eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
برای از بین بردن بوی بد ماهی، می تونید اون رو توی شیر بخوابانید ! شیر بوی بد ماهی رو میگیره و خوش طعمش میکنه ! 🤔 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای از بین بردن بوی بد ماهی، می تونید اون رو توی شیر بخوابانید ! شیر بوی بد ماهی رو میگیره و خوش طعمش میکنه ! 🤔 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یک دسر خوشمزه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.کامتون شیرین .توضیح درفیلم هست 👆 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیش غذا یا میان وعده خوشمزه ترکیه ای . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه دستور روتوفیلم نوشتم👆 نکات: با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍢 🔹نان لواش(نرم) 🔹پنیر خامه ای 🔹مایونز 🔹خیارشور رنده شده 🔹سیر رنده شده یا پیازچه ریز شده 🔹نمک و فلفل 🔹کاهو 🔹کالباس . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت چرخکرده سیب زمینی خام رنده شده گوجه دو عددرنده شده،پیازیکعددرنده شده،ادویه کاری وزردچوبه ونمک،آرد4ق غ آب سیب زمینی روحتمابگیریدوبابقیه موادمخلوط کنیدوسرخ کنیدبخاطرگوجه رنگ کتلت خوشرنگتره . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خامه ۳ ق غ نشاسته ۳ ق غ شکر ۴ ق غ وانیل ۱/۲ چ آب ۲ لیوان بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی بیسکوییت نون روغنی انار نشاسته رو تو آب ولرم حل کرده روی گاز با حرارت ملایم گذاشته هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه وانیل و شکر و خامه رو اضافه و وقتی حل شد از روی گاز برمیداریم و تا خنک بشه یه بیسکوییت برداشته یه لایه از کِرِم روش زده بیسکوییت بعدی رو گذاشته و همینطور ادامه میدیم تا ۶ تا بعد بغلاشو با بیسکوییت نون روغنی با کِرِم میچسبونیم میذاریم تو یخچال تا سفت بشن بعد روشو با انار پر میکنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونم که همه برانی بلدن ولی برای اینکه بعضی دوستان تازه ازدواج کردن و ممکنه بلد نباشن این کلیپ رو گذاشتم، حالشو ببرین چیز خاصی نداره، هویج پخته شده که میتونید خام هم رنده کنید با یه حبه سیر له شده، بادمجون هم حتما باید کبابی باشه، و ساطوریش کنید بازم با یه حبه سیر له شده، ماست حتما پر چرب باشه یا ماست کیسه باشه، اسفناج هم باید با چند حبه سیر و کمی نمک پخته بشه بازم با ماست مخلوط کنید البته خردش کنید، لبو هم که باید بپزید و با یه حبه سیر له شده، مخلوطش کنید و نوش جان، برای اینکه رنگ لبو کم نشه، سر و ته لبو رو نگیرید بزارید، چون رنگ لبو بعد از برش کم میشه و اونو به آب پس میده . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازکدورقه کنید) کره۲۵گرم آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه) شیر ۲ونیم لیوان جوپرک ۸۰گرم آرد سفید ۱ق غ خامه صبحانه ۲ق غ هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده) نمک وفلفل سیاه به میزان لازم جعفری تازه ولیموترش برای سرو کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه. و آب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه. هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه، فلفل سیاه هم بزنید وبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه نیمه باز باشه) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره. در آخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تخم مرغ 3 عدد شکر 300 گرم (1.5 لیوان) شیر 350 میلی(1.5 لیوان) روغن مایع 250 میلی (1 لیوان) (دستورها اکثرا 1.5 لیوان هستش من یک لیوان می ریزم ) آرد سفید قنادی 300 گرم( 2 لیوان) پودر کاکائو 4 ق غ بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ جوش شیرین نصف ق چ (جاش بیکینگ پودر می تونین) کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد. همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره. شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا 3 تا 4 دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه. از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم. مواد رو داخل قالب به قطر 23 سانت ریختم. هر نوع قالبی میشه استفاده کنین. فر رو هم که از یک ربع قبل روشن کردم و در فر 180 درجه حدودا 35 تا 40 دقیقه قرار دادم. با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه. من چون داخل قالب کمربندی درست کردم و کفش کاغذ روغنی انداختم. کیک رو از قالب بیرون اوردم کاغذ رو ازش جدا کردم. اگر توی قالب ساده درست کردین و کفش کاغذ روغنی ننداختین فقط چرب کردین دیکه از قالب بیرون نیارین. و روی کیک رو برش دادم تا یکدست بشه به خاطر اینکه می خوام خامه کشی و تزیین کنم اگر همین طور بخواید سرو کنین این کارها لازم نیست. کیک که گرم و داغ هستش سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یک لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم. وقتی کیک خنک شد آماده سرو هست. بدون فر هم توی فر دست ساز و یا تابه دوطرفه روی گاز میشه. در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
غوره را شسته و به اندازه دلخواه روی آن نمک می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از آن درب ظرف را می‌گذاریم تا غوره‌ها به‌طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آنها را از صافی رد می‌کنیم. درصورتیکه رقیق بود، کمی دیگر آن را می‌جوشانیم تا غلظت آن به اندازه‌ی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می‌کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی کباب 1 کیلو سیب زمینی ریز پوست نازک 1 عدد پیاز رنده شده 1 مشت جعفری خرد شده 2 برش مغز نان بیات (و یا 2 قاشق پودر نان) 1 ق م رب فلفل 1 عدد تخم مرغ 400 گرم گوشت چرخ کرده کمی روغن زیتون نمک، زیره، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه گوجه فرنگی رنده شده و 1 لیوان آب برای روی کباب ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و در مخلوط آب و سرکه نگه دارید سپس از وسط برش بزنید کاملا از هم جدا نشود. تمام مواد کباب را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید و مقداری از مواد گوشتی بردارید و داخل سیب زمینی را پر کنید و داخل سینی بچینید مخلوط گوجه فرنگی رنده شده و آب را روی سیب زمینی ها بریزید(گوجه فرنگی و آب رو کمی روی اجاق بجوشانید به نظرم تو دستور جا انداخته) و با فلفل تزیین کنید روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فر 180 درجه به مدت 55_50 دقیقه بپزید. نزدیک به زمان پخت کاغذ روغنی را بردارید تا روی سیب زمینی ها طلایی شود. با سالاد و دوغ سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
غذای مخصوص کودک به درخواست یکی ازاعضای محترم کانال برنج رو حالت دمی ميزاريم یه کم آبش که کشیده شد رشته پلویی رو می ریزیم داخل برنج تا مثل کته با هم بپزند. بهتره یه کم خمیر تر درست کنید که راحت بخوره.ماهیچه رو هم سوا با پیاز و هویج و کمی نمک برای مزه دار بودنش بپزید و بعد از پخت تو تابه میریزیم به آبش زردچوبه و نمک اضافه کنید تا حسابی مزه دار بشه. موقع سرو از آب ماهیچه به برنج اضافه کنید و نهایتا خود ماهیچه هم ریش ریش کنید داخل برنج. این غذا خیلی خوشمزه س😋 و برای وزنگیری کوچلوتون فوق العاد _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
من‌برای درست کردن کباب تابه دوتا پیاز متوسط رو رنده میکنم و با چهارصد گرم‌گوشت چرخکرده مخلوط میکنم و بهش زردچوبه،نمک، فلفل و ادویه میزنم و خوب ورز میدم و بعد به شکل دلخواه فرم‌میدم‌و تو تابه میچینم.وقتی گوشت کمی آب انداخت سیب زمینی رو نازک‌ میکنم‌، به همراه گوجه فرنگی روی گوشتها میچینم‌..آب گوجه فرنگی که به خورد کبابها بره خیلی خوشمزه ترش میکنه. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ابتدا ١٢٥ گرم پودر قند و ١/٢ق چ هل و ١٢٥ گرم روغن كاملا جامد و ١/٤ ق چ زنجبيل و ١ عدد زرده را به مدت ٥ دقيقه با دور تند همزن ميزنيم و بعد آرد نخودچي ١٢٥ گرم و آرد ١٢٥ گرم رو الك كرده و كم كم اضافه ميكنيم و اگر خمير منسجم نبود ٢ الي ٣ بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت ١ ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي ١٦٠ درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم و به اندازه ١٢گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت ٢٠ دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: ۱۱۳ گرم کره سرد ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برنج 6 پیمانه چند ساعت خیس میدیم لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه 2 ساعت خیس میدیم مرغ 6 تیکه زعفران 2 ق س غلیظ شوید خشک 1 پیمانه کره 50 گرم نمک فلفل روغن سرخ کردنی مقدار لازم مرغ رو با روغن سرخ کرده 1 قاشق زعفران آبکرده رو روش می دیم لوبیا رو هم با آب و نمک می پزبم آب رو جوش می یاریم برنج و اضافه می کنیم وقت آبکش کردن اول لوبیا رو بهش اضافه کرده هم زده تو آبکش می ریزیم حالا تو قابلمه کمی روغن ریخته کمی هم شوید می پاشیم بعد برنج و ریخته دوباره شوید و روش رو مرغ سرخ شده می چینیم ودوباره برنج این کار رو ادامه می دیم تا مواد تموم بشه برنج ودم می کنیم وقتی بخار کرد نصف لیوان آب و بقیه زعفران و کره رو داغ کرده رو برنج می دیم تا برنج خوب دم بکشه نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
برای تهیه این خوشمزه اول سس رو اماده میکنیم (سس ماکارونی). بعد هر کدوم از این ماکارونی هارو داخل فویل میپیچیم که همونجور بمونه وگرنه ک کلا از هم باز میشه. میریزیم تو اب درحال جوش بعد از ۵دیقه اب کش میکنیم. کف پیرکس رو سس بشامل ریختم (شیر.ارد.کره) ماکارونی از فویل دراوردم چیدم کف پیرکس (هر پیرکس ۸. تا جامیگیره) روش رو مواد گوشتی ریختم وبا پنیر موزارلا پوشوندمش و روش کمی اویشن و فلفل ریختم.بقیه سس بشامل هم ریختم دور ظرف و کمی هم روش و رفت تو مایکروفر کانوکشن 180 درجه نیم ساعت در اخر چند دقیقه گریل روی سه پایه بلند عزیزانی که کانوکشن ندارند با کامبی ترکیب گریل با ماکرو 540 وات 7 دقیقه زمان بدید در صورت نیاز اخرش گریل و روشن کنید 🔸قارچ شکم پر:از همون مواد گوشتی داخل قارچ ریختم گذاشتم تو فر وقتی ک قارچم پخته شد روش پنیر ریختم و گریل رو روشن کردم و بعد چن دیقه آمادست. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی کباب 1 کیلو سیب زمینی ریز پوست نازک 1 عدد پیاز رنده شده 1 مشت جعفری خرد شده 2 برش مغز نان بیات (و یا 2 قاشق پودر نان) 1 ق م رب فلفل 1 عدد تخم مرغ 400 گرم گوشت چرخ کرده کمی روغن زیتون نمک، زیره، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه گوجه فرنگی رنده شده و 1 لیوان آب برای روی کباب ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و در مخلوط آب و سرکه نگه دارید سپس از وسط برش بزنید کاملا از هم جدا نشود. تمام مواد کباب را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید و مقداری از مواد گوشتی بردارید و داخل سیب زمینی را پر کنید و داخل سینی بچینید مخلوط گوجه فرنگی رنده شده و آب را روی سیب زمینی ها بریزید(گوجه فرنگی و آب رو کمی روی اجاق بجوشانید به نظرم تو دستور جا انداخته) و با فلفل تزیین کنید روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فر 180 درجه به مدت 55_50 دقیقه بپزید. نزدیک به زمان پخت کاغذ روغنی را بردارید تا روی سیب زمینی ها طلایی شود. با سالاد و دوغ سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
غوره را شسته و به اندازه دلخواه روی آن نمک می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از آن درب ظرف را می‌گذاریم تا غوره‌ها به‌طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آنها را از صافی رد می‌کنیم. درصورتیکه رقیق بود، کمی دیگر آن را می‌جوشانیم تا غلظت آن به اندازه‌ی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می‌کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭