eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
❤: نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم . بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه . 🦋 🦋 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 ۴عدد تخم مرغ ۱لیوان سرپر شکر وانیل نوک قاشق چایخوری آرد ۲لیوان ونیم شیر۱لیوان روغن مایع نصف لیوان بیکینگ پودر ۲ق چایخوری پودرکاکائو ۲قاشق غ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از Ltms
☑️زیارت مجازی مزار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی👇 http://tour.soleimani.ir ✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛ https://eitaa.com/teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @ltmsme
فرنی با آرد گندم چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔸مواد لازم برای دو نفر🔸 🍨🍨🍨🍨 یک قاشق غذاخوری آرد گندم ۲ پیمانه شیر ۴ پیمانه آب ۵۰ گرم کره یک قاشق غذاخوری شکر دارچین، مغز پسته و گل محمدی خشک شده برای تزئین 🍭مرحله اول: آرد گندم را دو بار الک کنید. آرد و شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا آرد در شیر کاملا حل شود. سپس شکر و ۴ پیمانه آب را در قابلمه بریزید و مواد با یک ملاقه چوبی هم بزنید تا شکر در مواد حل شود. 🍭مرحله دوم: قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا شیر به جوش بیاید. سپس کره را در فرنی بیندازید و خوب هم بزنید. پس از اینکه فرنی به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید. 🍭مرحله سوم: فرنی را بلافاصله در ظرف سرو بریزید و با دارچین، مغز پسته و گل محمدی خشک شده تزئین کنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد. فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما تقريبا نايابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد. 🍃❤️🍃 @ashpaziibaham
تکنیک ساخت لکه بر فرش خانگی 5 قطره مایع ظرفشویی+ 1 فنجان آب اکسیژنه را ترکیب و در یک اسپری بریزید؛ روی لکه اسپری کرده، 2 دقیقه بسابید و سپس با دستمال کاغذی پاک کنید (تا رفع لکه تکرار کنید) 🍃❤️🍃 @ashpaziibaham
نظم دهی فریزر با باکس های فریزری خیلی راحت میتونید مواد رو به مقدار کم بذارید و هر وقت دوست داشتید مقدار کم بردارید 🍃❤️🍃 @ashpaziibaham
سالاد مرغ و لوبیا چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥣یک خوشمزه با پروتئین بالا . که می تونه به عنوان یک عالی درنظر گرفته بشه. مقدار مواد با توجه به تعداد افرادی هست که مورد نظر شماست. 🥙🥙🥙🥙🥙 مواد لازم : کاهو باریک خرد شده مرغ مزه دار شده و پخته شده جوی دوسر پخته لوبیا چیتی پخته گردو نگینی درشت قارچ تفت داده شده پیاز کاراملی: یعنی با روغن پیاز خلالی یا نگینی روی دمای پایین تفت دهید و هنوز حالت خمیری دارد و کمی رنگ گرفته شده از روی شعله بردارید. 🥗🥗🥗🥗🥗🥗 🥪طرز تهیه : داخل ظرفی ابتدا کاهوهای خرد شده را بریزید و روی آن پیازهای کاراملی شده را پهن کنید. و بقیه مواد سالاد را به ترتیب رو کاهو ها بچینید و همراه با سس سرو کنید. @ashpaziibaham
🏃‍♀ كيك كره بادام زميني فوري يك عدد مرغ و ٣ ق غ كره زميني و يك ق غ در يك ليوان بزرگ ريخته و خوب هم بزنيد و به مدت يك دقيقه داخل مايكروفر قرار دهيد.كمي صبر كنيد تا خنك بشه،بعد نوش جان كنيد °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
😍 آرد سفید:یک ویک چهارم پیمانه. شکر:یک ویک چهارم پیمانه. شیر :یک پیمانه. روغن مایع:نصف پیمانه(من روغن ذرت ریختم). کره نرم شده:پنجاه گرم. تخم مرغ:سه عدد. بکینگ پودر:یک قاشق سوپ خوری. وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری. طرز تهیه: تخم مرغها.وانیل وشکر رو باهم میزنیم تا حجمش زیادبشه.شیر وروغن و کره نرم شده رو هم اضافه میکنیم ودوباره میزنیم.آرد ذرت.آرد سفید وبکینگ پودر رو که چندبار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم.مواد رو توی قالب میریزیم ودر طبقه وسط فر به مدت چهل وپنج دقیقه روی صد وهشتاد درجه قرار میدیم.حتما درست کنید ولذت ببرید @ashpaziibaham
هدایت شده از Ltms
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. 👌👌👌👌👌👌👌👌👌 جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
هدایت شده از Ltms
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و کاردستی @naghashi_ghese کانال فیلم و قصه کودکانه @ghesehayekoodakaneeh کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان @madrese_yar کانال ترفند و خلاقیت @khalaghbashh کانال آشپزی و نکات جالب @ashpaziibaham کانال خانواده سبز @familygreen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋 سس گوجه جعفری: ۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام. گوشت قلقلی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک و فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه) یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست) خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید. هر چند ثانیه اون‌هارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقه‌ای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید. همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچ‌هارو درست کنید و نوش جون کنید 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦   @ashpaziibaham
🔴 2 پیمانه سویا رو که قبلا با آب گرم خیس دادین از آب دربیارین و آبش رو بگیرین می تونین میکسش کنین که خوب ریز بشه. 2 عدد پیاز متوسط و 1 عدد سیب زمینی رنده شده و آب گرفته، 4ق غ جعفری خرد شده، 2_3 عدد تخم مرغ، 2 ق غ آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پودر سير و زیره، زردچوبه و آویشن رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. قاشق قاشق توی روغن داغ سرخ کنین. بعد هم روی دستمال پهن کنین تا روغن اضافیش کشیده بشه.. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتي به دماي محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد. دقت كنيد شير به دماي محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد. قالب را با كمي روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد. و در يخچال قرار دهيد تا ببندد. من از ژله ي طالبي و انار و قالب توپي استفاده كردم.   👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
پفک خانگی چگونه تهیه میشود؟😋😍 آرد نخودچی نرم : یک پیمانه کره : یک قاشق غذاخوری آرد برنج یا ذرت : یک پیمانه ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن : به میزان لازم جوش شیرین (یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود) : یک هشتم قاشق چای خوری آب : سه تا چهار قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان : یک سوم پیمانه نمک : به میزان لازم رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه : به میزان لازم 🍟🍟🍟طرز تهیه🥔 ابتدا هر دو آردها ، ادویه ها و زردچوبه را با هم مخلوط کنید ، در مرحله بعد جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه کنید ، برای نتیجه بهتر همه مواد را خوب الک کنید . سپس کره را ذوب کرده همراه با پودر پارمزان به مواد قبلی اضافه کنید ، خمیر به دست آماده پفک را خوب ورز دهید تا سفت شود. برای شکل دادن پفک آن را با استفاده از رنده یا کفگیر سوراخ دار رنده کنید و در روغن داغ سرخ کنید. برای گرفتن روغن پفک ها آنها را روی دستمال کاغذی بچینید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
🍢 😋 ▫️سینه مرغ چرخ شده 2 عدد ▫️هویج 1 عددبرگ ▫️ کرفس خرد شده به میزان دلخواه ▫️پیاز متوسط 1 عدد ▫️نمک، زردچوبه به میزان دلخواه فلفل، ▫️ آب زعفران. به میزان دلخواه ▫️ساقه کرفس 8 عدد 🔸پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید. سپس نمک و ادویه ها و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم . سپس مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور کرفس ها قرار می دهیم مواد را در مقداری روغن سرخ می کنیم. این غذا را می توانید با سس تند میل کنید . 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*سوپ پای مرغ👌* همین اول بگم ظاهر پای مرغ شاید برای خیلی ها خوشایند نباشه ولی خیلی مقوی و پرخاصیت هست، پس اگر ظاهرش رو دوست ندارید میتونید فقط از آب پای مرغ برای سوپ استفاده کنید و لایک یادتون نره با اینکه دوست ندارید😅❤ . سوپ پای مرغ مواد لازم: پای مرغ ۷ یا ۸ عدد، پیاز یک عدد متوسط، سیر دو حبه، اسفناج ۱ دسته کوچک ، جعفری، پیازچه ۳ عدد جو دوسر یک پیمانه هویج و سیب زمینی یک عدد، نمک، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و زعفران به مقدار لازم لیمو و یا نارنج برای زمان سرو 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
فینگر فود قارچ و نعنا چگونه تهیه میشود؟😋😍 🧆🥙🧆🥙🧆🥙🧆 🍞روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری 🍞قارچ ریز گریل شده 🍞نمک : مقداری 🍞آب لیمو تازه : 2 قاشق چایخوری 🍞سس مایونز : 1/2 فنجان 🍞پیازچه ریز شده : 2 قاشق غذاخوری 🍞نان تست سبوس دار 🍞نعناع تازه خرد شده : 1 فنجان 🍔🍔🍔🍔🍔 👩🏻‍🍳قارچ های خرد شده را درون روغن زیتون تفت دهید. نمک را اضافه کرده و تا زمانی که قارچ ها قهوه ای شوند تفت دادن را ادامه دهید.آب لیمو را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. زیر تابه را خاموش کنید تا خنک شود. سس مایونز را به باقی مانده آب لیمو مخلوط کنید. بعد از خنک شدن قارچ ها مخلوط سس و آبلیمو را به آن اضافه کنید. پیازچه و نعناع خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید. این مخلوط را درون نان ها ریخته و نان ها را به دلخواه برش دهید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
تخم مرغ: ۲ عدد جعفری: ۲۰۰ گرم سینه مرغ: ۲۰۰ گرم بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری روغن: به مقدار لازم آرد: ۱ قاشق غذاخوری پیاز درشت: ۴ عدد سیر: ۲ حبه زیره: به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم 🥓🍕🥓 تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و حسابی هم می‌زنیم. سپس به آن‌ها نمک وفلفل وزردچوبه و زیره را اضافه می‌کنیم. جعفری ساطوری و سیر رنده شده را به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را حسابی با هم مخلوط می‌کنیم. درانتها آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مجدداً مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. سینه مرغ را با مقداری آب نمک و زرد چوبه می‌پزیم، سپس ریش‌ریش کرده و به مخلوط تخم مرغمون اضافه می‌کنیم. پیازها را پوست کنده واز پهلو دو نیم می‌کنیم و حلقه‌های آن را مانند به آرامی جدا می‌کنیم. در تابه ای کمی به اندازه کافی روغن می‌ریزیم پیازها را کف ظرف می‌چینیم و مخلوط رادر پیازها می‌ریزیم. سپس با حرارت کم سرخ می‌کنیم. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
مواد لازم : ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️شکر قهوه ای 90گرم ▫️روغن مایع 70گرم ▫️پودر کاکائو 2ق غ ▫️آرد قنادی 130گرم ▫️موز 2عدد متوسط ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل نوک ق چ ▫️جوش شیرین نصف ق چ طرز تهیه : 🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋 آموزش امروز هم برای کسایی که قالب و فر ندارن😍 کیک توی قابلمه به این روش فوق العاده نرم و پوک میشه این یک طرف، طرف دیگه اینکه وااای عطر و طعمش فوق العاده است، بی نظیره.... کم از باقلوا نداره حتما امتحان کنید 😍😍😋😋 ✅مواد لازم: _تخم مرغ دو عدد _شکر یک لیوان _وانیل یک سوم قاشق مرباخوری _پودر هل یک سوم قاشق مرباخوری _روغن یک سوم لیوان _ماست یک سوم لیوان _گلاب ۴ قاشق غذاخوری _زعفرون دم کرده ۳ قاشق غذاخوری _آرد سفید دو لیوان _بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری 🌸 ✅طرز تهیه: اول از همه قابلمه مورد نظرتون رو با روغن جدا کننده چرب کنید یا اگر ندارید، ابتدا روغن مایع بزنید و روش رو آرد پاشی کنید... بعد دمکنی بذارید و روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بذارید تا داخلش گرم بشه. تخم مرغارو با ‌شکر وانیل و هل، هفت دقیقه بزنین تا وقتی که کِرِم رنگ و کشدار بشه... سپس روغن، ماست، گلاب و زعفران رو به مواد اضافه کنین اما زیاد هم نزنین چون باعث میشه پف کیک بخوابه، یک دقیقه کافیه. آرد و بیکینگ پودر رو باهم ۳ بار الک کنین از قبل؛ چون باعث میشه آردتون از هم جدا و بافتِ کیکتون نرم بشه. بعد با لیسک کم کم اضافه و دَوَرانی مخلوط کنین (تو این مرحله خوب مخلوط کردن آرد با مایعتون مهمه؛ اگه بد هم بزنین کیکتون خمیر میشه) حالا مایه کیک رو تو قابلمه بریزید. با شعله پخش کن و دمکنی حدودا ۴۰ دقیقه بذارید بپزه، بعد از پخت چک کنید با خلال دندان اگه چیزی بهش نچسبیده کیک شما آمادست 🔮    💡           🎀 @ashpaziibaham