eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
10.7هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
🍅 😋 🔸گوجه ها كه ميكس شدن داخل قابلمه بريزيد و بذاريد تا حد امكان ابش خشك بشه بعد نمك بهش اضافه كنيد سپس زير شعله خاموش ميكنيم و گوجه ها داخل شيشه ميريزم سرش محكم ميكنيم مرحله اخر شيشه داخل قابلمه اب سرته گذاشتم وبه نقطه جوش كه رسيد بعد از ده دقيقه ازروي شعله گاز برميداريم تا شيشه سرد نشده از قابلمه خارجشون نكنيد
گوجه سبز ، سبزی معطر، سیر ، لیمو ترش،نمک ، اب برگ مو مقداری برگ مو شسته در مقداری آب می جوشانیم و بعد اب آن را جدا کرده میزاریم سرد بشه یک روز قبل گوجه را شسته میزاریم همون حالت خشک بشه بعد در ظرفی مقداری لیمو ورقه شده را به دیواره های ظرف چیده و گوجه سبز ها اضافه کرده بین اونها هم سیرها و سبزیجات معطر قرار میدهیم اب برگ موی سرد شده را به کمی نمک مخلوط و روی گوجه ها اضافه مکینیم تا مراحل درست کردن ترشی سریعتر صورت بگیرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 @ashpazburak
سالاد الویه رو بعداز آماده شدن در ظرف موردنظر به کمک دست و قاشق و کارد به شکل قاچ هندونه درآوردم و جعفری خرد شده رو برای پوست هندونه بکار بردم و برای قسمت سفید از سس مایونز استفاده کردم وگوجه فرنگی رو برای قرمزی داخل هندونه بکار بردم واسه تخم هندونه هم از پوست بادمجون که با کارد به شکل تخم درآوردم استفاده کردم °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
ای 🥔سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن 🥮مواد لازم : آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی آب ۲/۳ پیمانه تخم مرغ 1 عدد کره بیست گرم نمک 1ق چ پکینگ پودر نصف ق چ سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم 🥓طرز تهیه :🥓 اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم . میزاریم کنار خنک بشه . آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد، میتونی برای اینکه خوشرنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین . بعد همه آرد( دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه ) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و قتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره .( باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه ) بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب ورز میدیم تا یکدست بشه خب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
مواد لازم 1 کاسه برنج آب پز شده(یا از شب مانده) 1قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پول بیبر(فلفل پرک ترکی) 4 عدد پیازچه ربز خرد شده جعفری و نعنا ریز خرد شده 1عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 👈طرز تهیه تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید .نوش جان ╲ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
۲ عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل ۱۰ ق غ پودر قند ۱/۳ لیوان روغن مایع رو با هم مخلوط کنید ۱/۵ لیوان آرد نصف ق چ بکینگ پودر به مواد اضافه کنید و در دو مرحله ترکیب کنید.خمیر کمی چسبنده ست. در اخر ۵ قاشق غذاخوری کشمش شسته شده اضافه و کمی هم بزنید . دستتون رو چرب کنید. از مواد رو به اندازه گردو بردارید وبا دستتون پهن کنید و بهش شکل بدید. تو تابه ای که کاغذ روغنی گذاشتید.پهن کنید رو شعله پخش کن و با دم کنی وبا حرارت متوسط ۲۰ دقیقه بپزید . °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. با ما دیده شوید. جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ((بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم)) 💐باسلام وعرض ادب خدمت اعضای محترم مجموعه کانالهای تدریس یار؛ ✍ضمن خیرمقدم ازاینکه باکانال خودتان همراهیدوبه سایرهمکاران ویادوستان معرفی می کنیدسپاسگزاریم. 📖 استفاده ازمحتوا وفایلهای کانال با است. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🔴استفاده ازمحتواوفایلهادرگروههاوکانالها با تغییرویا حذف لینک کانال جنبه حق الناسی داشته موردرضایت مانیست. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✍پذیرش‌وشرایط تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ✅تبلیغات مرتبط با فعالیتهای مدارس ودانشگاه،فرهنگی،هنری،مذهبی وقرآنی،همچنین کانالهای دراین زمینه. ✅هزینه تبلیغ هربار :هماهنگ شود ✅زمان انتخابی تبلیغ : ⏰ ۱۰صبح تا ۱ عصر ۳۵ هزار تومان ⏰ ۲عصر تا ۶ عصر ۳۵ هزار تومان ⏰ ۸شب تا ۱۱شب ۴۰ هزار تومان ⏰ ۱۱ شب تا ۷ صبح ۵۰ هزار تومان ۱۵ دقیقه پست آخر و ۷۲ ساعت ماندگاری در کانالها ۴۰ هزار تومان ✅پس‌از انتخاب ساعت‌وپرداخت‌هزینه‌به شماره‌کارتی‌که‌داده‌می شود عکس‌پرداختی ارسال نمایید تا تبلیغ شما در کانال گذاشته شود. ✅به‌احترام ورعایت اخلاق به جهت هزینه پرداختی تااتمام زمان تبلیغات درکانال هیچ پستی قرارداده نمی شود. ارتباط‌بامدیر✍️ 🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻🧑‍💻
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و داستان @naghashi_ghese
هدایت شده از Ltms
🖼 ...🔆 🤲 خداوندا 🌸تو را ستايش می‌كنم و از تو می‌خواهم که همه چیز را در این زندگی گذرا و زمینی به بهترین وجه تدبیر کنی،زیرا تنها تو میدانی که چه چیز به صلاح من است. 🤲 خداوندا 🌺ما را به سمت درهای گشوده از رحمتت هدایت کن تا بهترین‌ها نصیبمان گردد و در روشنایی تابش خورشید خیر و نیکی را بر بندگان خود فرو فرست و ما را از رستگاران زمین قرار ده. ☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و نیکی و با آرزوی موفقیت ملی پوشان تیم فوتبال کشورمان ⚽ 🌐 📲 ✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛ https://eitaa.com/teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @ltmsme
املت_ذرت چگونه تهیه میشود؟😋😍 ذرت تازه یا کنسرو ذرت ١لیوان تخم مرغ ٢عدد شوید تازه خردشده دوقاشق غ خ نمک فلفل قرمز به مقدارکافی 🥘ابتدا ذرتهارو جدا پختم و از صافی رد کردم و ریختم تو یه ظرف تخم مرغ هاروجدا هم زدم به همراه ادویه ها ریختم روی ذرت و تابه رو داغ کردم و روغن ریختم و تمام موادو ریختم داخل تابه وچند دقیقه اخر شوید رو اضافه کردم که عطر فوق العاده ای به این املت میده😋 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
👩‍🍳 سالاد الویه رو داخل فلفل دلمه به صورت فشرده بریزید داخل یخچال بذارید و بعدازبیرون آوردن برش بزنید و داخل دیس تزیین و سرو کنید 😋 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
نکات پخت شیرینی بهشتی ؛ دما و زمان پخت این شیرینی بسیار مهم است و اگر زیاد در فر بماند زیر آن سفت می شود، بعد از پخت اجازه دهید کاملا سرد شود سپس از سینی خارج کنید، این شیرینی روغن صاف می خواهد یعنی اگر از روغن جامد استفاده می کنید باید اول روغن را آب کنید و بعد بگذارید در یخچال سفت شود تا روغن صاف شود، شیرینی در ظرف در بسته تا یک ماه داخل یخچال یا فریزر ماندگاری دارد، اگر می خواهید از کره استفاده کنید حتما باید دوغ آن گرفته شود در غیر این صورت شیرینی در فر پهن می شود. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندوانه رو این طوری برش بدین و تزیین کنید 👌🍉🍉 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خرد کردن مرغ🔝🎥 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این دو تا فوت کوزه گری بافت و عطر و طعم جوجه ماستی معرکه میشه ، حتی تو تابه👌🏽 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
😍😍 چای بِه یک دمنوش خوش بو و گواراست که در تمام فصول سال میتونید ازش استفاده کنید و برای اعصاب و قلب و معده بسیار مفیده چنتا بِه مرغوب رو بشویید و نصف کنید و قسمت هسته رو خارج کنید و با پوست رنده کنید و داخل سینی بریزید و سه الی چهار روز زمان بدید تا خشک بشه و هر از گاهی زیر و رو کنید تا همه قسمت ها خشک بشن و به رنگ قهوه ای روشن در بیان بعد داخل ماهیتابه خشک بریزید و کمی تفت بدید تا بو داده بشه و به رنگ قهوه ای تیره در بیاد اما مواظب باشید نسوزه بعد از حرارت دادن به مدت ده دقیقه دوباره داخل سینی بریزید تا خنک و خشک بشع چون حرارت باعث نرم شدن بِه ها میشه بعد از خنک شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگه داری کنید دم کردنش هم مثل چای هست اما مقدار بیشتری داخل قوری بریزید و اجازه بدید ده الی پانزده دقیقه روی بخار دم بکشه و در آخر میتونید چوب دارچین یا نبات بهش اضافه کنید که اختیاریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش کباب علی نازیک🍓 😋 بادمجون سه عدد فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام گوجه دوعدد گوشت چرخ كرده يك پياله پياز يك عدد ماست چكيده يك ليوان سير چهار حبه نمك،فلفل قرمز،زردچوبه بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لیوان مورد استفاده 200 میلی لیتر تخم مرغ ۴عدد، شکر ۱ لیوان، روغن مایع ۱ لیوان، آب ولرم ۱ لیوان، آرد ۳ لیوان، پودر کاکائو ۳ ق غ، وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)، بکینگ پودر 10 گرم و یا 2.5 ق چ مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، پودر قند ۳ ق غ، نشاسته ذرت ۱ ق غ پر، 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🔴تخم مرغ و شکر را 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنید روغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه با همزن دستی هم بزنید. مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. تمام مواد پنیری را داخل ظرفی 1_2 دقیقه هم زده داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. در فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را روی 160 درجه گذاشته و 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. ✦ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم‌مرغ……………….. ۳ عدد شکر قهوه‌ای ………….. ۱۲۰ گرم جوش‌شیرین…………… ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ……………. ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری روغن مایع ………………. ۱۳۵ گرم آرد ……………………….. ۱۸۸ گرم هویج رنده شده ………. ۲۵۰ گرم گردو خرد شده ……….. ۵۰ گرم پودر دارچین …………. ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ و شکر رو ۳ دقیقه با همزن بزنید روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید مواد خشک با هم مخلوط و الک و اضافه بشه هویج با رنده ریز رنده کنید بریزید تو آبکش که اگه آبی نداشته باشه و بعد اضافه کنید گردو هم که اضافه میکنین سایز قالب ۲۲ سانت ♦️دمای فر برقی ۱۶۵ و فر گازی ۱۸۰ و مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه وسط کیک با یه سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @ashpazburak
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔ کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. با ما دیده شوید. جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مواد لازم ۱ لیوان سرخالی اب ۲ ق غ خ آرد سفید نوک ق نمک و زعفران ارد رو بریزید داخل ظرف و اب خیلی کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه. زعفران و نمک بریزید. قابلمتون خوب گرم کنید ، روغن بریزید و زمانی ک داغ شد مواد ته دیگ بریزید داخلش و درشو ببنندید. روی ته دیگ ک بست برگردونید تا سمت دیگش سرخ بشه.برنج ابکش شدتون بریزید روش و بزارید دم بکشه. این ته دیگ رو درسته ، هم برگردونید خیلی قشنگ میشه . 🔝 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میشه خوشمزه ترین سیب زمینی ای که تا حالا خوردی👌🏽 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazburak
دو رنگ ・ سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و‌یک‌چهارم ق چ وانیل با همزن زدم تا حسابی کرمی و کشدار بشه بعد بهش نصف لیوان روغن مایع و بعد نصف لیوان اب اضافه کردم و درحد مخلوط شدن زدم دو لیوان آرد و با یک ق م بکینگ‌ پودر سه بار الک کردم و بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم در آخر کمی از مواد به اندازه یک سومش‌رو‌‌ گرفتم و به مابقی مواد دو ق پودر کاکائو اضافه کردم تا شکلاتی بشه کف تابه رو چرب کردم و روی گاز اول شعله پخش کن گذاشتم بعد تابه رو ده دقیقه قبل گرم کردم اول یه لایه مواد شکلاتی رو‌ کف تابه ریختم روش یه لایه مواد ساده ریختم و دوباره شکلاتی ریختم روش برای طرح روش من یکم از مواد ساده رو ریختم تو قیف یکبار مصرف و‌نوکش رو‌برش زدم و روی مواد رو خط انداختم و با خلال به سمت داخل کشیدم پست بعد رو بزارم خوب متوجه میشید . درتابه دوطرفه رو گذاشتم و اجازه دادم بپزه چهل دقیقه برای من طول کشید تا بپزه شما هم چک کنید قلبم یادتون نره 😉😘 دوستان دلیل اینکه بعضی از کیک هارو من اردش رو‌کمی بیشتر میزنم بخاطر اینه که یا دو رنگ هستند یا میوه ای و این دسته کیک‌ها اگر مایعش خیلی رقیق باشه وقتی بخواین دورنگ کنید و بخواید به همون صورتی که تزیین کردید بمونه ،نمیمونه و قاطی میشه یا به ته قالب می‌ره ،،کیک هایی مثل کیک زبرا و...باید مواد ساده و شکلاتی هم وزن هم باشند یعنی اگر به نصف مواد دو ق پودر کاکائو میزنید دو ق هم آرد باید به مواد ساده بزنید اکر خواستید توی فر درست کنید با دمای ۱۸۰ پخت کنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر کاستردبا ژله 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak