#تاتلی_شانه
مواد لازم
150 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده
1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا) یا پودر ذرت
1 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری پودر قند
2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رویش)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
حدود 2 الی 2.5 لیوان آرد
برای داخل تاتلی
پودر و یا خرد شده فندق و یا گردو
برای روی تاتلی بادام خام
برای شربت
2 لیوان آب
2 لیوان شکر
چند قطره آب لیمو
طرز تهیه
ابتدا شربت را بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر تاتلی را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد(آرد را کم کم و با کنترل بریزید) تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه تمیز خمیر را باز کرده و داخلش گردو و یا فندق بذارید . و سپس خمیر را بسته مثل فیلم شکل بدین. بعد از اینکه همه را شکل دادین زرده تخم مرغ زده و وسط تاتلی بادام خام بذارید. در فر 180 درجه تا نیم ساعت وقتی که سرخ شود بپزید. روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی پوک😍😋
مواد لازم:
گوشت گوساله🥩 ۳۰۰ گرم
لپه ۱ لیوان و نصف
لوبیا سفید🫘 یک چهارم لیوان
نخود یک چهارم لیوان
سیب زمینی🥔 ۲ عدد متوسط
پیاز🧅 ۱ عدد کوچک
نمک و زردچوبه🧂
آب داغ 💧🔥۲ لیوان
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موجورهویج_وبادمجان😍😋
مواد لازم:
بادمجان 🍆2 عدد
هویج🥕 1 عدد
پیازچه🌱 3 عدد
جعفری خرد شده 🍀3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 🥚2 عدد
فلفل سیاه🌶 1/2 قاشق چایخوری
زیره 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک🧂
آرد 🥡2 قاشق غذاخوری
برای سرخ کردن:
کره 🧈 نصف قاشق غذاخوری یا روغن زیتون🫒 2 قاشق غذاخوری
🥗🍔
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر سوخاری
دستور تهیه :👇
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#کوکیز_کره_ای:
(بادستور استادعزیز خانم صالحه دردایی🌹) مارگارین یاکره همدمای محیط:۱۵۰گرم
پودر شکر:۸۰گ م(نصف پ)
وانیل مایع۱/۲ق چ
تخم مرغ:۱عدد
آرد سفید :تقریبا ۳۰۰گرم( ۲پ )
_کره و پودر شکر را ۵دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط کرده سپس تخم مرغ و وانیل مایع را افزوده و ۳۰ ثانیه با همزن مخلوط میکنیم.
_آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی ایجاد شود (شاید تمام آرد مصرف نشود)
_خمیر را با وردنه به ضخامت ۳_۴میلی متر پهن کرده و کاتر دلخواه میزنیم.
_در سینی فر چیده ومغز بادام درختی خام وسط حفره شیرینی گذاشته ودر فر برقی با فن روشن:۱۶۰د رجه یا فر گازی:۱۷۵درجه به مدت۱۸_۲۰دقیقه میپزیم تا لبه هایش کمی طلایی شود. .
روي بسكويت رو من شكلات سفيد ريختم شما ميتونيد عسل هم بريزيد
نوش جان
🍥🍡🍥
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
شارلوت_ژله چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم برای 6 نفر
🔹کیک رولتی آماده سه تا چهارعدد
🔹ژله ی توت فرنگی دو بسته
🔹آب جوش دو لیوان کوچک ( پیمانه ی استاندارد نه لیوان فرانسوی ، لیوان فرانسوی بزرگه . یا پیمانه ی پلوپز )
🔹بستنی وانیلی آب شده از این لیوان کوچیکا دو عدد
🔹توت فرنگی خُرد کرده 1 لیوان
🍮🍡طرز تهیه .
1 - ژله را با دو لیوان آبجوش مخلوط کرده بذارید ژله سرد شود .
2 - بستنی وانیلی آب شده را به ژله اضافه کرده .
3 - توت فرنگی را به ژله بستنی اضافه کرده و کنار میذاریم تا ژله نیم بند شود .
4 - ظرف مورد نظر را با سلفون میپوشانیم .
5 - کیک رولتی را یک سانت یک سانت برش زده و در ظرف کنار هم چیده واگر فضای خالی ایجاد شد با تکه های کیک فضای خالی را پر میکنیم .
6 - ژله بستنی نیم بند شده را داخل رولتها میریزیم . دقت کنید اگر ژله زیاد شُل باشه کیکها جابه جا میشوند . نکته مهمه دقت کنید .
7 - روی ژله را با کیک پوشانده .
8 - روی ظرف را پوشانده 6 ساعت یا بیشتر در یخچال میگذاریم .
9 - میتوانید به جای یک رنگ از چند رنگ استفاده کنید .
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فاصولیه😍😋
👇مواد لازمش 👇
گوشت خورشتی ۲۰۰گرم
لوبیا سفید خیس خورده ۲۰۰ گرم
رب گوجه دو ق غذا خوری( اگر دوست داشتید گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد)
پیاز بزرگ خرد شده یک عدد
روغن به میزان لازم
سیب زمینی نگینی خرد شده یک عدد متوسط
ادویه ها
نمک فلفل سیاه فلفل پولبیبر پودر سیر پودر آویشن
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#کیک_گل_سرخ
موادلازم
آرد ۲ونیم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف لیوان
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴پیمانه
روغن مایع ۳/۴پیمانه
گل محمدی تازه ۱ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
بگینک پودر ۱ قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه
آردو بگینک پودرو وانیل راباهم مخلوط کرده سه بارالک میکنیم
تخم مرغ وشکررا باهمزن بمدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ شود.روغن مایع،شیر،گلاب را اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.
آردو بگینک پودر ووانیل الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم.و درآخر گلبرگها را اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم و در فرازقبل گرم شده بمدت۴۰ دقیقه بادمای ۱۷۰ درجه میگذاریم تابپزد
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#شکلات نارگیلی رافائلو
مواد لازم:
شصت میلی لیتر خامه صبحانه
دويست گرم شکلات سفید
پانزده گرم کره
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۱/۳ لیوان
بادام يا فندق بمقدار لازم
برای غلتاندن ترافلها هم پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه:👇
خامه رو روی حرارت ملایم میذاریم که گرم شه و ۲۰۰ گرم شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات آب بشه و از روی حرارت برمی داریم و وانیل و کره رو بهش اضافه می کنیم که یکدست بشه و میذاریم خنک بشه توی یخچال ربع ساعت بعد پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و دوباره ربع ساعت توی یخچال می گذاریم که قوام بگیره و بتونیم با دست بهشون شکل بدیم گلوله کوچیکی ازش بر میداریم و وسطش بادام یا فندق قرار میدیم و توی پودر نارگیل می غلتانیم.
#کیک_هویج_گردو_و_دارچین
✍مواد لازم
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️آرد یک لیوان و نیم
▫️شیر نصف لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️روغن مایع نصف فنجان
▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
▫️هویج رنده شده ریز یک فنجان
▫️گردو خورد شده نصف فنجان
▫️دارچین یک قاشق چایخوری
▫️وانیل مقداری
♨️طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. در آخر هویج و گردو را اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با پودر قند تزیین کردم.
اندازه ی تابه ۲۰ بود.
منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه
چون مایه من برای تابه ای که انتخاب کردم زیاد شد بخاطر همین بقیه ی مواد رو در تابه ی دیگه ریختم.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#پاستیل_خونگی😋😋
پودر ژله ( با طعم دلخواه) 1 بسته
پودر ژلاتین 2 ق غ
آب کاملا سرد 1/2لیوان
کلوگز مایع 1 ق غ(درصورت تمایل)
.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و رو حرارت ملایم بمدت 10دقیقه. گذاشته تا روی مایع کف ایجادشود (مراقب باشید نجوشد )بعد شعله را خاموش کنید زمان داده تا روی مایع یک لایه سفید رنگ ببندد اون لایه را بااحتیاط بردارید(عکس شماره 4) (اگر اینکار را نکنید پاستیلتون کدرمیشه و دیگه شفاف نمیشه.)
ازمواد داخل قالب ریخته کمی درمحیط اشپزخانه بگذارید تا خودشو بگیره ودریخچال بمدت 4الی 5 ساعت قرار داده تا کاملا منسجم شود.
این پاستیل طعم و ظاهر خوبی داره، اگه می خواید شیرین ترش کنید میتونید 1 الی 2 قاشق شکر اضافه کنید
اگرم میخواید حالت کشدار و آدامسی داشته باشه مثل پاستیل های بازاری 1 ق غ گلوکز مایع بهش اضافه کنید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🌽سالاد ذرت و لوبیا قرمز🌽
🍅ذرت - ۳ عدد
🫑گوجه گیلاسی - ۴۰۰ گرم
🍅کاهوی تازه - ۲ دسته
🫑لوبیا قرمز پخته -۴۰۰ گرم
🍅پیاز قرمز- یک عدد کوچک
🫑گشنیز خرد شده - نصف پیمانه
🍅لیمو ترش - یک عدد
🫑عسل - یک قاشق چای خوری
🍅روغن زیتون بکر - یک سوم پیمانه
🍋برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آنها استفاده کنید.
۲- گشنیز و کاهو را خرد کنید.
۳- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.
۴- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
۵- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
۶- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده استفاده کنید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍