که استخوانش رو جدا کردید رو بریزید و دوباره باقی برنج رو بریزید ،و با قاشق کامل روی برنج رو صاف کنید و فشار بدید تا به هم بچسبند بتونیم تهچین رو قالبی خارج کنیم حالا میبایست تهچین رو با حرارت کم به مدت ۱ ساعت دم بزارید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ٢ پيمانه ( پيمانه پلوپز ) لوبيا چشم بلبلي ١ پيمانه شويد خردشده ١ پيمانه دارچين و زعفران كمي پياز آب گرفته يك عدد بزرگ گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم نمک و فلفل و زردچوبه ۱ ق چ دارچین و پودر زنجبیل نصف ق چ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم سیر تازه ۳ حبه پیاز ۱ عدد زردچوبه فلفل سیاه نمک به مقدار لازم نخود خیس خورده ۲ پیمانه کشک ۱ پیمانه محلول زعفرون (۵ قاشق غذاخوری غلیظ) آب جوش به مقدار لازم روغن به مقدار لازم کشک نعناع داغ گردوی خرد شده پیاز داغ سیر داغ برای تزئین به مقدار لازم کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 سینه‌ی مرغ ۶۰۰ گرم، پنیر پیتزا 1 پیمانه، جعفری خرد شده ۲ ق غ، پیازچه خرد شده ۲ ق غ، ریحان خورد شده ۲ ق غ، تخم مرغ ۲ عدد کوچک، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا مرغ رو چرخ میکنیم با هر وسیله ای که دارین، ادویه ها و پیازچه و ریحون و جعفری و پنیرپیتزا و تخم‌مرغ رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. با حرارت کم سرخ می کنیم سس گوجه ۴ عدد پوره شده، آبلیمو 1ق غ، کره 1ق غ، پیاز 1 عدد، سیر 2حبه، رب گوجه 1ق غ، جعفری و ریحان خرد شده از هرکدام‌1ق غ، نمک،فلفل، زردچوبه، آویشن پیاز رو سرخ کرده و سیر خرد شده رو اضافه میکنیم کمی که عطر سیر بلند شد رب گوجه رو اضافه و تفت میدیم پوره گوجه و ادویه و ریحون و جعفری رو اضافه و هم میزنیم در تابه رو میزاریم با حرارت ملایم تا اب گوجه کشیده بشه کره و آبلیمو رو اضافه و وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ قاشق غذاخوری آرد ۷۰ گرم کره ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم نبات ۵۰۰میل آب ۲ قاشق غذاخوری گلاب زعفران به میزان لازم ۲ قاشق گردو خرد شده خلال پسته برای تزیین یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری هل کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 گوجه خشک پاپریکا نمک شکر فلفل قرمز پودر زنجبیل کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 یک لیوان شیر ولرم یک لیوان آب ولرم نصف لیوان روغن مایع یک عدد سفیده تخم‌مرغ ( زرده برا رومال) سه قاشق مرباخوری شکر یک قاشق مرباخوری نمک یک بسته پودر خمیر مایه ( یک قاشق غ) شش الی شش ونیم لیوان آرد سفید الک شده یک قاشق غذاخوری کره کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۱عدد🍗 ۱پیاز درشت🧅 رب انار ۳ق غ روغن زیتون ۱ق غ جعفری و گشنیز تازه ۲ق غ نمک و فلفل به میزان لازم کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham