فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد زیبا و خوشمزه ببین چه راحته میتونه یه وعده غذای باشه
✔️(فوروارد یادتون نره)
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تخریب_چی
#فاطمیه
--------------------------
@ashpaziibaham
🍉یلدا شیک میزبانی کن🍉
تزیین میز یلدا
✔️(فوروارد یادتون نره)
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تخریب_چی
#فاطمیه
--------------------------
@ashpaziibaham
سالاد خوشمزه بروکلی 😋🤩
بروکلی خرد شده
بادام برشته شده ترد
زغال اخته خشک شده شیرین
پیاز قرمز
ژامبون گوشت
سس:
آبلیمو
عسل
نمک
فلفل
پودر پاپریکا
تمام مواد خورد کنید مخلوط کرده و بعد سس بزنید و سرو کنید.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تخریب_چی
#فاطمیه
--------------------------
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش چند مدل ژله زیبا مخصوص شب یلدا
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تخریب_چی
#فاطمیه
--------------------------
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی زعفرانی
آرد برنج ۸ قاشق غذاخوری
روغن حیوانی یا کره ۲ قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل یک ق چ
دارچین نصف قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
آب به مقدار لازم
.
✅. دستور شهد
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
.
همه رو باهم مخلوط کن بزار ۳۰ دقیقه ملایم
بجوشه
✅کاچی رو اینجوری درست کن👇🏻🥰
ارد برنجوتفت بده روغن اضافه کن شهد بریز آب رو کم کم بریز گلاب و زعفرون و پودر هل اضافه کن بعدم نوش جان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تخریب_چی
#فاطمیه
--------------------------
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا😍😋
برای مواد گوشتی :
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
3-4 قاشق غذا خوری روغن
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 گوجه فرنگی
3-4 فلفل
آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی)
نمک
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمز
ورقه لازانیا
پنیر پیتزا
برای سس :
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر)
آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید.
روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود.
اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر هندونه شب یلدا
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#یلدا🍉
برای دیزاین هندونه ی یلدا، هندوانه رو گرد و شبیه کیک برش بزنین و مخلوط پنیر خامه ای بزنین و با میوه هایی دیزاین کنین
#آشپزی
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمو و زنجفیل 🍰🍋
مواد لازم:
کره (ذوب شده)..... سه چهارم پیمانه
تخم مرغ..... سه عدد
شیر عسلی..... چهارصد میلی لیتر
آرد..... یک پیمانه
بیکینگ پودر..... یک قاشق سوپ خوری
وانیل..... یک قاشق سوپ خوری
پوست رنده شده لیمو ترش..... یک قاشق سوپ خوری
زنجفیل (رنده شده)..... یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
کره، تخم مرغ و شیر عسلی را با هم به خوبی مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. بیکینگ پودر، وانیل، پوست رنده شده لیمو و زنجفیل رنده شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در قالب از قبل پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و حدود ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
#آشپزی
@ashpaziibaham
#پارافه_انار
#یلدا
یک بسته پتی بور یا ساقه طلایی رو خرد و با پنجاه گرم کرده نرم مخلوط کنید تا مثل خرده نان بشه.
مقداری ته لیوانها بریزید.برای کِرِم،دو لیوان ماست خامه ای رو با سه چهارم لیوان شیر عسلی غلیظ شده ترکیب کنید.
میتونید از هر کرم دیگه یا پودینگ وانیلی و یا حتی فرنی استفاده کنید و روی بیسکوییت بریزید و روش کمی دونه انار و بعد دوباره این مراحلو تکرار کنید.
حداقل یکساعت داخل یخچال بذارید و بعد سرو کنید.
@ashpaziibaham
#تارت_خرمالو
در این مرحله مواد را بچشید. اگر مایل هستید مواد داخل تارت شیرین تر باشند کمی پودر قند اضافه کنید. البته خامه قنادی خودش به اندازه کافی شیرین هست و شیرینی ملایم خوبی به تارت شما میدهد. اما به هر حال مقدار شیرینی بستگی به ذائقه شما دارد. میتوانید یک قطره رنگ خوراکی نارنجی هم به موادتان اضافه کنید تا رنگ بیشتری پیدا کند. این مقدار خرمالو یک رنگ نارنجی ملایم به مواد میدهد که البته اگر میخواهید روی تارت را با خرمالوی بیشتر تزیین کنید اهمیتی ندارد. مواد پنیری را روی کراست یا پایه بیسکویتی بریزید و روی آن را با پشت قاشق کمی صاف کنید .سپس به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد داخلی کمی سفت شود و خودش را بگیرد. بعد از این مدت تارت خرمالوی شما آماده است. میتوانید آن را از قالب جدا کنید. روی آن را به دلخواه با خرمالو تزیین کنید و برش بزنید. برای شب یلدا میتوانید دسر خرمالو را با دانه های انار تزیین کنید.
نکته ها:
اگر برای جدا کردن تارت از قالب نگران هستید میتوانید 1 ساعت آخر قالب را به فریزر منتقل کنید. اما در این صورت بعد از خارج کردن تارت خرمالو از قالب کمی صبر کنید تا آماده سرو شود. در ضمن برای راحت تر خارج شدن از قالب تارت کمربندی استفاده کنید که کفش قابل جدا شدن است.
@ashpaziibaham
#کوکی_انار
حالا بر روی خمیر آماده شده کیسه فریزر می کشیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خمیر خودش را پیدا کند. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال خارج می کنیم و بر روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم یا اینکه کمی آن را چرب می کنیم و خمیر را بر روی سینی پهن می کنیم و شروع به قالب زدن می کنیم. بهتر است در این مرحله خمیر را از وسط نصف کنید و بعد از اینکه نصف خمیر را قالب زدید نصف دیگر را از یخچال خارج کنید و قالب بزنید. در مورد قالب کوکی انار یا هر قالب کوکی فانتزی و عروسکی دیگر که دوست داشتید می توانید از قنادی فروشی ها تهیه کنید. فر را از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم و بر روی درجه 180 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. حالا سینی حاوی کوکی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر می گذاریم و صبر می کنیم تا کوکی ها بپزد. حتما بعد از 10 دقیقه پخت ، کوکی ها را بررسی کنید. کوکی پخته شده به راحتی داخل سینی جابه جا می شود. بعد از پخت کامل کوکی های کره ای ، آن ها را از فر خارج می کنیم و بعد از خنک شدن با رویال آیسینگ تزیین می کنیم.
@ashpaziibaham
#کوکی_انار
نگاشون کن تروخدا 😂
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد 280 گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
ابتدا تمامی مواد را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع کره را به مدت 3 دقیقه با همزن هم می زنیم تا کرمی رنگ شود و بعدش پودر قند را اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه دیگر هم می زنیم. در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه دیگر هم می زنیم تا همه مواد باهم به خوبی مخلوط و یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را که از قبل باهم مخلوط کردیم در سه مرحله اضافه می کنیم و با دور کند همزن به آرامی هم می زنیم. در مرحله سوم اضافه کردن آرد ، به دلیل اینکه خمیر سفت می شود نمی توانیم از همزن اضافه کنیم و باید با انگشت ، آرد را به خورد خمیر دهیم. توجه کنید به هیچ وجه نباید خمیر کره ای را ورز داد.
@ashpaziibaham
#دسر_یلدایی
واقعا نازه😍
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
کره ۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۳ ق غذا خوری
پودر ژلاتین ۳ ق غذا خوری
آب سرد ۷ ق غذا خوری
ژله انار ۱/۲ بسته
آب داغ ۳/۴ پیمانه
انار دان شده
طرز تهیه:
ابتدا باید بیسکویت را پودر کنید برای این کار بیسکویت را داخل غذاساز یا ۱۲۳ ریخته و پودر کنید و یا می توانید داخل یک نایلون ضخیم ریخته و با گوشتکوب بکوبید تا پودری شکل شود. کره را ذوب کنید و به همراه بیسکویت مخلوط کنید و هم بزنید. کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین قرار دهید و بعد از بیسکویت بریزید و با یک لیوان یا هاون خوب فشرده و صاف کنید اگر قالب مافین ندارید می توانید کپسول ها را داخل کاسه نیز قرار دهید و برای نیم ساعت در یخچال زمان دهید. در ادامه باید پودر ژلاتین را با با آب سرد مخلوط کنیدو صبر کنید تا اسفنجی شود و بعد بن ماری کنید و صبر کنید تا خنک شود. در ادامه پنیر و خامه و پودر قند را باهم داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود و بعد ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید و بعد قالب را از یخچال خارج کنید و مواد پنیری را روی آن بریزید و جا برای ژله انار نیز بگذارید بماند و بعد قالب را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
@ashpaziibaham
#تارت_خرمالو
یه کار جدید و خوشمزه😍😍😍
برای کراست:
بیسکوییت پتی بور 2 بسته
کره ذوب شده 70 گرم
دنت وانیلی 1/2 بسته
برای داخل تارت:
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه قنادی 350 گرم
پوره خرمالوی رسیده بدون پوست 1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
خرمالو سفت برای تزیین
طرز تهیه تارت خرمالو
ابتدا بیسکوییت ها را با غذاساز کاملاً خرد کنید یا با گوشت کوب بکوبید تا کاملا پودر شوند. بعد کره ذوب شده و نصف بسته دنت شکلاتی را اضافه کنید و خوب با پودر بیسکویت مخلوط نمایید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر بیسکویتی را کف قالب تارت بریزید و به کف و دیواره های قالب فشار دهید تا کاملاً منسجم شود و به دیواره قالب بچپسبد. با این کار موقع در آوردن تارت از قالب کمتر به مشکل بر میخورید.
حال قالب تارت را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خمیر خودش را بگیرد. در این مدت مواد داخل تارت را آماده کنید. ابتدا پودر ژلاتین و اب را بنماری کنید. یعنی قابلمه یا کتری را آب کنید و روی شعله قرار بدهید تا جوش بیاید. سپس ظرف حاوی نصف پیمانه آب و پودر ژلاتین را روی شعله قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود و آب گرم شود خامه قنادی را با همزن بزنید تا پف کند و فرم بگیرد. سپس آن را با پنیر خامه ای و پوره خرمالو مخلوط کنید. پودر ژلاتین بنماری شده که مقداری خنک شده را به بقیه مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
@ashpaziibaham
هدایت شده از قصه و نقاشی و کاردستی و بازی و ایده کودکانه
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #ایران
هدایت شده از قصه و نقاشی و کاردستی و بازی و ایده کودکانه
به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و کاردستی
@naghashi_ghese
کانال فیلم و قصه کودکانه
@ghesehayekoodakaneeh
کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان
@madrese_yar
کانال ترفند و خلاقیت
@khalaghbashh
کانال آشپزی و نکات جالب
@ashpaziibaham
کانال خانواده سبز
@familygreen
هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
#آش_دوغ 🫕 😋
🔸نصف پيمانه برنج خيس خورده رو با يك قاشق سرپر آرد گندم يا برنج،سه ليوان ماست(ترجيحاً ترش)
يك عددتخم مرغ(براي اينكه دوغ نبره)،
مخلوط كردم، كم كم حدود هفت ليوان آب اضافه كردم ومخلوط كردم،
روي شعله گذاشتم وتا زماني كه جوش بياد هم زدم،
بعد ازاينكه برنج ها پخته شد، يك ليوان نخود پخته شده وتره وگشنيز خورد شده رو اضافه كردم وگذاشتم خوب بپزه ،
با نعنا وسير داغ ميل كنيد
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
✅ #قرابیه_بستنی😋
✍️مواد لازم:
۲۰۰ گرم کره(به دمای محیط رسیده باشه)
۱ استکان کمر باریک(ترک)روغن مایع (۸۵گرم)
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ لیوان نشاسته ذرت(لیوان دسته دار فرانسوی )
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری(۵ گرمی)
۱۰۰ گرم شکلات چیپسی
آرد تقریبا(۳/۵تا۴ لیوان)
🥣طرز تهیه:
ابتدا کره ،شکر،روغن مایع، تخم مرغ ونشاسته رو داخل ظرف گودی ریخته و با همزن خوب مخلوط میکنیم تا حجمش دو برابر بشه آرد ،وانیل، بکینگ پودر رو الک کرده اضافه کرده و ورز میدیم در آخر هم شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده
ومواد قرابیه رو با اسکوپ بستنی بر میذاریم وداخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم
ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰درجه تا جایی که روی قرابیه خشک بشه میپزیم ی قرابیه ترد وخوشمزه
میشه
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله حلزونی :😍😋
مواد لازم :
پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری
آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه
دستور تهیه :
اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی میخواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن.
من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
✦
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
بیسکوئیت_پرتقالی چگونه تهیه میشود؟😋😍
آرد یک کیلو
نیم کیلو کره
نصف لیوان پودر قند
5 تخم مرغ
نصف لیوان آب پرتقال
یک قاشق کوچک بکینگ پودر
یک قاشق کوچک نشادر خوراکی(اختیاری)
یک قاشق بزرگ عصاره پرتقال
🥖🍊کره و شکر را باهمزن بزنید.تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بکینگ پودر و نشادر رو الک کنید و بعد اضافه کنید.
مخلوط کنید.بعد داخل کیسه ای بریزید و با قیف روی سینی فر چرب شده بچینید و در فر 170 درجه بذارید تا طلایی شود.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham