eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
زرشک تازه. 1 کیلو شکر. 1. کیلو وانیل. نصف ق چ زرشک ها را داخل آب سرد می ریزیم تا کاملا سطح آن ها از آب پوشیده شود و به مدت ۱ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورندسپس زرشک ها را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد زرشک ها را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.یک سوم کل شکر را در کاسه ای می ریزیم و کنار دستمان می گذاریم و کمی از زرشک را داخل کاسه ای می ریزیم و کمی از شکر کنار دستمان روی زرشک می ریزیم. حالا مجددا کمی زرشک می ریزیم و لایه بعد کمی شکر می ریزیم.همین طور لایه لایه زرشک و شکر می ریزیم تا زرشک و شکر کنار دستمان تمام شود و کاسه را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۴ ساعت زرشک ها آب بیندازندبعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار داده میزاریم ب مدت 20 دیقه تا مربامون جا بیفته در اخر وانیل را اضافه کرده از رو حرارت برمیداریم @ashpazburak
🍸فالوده خیار سکنجبین و تخم شربتی خیار رو رنده درشت بزنید با تخم شربتی و شربت سکنجبین و یخ یک ایده خوشمزه همچنین میتونید به صورت شربت هم استفاده کنید. 🥒مواد اولیه شربت سکنجبین : شکر 1 کیلوگرم آب 2 لیوان سرکه 100 گرم نعناع 150 گرم گلاب کمی 🥤طرز تهیه شربت سکنجبین : شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد نعناهای شسته شده را با ساقه درون آن می ریزیم. کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنیم.(هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ می‌شود.) این شربت را می توان با خیار رنده شده سرو نمود که طعم فوق العاده خوبی به آن می دهد. @ashpazburak
سوپ_جو برای این سوپ یه پیمونه جو رو بذارید بپزه تا نرم شه بعد یه هویج رو نگینی خرد کنید و به جو اضافه کنید دو تا پیاز رو رنده کنید با یه تیکه مرغ به سوپ اضافه کنید در صورت تمایل یه لیوان آب مرغ هم بریزید نیم ساعت آخر دو قاشق غ خ رب گوجه رو تو کمی روغن تفت بدید به همراه نمک و فلفل و مقداری جعفری خرد شده به سوپ اضافه کنید @ashpazburak
🍮🍮🍮 4لیوان شیر ۱لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ق غ ارد ۳ ق غ خامه صبحانه یک سوم لیوام گلاب زعفران ب مقدار لازم 🍮همه مواد رو ب جز خامه و زعفران میریزیم داخل ی قابلمه و خوب مخلوط میکنیم تا گلوله آرد باقی نمونه میذاریم روی حرارت و مرتب هم میزنیم یکم ک غلیظ شد زعفرون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ب غلظت برسه.حرارت خاموش میکنیم و خامه رو بهش اضافه میکنیم.محلبی رو میریزیم تو ظرف مورد نظر و میذاریم چن ساعتی توی یخچال بمونه.روشو با پسته و گل محمدی تزیین میکنیم. @ashpazburak
🥙سالاد مرغ 🌮نخود فرنگی نصف لیوان 1 یا 2 عدد هویج رنده شده مرغ قطعه ای آب پز 300-400 گرم قارچ آب پز 2 عدد فلفل قرمز سرخ شده 2-3 قاشق غذاخوری ماست 2-3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2-3 حبه سیر 200 گرم لپه شوید خرد شده همه مواد را به جز شوید در یک کاسه مخلوط کنید ، شوید را خرد کنید و روی آن بپاشید. . @ashpazburak
🥪🥪 🥚۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم. @ashpazburak
🥮 🥧🥧🥧 ▫️2پاکت خامه صبحانه ▫️2 بسته شکلات شیری (60 گرمی و جمعا120گرم) ▫️2 بسته شکلات تلخ(60 گرمی و جمعا 120) 1 قاشق غذاخوری کره ▫️1.5تا2 بسته بیسکویت پتی بور 🍥خامه ها و کره را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بزارید تا به نقطه جوش برسد(ولی نجوشد) وقتی از کناره ها شروع به حباب زدن کرد زیر اجاق گاز را خاموش کنید. شکلات ها را خرد کرده و در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا شکلاتها در درون خامه حل شوند و صبر کنید تا مخلوط شکلاتی به دمای اتاق برسد. بیسکویت های پتی بور را به دو یا سه تکه خرد کنید و در مخلوط شکلات خنک شده را بریزید و مخلوط کنید. اگر کمی شل و آبکی باشد ، نصف بسته بیسکویت باقی مانده را نیز خرد کنید و آن را نیز اضافه کنید و در هر قالبی که می خواهید شکل دهید ، درون قالب را سلفون بکشید و مواد را درون قالب بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید. به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید. پس از این زمان آن را از قالب خارج کنید. @ashpazburak
دمپخت شیراز🍛 🧄مواد لازم برنج 4 ليوان عدس يک ليوان هويج نيم کيلو کلم پيچ متوسط يک عدد ترخان و شويد و ريحان نيم کيلو روغن سه قاشق 🍛طرز تهیه هويج را خرد کرده با عدس مي پزند. سبزي و کلم پيچ را خرد کرده و روي اجاق کمي تفت مي دهند، بعد از پختن عدس و هويج بقيه مواد را روي آن ريخته مقداري آب، کمي زردچوبه و نمک و روغن را به آن اضافه نموده و همه با هم مي پزند.وقتي که آب دمپخت تمام شد و دانه هاي برنج نيز نرم شد آن را با حرارت ملايم دم کرده و بعد از ساعتي دمپخت حاضر است. در صورت تمايل مي توان مقداري پياز داغ يا سيرداغ و يا سير تازه به دم پخت اضافه کرد. @ashpazburak
😋 🍡 موادلازم خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته 50 گرم کره یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت مغز گردو.من مغز پسته هم ریختم دارچین یک قاشق غ پودر نارگیل برای غلتوندن ابتدا کره رو بزارید اب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتفال بردارید ورول کنید وتوی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.این رولدها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید.بسیار مقوی وبسیار خوشمزه. @ashpazburak
🥪🍃 آرد ۴ لیوان آب ولرم یک و۱/۴ لیوان خمیرمایه ۱ ق غ پر شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ روغن زیتون ۲ ق غ سس کچاپ ۱/۲ لیوان ریحان مقداری پپرونی ۱۰۰گرم زیتون حلقه ایی ۱/۴لیوان کوجه گیلاسی مقداری پنیر موزارلا وپنیر چدار به میزان لازم پودر اوراگانو وفلفل سیاه وپاپریکا 🍕طرزتهیه :👇 آرد و نمک وشکر وخمیر مایه وروغن زیتون وآب ولرم رو باهم مخلوط کرده وخوب ورز میدیم باید خمیر به دست نچسبه وبعد خمیر رو گرد کرده ودر ظرفی میزاریم و۱ ق روغن زیتون رو روی خمیر می ریزیم وروی خمیر پخش میکنیم وبعد روی ظرف رو بادستمال تمیزی می پوشانیم ویک ساعت الی یک ساعت ونیم در جای گرمی استراحت میدیم . بعد از استراحت خمیر رو در سینی که چرب کرده ایم پهن میکنیم. بعد سس کچاب باطعم ریحان رو روی خمیر پخش میکنیم. پپرونی رو حلقه ایی برش می زنیم وروی سس می زاریم. بعد گوجه های گیلاسی وزیتون حلقه ایی رو هم اضافه کرده ودر آخر پنیر چدارو پنیر موزارلا رو روی کل مواد پخش میکنیم وبعد ریحانه ها رو روی پنیر می ریریم وپودر آویشن وپاپریکا روی کل مواد می ریزیم وبعد در فر ۱۸۰به مدت ۲۰دقیقه قرار میدیم. @ashpazburak
🥐 🥯۲تا هات داگ نیم کیلو قارچ ی فنجون ذرت یدونه فلفل دلمه ای همرو خرد کردم ریختم تو تابه و تفت دادم نمک فلفل زردچوبه اویشن زدم اخر سر پنیر پیتزا اضافه کردم و وقتی پنیر آب شد زیرشو خاموش کردم.از مواد گذاشتم لای نون پیچیدم و تو روغن داغ با شعله ملایم سرخشون کردم بعدشم گذاشتم توی طوری تا روغنش بره. @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی؟ کپشنم نمیاد😔 به نظرم دختر داشتن بهترین حس دنیاعهه❤❤ کسی که دختر نداره نصف محبت های دنیا ازش دریغ هست... 🔗@ashpazburak