هدایت شده از معلم مدرسه
🖼 طلوعی_دیگر...☀️
🤲 الهی...
🌼صبحتون پُر از عطر خدا
🍃روزتـون معطر به بوی مهربانی
🤲الهی...
🌼دلتـون شـاد ولبتـون خندان
🍃قلبتون مملو از آرامش و سلامتی
🔆 سلام؛ صبحتون بخیر و همراه با خیر و برکت
🌐 قرارگاه_مجازی
📲 ✅پذیرش #تبلیغات #تبلیغ ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar1
📸 #ورق_بزنید | ترفندهای تشخیص روغن زیتون اصل
🔸خیلی از ما شنیدیم که روغن زیتون برای سلامتی مفیده و بهتره به جای روغنهای دیگه بیشتر ازش استفاده کنیم، اما همیشه بحث اصلی بودن روغن زیتون هم مطرحه، برای اینکه یه انتخاب درست داشته باشین، میتونین از ترفندهایی که گفتیم استفاده کنین.
@ashpazburak
#جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده)
🔸مواد لازم:
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ شکر 1 ق غ
طرز تهیه:
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم. 👌
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#کرم_کاپوچینو 🍮 😋
▫️کاپوچینو ۴بسته
▫️شیر ۴ پیمانه
▫️شکر ۲/۳ پیمانه
▫️خامه صبحانه ۱۶۰ گرم
▫️پودر ژلاتین ۳/۵ ق غ
▫️آب سرد نصف پیمانه
🔸اول پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم کنار میذاریم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم پودر کاپوچینو رو توی شیر حل میکنیم و مخلوط میکنیم خامه و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایه یکدست بشه نباید جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توی قالب میریزیم و توی یخچال به مدت ۶ ساعت میذاریم .
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#چيز_كيك_بلوبرى
✍🏻برای لايه پايين ،يك بسته بيسكوييت پودر شده صد گرمی،
وپنجاه گرم كره ذوب شده رو مخلوط كردم و كف قالب ريختم و با فشار پرس كردم ،بيست دقيقه تو يخچال گذاشتم
✍🏻برای لايه دوم ،دويست گرم پنير ماسكارپونه و دويست گرم خامه صبحانه و حدود پنج قاشق شكر رو مخلوط كردم، دو قاشق مربا خوری پودر ژلاتين بن ماری شده رو اضافه كردم وتو قالب ريختم
✍🏻برای لايه سوم كه رنگش آبی هست ، نصف بسته پودر ژله بلوبری رو با سه چهارم ليوان آبجوش مخلوط كردم و خوب هم زدم تا حل بشه و كمی كه خنك شد دو قاشق مرباخوری از مواد خامه و پنير رو بهش اضافه كردم و خوب هم زدم و روی لايه قبلی كه كمی داخل يخچال سفت شده بود ريختم وتو يخچال حدود چهار ساعت گذاشتم تا خودشو بگيره،،برای تزيين گلهايی از فوندانت درست کنید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#دسرشیروخرما🌰🥥
مواد لازم
2 لیوان شیر
14عدد خرما
نصف لیوان فندق
🔷طرز تهیه: هسته ی خرماها را خارج کنید. شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند ، خرماها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید.
🔷شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزیدو با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید..... نوش جان
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃