eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🍚تفاوت برنج ایرانی و خارجی 🔸ارزش غذایی برنج ایرانی بسیار بیشتر از برنج خارجی می باشد. اما برنج های خارجی اکثراً به صورت قالبی تهیه می شوند. قالبی به این معنی است که برنج های درجه دوم و سوم را خرد می کنند و به صورت آرد در می آورند و دوباره آن را درون قالب های منظم و یک اندازه قرار می دهند. به این دلیل است که برنج خارجی از ظاهر زیباتر به نظر می رسد. گاها دیده می شود که زمین های برنج در خارج از کشور با آب فاضلاب آبیاری می شوند که باعث می شود برنجی حاوی مواد شیمیایی نظیر آرسنیک و سیانید باشد، که بسیار برای سلامت مضر است. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔻ترشی ارمنی 🔸مواد لازم کلم سفید : 2 کیلوگرم چغندر : 2 عدد هویج : 2 عدد سیر : 2 عدد فلفل بلغاری : 2 عدد فلفل تند : 2 عدد آب : 1 لیتر نمک : 0.5 فنجان + 2.5 قاشق چایخوری روغن گیاهی : 1 لیوان سرکه : 1 فنجان 🔻طرز تهیه: سبزیجات را بشویید ، خشک کنید و در صورت نیاز پوست بگیرید و سپس خرد کنید. آب را بجوشانید ، نمک و شکر را اضافه کرده وقتی که حل شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود.سرکه و روغن را اضافه کنید. سبزیجات را در شیشه ای تمیز بریزید رویش را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. دو سه روز اجازه دهید در اتاق بماند و سپس به یخچال منتقل نمایید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥜حلوای ایرمیک با بستنی 🥣مواد لازم؛ کره 60 گرم 30 میلی لیتر روغن مایع(یک چهارم استکان) 160 گرم ارد سمولینا (1 لیوان) 1 نعلبکی بادام زمینی 200 گرم شکر (1 لیوان) 200 میلی لیتر شیر (1 لیوان ) 200 میلی لیتر آب (1 لیوان) 🥣بستنی ساده وانیلی 🧋طرز تهیه؛ شیر ، آب و شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود. کره را در ماهیتابه ذوب کنید. روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. ارد سمولینا را اضافه کرده و اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید. بادام زمینی اضافه کنید و آن را مداوم هم بزنید و سرخ کنید تا تیره شود. حدود 25 دقیقه طول کشید. وقتی رنگ سمولیناچرخید و بو گرفت ، شربت را به آرامی بریزید. مراقب باشید ، چون ممکن است پاشیده شود،سپس 6-7 دقیقه صبر کنید تا با هم زدن تیره شود. اجاق گاز را خاموش کرده و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حلوا دم بکشد. در حالی که حلوا از حرارت افتاده است ، در یک کاسه کوچک سلفون بکشید و دیواره های کاسه را با حلوا پر کنید بستنی را در وسط قرار دهید ، دوباره با حلوا بپوشانید و آن را روی بشقاب برگردانید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘🫕 🧆مواد لازم: مرغ: 400 گرم برنج: 2 پيمانه پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده) فلفل دلمه ای: 2 عدد زعفران: 2 قاشق غذاخورى سیب زمینی: 2 عدد فلفل قرمز: 2 عدد پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان سیر رنده شده: 1 حبه میخک: ٢ عدد هل: ٣ عدد برگ بو: 2 عدد زردچوبه: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: 1 قاشق چایخوری مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری 🍴🥣دستورالعمل: تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و كاملا بپزه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧋 🥠🥮مواد لازم🥮🥠 180گرم شکلات تلخ یا شیری 150گرم خامه صبحانه پاکت صورتی 30 گرم کره 200 گرم بیسکوییت 50گرم پسته یا فندق یا گردو .. پودر قند برای غلتاندن رول شکلات 👈طرز تهیه ابتدا شکلات و خامه را در مایکروویو یا به روش بنماری و روی حرارت غیر مستقیم آب کتری گرم کنید تا شکلات آب شود . کره نرم شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید .بیسکوییتها را به قطعه های کوچک خرد کرده و داخل مخلوط شکلاتی بریزید. پسته ها را از وسط نصف کرده و اضافه کنید و مخلوط کنید برای زیبا کردن فرم و شکل شکلات ،می توانید از لوله وسط رول دستمال کاغذی استفاده کنید. مواد شکلاتی را در پلاستیک یا کیسه فریزر ضخیم بریزید و مانند ویدئو داخل لوله دستمال کاغذی جا بدید بعد از تمام شدن مواد سر کیسه پلاستیکی را ببندید و حداقل 5 ساعت در یخچال استراحت بدید (من گذاشتم یک شب ماند) قبل از سرو روی آن پودر قند بریزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘پلو مخلوط مشهدی اصل 🔸 مواد لازم: برنج ۲ پیمانه لوبیا سبز ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد گوشت ریز خرد شده ، میتوانید گوشت مرغ هم استفاده کنید ۱۵۰ گرم رب ۲ قاشق نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 🔸طرز تهیه : برای شروع، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.گوشت را به پیاز اضافه می‌کنیم و سپس رب را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.در مرحله بعدی آب را به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم حدود نیم ساعت بپزد.بعد از پخته شدن گوشت‌ها، لوبیا سبزهای خردشده را به تابه اضافه کرده و می‌گذاریم حدودا ده دقیقه بپزد.بعد از آن هویج را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم تا کمی با مواد تفت بخورد.پس از آماده‌سازی مواد گوشتی، باید برنج را آبکش کرده و با آن مخلوط کنیم.ته دیگ را روغن ریخته و با نان یا سیب زمینی می‌پوشانیم.سپس لایه به لایه برنج و مواد را در قابلمه ریخته تا تمام شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘شام سبک و راحت با 1 لیوان سویا 🔻 مواد لازم : سویا :۱ لیوان تخم مرغ: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد متوسط سیب زمینی خام: ۱ عدد متوسط سیر: ۱حبه آرد سوخاری: ۱ ق غ زردچوبه ، نمک ، فلفل:ب اندازه لازم 🔻طرز تهیه ابتدا سویا خیس کنید.سویا رو ابکش کنید.سیب زمینی و پیاز و سیر رنده زده و آبش رو کاملا گرفته به سویا اضافه کنید.بعد ادویه ها ، آرد وتخم مرغ را اضافه کنید.داخل غذا ساز بریزید تا پوره بشه.روغن رو داخل تابه میریزیم و داغ میکنیم از مواد کوکو به هر شکلی که دلتون خواست بردارید و در روغن سرخ کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘کتلت سوسیس سیب زمینی نسبتا بزرگ ۱ عدد سوسیس بلغاری ۱ تا ۲ عدد پنیر پیتزا ۱ کاسه پودر سوخاری ۴ ق غ تخم مرغ ۱ عدد آویشن،نمک،فلفل به میران لازم 🍘ابتدا سیب زمینی را پخته و رنده کنید،سپس سوسیس را به صورت خام در سیب زمینی رنده کنید،تخم مرغ و آرد سوخاری را به همراه ادویه اضافه کنید و به خوبی مواد کتلت را ورز داده و مخلوط کنید.سپس یه گلوله متوسط برداشته و وسط آنرا پنیر پیتزا گذاشته و به صورت کتلت در بیاورید. کتلت‌ها را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کمی منسجم شود. بعد از ۱ ساعت یک ظرف گود انتخاب کنید و روغن زیاد بریزید، سپس کتلت ها را داخل روغن در دمای متوسط بیاندازید،طوریکه روغن سطح آنرا به خوبی بگیرد و آنرا سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍚پودینگ برنج و نارگیل «سامبی» 🔸مواد لازم ۴ لیوان شیر نارگیل یک لیوان نارگیل خرد شده تازه یا خشک شده (بدون شکر) یک دوم پیمانه شکر قهوه‌ای یک دوم قاشق چای‌خوری نمک کوشر یک عدد غلاف وانیل ۲ لیوان برنج سفید پخته شده ۲ قاشق غذاخور آب لیموی تازه 🔸طرز تهیه: مرحله اول: شیر نارگیل، نارگیل، شکر، نمک و غلاف وانیل به‌همراه دانه‌های آن را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش آید. گاهی آن‌ها را هم بزیند تا حجم مواد کم شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه به طول می‌انجامد. مرحله دوم: برنج را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید و برای ۵ دقیقه بپزید تا دانه‌های برنج له شوند و دسر شما غلیظ شود. سامبی را از روی حرارت بردارید و آب لیموی تازه را در آن بریزید. مرحله سوم: سامبی را در کاسه بکشید و به‌صورت گرم سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕مواد روی پیتزا را از قبل بپزید. 🔻بیشتر سبزیجات در چند دقیقه پخت نهایی پیتزا درون فر، نرم و ترد نخواهند شد. سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم اسفناج و برگ چغندر را قبل از افزودن به پیتزا سرخ کنید تا آب آنها گرفته شود. همین قانون برای بادمجان، کدو و همچنین گوشت‌های خام و چرب نیز صادق است؛ سوسیس ایتالیایی و بیکن نیز باید کاملا پخته شوند. البته استثنائاتی وجود دارد: گوشت‌های تهیه‌شده به شکل پپرونی و ژامبون‌ها و برخی سبزیجات تازه و ریز خرد شده مانند فلفل و پیاز خام نیز نیازی به پخت قبلی ندارند. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍚پودينگ عسل و برنج 🔸سه و يك‌دوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله ‌برداريد و يك‌چهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرف‌هاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫕🫕 دیزی سنگی😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
☕️نسکافه با شیر و خامه 🔸مواد لازم برای 1 نفر ارائه شده، و زمان آماده سازی حدود 10 دقیقه می باشد. شیر : 1 لیوان نسکافه : 2 قاشق غذاخوری خامه : 100 شکلات برای تزئین : 100 🫖طرز تهیه: شیر را حداقل به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.شیر را در شیرجوش ریخته و روی حرارت با دمای زیاد قرار دهید ولی مواظب باشید نجوشد و وقتی به دمای 65 تا 70 درجه سانتیگراد رسید آن را از روی حرارت بردارید.خامه و نسکافه را با مخلوط کن خوب مخلوط کنید و در فنجان مورد نظر بریزید، سپس شیر را روی آن ریخته و آن را به هم بزنید.برای تزئین نسکافه می توانید از قالب های شکلی استفاده نموده و آن را با پودر کاکائو تزئین کنید.نسکافه را می توانید با شکلات آب شده هم تزئین کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍝فتوچینی ایتالیایی 🍜مواد لازم: ▫️پیاز خرد شده=۱ عدد ▫️کدو سبز=۱ عدد ▫️قارچ خرد شده=۱ لیوان ▫️هویج خرد شده=۲/۱ لیوان ▫️سینه مرغ =۱ عدد ▫️فلفل دلمه خرد شده=۱ عدد ▫️روغن زیتون=به مقدار لازم ▫️پنیر خامه ای نرم=۲ قاشق غذاخوری ▫️خامه=۲/۱ لیوان ▫️ماکارونی فتوچینی =۴۰۰ گرم 🥣طرز تهیه: پیاز را به همراه روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید. سینه مرغ را به صورت مکعبی شکل خرد کرده به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا زمانیکه مرغ پخته شود. کدوسبز،قارچ،هویج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کرده تفت دهید تا زمانیکه سبزیجات خوب سرخ شوند.خامه و پنیر را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده هم بزنید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی بجوشد. ماکارونی را طبق دستور روی پاکت بپزید و پس از آبکش کردن با مواد مخلوط کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔶فاستر موز 🔸دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوه‌اي و يك‌چهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕🍕پیتزای کاسه ای متفاوت و شیک درست کنید 🧀مواد لازم یک عدد نان گرد بزرگ ۷۰ گرم پنیر رنده شده ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده ۵۰ گرم سس پیتزا ۵ عدد پپرونی ۴۰ گرم بیکن یا ژامبون خرد شده ۳ عدد قارچ خرد شده ریحان 🍕طرز تهیه 🔸بخش بالایی نان را برش بزنید. سپس خمیر داخل آن را بیرون بیاورید. سس پیتزا را کف نان بریزید. روی آن پنیر موزارلا، قارچ، بیکن، سس و پنیر رنده شده بریزید. پپرونی ها را روی پنیرها بچینید. آن را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید. پس از پخت با برگ های تازه ریحان تزئین و سرو کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧀مینی کیک های پنیری 🍡مواد لازم 🔸خمیر پیتزا ۶ مکعب کوچک 🔸 پنیر چدار 🍡طرز تهیه خمیر پیتزا را به ۶ چانه کوچک تقسیم کنید. یکی از چانه ها را برداشته در دست تخت کنید سپس یک مکعب پنیر درون آن بگذارید. خمیر را در دست گلوله کنید تا پنیر به طور کامل در مرکز قرار گرفته و بیرون نزند. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید. کف قالب مافین را با کره چرب کنید. گلوله های پنیری را درون آن ها بچینید. یک قالب دیگر مافین به عنوان در روی قالب زیرین قرار دهید. کیک ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود. پس از پخت، یک چوب آب نبات درون هر کدام از کیک ها گذاشته و سرو کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍳تخم مرغ بندیکت یک صبحانه ی مخصوص خوشمزه 🥚مواد لازم ۴ شاخه پیازچه به میزان لازم روغن زیتون ۴۰۰ گرم اسفناج قدری جوز هندی به میزان لازم نمک و فلفل ۱ عدد لیمو ۲ عدد بزرگ زرده تخم مرغ ۱ قاشق چای خوری سس خردل ۱۰۰ گرم کره قدری سرکه سفید ۸ عدد کوچک تخم مرغ ۴ برش نان تست ۱۰ گرم ژامبون 🍳🍳طرز تهیه ۱- پیازچه ها را تمیز کرده و بشویید. آن ها را ریز خرد کنید. ۲- می توانید از بیبی اسفناج هم استفاده کنید. اگر برگ های اسفناج بزرگ هستند، آن ها را خرد کنید. ۳- کره را آب کنید. ۴- برش های نان را نصف کنید و آن ها را به روش دلخواهتان برشته کنید. اگر دسترسی دارید از ۴ عدد مافین انگلیسی استفاده کنید، آن ها را نصف کرده و در فر گرم کنید. پیازچه ها را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به پایین بریزید. اسفناج، کمی جوز هندی و قدری نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید.تخم مرغ بندیکت بگذارید تا آن ها خوب پخته شده و آب اضافیشان گرفته شود. قدری آب لیمو روی آن ها بچکانید و آن ها را گرم نگه دارید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥖سالاد مرغ و پیازچه قیفی🥖 🥙مواد لازم 🍗 4_5 نفر🥔 1 عدد كامل سينه مرغ پخته و خرد شده 3 پيمانه پيازچه خرد شده 10 عدد گردو خرد شده 100 گرم پنیر خامه ای 1 شيشه كوچك سس مايونز 2 پيمانه ماست چكيده جعفری خرد شده مقداری 1 قوطی کنسرو ذرت 2 عدد هویج نمک و فلفل گوجه گیلاسی برای تزیین 22 عدد نون قیفی مراحل🥦🥙🥙 سس مايونز و ماست و پنیر خامه ای را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار مي كنيم. در ظرفي مرغ پيازچه و گردوي خرد شده را با نيمي از سس مخلوط مي كنيم. جعفری خرد شده و هویج وذرت با بقیه سس اضافه میکنیم. دریخچال سه ساعت قرار میدهیم تا مزه دار شود. نیم ساعت قبل سرو نون ها با مواد پر کنید تا خیس نشوند 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥒سالسای خیار ؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان🥗😋 🍃سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد. 🥒 مواد لازم: خیار متوسط:3 عدد نگینی فلفل سبز تند:2 عدد لیمو ترش:2 عدد گشنیز: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری سیر:یک حبه رنده شده پیاز:کوچک یک عدد، رنده شده ماست خامه ای 4-5 قاشق غذاخوری نمک:به میزان لازم طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید. 🥙نکات 1. خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید. 2. در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید. 3. اگر اهل غذای تند نیستید، از فلفل دلمه ای به جای فلفل تند استفاده کنید. 4. یک قاشق چای خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می کند. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج😉 🥕 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍝اسپاگتی کدوسبز خام با سس مارینارا (سس گوجه فرنگی و سیر) 🥘 غذای کم کالری 🥪 🧆برای دونفر، به دوعدد کدوسبز پوست کنده، ۳ گوجه فرنگی، ۱ قاشق سوپ خوری از ادویه ی مورد علاقه ی خود، کمی نمک، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز شیرین و یک فنجان گوجه فرنگی خشک شده نیاز دارید. 🥘استفاده از یک وسیله پوست کن سبزیجات باعث می شود نوارهای کدوسبز مثل فتوچینی شوند ( نوعی از پاستا که به اسپاگتی هم معروف است). بقیه موادی که در بالا ذکر شد را در یک مخلوط کن بریزید. یک یا دو دقیقه بعد سس گوجه فرنگی شما آماده است. سس مارینارای خانگی را روی نوارهای کدوسبز بریزید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧋 🌸شکر1/2 پیمانه 🌸آب4 پیمانه 🌸گلاب4 قاشق سوپ‌خوری 🌸آب لیمو تازه1/4 پیمانه 🔸طرز تهیه شربت گل سرخ (گل محمدی) 🍹🍹 یک پیمانه آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جایی که دانه‌های شکر کاملا حل شود. 3 پیمانه آب سرد، آب لیمو تازه ،گلاب و شهد خنک شده را در ظرفی به خوبی مخلوط کنید و با حلقه‌های لیمو و گلبرگ گل سرخ تزیین کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‌وافل🍞😋 مواد لازم🧇🧇 2 نفر 1 پیمانه آرد ۱ عدد تخم مرغ 1/4 پیمانه روغن 1/2 پیمانه شیر ۱ ق. غ. شکر ۲ ق. چ. بکینگ پودر وانیل کمی مراحل🧇🧇 تخم مرغ و وانیل با همزن مخلوط کرده تا کرم رنگ شود سپس روغن افزوده کمی همزده بعد شیر میریزیم آرد و بکینگ پودر چندبار الک کرده با شکر مخلوط کرده به مواد قبلی می افزاییم و با همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم. دستگاه وافل ساز چرب کرده و آنرا گرم میکنیم بعد از مواد به اندازه دو اسکوپ میریزیم بمدت ۵ دقیقه یا تا زمانیکه وافل ها ترد و طلایی شوند. برای من با این دستگاه ۴ عدد وافل شد 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍗ناگت مرغ پفکی🍗 🥐مواد لازم🥐 ▢1 بسته پفک نمکی ▢500 گرم سینه مرغ چرخ شده ▢1 عدد پیاز ▢3 حبه سیر ▢به مقدار لازم پودر رازیانه ▢به مقدار لازم تخم گشنیز ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم فلفل ▢3 قاشق غذا‌خوری آرد ▢150 گرم پنیر پیتزا ▢1 عدد تخم مرغ ▢به مقدار لازم روغن دستور تهیه🥐 پفک‌ها رو داخل یک زیپ کیپ بریزید و با استفاده از وردنه، اونا رو خرد کنید. سینه مرغ چرخ‌ شده رو با پیاز رنده شده، سیر، پودر رازیانه، تخم گشنیز، نمک، فلفل، آرد، پنیر پیتزا، تخم مرغ و نیمی از پودر پفک‌ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد رو به شکل دایره دربیارید و در پودر پفک بغلتونید. سپس ناگت‌های آماده شده رو در مقداری روغن سرخ کنید. نوش جان! 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭