eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
11.9هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مشاهده در ایتا
دانلود
(لقمه های پنیری سرخ شده) ‌ 🔸مواد لازم: ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ تخم مرغ 1عدد اب ولرم نصف لیوان خمیر مایه 2 ق چ شیرخشک 3 ق غ پنیر خامه ای 3 ق غ ‌شکر 1 ق غ طرز تهیه: همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.‌ ‌ 👌 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🍮 😋 ▫️کاپوچینو ۴بسته ▫️شیر ۴ پیمانه ▫️شکر ۲/۳ پیمانه ▫️خامه صبحانه ۱۶۰ گرم ▫️پودر ژلاتین ۳/۵ ق غ ▫️آب سرد نصف پیمانه 🔸اول پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم کنار میذاریم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم پودر کاپوچینو رو توی شیر حل میکنیم و مخلوط میکنیم خامه و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایه یکدست بشه نباید جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توی قالب میریزیم و توی یخچال به مدت ۶ ساعت میذاریم . 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
✍🏻برای لايه پايين ،يك بسته بيسكوييت پودر شده صد گرمی، وپنجاه گرم كره ذوب شده رو مخلوط كردم و كف قالب ريختم و با فشار پرس كردم ،بيست دقيقه تو يخچال گذاشتم ✍🏻برای لايه دوم ،دويست گرم پنير ماسكارپونه و دويست گرم خامه صبحانه و حدود پنج قاشق شكر رو مخلوط كردم، دو قاشق مربا خوری پودر ژلاتين بن ماری شده رو اضافه كردم وتو قالب ريختم ✍🏻برای لايه سوم كه رنگش آبی هست ، نصف بسته پودر ژله بلوبری رو با سه چهارم ليوان آبجوش مخلوط كردم و خوب هم زدم تا حل بشه و كمی كه خنك شد دو قاشق مرباخوری از مواد خامه و پنير رو بهش اضافه كردم و خوب هم زدم و روی لايه قبلی كه كمی داخل يخچال سفت شده بود ريختم وتو يخچال حدود چهار ساعت گذاشتم تا خودشو بگيره،،برای تزيين گلهايی از فوندانت درست کنید 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌰🥥 مواد لازم 2 لیوان شیر 14عدد خرما نصف لیوان فندق 🔷طرز تهیه: هسته ی خرماها را خارج کنید. شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند ، خرماها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید. 🔷شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزیدو با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید..... نوش جان 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍹🍃 نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
19.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یبار املت به این روش درست کنی مطمئنم عاشقش میشی😋👌 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
😍 👈مرغ رو ميتونين كامل ودرسته باپوست هم بريان كنين ولي من از وسط نصف كردم وبدون پوست (١٢ساعت داخل اب پياز وابليمو تازه وزعفران وفلفل سياه ونمك وروغن زيتون مزه دار كردم)باچاقو روي مرغ هارو شيار زدم بعد مرغ رو داخل سيني فر گذاشتم واب موادي كه داخلش گذاشته بودم روش ريختم واطرافشو با سبزيجات ورقه ايي پر كردم وروش كمي نمك وفلفل سياه زدم وگذاشتم داخل فر ١٨٠درجه بمدت دوساعت ونيم تا كامل برشته بشه پ.ن١:هر بيست دقيقه يه بار با فرچه ايي نرم مخلوطي از زعفران وكره روي مرغ ميمالم تا خوشرنگ بشه ‌‌‌‌‌‎‌‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎
🍝 😋 🔸ماكارونی كه هر مدل كه دوست داريد بزاريد با نمك و مقداري زردچوبه بجوشه... بزاي مايه ماكاروني با مرغ،اول پياز عسلي(با كمي زردچوبه تفت دادم تا نرم و يه كم شيشه اي شد) كردم بعد سينه مرغ يا فيله رو به صورت نواري برش زدم و داخل پياز ريختم و همرو با هم تفت دادم براي ادويش از نمك+فلفل+آويشن+پاپريكا+ادويه كاري اضافه كردم باز با هم يه تفت دادم و رب بهش اضافه كردم و خوب همرو با هم سرخ كردم. نصف ليوان آب اضافه كردم و ٥دقيقه جوشيد و خاموش كردم. ماكاروني رو آبكش كردم و موادمو ريختم لابه لاش و ٣٠دقيقه با حرارت كم دم كردم ‌‌‌‌‌‎‌‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: آرد 🥡2 پیمانه کره 🧈2 ق غ روغن یک چهارم پیمانه نمک🧂 نصف ق چ بکینگ پودر نصف ق چ شیر🥛 به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای سیب زمینی °~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° مواد لازم: سیب زمینی 🥔 پنیر پیتزا 🧀 سوسیس(پپرونی)🥓 گوجه گیلاسی 🍅 ذرت🌽 نمک🧂 سس برای روی سیب زمینی: رب گوجه فرنگی🥫 سس کچاپ🍅 آویشن یا اورگانو🍃 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥦🍗🍗 3 عدد ران مرغ (بدون پوست) سبزیجات، دلخواه (سیب زمینی، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پیاز،..) مواد سس: 2 قاشق غذاخوری ماست سفت 1 قاشق سوپ خوری سس سالسا 1 قاشق چایخوری عسل نمک - فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری آویشن 1 قاشق چایخوری پودرکاری 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، پاپریکا 2 حبه سیرپوره شده طرزتهیه : تمام مواد سس را کاملا باهم مخلوط کنید. مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته وبا این سس کاملاً آغشته کنید. روی ظرف راپوشانده وچند ساعت استراحت دهید. اگر زمان نداشتید 1 ساعت کافیست. رانها وسبزیجات دلخواه رادر فویل گذاشته ودر سینی قراردهید. حدود 40 دقیقه در فر ازقبل گرم شده بادمای190 درجه گذاشته تا پخته شوند. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🥨 ▫️تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد ▫️آرد یک. پیمانه ▫️شکر ۱/۴ پیمانه ▫️آب ۱پیمانه ▫️کره ۳۰گرم ▫️وانیل ۱/۴ ق.چ‌ 🔸ابتدا شیر و‌آب ‌و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل و‌یک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید