فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب خونگی در فر😍😋
گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۱ پر
آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب
سیخ چوبی
طرز تهیه:
ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند.
تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید.
کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.
نوش جان 😄😍
✦
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته به ساده ترین روش
...
.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ژله_جادویی🧑🍳
يك بسته ژله بلوبري
دو لیوان آب
یک بسته ژله توت فرنگی
ژله انگور
چند عدد انگور
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳@ashpazburak
#ماکارونی_و_پنیر 🍝🧀
ماکارونی حلزونی 450 گرم
کره یک چهارم پیمانه
آرد یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
شیر گرم 2 پیمانه
پنیر چدار رنده شده 2 پیمانه
دستور تهیه : ماکارونی رو طبق دستور پخت روی بستش میپزیم. کره رو توی تابه روی شعله متوسط آب کرده، آرد رو بهش اضافه میکنیم و حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. نمک و فلفل رو اضافه کرده و سپس شیر رو به تدریج اضافه میکنیم. با هر بار اضافه کردن شیر مواد رو خوب هم میزنیم. وقتی مواد شروع به حباب زدن کرد پنیر رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل آب بشه. ماکارونی را آبکش کرده و سس پنیری رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه. نوش جان
#آشپزی
@ashpazburak
ماهی و مارچوبه ی کره ای با سس سیر و لیمو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍣طرز تهیه :
_ ماهی سالمون ۴۰۰ گرم
_مارچوبه ۴۵۰ گرم
_۳ قاشق غذاخوری کره
_۴ حبه سیر خرد شده
_۱ قاشق چای خوری پاپریکا
_۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
_ فلفل به میزان لازم
_نصف یک لیمو
_ آب سبزیجات نصف فنجان
_سس سویا ۲ ق غ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل را ترکیب کنید. ماهی ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . مارچوبه ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های ماهی را با حرارت متوسط سرخ کنید تا جایی که طلایی رنگ شوند . سپس ماهی ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مارچوبه ها را مجددا تفت داده سپس آب ، آب لیمو و سس سویا را اضافه کرده کمی که غلیظ شد ماهی ها را اضافه کنید و نوش جان کنید .
پ.ن : می تونید به جای مارچوبه از لوبیا یاوسایر سبزیجات هم استفاده کنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ترفند نرم کردن فوری حبوبات
ابتدا نمک رو یک تا دوقاشق غذاخوری به حبوباتتون مثل عدس نخود و لوبیا و ... اضافه کنید و اب داغ بریزید یا اب معمولی ولی نمک بیشتری بریزید بزارید یک ساعت استراحت کنه سپس حبوبات شما نرم میشه و حالت نیم پخته پیدا میشه هزینه زیادی هم بابت اینکه بزارید رو گاز و وقت زیادی صرف بشه نمیخواد
نوش جان
#آشپزی
@ashpazburak
👩🍳#_کیک_تخته_ای_نارگیل_و_کشمش 🍰 😋
ارد ۲ونیم لیوان
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ ق م
وانیل یک ق چ
پودر نارگیل نصف لیوان
کشمش نصف لیوان
تخم مرغ را داخل ظرف گودی ریخته هم می زنیم بعد شکر را اضافه کرده حدود پنج دقیقه با دور کند همزن هم زده تا کاملا کف کنه بعد به ترتیب شیر روغن مایع وانیل پودرنارگیل را اضافه کرده هم می زنیم آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده و توی چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک به طور دورانی هم میزنیم در آخر کشمش های آغشته به آرد راداخل مایع کیک ریخته و قالب را چرب کرده آرد پاشی می کنیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و توی فر با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سبزیجات😍😋
نصف کدو، نصف پیاز، یک فلفل تند، گوجه یک عدد، یک حبه سیر، قارچ ۷ عدد کوچیک این برای لایه زیرین املتمون که باید هر کدومشون تفت داده بشه قارچ رو جدا تفت بدین و بقیه مواد رو با هم ایرادی نداره بریم سراغ تخم مرغ که چهارتا رو با کمی نمک و جوز هندی و نصف پیمانه شیر ترویب میکنیم و خوب هم میزنیم مواد تفت داده شده رو که ریختیم یکم پنیر موتزارلا(پنیر پیتزا) روشون میریزیم بعد تخم مرغ ها و شیر هم زده و بعد مجدد پنیر موادرو داخل فر به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدین برای چک کردن پخت بعد از نیم ساعت با یک چنگال یا چوب چک کنید داخل مواد خیس نباشه بعد که بیرون آوردین بهش چند دقیقه استراحت بدین که راحتتر بریده بشه
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی😍😋
اگر ماهی تابه رژیمی ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد. فقط شعله کم باشه تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد. مواد اسنک اختیاریه، میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید
پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید
به جای روغن میتونید از کره استفاده کنید. من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم
کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد برش بزنید
شعله کم باشه حدود ۸_10دقیقه.
#آشپزی
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_دلمه 🌶🌶🍅🍆🥕🧄🧅
درپشت شیشه ترشی🫑، یادهایی که کلم وار در درونش قلدوری میکند، ترشی دلمه خاطرات شرابی که در خمره سرکه میشد به یادم می آورد😍
سلام بچه ها 😍میتونید با درست کردن این نوع ترشی کسب درآمد کنید😍فصل پاییز که میشه ترشی درست کردنا هم شروع میشه امروز براتون ترشی دلمه درست کردم چون حسابی جاش پشت پنجره خونمون خالی بود🫑
مواد لازم:
کلم یک عدد
سیر چند حبه
فلفل دلمه ای رنگی به تعداد دلخواه
خیار
هویج
سبزی کرفس
سیاه دانه
نمک سنگ
سرکه
آب
همه مواد رو بشویید خرد کنید وباهم مخلوط کنید
وداخل فلفل ها بریزید، من برای این که مواد خیلی ترش نشه و دلو نزنه، با آب مخلوط کردم نصف آب نصف سرکه و نمک سنگ رو جوش ندم وبه مواد اضافه کردم، محیط خنک نگه دارید بعد از یکماه میتونید با لذت میل کنید 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستابنه🫒
برای حدودا ۴ نفر
پاستای پنه ۲۰۰ گرم ( حدودا نصف پاکت یه کم کمتر)
سینه مرغ یک عدد یا فیله مرغ
قارچ ۱۰ عدد (می تونید کمتر بیشتر کنید یا حتی حذف کنید)
شیر ۱ و۱/۲ پیمانه (حدود ۳۰۰گرم)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
بعضی ها به جاش پنیر پیتزا می ریزن
جعفری خرد شده مقداری
سیر له شده یا رنده شده ۴_۳ حبه
ادویه ها شامل:
نمک
فلفل سیاه
پودر آویشن
جوز هندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش قیمه بادمجون خوشمزه😋
#قیمه
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#قیمه_بادمجون
#خورشت
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
@ashpazburak
هدایت شده از داستان مدرسه
📝📝📝📝
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
#تبلیغ #تبلیغات #تبادل
با ما دیده شوید.
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
هدایت شده از داستان مدرسه
❌❌❌با فیلتر #اینستا و #واتساپ به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و داستان
@naghashi_ghese
هدایت شده از داستان مدرسه
اینجا همونجایی هست که بهت کمک میکنه تا با خیال راحت از معلمی لذت ببری.
تمام مطالب کانال رایگان می باشد .تنها یک صلوات برای اموات بفرستید و استفاده کنید
@tadriis_yar
ایده های ناب آموزشی و خانه داری
بهترین کانال خلاقیت و نوآوری
@khalaghbashh
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpazburak
اگر می خواهید از هیچ دوره ضمن خدمت جا نمانید
در کانال ضمن خدمت عضو شوید
🔘 اعلام زمان ثبت نام دوره ها
🔘 سوالات آزمون ها
🔘 محتوا دوره ها
@ltmsme
نمونه سوالات تمامی دوره ها اینجاست👇
@ltmsme
اشتغال و کاریابی مناطق نفت خیز جنوب
@karyabinaft
هدایت شده از خلاق باش
🖼 طلوعی_دیگر...☀️
🍁 چونکه صبح آمد و چشمم باز شد
🍁 خلقـتم با خالقم همـراز شد
🍁 غرق رحمت می شود آن روز که
🍁 صبح آن با نام "تو" آغـاز شد...
❣️بسم الله الرحمن الرحیم❣
🙂 سلام؛ صبحتون بخیر و روزتون به زیبایی نام خدا
#تبلیغ #تبلیغات
🌐 #ایران
📲 @khalaghbashh
🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿
#کلم_پلو
مواد لازم
پیاز اعددمتوسط
گوجه فرنگی ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
رب ۲ ق غ خ
کلم پیچ متوسط ۱عدد
ادویه(فلفل سیاه،دارچین ،زردچوبه،پودرکاری)
برنج ۳ پیمانه
#سمانه_یاری_محلات
طرز تهیه
ابتدا پیاز را ریز و نگینی خرد کنید ودر حد نرم شدن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید وادویه جات را به اندازه اضافه کنید در ادامه کلم پیچ را به سلیقه خود ریز یا درست خرد کرده و به مواد اضافه کنید و بگذارید خوب باهم تفت بخورد بعد رب و گوجه فرنگی ریز خرد شده را اضافه کنیدآنوقت ۱۰ دقیقه با شعله ملایم بگذارید تا با آب گوجه کمی بپزد
وقتی برنج را آبکش کردید ( میتونید برای ته قابلمتون از ته دیگ سیب زمینی استفاده کنید)
یک لایه برنج بعد یک لایه مواد وبه همین صورت تا موادتون تموم بشه و به مدت ۳۰ الی ۴۰دقیقه با شعله ملایم به دم بگذارید
کلم پلوی خوشمزه ی ما آماده ست نوش جان
🍔🍛 @ashpazburak
#رول_شکلاتی(سارای سارماسی)😍
برای بین رولها:
خامه فرم گرفته و یا کرم شانتی که با 1 لیوان شیر درست کرد
طرزتهیه:
1لیترشیر،1🥛 شکر،1🥛 آرد و3ق.غ پودر کاکائو رو مخلوط کنین و روی شعله متوسط بجوشونین و مدام هم بزنین، سپس از روی شعله بردارین و1ق.م کره و5گرم وانیل رو اضافه کنین و 5 دقیقه با همزن بزنین، بعد ته سینی فر، پودر نارگیل بریزین بصورت یکنواخت همه جاش و محلبی رو روش بریزین و صاف کنین و بزارین خوب سرد شه.بعد روش خامه فرم گرفته بمالین و حداقل 4-5 ساعت الی 1 شب بزارین یخچال.از یخچال دربیارین و ببرین و رول کنین.میتونین داخلش موز هم خرد کنین بریزین.
@ashpazburak
#ترشی_قاشقی 🍲 😋😍
▫️1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار)
▫️ نیم کیلو فلفل سبز
▫️1 کیلو هویج
▫️1 کیلو خیار محلی
▫️2 بوته سیر
▫️2 لیوان سرکه انگور
▫️1 قاشق غذاخوری شکر
▫️1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو
▫️2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه
▫️1 بسته جعفری (بسته کوچک)
🔸تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید)
.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🍔🍛@ashpazburak
#مرغ_دم_کرده_با_سس_زرشک 🍲 😋
▫️قطعات مرغ به دلخواه رون یا سینه
▫️گوجه فرنگی ۳عدد
▫️پیاز متوسط۱عدد
▫️سیر ۱حبه درشت
▫️نصف فلفل دلمه ایی
▫️نمک و فلفل
▫️رب گوجه فرنگی یه قاشق
🔸مرغ ها رو با روغن و زردچوبه حسابی تفت بدین
پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه فرنگی و رب رو توی مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یه سس غلیظ به شما بده .
این سس رو روی مرغای تفت داده بریزید و بعد از جوش اومدن درش رو با یه پارچه ی نازک ببندید و روی شعله ی کم دم کنید.
وقتی مرغا کاملا پخت نصف لیوان زرشک شسته شده رو به سس اضافه کنید و ۱۰دقیقه دوباره دم کنید
اگه دوست داشتین خوراک مرغتون ملس باشه یه قاشق چایخوری شکر اضافه کنید
این مرغ اصلا احتیاج به آب نداره
این مرغ اصلا احتیاج نداره این ور و اون ور بشه و دائم بهش سر برنید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
@ashpazburak
#میلک_شیک_شکلات🌹
▫️بستنی وانیلی ۹ اسکوپ یا ۴ عدد بستنی لیوانی
▫️شیر ۲ لیوان
▫️شکلات ۳ ق غ
▫️پودر کاکائو ۲ ق غ
🔸ابتدا شیر رو بریزید توی مخلوط کن پودر کاکائو رو کم کم اضافه کنید و با قاشق خیلی اروم مخلوط کنید، بستنی رو اضافه کنید و مخلوط کن رو روشن کنید و اجازه بدید مواد خوب مخلوط بشن بعد مخلوط کن رو خاموش کنید و کم کم شکلات رو اضافه کنید یکی دوبار دکمه مخلوط کن رو بزنید که مواد خوب باهم مخلوط بشن ، دوس داشتین گردو خرد شده رو هم میتونید به مخلوط اضافه کنید، میلک شیک رو بریزید توی لیوان و بزارید توی بخچال بیست دقیقه زمان بدید بعد در بیارید و تزیین کنید
🍔@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون
😘😍😍
دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو
مواد لازم:
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🍔🍛 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه املت متفاوت خوشمزه😋😋
بفرمایید صبحانه
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی
@ashpazburak
🍚سالاد تار تار سیب زمینی
مواد لازم🫑
▢2 عدد سیب زمینی بزرگ
▢2 عدد خیار بزرگ
▢2 شاخه شوید
▢1 حبه سیر
▢2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▢2 قاشق غذاخوری ماست
▢2 قاشق غذاخوری سس مایونز
دستور تهیه🥔
سیب زمینی رو آبپز می کنیم و داخل یه کاسه بزرگ رنده میکنیم.
توی یه ظرف دیگه خیارها رو رنده میکنیم و آبشونو می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
بعد ماست ، سس مایونز ، شوید ریز خرد شده ، روغن زیتون و نمک رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
سالاد رو داخل بشقاب سرو میریزیم و تزئینش میکنیم.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان پنیری 😍😋🥳🥳🥳
مواد لازم:
بادمجان🍆
پنیر ورقه ای 🧀
روغن زیتون 🫒
پنیر لبنه🧀
کنجد
جعفری خرد شده 🍀
پنیر پیتزا 🧀
آرد سوخاری 🍘
سس گوجه فرنگی یا مارگاریتا🍅
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpazburak
✅ پاناکوتا کاکائویی😋
✍ مواد لازم:
شیر 3لیوان
شکر 3/4 لیوان
شکلات 80تا100 گرم
پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
خامه صبحانه 3/4 پاکت
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
🍜 طرز تهیه:
اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده.
#پاناکوتا_کاکائویی
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی
@ashpazburak