eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
11.7هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گز اصفهان 🍥مواد لازم سه عدد سفیده تخم مرغ = ۹۰‌گرم یک لیوان شکر‌ + یک سوم لیوان=۳۱۵ گرم کمتر از نصف لیوان گلاب معادل ۸۲ گرم کمتر از نصف لیوان آب= ۸۲ گرم گلوکز مایع (نام دیگرش بادکا است) ۲۷۰ گرم مغز بادام یا پسته به میزان دلخواه پودر هل نصف ق چ دلخواه آرد سفید قنادی به اندازه نیاز ❌ لطفا با حوصله و دقت طبق اموزش پخت کنید تا نتیجه عالی شود🙏 مغز بادام و پسته ها را داخل تابه بدون روغن حدود ۳ تا ۵ دقیقه تفت میدهیم تا برشته و خوش طعم شوند شکر و گلاب گلوکز آب پودر هل را درقابلمه مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم‌ کم‌کم‌ شکر کاملا حل شود و نیم ساعت باحرارت کم بجوشه تا قوام بیاد و بین انگشتان کاملا نخ بده نباید شهد خیلی قوام بیاید و سفت شود چون در نهایت گز شما سفت خواهد شد و اگر شهد شل باشد گز شما در نهایت شل خواهد شد. یکی دو قاشق از مایه را تا گرمه داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم تا هم دما شوند و کم کم مخلوط میکنیم تا همه باهم میکس شوند شعله پخش کن زیرش میگذاریم با حرا ت کم مداوم هم میزنیم تا ته نگیرد با قاشق چوبی به صورت پارویی از کف قابلمه و اطراف هم میزنیم تا گز نسوزد و ته نگیرد. ظرف ضخیم باشد حرارت خیلی کم باشد شعله پخش کن از واجبات است داغ زدن گز حد اقل یک ساعت باید به طول انجامد. تا به اصطلاح قنادی ها ، گز ، برسد. مرحله ی داغ زدن ، مهمترین مرحله ی پخت گز است.باید دائما و بی وقفه هم بزنید تا ته نگیرد و گز کاملا پخته شود. تا جایی که گز از اطراف قابلمه جدا شود و از قاشق چوبی به سختی @ashpaziibaham
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا شده قیمه ای که میخورین بهتون نچسبه؟ مزه روغن بده یا یا یا… . اگه این نکته هایی که گفتم بهتون رو اگه رعایت کنین قول میدم قیمه بهتری داشته باشین🫶🏼 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
33.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب و دارچین تو این هوای سرد برای عصرونه یه کیک سیب و ‌دارچین با یه چای آتیشی میتونه حالتو جا بیاره. این کیک خوشمزه و نرم که طعم بهشتی داره رو بدون فر روی اجاق گاز یا روی آتیش به روشی که تو ویدیو دیدی میتونی درستش کنی. 🔴مواد لازم: چهار عدد تخم‌ مرغ یک و نیم لیوان شکر سه لیوان آرد نصف قاشق چای خوری وانیل نصف لیوان ماست دو سوم لیوان روغن مایع دو سوم لیوان آب جوش یک قاشق چای خوری بکینگ پودر یک عدد سیب یک قاشق چایخوری دارچین نکته اول : قالب رو با کره چرب کن و آرد پاشی کن تا کیکت به راحتی از قالب جدا شه نکته دوم : چهل و‌ پنج دقیقه با حرارت کم و درب بسته زمان بده تا کیک کاملا بپزه. . نکته سوم: بعد از این که کیک به خوبی پخته شد از بالا به کیک حرارت بده که روی کیک برشته بشه. 😍 ‌╭ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه این اشتباه رو انجام نده اگر شما هم دوست ندارید پیاز خام سر میز غذا بیارید فقط یکبار با این ترکیب درستش کن تا عاشقش بشی یه چاشنی مخصوص خاورمیانه هستش مخصوص کنار گوشت ،ماهی،سالاد و انواع غذاها زودتر درست کنید تا طعم ها با هم ترکیب بشند برای این چاشنی احتیاج دارید به پیاز قرمز سماق روغن زیتون نمک و آب لیمو و نمک جعفری یا گشنیز برای تزیین #چاشنی 🥦 آشپزے با عشق 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
31.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو مجلسی😋 تو این شب‌های سرد زمستونی هیچی بیشتر از یه سوپ گرم و خوشمزه حال آدمو خوب نمیکنه، مخصوصا اگه بارون هم بباره. سوپ جو یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین سوپ‌هاست و تا زمستون تموم نشده تو هم درستش کن و ازش لذت ببر. 🔴مواد لازم برای ۶ نفر: ۱ لیوان جو پوست کنده نصف لیوان بلغور گندم ۲ عدد سینه مرغ کوچک ۱ عدد قلم گوسفندی کوچک ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد هویج ۲۰ گرم جعفری ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه نمک،فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه 😍 ‌╭ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
27.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسون‌تر از این رولت سراغ داری؟!😍 مواد لازم : آرد ۹۰ گرم روغن ۱ ق غ تخم مرغ ۳ عدد بیکینگ پودر ¼ ق چ وانیل ¼ ق چ شکر ۹۰ گرم شیر ۲ ق غ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا سه سوته🍕 مواد لازم : نان باگت ژامبون گوشت فلفل دلمه‌ای رنگی گوشت ریش شده قارچ چند حبه سس قرمز پنیر گودا زیتون کنجد ‌╭ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تولد شکلاتی با بافت پنبه ای 🍰🍫 شیر : ۱ پیمانه سرکه : ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا : ۳/۴ فنجان تخم مرغ : ۲ عدد شکر قهوه ای : ۱ پیمانه شکر : ۱ پیمانه آرد الک شده : ۱ پیمانه پودر کاکائو : ۳/۴ پیمانه بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری قهوه : ۲ پیمانه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال تنوری😍😋 بال مرغ…..۱کیلو ماست…..۳قاشق رب…..۱قاشق خامه صبحانه……۱قاشق نمک،فلفل،پاپریکا،اویشن روغن مایع….۱ قاشق ‌
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 یک کیلو سینه مرغ ½ فنجان سوخاری فلفل تند به مزه پوست لیموترش نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری ریحان خشک نمک می توانید پودر سیر و پودر پیاز را اضافه کنید جعفری خرد شده دو عدد تخم مرغ پودر سوخاری خشک شده یک و نیم پیمانه و می توان آن را با سوخاری جایگزین کرد نصف فنجان پنیر چدار رنده شده یک فنجان آرد سفید روغن با دمای متوسط مدت زمان پخت تقریباً 7 دقیقه است
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی پوک یا شامی لپه😋 🥙 مواد لازم : لپه : یک پیمانه گوشت چرخ‌کرده : ۲۰۰ گرم پیاز متوسط : یک عدد سیب زمینی متوسط : یک عدد تخم مرغ : یک عدد نمک، فلفل و زردچوبه ⭕ نکات : 🌟لپه حتما ۱ - ۲ ساعت خیس بخوره قبل از پختن آب لپه حین پخت کامل کشیده بشه. 🌟میتونید گوشت رو حذف کنید و بجاش از ۳ عدد سیب زمینی و ۲ تخم مرغ استفاده کنید. 🌟اگر میکسر در دسترس نداشتید میتونید لپه و سیب زمینی و پیاز رو چرخ کنید و بعد گوشت و تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب ورز بدید.