😋جوجه ویژه😋
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
_ مرغ ۵ الی ۷ تکه
_روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
_سیر ۲ حبه
_پیاز یک عدد کوچک
_پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
_زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
_آویشن یک قاشق چایخوری
_خردل دیژون ۲ ق چایخوری
_عسل نصف قاشق
_آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
_پوست لیمو رنده شده نصف قاشق چ
_نمک ، فلفل به میزان لازم
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ روغن زیتون ، سیر ، پیاز ، اب لیمو ، پوست لیمو ، عسل و ادویه ها ( ، فلفل ، زردچوبه ، تخم گشنیز ، آویشن و نمک) با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون در ظرف فر چیده یا در فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه 😍
نکته : این جوجه ها رو میتونید گریل یا کبابی هم بکنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#آبلیمو_خانگی 🍋 😋
🔸اول اینکه لیموهارو خوب باید شست ویک روز تو هوای آزاد روی یک پارچه پهن کرد تا کمی هوا بخوره وپوستش خشک بشه
اینکار هم باعث آبدارتر شدن لیمو میشه و همم تلخی پوستش از بین میره
نکته بعدی اینکه هر مدلی که آبلیموهارو گرفتید فرقی نمیکنه فقط اگر لرد داشت با یه پارچه نخی تمیز صافش کنید.
بعد داخل شیشه های تمیز وبدون آب نگهداری کنید.
در آخر روی هر کدوم از شیشه ها روغن زیتون بریزید، اینکار باعث میشه هوا نکشه و آبلیمو تازه تر بمونه. باید جای خنک ازش نگهداری کنید تا کپک نزنه..
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#شامی_رودباری
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق سر پر
روغن زیتون دو ق غ
سبزی معطر ( ترخون، مرزه ) یک ق غ سر پر
نمک،فلفل به مقدار لازم
آب لیموی تازه دو ق غ
خب ابتدا گوشت رو همراه با پیاز، ادویه ها و سبزی های معطر خوب ورز داده و ازش اندازه یه نارنگی بردارید و داخل روغن شامی ها رو خوب سرخ کنید و بعد کنار بذارید..
حالا داخل ماهی تابه دو ق روغن زیتون ریخته و رب گوجه رو داخلش تفت بدید ( میتونید از دو تا گوجه رنده شده این قسمت استفاده کنید) و بهش نمک و فلفل اضافه کرده و یک لیوان آب جوش میریزیم و بعد شامی ها رو میندازیم داخلش و اجازه میدیم یه ساعت بمونه رو حرارت که به شکل سس در بیاد و روی شامی ها رو بگیره ، در آخر هم آبلیمو رو بهش اضافه کرده و تمام (فقط دقت کنید که درب ماهی تابه رو نبندید و نیمه باز باشه تا شامی ها نرم نشه)حالا کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه و سیب زمینی و گوجه سرخ کرده نوش جان کنید .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#كيك_يک_تخم_مرغي
آرد دو پيمانه الك شده
شكر يك پيمانه( من سه چهارم ريختم)
روغن نصف پيمانه
شير يك و يك دوم پيمانه
تخم مرغ يك عدد
بكينگ پودر يك قاشق غذا خوري سرصاف
هل پودر شده يك قاشق مرباخوري ( يا هر اسانسي كه دوست داشتين)
براي شروع كار تخم مرغ با شكر با همزن چند دقيقه بزنيد تا سفيد و حجم دار شود ، اسانس دلخواه رو افزوده ،،سپس روغن و شير را به ترتيب اضافه كنيد ،، در انتها آرد و ب پ كه سه مرتبه الك شده اضافه كنيدو با قاشق چوبي هم آرام آرام هم بزنيد،،،فر را از ربع ساعت قبل با دماي ١٧٠ درجه گرم كنيد ،، قالب را چرب و آرد پاشي يا كاغذروغني بيندازيد ،، مايه را درون قالب بريزيد و به فر انتقال دهيد بمدت چهل تا چهل پنج دقيقه( روي پخت كيك با توجه به فرتون دقت كنيد)
كيك را پس از خنك شدن به دلخواه تزئين كنيد،،،
من از كمي شير عسلي و پودر پسته و پودر گل سرخ استفاده كردم.
نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#کوفته_ترکی 🧆 😋
▫️۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
▫️۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه
▫️۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری
▫️۱ تخم مرغ
▫️۲ حبه سیر رنده شده
▫️۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
▫️فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
▫️روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
🔸 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🧇نان کماج🧇
مواد لازم ⤵️⤵️⤵️
آرد (ستاره یا بربری) : 4 پیمانه
شیر : یک پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
خمیر مایه فوری : یک قاشق غذاخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
شکر : 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع : ½ پیمانه
سیاه دانه : یک قاشق سوپخوری
پودر هل : ½ قاشق چایخوری
.
طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️
1- تمام مواد بجز آرد رو داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم
2- آرد رو کم کم اضافه کرده و خمیر رو هم میزنیم تا زمانیکه خمیر جمع بشه و یکدست و لطیف بشه.
3- خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کرده و داخل سینی می چینیم. سطح خمیرها رو کمی چرب کرده، روی اونها رو پلاستیک کشیده و حدود 1.5 ساعت بهش استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه.
4- چونه ها رو هواگیری کرده و به صورت گرد، با دست باز شون می کنیم، زیاد نازک نشه، تقریبا اندازه یک پیشدستی.
5- دوباره روی خمیرها رو پوشانده و 20 دقیقه استراحت میدهیم
6- خمیر ها رو داخل سینی (با کاغذ روغنی) گذاشته و برای پخت داخل فر با دمای 180 درجه و به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم.(داخل فر حتما یک ظرف آب قرار دهید)
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#خوراك_لوبيا_ومرغ
موادلازم
لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه.
کمی رب
چند تا گوجه گیلاسی
طرز تهیه:
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍚تفاوت برنج ایرانی و خارجی
🔸ارزش غذایی برنج ایرانی بسیار بیشتر از برنج خارجی می باشد. اما برنج های خارجی اکثراً به صورت قالبی تهیه می شوند. قالبی به این معنی است که برنج های درجه دوم و سوم را خرد می کنند و به صورت آرد در می آورند و دوباره آن را درون قالب های منظم و یک اندازه قرار می دهند. به این دلیل است که برنج خارجی از ظاهر زیباتر به نظر می رسد. گاها دیده می شود که زمین های برنج در خارج از کشور با آب فاضلاب آبیاری می شوند که باعث می شود برنجی حاوی مواد شیمیایی نظیر آرسنیک و سیانید باشد، که بسیار برای سلامت مضر است.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔻ترشی ارمنی
🔸مواد لازم
کلم سفید : 2 کیلوگرم
چغندر : 2 عدد
هویج : 2 عدد
سیر : 2 عدد
فلفل بلغاری : 2 عدد
فلفل تند : 2 عدد
آب : 1 لیتر
نمک : 0.5 فنجان + 2.5 قاشق چایخوری
روغن گیاهی : 1 لیوان
سرکه : 1 فنجان
🔻طرز تهیه:
سبزیجات را بشویید ، خشک کنید و در صورت نیاز پوست بگیرید و سپس خرد کنید. آب را بجوشانید ، نمک و شکر را اضافه کرده وقتی که حل شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود.سرکه و روغن را اضافه کنید.
سبزیجات را در شیشه ای تمیز بریزید رویش را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. دو سه روز اجازه دهید در اتاق بماند و سپس به یخچال منتقل نمایید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥜حلوای ایرمیک با بستنی
🥣مواد لازم؛
کره 60 گرم
30 میلی لیتر روغن مایع(یک چهارم استکان)
160 گرم ارد سمولینا (1 لیوان)
1 نعلبکی بادام زمینی
200 گرم شکر (1 لیوان)
200 میلی لیتر شیر (1 لیوان )
200 میلی لیتر آب (1 لیوان)
🥣بستنی ساده وانیلی
🧋طرز تهیه؛
شیر ، آب و شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود.
کره را در ماهیتابه ذوب کنید. روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. ارد سمولینا را اضافه کرده و اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید. بادام زمینی اضافه کنید و آن را مداوم هم بزنید و سرخ کنید تا تیره شود. حدود 25 دقیقه طول کشید.
وقتی رنگ سمولیناچرخید و بو گرفت ، شربت را به آرامی بریزید. مراقب باشید ، چون ممکن است پاشیده شود،سپس 6-7 دقیقه صبر کنید تا با هم زدن تیره شود.
اجاق گاز را خاموش کرده و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حلوا دم بکشد.
در حالی که حلوا از حرارت افتاده است ، در یک کاسه کوچک سلفون بکشید و دیواره های کاسه را با حلوا پر کنید
بستنی را در وسط قرار دهید ، دوباره با حلوا بپوشانید و آن را روی بشقاب برگردانید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘🫕#پلو_مرغ_عربى
🧆مواد لازم:
مرغ: 400 گرم
برنج: 2 پيمانه
پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده)
فلفل دلمه ای: 2 عدد
زعفران: 2 قاشق غذاخورى
سیب زمینی: 2 عدد
فلفل قرمز: 2 عدد
پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم
جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان
سیر رنده شده: 1 حبه
میخک: ٢ عدد
هل: ٣ عدد
برگ بو: 2 عدد
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری
🍴🥣دستورالعمل:
تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و كاملا بپزه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧋#شکلات_موزائیک_به_شکل_سالامی
🥠🥮مواد لازم🥮🥠
180گرم شکلات تلخ یا شیری
150گرم خامه صبحانه پاکت صورتی
30 گرم کره
200 گرم بیسکوییت
50گرم پسته یا فندق یا گردو ..
پودر قند برای غلتاندن رول شکلات
👈طرز تهیه
ابتدا شکلات و خامه را در مایکروویو یا به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم آب کتری گرم کنید تا شکلات آب شود . کره نرم شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید .بیسکوییتها را به قطعه های کوچک خرد کرده و داخل مخلوط شکلاتی بریزید. پسته ها را از وسط نصف کرده و اضافه کنید و مخلوط کنید
برای زیبا کردن فرم و شکل شکلات ،می توانید از لوله وسط رول دستمال کاغذی استفاده کنید. مواد شکلاتی را در پلاستیک یا کیسه فریزر ضخیم بریزید و مانند ویدئو داخل لوله دستمال کاغذی جا بدید بعد از تمام شدن مواد سر کیسه پلاستیکی را ببندید و حداقل 5 ساعت در یخچال استراحت بدید (من گذاشتم یک شب ماند)
قبل از سرو روی آن پودر قند بریزید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘پلو مخلوط مشهدی اصل
🔸 مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
گوشت ریز خرد شده ، میتوانید گوشت مرغ هم استفاده کنید ۱۵۰ گرم
رب ۲ قاشق
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
🔸طرز تهیه :
برای شروع، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم.گوشت را به پیاز اضافه میکنیم و سپس رب را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.در مرحله بعدی آب را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدود نیم ساعت بپزد.بعد از پخته شدن گوشتها، لوبیا سبزهای خردشده را به تابه اضافه کرده و میگذاریم حدودا ده دقیقه بپزد.بعد از آن هویج را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم تا کمی با مواد تفت بخورد.پس از آمادهسازی مواد گوشتی، باید برنج را آبکش کرده و با آن مخلوط کنیم.ته دیگ را روغن ریخته و با نان یا سیب زمینی میپوشانیم.سپس لایه به لایه برنج و مواد را در قابلمه ریخته تا تمام شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘شام سبک و راحت با 1 لیوان سویا
🔻 مواد لازم :
سویا :۱ لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیب زمینی خام: ۱ عدد متوسط
سیر: ۱حبه
آرد سوخاری: ۱ ق غ
زردچوبه ، نمک ، فلفل:ب اندازه لازم
🔻طرز تهیه
ابتدا سویا خیس کنید.سویا رو ابکش کنید.سیب زمینی و پیاز و سیر رنده زده و آبش رو کاملا گرفته به سویا اضافه کنید.بعد ادویه ها ، آرد وتخم مرغ را اضافه کنید.داخل غذا ساز بریزید تا پوره بشه.روغن رو داخل تابه میریزیم و داغ میکنیم از مواد کوکو به هر شکلی که دلتون خواست بردارید و در روغن سرخ کنید .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘کتلت سوسیس
سیب زمینی نسبتا بزرگ ۱ عدد
سوسیس بلغاری ۱ تا ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱ کاسه
پودر سوخاری ۴ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
آویشن،نمک،فلفل به میران لازم
🍘ابتدا سیب زمینی را پخته و رنده کنید،سپس سوسیس را به صورت خام در سیب زمینی رنده کنید،تخم مرغ و آرد سوخاری را به همراه ادویه اضافه کنید و به خوبی مواد کتلت را ورز داده و مخلوط کنید.سپس یه گلوله متوسط برداشته و وسط آنرا پنیر پیتزا گذاشته و به صورت کتلت در بیاورید. کتلتها را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کمی منسجم شود. بعد از ۱ ساعت یک ظرف گود انتخاب کنید و روغن زیاد بریزید، سپس کتلت ها را داخل روغن در دمای متوسط بیاندازید،طوریکه روغن سطح آنرا به خوبی بگیرد و آنرا سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍚پودینگ برنج و نارگیل «سامبی»
🔸مواد لازم
۴ لیوان شیر نارگیل
یک لیوان نارگیل خرد شده تازه یا خشک شده (بدون شکر)
یک دوم پیمانه شکر قهوهای
یک دوم قاشق چایخوری نمک کوشر
یک عدد غلاف وانیل
۲ لیوان برنج سفید پخته شده
۲ قاشق غذاخور آب لیموی تازه
🔸طرز تهیه:
مرحله اول:
شیر نارگیل، نارگیل، شکر، نمک و غلاف وانیل بههمراه دانههای آن را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش آید. گاهی آنها را هم بزیند تا حجم مواد کم شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه به طول میانجامد.
مرحله دوم:
برنج را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید و برای ۵ دقیقه بپزید تا دانههای برنج له شوند و دسر شما غلیظ شود. سامبی را از روی حرارت بردارید و آب لیموی تازه را در آن بریزید.
مرحله سوم:
سامبی را در کاسه بکشید و بهصورت گرم سرو کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕مواد روی پیتزا را از قبل بپزید.
🔻بیشتر سبزیجات در چند دقیقه پخت نهایی پیتزا درون فر، نرم و ترد نخواهند شد. سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم اسفناج و برگ چغندر را قبل از افزودن به پیتزا سرخ کنید تا آب آنها گرفته شود. همین قانون برای بادمجان، کدو و همچنین گوشتهای خام و چرب نیز صادق است؛ سوسیس ایتالیایی و بیکن نیز باید کاملا پخته شوند. البته استثنائاتی وجود دارد: گوشتهای تهیهشده به شکل پپرونی و ژامبونها و برخی سبزیجات تازه و ریز خرد شده مانند فلفل و پیاز خام نیز نیازی به پخت قبلی ندارند.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍚پودينگ عسل و برنج
🔸سه و يكدوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چايخوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله برداريد و يكچهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرفهاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫕🫕#آموزش دیزی سنگی😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
☕️نسکافه با شیر و خامه
🔸مواد لازم
برای 1 نفر ارائه شده، و زمان آماده سازی حدود 10 دقیقه می باشد.
شیر : 1 لیوان
نسکافه : 2 قاشق غذاخوری
خامه : 100
شکلات برای تزئین : 100
🫖طرز تهیه:
شیر را حداقل به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.شیر را در شیرجوش ریخته و روی حرارت با دمای زیاد قرار دهید ولی مواظب باشید نجوشد و وقتی به دمای 65 تا 70 درجه سانتیگراد رسید آن را از روی حرارت بردارید.خامه و نسکافه را با مخلوط کن خوب مخلوط کنید و در فنجان مورد نظر بریزید، سپس شیر را روی آن ریخته و آن را به هم بزنید.برای تزئین نسکافه می توانید از قالب های شکلی استفاده نموده و آن را با پودر کاکائو تزئین کنید.نسکافه را می توانید با شکلات آب شده هم تزئین کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍝فتوچینی ایتالیایی
🍜مواد لازم:
▫️پیاز خرد شده=۱ عدد
▫️کدو سبز=۱ عدد
▫️قارچ خرد شده=۱ لیوان
▫️هویج خرد شده=۲/۱ لیوان
▫️سینه مرغ =۱ عدد
▫️فلفل دلمه خرد شده=۱ عدد
▫️روغن زیتون=به مقدار لازم
▫️پنیر خامه ای نرم=۲ قاشق غذاخوری
▫️خامه=۲/۱ لیوان
▫️ماکارونی فتوچینی =۴۰۰ گرم
🥣طرز تهیه:
پیاز را به همراه روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید. سینه مرغ را به صورت مکعبی شکل خرد کرده به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا زمانیکه مرغ پخته شود. کدوسبز،قارچ،هویج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کرده تفت دهید تا زمانیکه سبزیجات خوب سرخ شوند.خامه و پنیر را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده هم بزنید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی بجوشد. ماکارونی را طبق دستور روی پاکت بپزید و پس از آبکش کردن با مواد مخلوط کنید.
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔶فاستر موز
🔸دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوهاي و يكچهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕🍕پیتزای کاسه ای متفاوت و شیک درست کنید
🧀مواد لازم
یک عدد نان گرد بزرگ
۷۰ گرم پنیر رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
۵۰ گرم سس پیتزا
۵ عدد پپرونی
۴۰ گرم بیکن یا ژامبون خرد شده
۳ عدد قارچ خرد شده ریحان
🍕طرز تهیه
🔸بخش بالایی نان را برش بزنید. سپس خمیر داخل آن را بیرون بیاورید. سس پیتزا را کف نان بریزید. روی آن پنیر موزارلا، قارچ، بیکن، سس و پنیر رنده شده بریزید. پپرونی ها را روی پنیرها بچینید. آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید. پس از پخت با برگ های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧀مینی کیک های پنیری
🍡مواد لازم
🔸خمیر پیتزا ۶ مکعب کوچک
🔸 پنیر چدار
🍡طرز تهیه
خمیر پیتزا را به ۶ چانه کوچک تقسیم کنید. یکی از چانه ها را برداشته در دست تخت کنید سپس یک مکعب پنیر درون آن بگذارید. خمیر را در دست گلوله کنید تا پنیر به طور کامل در مرکز قرار گرفته و بیرون نزند. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید. کف قالب مافین را با کره چرب کنید. گلوله های پنیری را درون آن ها بچینید. یک قالب دیگر مافین به عنوان در روی قالب زیرین قرار دهید. کیک ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود. پس از پخت، یک چوب آب نبات درون هر کدام از کیک ها گذاشته و سرو کنید.
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍳تخم مرغ بندیکت یک صبحانه ی مخصوص خوشمزه
🥚مواد لازم
۴ شاخه پیازچه
به میزان لازم روغن زیتون
۴۰۰ گرم اسفناج
قدری جوز هندی
به میزان لازم نمک و فلفل
۱ عدد لیمو
۲ عدد بزرگ زرده تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری سس خردل
۱۰۰ گرم کره
قدری سرکه سفید
۸ عدد کوچک تخم مرغ
۴ برش نان تست
۱۰ گرم ژامبون
🍳🍳طرز تهیه
۱- پیازچه ها را تمیز کرده و بشویید. آن ها را ریز خرد کنید. ۲- می توانید از بیبی اسفناج هم استفاده کنید. اگر برگ های اسفناج بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید. ۳- کره را آب کنید. ۴- برش های نان را نصف کنید و آن ها را به روش دلخواهتان برشته کنید. اگر دسترسی دارید از ۴ عدد مافین انگلیسی استفاده کنید، آن ها را نصف کرده و در فر گرم کنید. پیازچه ها را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین بریزید. اسفناج، کمی جوز هندی و قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید.تخم مرغ بندیکت بگذارید تا آن ها خوب پخته شده و آب اضافیشان گرفته شود. قدری آب لیمو روی آن ها بچکانید و آن ها را گرم نگه دارید.
👨🍳
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭