eitaa logo
آشپزی با هم
3.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
13.8هزار ویدیو
27 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مشاهده در ایتا
دانلود
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گوشت اونم از نوع آذری کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱ کیلو گوشت گوسفند ریز قیمه شده (کم چرب اگه دوست دارین گوشت گاو) ۲ عدد پیاز متوسط ۳-۴ حبه سیر ۴ عدد هویج متوسط ۱ کاسه نخود پخته ۳ لیوان برنج (نیم کیلو) نصف استکان روغن (۷۰-۶۰ گرم) یک استکان بادوم پوست کنده ۱ قاشق مربا خوری زیره ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک کمی‌جعفری خورد شده کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.) برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید. به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه. کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید. برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره) دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید. جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید. مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت تن ماهی این مدلی درست کن 😍😋 دو عدد تن ماهی رو باز کنین و داخل صافی بریزین و روغنش جدا بشه دو عدد تخم مرغ رو هم بزنین تن ماهی ها رو بریزین چند شاخه پیازچه و مقداری جعفری خرد کنین و اضافه کنین پوست لیمو ترش رو رنده کنین و اضافه کنین نمک و فلفل سیاه و پاپریکا بریزین مواد رو مخلوط کنین و بهش شکل بدین و داخل تابه با روغن دو طرف رو برشته کنین دو عدد خیار شیر رو خرد کنین و مقداری شوید رو خرد کنین با یک پیمانه ماست مخلوط کنین کتلت ها رو با ماست سرو کنین کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن شله زرد😍😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
21.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم ۴۰۰ گرم ران مرغ بدون استخون و یا یک عدد سینه مرغ ۲ عدد پیاز ارد سوخاری ۳ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه، ادویه ایتالیایی در صورت تمایل رب انار ملس یا ترش بنا به ذائقه خودتون ۲ ق غ خ من چون سس انار استفاده کردم و رقیق بود برای همین نصف پیمانه استفاده کردم. گردوی خورد شده(دقت کنید آسیاب شده نباشه)۲/۳ پیمانه هویج ۲ عدد خورد شده کوفته هارو طبق ویدیو توی غذاساز درست کردم و توی روغن سرخشون کردم هر کوفته به اندازه یک عدد نارنگی کوچیک باشه.لازم نیست حتما مغز پخت بشن چون توی خورشت کاملا میپزن. توی یه قابلمه پیاز رو تفت میدیم ادویه ها و رب گوجه رو اضافه کرده و تفت کوچیکی که خورد گردو و هویج رو اضافه میکنیم در آخر رب انار بعلاوه ۳ لیوان آب جوش. یه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه که جوش خورد بهش کوفته هارو اضافه کرده و میذاریم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگه بپزه و کاملا خورشتمون غلیظ شده و جا بیفته. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت 😍😋 گوشت گوساله ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم پیاز بزرگ یک عدد نمک و زردچوبه( برای سرخ کردن پیاز) فلفل،پودر دارچین،پودر پاپریکا،پودر گل سرخ،چوب دارچین،هل (برای تفت دادن گوشت) رب گوجه فرنگی ۱ ق غ(دلخواه) 🌼طرزتهیه ابتدا پیاز ها را خیلی ریز خرد کرده داخل روغن با نمک و زردچوبه تفت میدیم.وقتی سبک شد گوشت هم اضافه کرده و تفت میدیم.گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها(داخل کپشن)اضافه کرده و تفت میدیم.یک ق رب(دلخواه) هم داخل همون تابه با روغن تفت داده تا خوشرنگ بشه و خامیش گرفته بشه.زعفران دم کرده هم اضافه کرده.در نهایت آب جوش را تا حدی که روی گوشتها را بگیره اضافه کرده حرارت کم کرده و در تابه گذاشته تا هم گوشت مغز پخت بشه و هم سس غلیظ بشه. 🌼برای تهیه خلال ها و زرشک برای تزئین خلال پسته و بادام را دو ساعت داخل آب خیس کرده راحت خلال کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(پیتزا کُردی)😍😋 توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه مواد لازم برای چهار عدد کلانه : آرد گندم : ۲۰۰ آب ولرم : ۱۲۰ گرم نمک : نصف قاشق چای خوری مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی پیازچه : ۵۰۰ گرم‌ روغن حیوانی : میزان لازم اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی فوری😋😍 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪😍😋 آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شیر ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان وانیل کمی زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه) شکر ۲ق غ سرپر شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه) تخم مرغ کوچک ۱عدد مواد لازم برای بین خمیر: خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم کره ۱ق غ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای تهیه پودر پاپریکا احتیاج داریم به فلفل دلمه ای قرمز خوشگرنگ مثل فلفلای من که وقتی تو مغازه چشمم بهشون خورد فکر کردم مصنوعین اینقدر که خوشگل بودن اینقدر دلبری کردن تا خریدمشون این ادویه برای مرغ ناگت مرغ انواع خورشت ها انواع سالاد ها سس ها ماکارونی انواع کو کو ها و کتلت استفاده میشه و خیلی خوشمزش میکنه تو فروشگاه ها میشه امادش رو هم پیدا کرد ولی چیزی که خوده ادم ادرست کنه یه چیز دیگست امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد فقط دوسه روز طول میکشه که خشک بشه و بعد از خشک شدن باید سریع اسیاب بشه چون تو محیط بمونه دوباره نرم میشه بعد از اینکه پودر شد هم یک روز بمونه تا کامل خشک بشه بعد تو هر شیشه ای که دارید میتونید نگه داری کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا گوشت 😍😋 مواد لازم: پیاز🧅 ۱ عدد گوشت 🥩۲۵۰ گرم پاستا🍝 ۲ پیمانه و نیم نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز🧂🌶 هر کدوم نصف قاشق چای خوری گوجه🍅 ۵ عدد کره🧈 ۱۰ گرم کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham