eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.1هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مشاهده در ایتا
دانلود
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کمترین روغن ابتدا شعله پخش کن را گذاشته و تابه با را روی ان قرار داده و سبزی هارا درون تابه ریخته و پخش نموده ،سپس درب تابه را گذاشته تا مدتی با شعله خیلی کم بخار پز شود حدود ۱۰ دقیقه دیگر دوباره هم زده و دوباره درب ظرف را می گذاریم هر ده دقیقه یکبار درب را برداشته و هم میزنیم این کار را سه یا چهار بار تکرار میکنیم هرگاه که سبزی کاملا رنگش عوض شد وسط تابه را خالی نموده مقداری روغن میریزیم تا کمی گرم شود سپس با بقیه سبزی‌ها مخلوط می کنیم این کار باعث می شود سبزی برای سرخ شدن به روغن خیلی کمی احتیاج داشته باشد در دو سه دقیقه آخر کار به ازای یک کیلو سبزی خورشتی یک قاشق غذاخوری پر شنبلیله خشک اضافه میکنیم تا عطر سبزی بیشتر شود دقت کنید مقدار شنبلیله زیاد تر از این نشود چون باعث تلخ شدن سبزی میگردد. در تمام مدت سرخ کردن شعله در کمترین حد خود باشد اتمام سرخ کردن سبزی بستگی به رنگی که به آن تمایل دارید می باشد من ترجیح می‌دهم خیلی تیره نشود تا خواص خود را حفظ کند. 🌟 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 شکر ۱پیمانه تخم مرغ ۳عدد وانیل۱/۸ق چ ماست پرچرب۱پیمانه شیر ۳/۴پیمانه روغن ۳/۴پیمانه شکلات تخته ای یا سکه ای رنده شده یا خرد شده ۳/۴پیمانه آرد ۲/۵پیمانه بیکینگ پودر ۲ق چ پودر کاکائو۳/۴پیمانه فر از ۱۵دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید و به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 💓🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
52.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
🔸 🍛برنج ٢ پیمانه 🍛پیاز ۱ عدد 🍛لوبیا چشم بلبلی ٢/٣ پیمانه 🍛 کلم برگ ۱۰۰ گرم 🍛سبزی دلمه 🍛 زردچوبه ۱ قاشق چ 🍛فلفل سیاه . نمک . زعفران . کنسرو ماهی تن پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن زیاد تفت بدید . طلایی که شد فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن , کلم های ریش ریش خرد شده , سبزی دلمه ی خرد شده و برنج ازقبل خیس کرده رو داخلش بریزید . حالا یکی دو لیوان آب روی اون بریزید . طوریکه ۱ بند انگشت روی برنج آب باشه . نمک رو هم اضافه کنید . حرارتو نسبتا ملایم کنید تا آبش کشیده بشه . حالا لوبیا های از قبل پخته شده رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید و حرارتو کم کنید تا دم بکشه و با کنسرو ماهی تن سروش کنید . _من این غذا رو طبق ذائقه و نیاز رشدی بچه هام درست کردم . شما هم میتونید طبق ذائقه تون عمل کنید . 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين. پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين. . بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته. نكته شخصى من: نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريختم 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
( تركيه) 🔷مواد لازم 🔹آرد ۳ لیوان، 🔹کره ۱۵۰ گرم، 🔹تخم مرغ ۲ عدد، 🔹بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخورى، 🔹وانیل ۱ قاشق مرباخورى، 🔹 شکر ۱ لیوان، 🔹 پودر فندق ۲ قاشق غذاخوری . مواد رویی👈🏻شکلات ۱۰۰ گرم، پسته خرد شده . ♨️طرز تهیه در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیرشد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدهيد. شكلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
( بفرستین واسه خانما تا هی نپرسند چی درست کنیم) 😄 پیشنهاد برای افطار ماه رمضان، هر روز نپرسید چی درست کنم! روز 1: آش رشته با کوفته ریزه، زرشک پلو با مرغ، فرنی مجلسی، سالاد روز 2: آش ماست، کوفته آذربایجانی، خاگینه عسلی، سبزی خوردن روز 3:سوپ جو، کتلت گوشت با سرخ کردنی، شیربرنج مجلسی، سالاد روز 4:سوپ قارچ، دمپختک مرغ، رنگینک، سبزی خوردن روز 5:آش نخود،دلمه بادمجان، کیک باقلوایی، سبزی خوردن روز 6:سوپ شیر، پلوخورش کرفس، حلوا رولتی، سالاد روز 7: آش شله قلمکار، ته چین مرغ، شله زرد، سالاد روز 8:سوپ مرغ، رشته پلو یا قرمه سبزی،کاچی، سبزی خوردن روز 9:آش گوجه، لوبیا پلو، حلیم شیرین، سالاد روز 10:سوپ سیب زمینی، سبزی پلو با ماهی، حلوا زنجبیلی، سالاد روز 11:آش کشک، پلوخورش قیمه، ترحلوا، سبزی خوردن روز 12:سوپ عدس، کباب کوبیده خونگی ،دسرماست، سبزی خوردن روز 13:آش بلغور، پلوخورش گل کلم، حلوا آردگندم، سالاد روز 14:سوپ رشته فرنگی، تاس کباب، خاگینه تبریز،سبزی خوردن روز 15:آش ماش، شیرین پلو با گوشت، گوش فیل، سالاد روز 16:سوپ اسفناج، کباب تابه ای، شارلوت، سالاد روز 17:سوپ سبزیجات، کوفته ریزه آذری، کلوچه خرمایی، سبزی خوردن روز 18:حلیم عدس، گوشت لاپلو، شیرینی انگشتی ترک، سالاد روز19:آش ترخینه، پلوخورش آلواسفناج، کیک یخچالی، سبزی خوردن روز 20:سوپ برنج، پلوخورش بادمجان، نان خرمایی، سالاد روز 21:اشکنه ترکی، دلمه کلم، حلواکیکی، سبزی خوردن روز 22:آش آلو،استانبولی، حلوامیکادو، سالاد روز 23:سوپ بروکلی باخامه، مرصع پلو، لوز تبریزی، سالاد روز 24:آش گوشت، کوکو دورنگ، شیرینی شربتی، سبزی خوردن روز 25:آش اردبیلی، کشک بادمجان، حلواهویج اورمیه، سبزی خوردن روز 26:سوپ ماکارونی فرمی، گارنی یاریخ(شکم پاره)، خاگینه پفی، سالاد روز 27: آش ترخینه، قیمه نثا، مسقطی، سالاد روز 28:سوپ دال عدس، پلوخورش هویج ترکی، شیرمال مغزدار، سبزی خوردن روز 29: آش شیر، پلوخورش خلال، ترحلوا، سالاد روز 30: سوپ حریره، پلوخورش گوشت و خرما، حلواعسلی، سبزی خورشتی 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد آن روزی که تختی و حیاطی داشتیم قل قل قوری و ایوان و بساطی داشتیم عطر آویشن ردیف استکان‌های بلور زندگی شیرین تر از چای و نباتی داشتیم مادری فیروزه تر از آسمان مخملی سایه‌ی مهر پدر ظهر صلاتی داشتیم خانه‌ای گرچه کلنگی خالی از اندوه و غم باخبر از حال هم شور و نشاطی داشتیم ‌ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
کباب دیگی نیم کیلو گوشت چرخ کرده ی گوسفندی یدونه پیاز بزرگ نمک و زردچوبه پیاز رو با رنده ی ریز رنده کنید و با گوشتتون قاطی کنید و خیلی زیاد ورز بدین که کامل به خورد گوشت بره نمک و یکم زردچوبه اضافه کنید حالا گوشت رو تو تابتون پهنش کنید و بینش برش ایجاد کنید با شعله ی کم اجازه بدین کبابتون با روغن خودش سرخ بشه به هیچ وجه روغن اضافه نکنید بعد گوجه هارو نیمه شده رو روی کبابتون بچینید و اجازه بدین طعم گوجه به خورد کبابتون بره 👨‍🍳 ⤹༢➥ 🍕🍰🍗 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
🍛 👈 برای درست کردن این دمی خوشمزه ابتدا دوپیاز وریز خردکرده وباکمی روغن سرخ کرده وکمی زردچوبه زده وباقالی کمی خیس خورده (یک پیمانه پلوپز باقالی برای دو تا دو ونیم پیمانه برنج) اضافه شده وکمی تفت داده وچهارپیمانه اب ریخته ومیزاریم تاباقالی نیم پخت بشه(حدود یک ربع تا نیم ساعت) وسپس برنج واضافه میکنیم ونمکش واندازه میکنیم وابش که کشیده شد دمکنی رو میزاریم. درکنار دمپختک باقالی نیمرو خیلی میچسبه 👨‍🍳 ⤹༢➥ 🍕🍰🍗 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
😍👇 بعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم .تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند. در 20 دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد. دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👨‍🍳 ⤹༢➥ 🍕🍰🍗 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham