#خورشت_آلواسفناج
طرز تهیه خورشت
✏️✏️✏️✏️
يه پيازُ نگيني خورد كنيد تا سبك بشه،
گوشت خورشتي رو هم اضافه كنيد تا تغيير رنگ بده وآبش كشيده بشه زردچوبه وفلفل رو هم تفت بدينو بهش آب اضافه کنید تا گوشت مدت ۲ ساعت بپزه
تو يه تابه اسفناج خورد شده رو اضافه كنيدو با روغن خوب سرخش کنید و به خورشت اضافه کنید
بعد از ۱ساعت،نمك،آلو رو هم بهش اضافه کنید و حدودا بعد نیم ساعت آمادست.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_پنیر_خانگی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#ته_چین_سبزی_پلو_ماهی
❇️مواد لازم برای 4 نفر
💠برنج... 3 پیمانه
💠سبزی پلویی... 300 گرم
💠تخم مرغ... 3 عدد
💠نمک و زرد چوبه... به میزان لازم
💠روغن مایع به میزان لازم
💠تن ماهی... 2 عدد
💠زعفران... به میزان لازم
❇️روش پخت
1⃣برای تهیه ته چین سبزی پلو ماهی ابتدا سبزی ها را پاک کنید و بشورید و آنها را خرد نمائید.
2⃣برنج را پاک کنید و بشورید سپس آنرا بپزید و کمی زنده از روی اجاق بردارید.
3⃣زعفران را با مقدار کمی آب دم کنید. در ظرف جداگانه تخم مرغها را شکسته هم بزنید .
4⃣سبزی پلویی، نمک، زردچوبه و زعفران را با پلو پخته شده مخلوط نمایید. ته قابلمه تفلون ته چین را چرب نموده و نصف مخلوط را در قابلمه بریزید سپس تن ماهی را روی مخلوط ریخته و بقیه مخلوط برنج و سبزی را بریزید،
5⃣سبزی پلو و تن ماهی را با پشت قاشق فشار دهید تا مخلوط به هم بچسبد و قابلمه ته چین سبزی پلو ماهی را در فر و یا اجاق گاز با شعله کم به مدت یک ساعت بگذارید تا دم بکشد، غذا آماده است.
6⃣بجای تن ماهی میتوانید از ماهی استفاده کنید باید ماهی را کمی سرخ کرده و تیغ های آنرا بگیرید.
👩🍳نوش جان👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#سالاد_سزار 🥗 😋
🔸برای سالاد ۵تا نون تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم ت تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم.
🔸کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
سس زاتزیکی
سس زاتزیکی یونانی خیلی شبیه ماست و خیار خودمون هست، با این تفاوت که به جای نعناع از شوید استفاده میشه و توش طعم دهندههای دیگری مثل لیموترش و روغن زیتون و اوریگانو داره!
این سس در کنار کباب و غذاهای گریل شده یا به عنوان دیپ و مزه در کنار نان و اسنک و فینگرفودها استفاده میشه!
مواد لازم
ماست یونانی یا ماست غلیظ ۲ پیمانه
خیار ۲ عدد
سیر ۱ تا ۲ حبه
آویشن یا اوریگانو ۱/۲ قاشق چایخوری
شوید خشک ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموترش ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
خیار و سیر را در ظرفی رنده ریز کنید. شوید ، آویشن، آبلیمو، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را اضافه و در آخر ماست را اضافه و هم بزنید تا مخلوط شوند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
مرغ زعفرونی.
اینم دستور یه مدل پخت ساده و خوشمزه ی مرغ مطمعنم از طعمش خوشتون میاد 😍
موادلازم:
مرغ نصف سینه و دوعدد بالاران
پیاز یک عدد متوسط
روغن زرد سه قاشق غذاخوری
سیر تازه شش حبه
نمک و پودر سیر ب مقدار لازم
زعفران یک قاشق مرباخوری سرصاف دم کشیده
آب یک لیوان
طرز تهیه:ابتدا پیاز رو خلالی سرخ کرده و سپس مرغ رو میریزیم داخلش تا آبش کشیده شه،سپس زردچوبه رو اضافه کرده،سپس سیر رو در مرغها خورد میکنیم و کمی تفت ک خورد،یک لیوان آب را میریزیم و میگذاریم تا مرغها بپزد و در انتهای پخت زعفران را اضافه کرده و میگذاریم جابیافتد(به روغن بیافتد)
نوش جونتون.
نکته:
من فلفل به مرغهام نمیزنم چون بوی ساحاری مرغ با همین ادویه ها و سیر از بین میره و اضافه کردن فلفل به مرغ یا آب زیاد توی مرغ ریختن،مرغتون رو بی طعم و مزه میکنه. .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
👩🍳#رول_اسفناج🥬
✍مواد لازم
خمیر هزار لایه یک بسته
سیر دو حبه
پیاز یک عدد متوسط
اسفناج ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، چاشنی پیتزا، آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا مقداری
🫔طرز تهیه
ابتدا سیر و پیاز را خیلی کم تفت میدهیم.
زردچوبه را هم اضافه کنید به سیر و پیاز تا بو و طعم خامی زردچوبه گرفته شود.
سپس اسفناج را اضافه میکنیم.
ادویه ها را اضافه کرده و با اسفناج مخلوط میکنیم، صبر میکنیم تا آب آن کشیده شود.
سپس زیر تابه را خاموش کرده صبر میکنیم تا خنک شود.
روی سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کمی با وردنه باز کنید.
از مواد لای خمیر قرار دهید و کمی پنیر پیتزا هم به آن اضافه کنید و به شکل دلخواه رول کنید.
غذایی بسیار ساده و خوشمزه است. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.👩🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
🍴#برگر_با_مغز_پنیری
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم🍔
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز (اختیاری)
نعناع خشک به مقدار دلخواه
پودر آویشن به مقدار دلخواه
پنیر چدار رنده شده
روغن مایع به مقدار لازم
مواد سس گوجه :
گوجه فرنگی 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
🍣🫔طرز تهیه:
در ظرفی پیاز و سیر را رنده کنید. گوشت چرخ کرده، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز، نعناع خشک و پودر آویشن را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی مخلوط کنید. مخلوط گوشتی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به وسیله ی وردنه روی سطح سلفون کشی شده، کاملا باز کنید. یک لایه از گوشت را کف قالبی که کف آن چرب شده، قرار دهید سپس روی گوشت را با پنیر رنده شده چدار یا هر پنیر پیتزا دلخواهی، کاملا پوشانده سپس لایه ی دوم گوشت را روی آن قرار داده و لبه های دو لایه ی گوشت را به هم فشار داده و ببندید. سطح گوشت را به روغن مایع آغشته می کنیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد پیش گرم شده قرار دهید .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#آش_آلو_اردبیلی 🍜 😋
🔸اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#کرامبل_کیک_نارگیلی 🥮 ☹️
▫️تخم مرغ ۵ عدد
▫️آرد ۲پیمانه
▫️ماست خامه ایی نصف پیمانه
▫️پودر نارگیل یک و نیم پیمانه
▫️بکینگ پودر یک ق مرباخوری
▫️پودرهل نصف قاشق چ
▫️روغن سه چهارم پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️یک چهارم پیمانه گلاب
🔸پنج تا سفيده را با نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا فرم بگيره ، پنج تا زرده را با نصف دیگر پيمانه شكر و يك قاشق مرباخوري پودرهل هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه ، سه چهارم پيمانه روغن مايع را اضافه میکنیم و چند دقیقه میزنیم بعد ماست خامه ایی یه دور میزنیم بعد گلاب و نارگیل و اضافه کرده و دوباره یه دور میزنیم دوپيمانه ارد را با یک ق مرباخوری سر پر بكينگ پودر سه بار الك و به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ، درانتها سفيده ها را دردومرحله اضافه و فولد ميكنيم ، مواد را تو قالب گرد بيست و دوسانتي ريخته و مواد كرامبل را روش پخش كرده و ميذاريم تو فرداغ ١٨٠ درجه بمدت پنجاه دقيقه.
مواد كرامبل: چهارپنج عددبسكويت پتی بور ، پنجاه گرم شكلات سفيد ، سه قاشق پودرنارگيل ، سي گرم كره ، همه را تو ميكسر ريخته و چندپالس ميزنيم تا خرد بشه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#جوجه_اناری 🥘 😋
🔸۱ عدد سینه مرغه درسته و یا ۵ تیکه فیله مرغ رو به قطعات دلخواه برش میزنیم توی کاسه بزرگ با پیاز رنده شده، سیر خورد شده، ۲ ق غ خ رب انار ترش،۲ ق غ خ روغن زیتون سبز، نمک،فلفل سیاه، ۱ ق غ خ آبلیموی تازه و سس قرمز تند و یا رب فلفل همه رو با هم به خوبی مخلوط کرده و میذاریم توی یخچال ۲ ساعت مزه دار بشن.
برای تهیه پوره سیبزمینی ۲ عدد سیبزمینی رو خورد کردم توی قابلمه و به اندازه ای که سطح سیبزمینی رو بپوشونه روش شیر ریختم و نمک و فلفل سیاه و گذاشتم به مدت ۲۰ دقیقه پخت سپس به کمک بلندر اونو پوره کردم و بهش جعفری خورد شده تازه اضافه کردم و گذاشتم روی اجاق یه ۳ دقیقه دیگه پخت و خوب غلیظ شد و زیرشو خاموش کردم.
تکه های مرغ مزه دار شده رو توی تابه رژیمی بدون روغن اول به مدت ۲ دقیقه با شعله بالا هر طرف رو سرخ کردم سپس شعله رو ملایم کرده و گذاشتم خوب مغزپخت بشه بدون اینکه آبی پس بده و مرغ کاملا آبدار و خوشمزه باقی بمونه.
حالا توی بشقاب سرو اول از پوره سیبزمینی سپس تکه های مرغ رو گذاشتم روش و روی اونم کنجد و پیازچه خورد شده ریختم برای تزیین
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#مرغ_پفکی
ابتدا سینه مرغ رو به صورت قطعات کوچیک خرد میکنیم وبا نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم نیم ساعت استراحت کنه،بعد دو لیوان آرد با ۴ قاشق ماست و ۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر کمی پودر سیر و آویشن همه رو مخلوط کرده یه لیوان آب اضافه میکنیم و خوب هم زده تا حالت خمیری در بیاد در صورت نیاز باز میتونید کمی آب اضافه کنید،روغن رو داخل یه ظرف کوچیک داغ میکنیم تکه های مرغ رو اول تو آرد میزنیم وبعد داخل خمیر میزنیم ودر روغن فراوان سرخ میکنیم اگه با حرارت پایین بذاریم سرخ بشه خمیر دورش حالت ترد چیپسی میشه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
اسنک برزیلی
مواد لازم :
نان تست 6 الی 8 عدد
پنیر 250 گرم
کالباس 300 الی 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر یک سوم استکان
آرد سوخاری یک پیمانه
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
.
در ابتدا لبه های نان تست را ببرید و به کمک وردنه آن را یک دست صاف کنید کمی پنیر ، کاباس و آویشن بر روی آن قرار داده و روی آن مجدد یک نان تست گذاشته و با یک چنگال لبه های آن را به هم فشرده کنید تا به هم بچسبند . سپس شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده ، نان تست ها را در ابتدا به مخلوط تخم مرغ و شیر و سپس آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید .نان ها در حین سرخ کردن پف می کنند . آنها را روی دستمال گذاشته تا روغن اضافه ی آن خارج شود و با سس دلخواهتان نوش جان کنید 😋😍 لایک یادتون نره❤️
نکته : نان های تست باید کاملا تازه و نرم باشند
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#سالاد_کلم
📌مواد لازم :
مرغ پخته و ریش ریش شده
سیب زمینی پخته نگینی شده
فلفل دلمه ای نگینی شده
کلم سفید
سس مایونز
نمک و فلفل
📌طرز تهیه :
کلم ها را ریز ریز خرد کرده از عدس هم ریز تر سپس با مواد بالا خوب مخلوط کنید در قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا خوب مواد به عطر و طعمش به خورد هم بره.من بعد دو ساعت از قالب برگردوندم.خیلی خیلی خوشمزس.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
ماست بادمجان🍆🍆🍆🍆🍆🍆🌶🌶🌶🌶🌶🍋🍋🍋🍋🍚🍚🍾🍾🍾
مواد لازم:
بادمجان کبابی ۴عدد
ماست یونانی ۳ق سوپخوری
ارده ۳ق سوپخوری
ابلیموترش ۱/۲
سیر کوبیده ۲حبه
نمک وپول بیبر ترکیه
روغن زیتون برای تزیین
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
عیش دجاج، یا بریانی
برنج طعمدار شده با ادویه مخصوص و آب مرغ
مرغ رو با پیاز ونمک و فلفل و زردچوبه و کرفس و میزارم بپزه وقتی پخت با کره و روغن سرخ میکنم
ادویه مخصوص یک قاشق و رب گوجه یک قاشق و کمی روغن میریزم و تفت میدم دوقاشق ماست بهش اضافه میکنم و هم میزنم آب مرغمو بهش اضافه میکنم دیگه فلفل نمیزنم چون خود ادویه خیلییی تنده😋 باید رقیق تر از ماست باشه
برنج میزارم بجوشه وقتی آبش کشیده شد یا آبکش کردم سس و به برنج اضافه میکنم و مخلوط میکنم ومیزارم دم بکشه
بوی عطرش دیوونتون میکنه😌😋😊
میتونین مرغ وبزارید لابه لای برنج باهم دم بکشه میتونید هم جدا سروکنید یا دست آخر بزارید رویبرنج
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#کرانچی_سیب_زمینی 🍟 😋
▫️سیب زمینی متوسط: 2 عدد
▫️آرد گندم:2 ق غ
▫️تخم مرغ: 1 عدد
▫️آب:یک سوم لیوان
▫️بکینگ پودر:1 ق چ
▫️نمک و فلفل و ادویه دلخواه :به میزان لازم، ▫️سس گوجه فرنگی: 2 ق غ
🔸ابتدا سیب زمینی هارو آبپز کرده، میکوبیم(رنده نکنید).تخم مرغ و آب و سس گوجه رو اضافه کرده و با چنگال خوب هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد رو داخل قیف ریخته، و در روغن داغ به شکل دلخواه میزنیم. فقط حرارت ملایم باشه که نسوزه.وقتی یک طرف کرانچی ها سرخ شد بر گردونده و طرف دیگه رو هم سرخ میکنیم. در آخر کرانچی ها رو روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافیشون گرفته بشه.(فقط روی هم نریزید که خمیر نشن
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#پيتزا_پواچا
مواد لازم خمير
روغن مايع. يك چهارم پ
ماست. نصف پ
تخم مرغ. يك عدد
شكر. يك ق س
وانيل. نوك كارد
خمير مايه فوري. يك ق س
اب ولرم. يك چهارم پ
سبوس گندم. سه ق س
ارد گندم به مقدار لازم
طرز تهیه
اب ولرم و نصف شكر رو داخل ليوان شيشه اي مخلوط كنيد،خمير مايه را به اين مواد افزوده و روي ان را بپوشانيد تا عمل كند ،
تخم مرغ ،روغن و ماست ،نمك و باقي شكر رو هم داخل ظرف گود مخلوط كنيد ،يك ليوان ارد روي مواد ريخته و هم بزنيد ،خمير مايه عمل امده رو در اين مرحله اضافه كنيد ،
مواد رو مخلوط كنيد ،سپس ارد كم كم اضافه شود تا خمير بدست نچسبد ،خمير را ده مين ورز داده يا صد بار در ظرف بكوبيد ،
يكساعت استراحت داده و سپس پف گيري كنيد ،
خمير را به نه چانه تقسيم كرده و به كمك يك استكان روي ان را شكل داده و مواد گوشتي و دلخواه رو داخلش پر كنيد ،
در سيني فر ده مين استراحت داده سپس با كمك برس روي خمير را زرده تخم مرغ بزنيد ،در فر ١٨٠ بپزيد
نوش جان 💝
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#قلیه_بادمجان
با یک غذای فوق العاده خوشمزه دیگه از سری غذاهای محلی استان سمنان در خدمتتونم.
این غذای گیاهی خیلی خیلی خوشمزه هم بصورت خوراک با نان سرو میشه هم میتونید کمی ابدارتر بردارید و خورش کنار برنجتون باشه.
📌نحوه پخت :
1/2 پ لوبیا چشم بلبلی خیسونده رو ابکش کنید وبزارید بپزه.
حالا چندتا دونه بادمجون پوست کنید و هرجور دوست دارید برش بزنید و نیم ساعت تو اب نمک بخوابونید تا تلخیش گرفته بشه وبعد ابکش و خشک کنید و در اخر در روغن سرخ کنید.
حالا یک پیازداغ حسابی درست کنید 1 ق رب رو با پیاز تفت بدید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید بادمجونها رو روش بچینید
ولوبیای پخته و یک گوجه خرد شده رو اضافه کنید.
کمتر از 1 لیوان اب بریزید وبزارید مواد نیم ساعتی باهم بپزن تا مزه ها به خورد هم برن.دیگه خوراک محشرمون اماده اس.
بخورید و لذت ببرید 😉
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#سوپ_گندم
.
یکی از غذاهایی که برای بالا بردن مقاومت بدن خیلی خوب و مقویه،انواع سوپهاست. توی این هوای سرد هم انتخاب خیلی مناسبیه.
#سوپ_گندم واقعا خوشمزس،پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد.
هم ميتونيد با مرغ بپزيدش هم گوشت.با مرغ سريعتر آماده ميشه ولي با گوشت خوشمزه تره البته نظر منه.
.
طرز تهيه:يك پياز متوسط رو در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه،نبايد سرخ بشه بعد يك ليوان سينه ي مرغ مكعبي خرد شده بدون پوست و استخوان رو بهش اضافه و يه كوچولو تفت بديد تا سفيد بشه ،كمي زردچوبه و فلفل و اگه دوست داريد يكم رب بهش بزنيد بعد يك ليوان گندم پوست كنده و يدونه هويج خرد شده و نصف ليوان ساقه كرفس خرد شده بهش اضافه كنيد.به مقدار لازم آب بريزيد و بزاريد بپزه.گندم بدون پوست خيلي زودتر از جو ميپزه.اواخر پخت نمك غذا رو بريزيد و اگه دوست داريد يك قاشق جعفري خرد شده اضافه كنيد.
پ.ن:به دلخواه ميتونيد كمي هم قارچ توش بريزيد.
اگر خواستيد با گوشت بپزيد،بايد اول گوشت نيمه پز بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و بذاريد جا بيفته.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#رنگینک
📌مواد لازم :
ارد ۱/۵پیمانه
کره ۱۰۰تا ۱۲۰ گرم
هل ۱/۲ق چ
دارچین ۱/۲ق چ
خرما به مقدار لازم
گردو به مقدار لازم
پودر قند دلخواه
پودر پسته دلخواه
📌طرز تهیه :
ابتدا خرما ها رو شسته دانهاش رو دربیارید وجای دانهاش گردو بزارید بعد ارد رو تو تابه ریخته خوب سرخ کنید تا طلایی بشه سپس از الک نرم عبور داده دوباره به تابه منتقل کنید وبا کره مخلوط کرده هل ودارچین رو بهش اضافه کنید
حالا تو ظرف مورد نظرتون پلاستیک پهن کنید بعد مقداری از ارد سرخ شده رو بریزید روش بعد خرماها رو بچینید
سپس بقیه ارد رو بریزید روی خرماها بزارید یخچال وقتی خودشو گرفت از داخل ظرف دراورده نایلون رو باز کنید به ظرف سرو منتقل کنید میتونید روش رو با پودر قند وپودر پسته یا دارچین یا گردو خرد شده تزیین کنید
نکته
این نوع حلوامثل حلوای زنجبیل هست شیره نداره و شیرینیش از خرما تامین میشه .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#رولت_جعفري 🥦 😋
▫️گوشت چرخکرده 150 گرم
▫️فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
▫️جعفری 1 پیمانه
▫️زرشک به مقدار لازم
▫️تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام
▫️پیاز 2عدد متوسط
▫️آرد 2قاشق غذاخوری
▫️سیر 1عددخلالی
▫️نمک فلفل زغفران کاری
🔸ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی موادگوشتی رنده میکنیم.
برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
کامل با تمام نکات👌
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#آش_جو 🍜
لوبیا چیتی،نخود،جو و عدس رو از شب قبل خیس کنید.آب حبوبات و خالی کنید و همرو به جز عدس همراه سبزی بپزید.وقتی حبوبات یکم به پخت کاملش مونده بود عدس و اضافه کنید چون عدس زود میپزه.یک ربع آخر هم کشک و اضافه کنید و بذارید چند تا قل بخوره و بیشتر آشتون جا بیفته،نمک و یکم زردچوبه هم آخر اضافه کردم که رنگ و روی آش بهتر بشه.سیر و نعنا داغ و پیاز هم اگه درست کردین حتما کمی داخل آش بزنید و مقداریشم برای روی آش نگه دارید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#کوکو_کدو_سبز 🍘 😋
🔸 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه
و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر
مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
#اسموتی_دارچین
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾