فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کالباس😗
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
طبیعتِ هستی هیچوقت به تو نمیگوید: نه
طبیعت سه پاسخ برایت دارد:
۱- چشم....
۲- کمی صبر کن....
۳- پيشنهاد بهتری برايت دارم....
همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو....
شاید این درد، دست زندگی است که در آغوشش میفشاردت تا درسی به تو بیاموزد، برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن، صبر اوج احترام به مشیتی است که به صلاح توست...
هر روز یک پارت داستان و معرفی کتب مشهور
در کانال داستانکده
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@dastankadeh
#کتاب #داستان #رمان
هدایت شده از کودکانه
بعد از ترک قهوه باید منتظر چه علائمی باشیم؟
✅مجله خانوادگی خبری
خبرهای آموزشی،فرهنگی ،علمی و ...
اخباری جالب
آنچه شما دوست دارید
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@goldennews
#ایران #امام_زمان #خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کرانچی😍😋
#فست_فود
شیر ۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱ ق س
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
چیپس ۶۰ گرم
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
ابتدا درون یک ظرف ۲ پیمانه شیر را با ۱ ق س کره ذوب شده خوب مخلوط می کنیم سپس ۱۰۰ گرم سینه مرغ فیله شده را درون مخلوط شیر و کره قرار می دهیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد خوب به خرد مرغ برود سپس ۶۰ گرم چیپس را آسیاب می کنیم و بعد از آن مرغ را ابتدا درون آرد سپس درون تخم مرغ هم زده و بعد درون چیپس خرد شده قرار می دهیم و در سینی فر می چینیم سپس به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و در انتها آن را سرو میکنیم.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
18.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_ماکارونی_قالبی😍😋
مواد لازم :
ماکارونی فرمی : ۱ بسته
ژامبون : ۳۰۰ گرم
خیار شور : ۶ عدد
ذرت : ۵۰ گرم
نخود فرنگی : ۵۰ گرم
سس مایونز : ۷ ق غ
ماست پر چرب : ۴ ق غ
آب لیمو ترش : ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،آویشن
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ى غذاى سنتى با قيمه نخود 😍
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
32.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل رو با همزن دستی بزنید تا کرم رنگ بشه.
نصف لیوان شیر یا آب و نصف لیوان روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید
۱ لیوان آرد قنادی و ۱ ق چ بکینگ پودر روی مواد الک و یکدست کنید.
در صورت دلخواه مقداری زعفران هم اضافه کنید
تا ۱/۳ لیوانهای کاغذ رو از مواد پر کنید.
( اگر داخل لیوان معمولی میریزید، حتما قبلش چرب و آردپاشی کنید)
به مابقی مواد ۱ ق چ پودر کاکائو اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری وسط مایه قبلی بریزید.
روی اونها کنجد بپاشید.
داخل یه قابلمه سبد فلزی بذارید و درشو دمکنی بذارید،
روی حرارت ملایم اجازه بدید یک ربع گرم بشه.
بعد لیوان هارو روی سبد قرار بدید، درشو دمکنی بذارید و بمدت ۲۰ دقیقه زمان بدین .
با خلال دندان تست کنید
اگر نچسبید آمادست.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ😍😋
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
#شیرینی محلی بژی کرمانشاه
ارد۴پیمانه
شکر۲.۳پیمانه
روغن جامد ومایع باهم نصف پیمانه
شیر ۱پیمانه سرخالی و دو ق غ
خمیرمایه ۲ ق چ سرخالی
نمک نصف ق چ
زردچوبه ۱ق غ
وانیل نصف ق چ
طرزتهیه
ابتدا شیر ولرم و خمیرمایه ویک ق شکر رو با هم مخلوط کرده میگذاریم تا خمیرمایه عمل بیاد
در ظرفی بزرگ ارد رو الک کرده +شکر+زردچوبه+نمک مخلوط میکنیم باهم وسط ارد رو گود میکنیم
روغن داغ و وانیل را اضافه کرده با دست ورز میدهیم تا گوله اس نمونه در مرحله آخر هم شیری که کنار گذاشته بودیم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد اضافه میکنیم ورز میدهیم تا خمیر لطفی بدست بیاد اگر دیدید خمیر کمی خشک است به مقدار کم آب اضافه کنید
خمیر رو در دمای محیط یکساعت استراحت میدهیم هم میتونید قالب بزنید هم به روش سنتی با آبکش بهش فرم میدهیم و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_پرتقالی عالی و خوشمزه و خوشرنگ
یک لیوان ارد سفید💕یک لیوان شکر💕یک لیوان اب پرتقال طبیعی💕یک چهارم لیوان گلاب💕زعفران دم کرده💕کره و روغن
ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی قاتوق
🥳🥳🥳🥳
خورشت گیلانی بسیااااااار لذیذ و خوشمزه.
برای ۴ نفر:
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۵ حبه
لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم
شوید: ۵ قاشقغذاخوری
آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره
نمک + فلفل
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اگه دوست داشتید ۲ تا تخممرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید،
اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه)
بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته.
۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه کافی هست.
این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ماستی😍😋
مرغ: نیم کیلو ( ترجیحا سینه)
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
خامه: ۲ ق غ
سس چیلی: ۱ ق غ (اختیاری)
آبلیمو: ۳ ق غ
(همه مواد بالا رو خوب با هم میکس کنید و به مرغ اضافه کنید)
کره: ۱ ق غ (آب شده)
پیاز رنده شده (ریز): ۱ دونه متوسط
گشنیز خورد شده: ۲ ق غ
فلفل سیاه: ۱ ق چ
پودر سیر: یک و ۱/۲ ق چ
زردچوبه: ۱ ق چ
همه مواد رو خوب مخلوط کنید ویزای ۳ ساعت تو یخچال بزارید
بزارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پفکی با ماست😋
بافت بینظیری داره، خوراک مهمونیاست
.کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی تند و آتشین 😝
ترشی خورا دستا بالا 🤚
فلفل مخصوص ترشی کشیده و باریکتره من همینو داشتم.
مواد لازم
فلفل تند واتشبن نیم کیلو
هویج یک عدد
سیر سه حبه
فلفل دلمه رنگی از هر کدام یک چهارم اختیاریه نداشتید نریزید.
ترخان ونعنا وکمی ریحان خشک مقداری
تخم گشنیژ ونمک وسرکه به میزارن لازم
فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز، سرکه انگور باشه.
دو لیوان آب ویک لیوان سرکه ویک قاشق نمک بزارید رو گاز
تا بجوش بیاد فلفل رو شسته شده رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه سپس آبکش کنید.
فلفل ها رو بچینید داخل شیشه مابینش هویج، سیر،فلفل دلمه ای وتخم گشنیژ ترخان و ریحان ونعنا بزارید
نمک رو داخل سرکه حل کنید وبریزید روی مواد درب شیشه رو محکم ببنیدید وارونه کنید تا درش پرس بشه دو الی سه روز در دمای اتاق ودور از نور آفتاب بزارید بمونه سپس بزارید داخل یخچال بعد از دو هفته قابل مصرفه
این ترشی با دیزی وکوفته ونیمرو خیلی عااالیه
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بدون آب و روغن
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار شور خونگی
___☆☆☆☆☆☆_____
مواد لازم:
آب: 💧۶ لیوان
خیار : ۱🥒 کیلو
نمک طبیعی: 🧂۳ قاشق
سرکه: 🍇یک سوم فنجان
شوید:🌿 صد گرم
ترخون خشک:🌱 ۲ قاشق غذاخوری
سیر : 🧄۴ حبه
فلفل تند :🌶 ۲ عدد
نخود: ۱۰ عدد
وقتی آب نمک و سرکه سرد شدن بریزینش توی ظرف و کاملاً پرش کنین و درشو جوری ببندین که اصلا هوا نکشه.
بعد بذارینش توی یه جای خشک و خنک!
دو الی سه هفته ی بعد خیارشورتون آماده ست👌😍
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_کنجدی🍪
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و نیم لیوان(آخر سر اگه دیدین خمیرتون غلیظ نیست میتونین دو سه قاشق آرد اضافه کنین)
شکر نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شیر بک سوم لیوان
گلاب سه قاشق
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم(میتونین حذف کنین)
زعفران به دلخواه
پودرکاکائو به دلخواه
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل پودر سوخاری
مواد لازم:
نون 🥖( هر نونی میتونه باشه ولی نونهای حجیم و فانتزی بهتره و اگه نون ها بیات هم باشه )
برای پودر سبز : 🌱
جعفری خشک شده و پودر آویشن
برای پودر قرمز : 🍅
پودر گوجه و پودر لبو یکی از ادویه های قرمز
برای پودر نارنجی :🍁
پفک
ادویه های کل پودر سوخاری : نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ، پاپریکا و زردچوبه 🌶🧂🧄
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب تابهای 😍😋
حالا بریم سراغ جوجه کباب
برای ۲تا ۳ نفر
سینه مرغ یک عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست یا سس مایونز ۱ تا۲ ق غ
سیر یک حبه
روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ
آب نصف عدد لیمو ترش
سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم.
برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره .
بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم.
گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 .
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیبزمینی_خوشمزه
با صدا ببینید🔈
۷ تا سیبزمینی متوسط
۱ ق غ روغن زیتون
۱ ق چ نمک
۱ ق چ فلفل
۱ پیمانه پنیر خامه ای
فلفل سبز تند ۶ عدد خورد شده
پنیر چدار نصف پیمانه
پنیر موزارلا نصف پیمانه
خامه سه چهارم پیمانه
نمک ۱ ق چ
فلفل ۱ ق چ
گوشت ۱۲ تیکه
پنیر چدار ورقه
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_زرافه
با صدا ببینید🔈
3 لیوان آرد سفید
تخم مرغ 4 عدد
1.5 لیوان شیر
2/3 لیوان کره آب شده
1 و 1/4 لیوان شکر
2 ق چ بکینگ پودر
1/2 ق چ وانیل
2 ق غ پودر کاکائو
زعفران به مقدار لازم
من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آردسمولینا استفاده میکنم اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیدسفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنیدزرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیراضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنیدبعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنیدحالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه.موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید یک قسمت کمی بیشتر باشه به دوقسمت دیگه به یکی کاکائو و به دیگری زعفران اضافه کنیدمطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزیدچون کمی وقتگیره ولی اگه با دقت بریزید اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزیدظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه بروستد
🥳🥳🥳🥳
چقد این سبک مرغ سوخاری سبک و باحاله
با اینکه هیچ ادویهای نداره ولی خیلی خوشمزه میشه
مواد لازم:
۱-مرغ متوسط (۱۸۰۰ گرمی) ۱ عدد
۲-آب ۵ لیتر
۳-نمک ۳۷۵ گرم
۴-آرد نان بربری ۵۰۰ گرم
نکات:
این غذا با سیب زمینی سرخکرده سرو میشه و حتما وزن مرغ زیر ۲ کیلوگرم باشه.
امیربروستد از سوخاری های قدیمی شهر قزوین هستند. این سبک مرغ سوخاری که بهش میگن جوجه بروستد اصالت امریکایی داره. که هم سالمتر، خوشمزه تر و مغزپخت تر از سوخاری معمولی پخته میشه.
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب لقمه
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
گوشت چرخکرده 🥩۲۵۰ گرم
پیاز 🧅۲ عدد (یکی برای سس یکی برای کباب)
سیر🧄 ۲ حبه
گوجه 🍅۳ عدد
رب گوجه🥫 ۱ قاشق غذاخوری پر
نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر و پیاز،پاپریکا،پودرزیره،(یا کلا ادویه های اختیاری تون)🧂🌶🧄🍃
پنیر خامه ای🧀۱ قاشق غذاخوری پر
پنیر پیتزا🧀 مقداری
نان لواش🫓
ماست🍶
روغن زیتون🫒
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو_کالیفرنیا
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم مخلوط :
یک عدد برگ کلم متوسط
گوشت چرخکرده (اختیاری)
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سر پر
نمک فلفل یک عدد پیاز
مواد لازم برای پخت برنج
چهار پیمانه برنج
۶پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری زیره
در صورت تمایل زعفران
نمک و فلفل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای بادمجان کبابی😋
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم برای دو عدد پیتزا🔻
بادمجان دو عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط برای گوشت و چند حلقه برای روی پیتزا
گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ برای روی پیتزا (کم)
رب دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان پیتزا
⚠️چند نکته مهم🔻
بعد از کبابی کردن بادمجانها اون ها را داخل کیسه قرار بدین و بزارید تا سرد بشه اینجوری خیلی راحت پوستشون جدا میشه
بعد از ساطوری کردن بادمجان ها میتونید بهش کمی سیر هم بزنید عالی میشه
به بادمجانهای ساطوری شده رب و سس و نمک و فلفل بزنید و از اون به عنوان سس که قرار روی نان پیتزا قرار بگیره استفاده کنید.
بقیه مراحل کامل تو ویدیو مشخص هست
لینک زیررا بزن ۱۰۰سال عمر کن🥳😉
لایک کامنت یادت نره سریع مرسی😘
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش خاص پخت کاچی
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی ماهرانه
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سنتی
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لاپلو
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند معلق ماندن تخم شربتی
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpaziibaham
#آشپزی #خانواده #آموزش