eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🖤🖤🖤 👑👑👑 👑الســــــــــلام علیــــکِ👑 👑یا امیــرالمؤمنین (ع)👑 🖤بر روح تمــــام شیعیان تیـــغ زدند 🖤بر مردترین مرد جهــان تیـــغ زدند 🖤خورشید به سینه، ماه برسر می‌زد 🖤انگار به فرق آسمــــــان تیـــغ زدند 🖤شهادت امیرمؤمنان‌🖤 🖤حضرت علی علیه السلام 🖤 🖤 بر شما عاشقان مولا تسلیت باد🖤 🏴آجرک الله یاصاحب الزمان(عج) 🖤🖤🖤 👑👑👑
۴ بادمجان ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده ۱ پیاز ۲ عدد فلفل سبز ۲ عدد فلفل دلمه ۱ سیر ۱ قاشق چایخوری رب چیلی نمک ، فلفل ، فلفل چیلی ۲ عدد سیب زمینی ۵ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی رنده شده ۱ لیوان آب گرم اول از همه،بادمجان ها را از طول و نه خیلی ضخیم برش می دهیم و آنها را در آب نمک خیس می کنیم تا تلخی آنها بیرون بیاید. پیاز خردشده و گوشت را تفت می دهیم، فلفل دلمه و فلفل سبز خرد شده را هم مخلوط و کمی تفت می دهیم. چاشنی های آخر را اضافه می کنیم و درب قابلمه رامی بندیم و می گذاریم تا فلفل و پیاز نرم شوند.سپس بادمجان ها را از آب بیرون آمورده،می شوییم و خشک واز دوطرف در روغن داغ سرخ کرده و روی صفحه ای که با دستمال کاغذی پوشانده شده قرار می دهیم و سیب زمینی هارا نیز به صورت عرضی برش می دهیم تا خیلی ضخیم نباشد و خیلی سریع سرخ شوند.سس گوجه فرنگی را می ریزیم و آب داغ را روی گوشت می ریزیم وروی آن سیب زمینی های باقی مانده را می ریزیم و در آخر بادمجان هایی را که از لبه آویزان شده روی ظرف رامی پوشانیم وآنها را در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه می پزیم تا طلایی شوند. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍲 😋 🔸یه پیاز متوسط و ریز خرد کنید و همراه یه فلفل دلمه ای متوسط خرد شده سرخ کنید حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدید،زردچوبه ادویه پودر فلفل قرمز اضافه کنید و وقتی گوشت و مواد باهم سرخ شد حدود ۵ عدد قارچ درشت و خرد کنید و باشعله زیاد که آب نندازه تفت بدید یک ق غ رب گوجه بریزید و با کمی آب بذارید گوشتتون پخته شه.واسه درست کردن لازانیا نیاز به سس بشامل داریم که بین لایه ها بریزیم تا هم طعمش بهتر شه هم لایه ها از هم باز نشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍒 🧋 ▫️بستني وانيلي ٤-٦ قاشق غذاخوري ▫️گيلاس٨-١٠عدد ▫️گيلاس و خلال پسته براي تزئين 🔸ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي منجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز مي‌توانيم از مغز پسته استفاده كنیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
برای درست کردن کباب کوبیده باید از گوشت پرچربی استفاده کنیم و گوشتمون رو چندین بار چرخ کنیم تا کاملا چسبندگی پیدا بکنه بعد پیاز رنده شده آب گرفته و یک قاشق آرد سفید یا آرد سویا وکمی نمک وزعفران ویک قاشق کره به گوشتمون اضافه میکنیم و همه مواد رو با هم کاملا مخلوط میکنیم وحدود نیم ساعت ورز میدیم تا کاملاچسبندگی پیدا بکنه بعد به سیخ میکشیم ومیزاریم داخل یخچال تا دو ساعت بمونه واستراحت کنه و کباب کاملا خودشو به سیخ بگیره، بعد کبابها رو روی آتش کباب میکنیم.اضافه کردن کره به کباب کوبیده طعم بینظیری ایجاد میکنه مخصوصا برای افرادی که مثل من بوی چربی خالص کباب رو دوست ندارند.در مورد آرد هم این توضیح رو بدم که اضافه کردن یه قاشق کوچیک آردسفید یا آرد سویا مانع از ریزش کبابها از روی سیخ میشه. نکته مهم کباب کوبیده،اول چسبندگی مایع کباب هست ودوم چرخش مداوم سیخها هنگام کباب کردن که مانع از ریختن بشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🥗🥔 😋 ▫️سيب زميني پخته و مكعبي خرد شده٣ عدد ▫️تخم مرغ پخته و مكعبي خرد شده ٢ عدد ▫️خيارشور ريز خرد شده ١ پيمانه ▫️نخود فرنگي پخته شده ١ پيمانه ▫️شويد ريز خرد شده ١/٢ پيمانه ▫️خامه صبحانه ١ عدد (١٥٠ گرم) ▫️نمك فلفل به ميزان لازم ▫️آبليمو ١/٢ پيمانه 🔴طرز تهيه🔻🥗 🔸سيب زميني هاي پخته و خرد شده رو بهمراه خيارشورهاي خرد شده و خامه خوب مخلوط كنين نمك و فلفل و آبليمو رو هم كه اضافه و مخلوط كردين نخود فرنگي پخته شده (كنسرو) و تخم مرغ آبپز و خرد شده رو به بقيه مواد سالاد اضافه و حسابي باهم مخلوطشون كنين نيم ساعتي بگذارين يخچال تا خنك بشه و بعدشم كه معلومه سرو و نوش جونتون كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
کشک سیب کرمان یه غذای سنتی اصیل روستایی که بسیار هم لذیذ ه🥔🧄🧅🥛 مواد لازم سیب زمینی سه عدد درشت سیر یک بوته پیاز داغ ۸قاشق سوپخوری کشک یک پیمانه گردو خرد شده نصف پیمانه ادویه خورشتی و زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار دلخواه روغن محلی ۴-۳قاشق سوپخوری طرز تهیه : سیب زمینی ها را همراه اب و نمک و زردچوبه بپزید تا اب ان کشیده شود سپس داغ داغ له کنید در تابه ای روغن بریزید سیر و نمک و زردچوبه و ادویه خورشتی بریزید و خوب تفت دهید تا سیر طلایی شود نیمی از پیاز داغ را همراه سیب زمینی ها افزوده گردو و کشک را هم بیفزایید و مخلوط کنید غذا را به مدت ده الی پانزده دقیقه دم بزنید سپس در دیس بکشید و با گردو و پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید و همراه سبزی خوردن و دوغ سرو کنید نوش جان♥️♥️♥️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🥗 😋 🔸۱/۳ فنجان سرکه سیب، شکر و روغن نباتی (۱/۴ فنجان از هر کدام) و نمک را بجوشانید. ترکیب حاصل را روی لوبیا سبز، ‌لوبیا سفید و لوبیا قرمز و برش‌های پیاز قرمز بریزید؛ اجازه بدهید ۱ ساعت بماند تا مزه‌دار شود. سالاد را با نمک و فلفل مخلوط کنید؛ در نهایت روی آن جعفری بریزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
شکلات 120 گرم شیر عسلی 380 گرم پودر کاکائو 45 گرم الک شده خامه 500 گرم نمک یک پنس خامه رو 20 دقیقه تو فریزر میذاریم تا کمی یخ بزنه و در آورده و با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره و پودر کاکاءو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شکلات رو بن ماری ذوب کرده و از روی حرارت برداشته هم زده تا یکدست شود و شیر عسلی و نمک رو داخلش ریخته و هم زده و مخلوط رو داخل خامه میریزیم و هم میزنیم و توی ظرف مورد نظر ریخته و روکش کشیده و یک شب در فریز قرار میدهیم.بعد در میاریم و با اسکوپ در ظرف میکشیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
یک بسته ژله آناناس، یک بسته ژله بلوبری و یک بسته ژله انار رو هر کدوم جداگانه در کاسه ای با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و شفاف بشه. باهم زن دستی راحت تر میشه انجامش داد. کمی که سرد شد، سه تا کاسه محتوی ژله رو به مدت دو ساعت می ذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه. بعد از این مدت توی کاسه بزرگتری سه رنگ ژله رو رنده درشت می کنیم و دوباره توی یخچال می ذاریم.👈حالا دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست بشه و دو لیوان بستنی وانیلی که توی دمای محیط آب شده بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و می ریزیم روی ژله های رنده شده. با هم زن دستی به آرامی مخلوطشون می کنیم. کف قالب رو خیلی کم، چرب می کنیم و ژله رو می ریزیم توش به مدت چند ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. اطراف قالب رو با نوک چاقو جدا می کنیم و برمی گردونیم به ظرف مورد نظر سرو. عزیزان دقت داشته باشین که اگه قالبمون رو بیش از حد چرب کنیم موقع برگردوندن ژله قطره های ریز روغن یا کره روی ژله خودشو نشون میده و ظاهر خوبی پیدا نمی کنه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
پیاز داغ کردم، یک بسته سیصد گرمی گوشت چرخ کرده رو باهاش تفت دادم، سه قاشق سبزی دلمه خورد شده، هشت قاشق لپه نیم پز، هشت قاشق برنج آبکش و رب انار و کمی رب گوجه و آب نارنج و ادویه تفت دادم و وسط برگها ریختم و پیچیدم. داخل قابلمه چیدم و کمی اب و رب انار و گوجه سبز و... برای سس درست کردم و ریختم روی دلمه ها و درش رو گذاشتم تا بپزه. من اندازه همه مواد رو چشمی می‌ریزم و تغییر اندازه ی مواد دست خودتونه.فوق العاده خوشمزه بود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید‌. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
یک کیلو مرغ ترکیب سینه و ران مرغ باشه حتما وبا۱۰۰گرم دنبه چرخ کرده(دنبه باعث میشه کبابمون بافتی نرم ابدار داشته باشه)(میتونیدبه جای دنبه ۱۰۰گرم کره بزنید)نصفه فلفل دلمه ای قرمزیک عدد پیاز درشت،دو عدد سیر،نمک،فلفل سیاه و قرمز و سفید،زردچوبه،پاپریکا به مقدار لازم،دو ق غ آرد سوخاری یا پودر نان،رو داخل مخلوط کن ریخته مخلوط کنید و پوره که شد به مرغ چرخ شده اضافه کرده،دو ق غ زعفران غلیظ هم اضافه کرده خوب ورز بدین تا مواد یکدست شن،مزه ش و هم تست کنید ادویه هاش و نمکش کم نباشه،حدودا یک ساعت بذارید یخچال بعد کف تابه خیلی کم روغن بمالید و مواد رو پهن کنید،حرارت متوسط باشه (چون اگه کم باشه اب میندازه اگه زیاد باشه ممکنه وسط کباب خام بمونه) که روش سرخ شه،بذارید مغزپخت بشه،وقتی کمی حرارت دید برش های دلخواه بزنید بذارید یه طرفش سرخ شده بعد برگردونید تا طرف دیگه ش هم سرخ بشه،میتونید به سیخ های کوچک گرفته وسرخش کنیددر کنار برنج زعفرانی نوش جان کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥣مربای گردو 🥄مواد لازم شكر5/1 كيلو گردو1 كيلو هل كوبيده 1 قاشق سوپخوري آب 8 پيمانه 🥣طرز تهیه گردوها را پوست مي كنيم و با سوزن كلفت (لحاف دوزي ) چهار طرف آن را سوراخ مي كنيم. بطوري كه سوزن از يك طرف گردو فرو رقته و از طرف ديگر خارج شود.سپس گردوهارا در آب معمولي ريخته به مدت ده روز در جایي قرار داده و هر روز آب آن را عوض مي كنيم تا تلخي و سياهي گردو خارج شود.پس از ده روز گردوها را در آب آهك مي اندازيم و بعد از دوازده ساعت از آب آهك در مي آوريم و سپس دو الي سه بار شسته و بمدت بيست و چهار ساعت در اب سرد خيس نموده، چهار بار آب آن را عوض مي كنيم.در نيم كيلو شكر دو پيمانه اب مي ريزيم روي حرارت قرار مي دهيم تا قوام بيايد. سپس گردوها را در آن ريخته، پس از چند بار قل زدن هل را اضافه نموده. از روي حرارت برداشته پس از سرد شدن در ظرف درب دار مي ريزيم.اين مربا بسيار تيره است، براي همين ما بقي شكر را با شش پيمانه آب مخلوط كرده، روي حرارت قرار ميدهيم تا قوام بياد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نان چمچمو 👌👌 ‌‌🥯🥯 نان شیرین با عطر وطعم هل 😋 ‌مواد لازم:👇 آرد سه ليوان سر پر شيرخشك دو ق غ شكر يك فنجان قهوه‌خوري خميرمايه يك ق غ اب‌ولرم تقريبا يك ليوان نمك كمي پودر هل يك ق م پر(اختیاری) تخم مرغ يك عدد ماست دو ق غ روغن دو ق غ زعفران ابكرده مقداری ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد با هم مخلوط كرده خوب ورز ميديم خمير نبايد به دست بجسبه🥐🥐 ميذاريم خميرمون استراحت كنه يكساعت بعد چونه گرفته همش جونه ها رو باز ميكنيم نه خيلي نازك نه خيلي كلفت من دوبتره كذاشتم خميرم بعد نيم ساعت سرخش كردم تو روغن و روغن خيلي نريختم اكه ميخواين يكدست سرخ بشه روغن فراوان بريزين. ميتوني وقتي چونه ها باز كردين همون موقع تو روغن سرخ كنين ديكه به سليقه خودتو و نوش جان😍🥐 👨‍ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
💚🌷 ❤️آقاجان؛ کاش می‌شد دل شب قرآن را از روی سرم بر می‌داشتم تو دستت را روی سرم می‌گذاشتی آرام نجوا می‌کردم: بالحجة... بالحجة... بالحجة... 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕 مواد لازم شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 3 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چایخوری موز بزرگ 1 عدد سایر: بیسکویت کاکائویی 1 بسته انار پسته خرد شده (اختیاری) طرز تهیه همه مواد را به جز وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کرده، وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذارید تا اولین حرارت خارج بشه(کمی خنک بشه) . موز خرد شده را اضافه کنید. یک ملاقه از مواد را درون ظرف ریخته روی آن بيسکوئيت پودر شده بعد مقداری انار و دوباره بيسکوئيت پودر شده بریزید دوباره یک ملاقه از مواد را بریزید و روی آن را با بيسکوئيت پودر شده بپوشانید با دونه انار و خلال پسته تزئین کنید. نوش جان 👌 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💕💕 تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ماست خامه ای یکلیوان روغن مایع یک لیوان سر خالی وانیل یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو برای لایه های کیک ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍥شیرعسل‌دارچین‌یه‌نوشیدنی‌پرخاصیته مواد‌لازم🥛 🥣برای‌۲‌نفر شیر‌۲‌لیوان عسل‌۴‌قاشق‌غذاخوری اسانس‌وانیل‌چند‌قطره پودر‌هل‌۱/۴‌قاشق‌چایخوری چوب‌دارچین‌۲تکه پودر‌دارچین‌مقداری 🥄روش‌تهیه شیرتون‌که‌از‌قبل‌باید‌جوشیده‌باشه‌‌‌با‌چوب‌دارچین‌،عسل‌و‌پودر‌هل‌میزاریم‌روی‌حرارت‌تا‌‌داغ‌بشه‌ولی‌‌نجوشه.بعد‌چوبهای‌دارچینو‌بیرون‌میاریم و اسانس وانیل اضافه می‌کنیم.۲_۳دقیقه‌روی‌حرارت‌می‌زاریم تا طعم ها باهم ترکیب‌بشن‌.مراقب‌باشید‌شیر‌نجوشه.وقتی‌از‌روی‌حرارت‌برداشتیم‌با‌چنگال‌هم‌می‌زنیم‌تا‌کف‌کنه.داخل‌لیوان‌می‌ریزیم‌و‌با پودر‌دارچین‌تزئین‌می‌کنیم. نوش‌جان 👨‍ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
💕💕 برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه. زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید. بعد هم همراه گوجه و کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍬مارشمالو‌چندتا‌دستور‌داره‌امروز‌یکی‌از‌ دستوراتشو‌ براتون‌میزارم. مواد‌لازم شکر‌۲‌لیوان نشاسته‌ذرت‌۳۰‌گرم(۲‌قاشق‌غذاخوری) پودر‌قند‌۲‌قاشق‌غذاخوری نمک‌نوک‌چاقو وانیل‌شکری‌‌ترکی‌۵‌گرم(وانیل‌ایرانی‌۱/۴قاشق‌چایخوری) پودرژلاتین‌۱‌قاشق‌غذاخوری رنگ‌خوراکی‌‌کمی‌ 🥠روش‌تهیه‌ پودر‌ژلاتین‌با‌۱/۴لیوان‌آب‌سرد‌میزاریم‌بمونه.شکر،وانیل،نمک‌با‌۱/۴لیوان‌آب‌‌مخلوط‌می‌کنیم‌‌و‌روی‌حرارت‌کم‌میزاریم‌تا‌بجوش‌بیاد‌(هم‌زدن‌یادتون‌نره).ژلاتینم‌با‌روش‌بن‌ماری‌حل‌می‌کنیم.ترکیب‌شکر‌با‌همزن‌می‌زنیم‌‌همزمان‌ژلاتینم‌بهش‌اضافه‌می‌کنیم(حدود‌۱۰‌دقیقه‌هم‌بزنید).مواد‌باید‌پفکی‌و‌کشدار‌بشه.بعد‌رنگ‌مجاز‌خوراکی‌بهش‌اضافه‌می‌کنیم.کف‌قالب‌چرب‌می‌کنیم‌و‌سلفون‌می‌کشیم.مواد‌داخلش‌ریخته‌روی‌مواد‌‌هم‌سلفون‌میکشیم۵_۶ساعت‌میزاریم‌یخچال‌بمونه.نشاسته‌ذرت‌و‌‌پودر‌قند‌مخلوط‌می‌کنیم‌و‌دو‌طرف‌مارشمالو‌بعد‌از‌دراوردن‌از‌ظرف‌بهش‌آغشته‌‌کرده‌وبه‌اندازه‌دلخواه‌برش‌می‌زنیم. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✅چیپس قارچ 🥣مواد لازم قارچ درشت یا معمولی نیم کیلو خامه 2 قاشق غذاخوری نمك نصف قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عدد آرد 100 گرم فلفل به مقدار لازم آرد سوخاری 1 لیوان پنیر پیتزای رنده شده 2 قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم 🥄طرز تهیه پایه های سفت قارچ را كوتاه می كنیم. قارچ ها را با دقت تمیز می كنیم. سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمك زده و در آرد می غلتانیم. تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و خامه می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می كنیم.آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می كنیم. قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و كمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد. روغن را در یك ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می كنیم.قارچ ها را یكی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری كه ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند. سپس چیپس های قارچ(قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥯نان با پنیر و پیازچه 🥣مواد لازم آرد 500 گرم نمک 10 گرم شکر 25 گرم کره 30 گرم آب 320 میلی لیتر خمیر مایه 15 گرم پنیر چدار رنده شده 250 گرم روغن مایع 60 گرم پیازچه خرد شده 4 گرم 🍥طرز تهیه آرد و نمک و شکر را مخلوط کرده و کره نرم را افزوده و با افزودن (آب + خمیر مایه + یک قاشق شکر که قبلا آماده کرده ایم ) خمیر را درست می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر صاف و نرم و لطیفی به دست آید.به محض آماده شدن خمیر روغن مایع و پنیر رنده شده و پیازچه را روی خمیر قرار داده و با یک وسیله تیز مثل کاردک این مواد را به خرد خمیر می دهیم.باز به همین صورت بدون استراحت خمیر را به اندازه های دلخواه یا نسبت به اندازه قالب موجود تقسیم کرده و می گذاریم تا خمیر برسد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سلام مهربونا، زیتون داریم اونم از نوع پروردش، از همین اول بگمااا این زیتون پرورده رو به شیوه مورد علاقه خودم درست میکنم...پر از سبزی های معطری که دوس دارم...😊 ا✔️تو دستور اصلی زیتون پروده سبزی به نام چوچاق استفاده میشه، که گیلانی ها میگن چوچاق ،ما مازندرانی ها میگیم زولنگ. مواد لازم: زیتون بدون هسته سبزی های معطر شمال: زولنگ zuleng یا چوچاق اناریجه (Enarige ), اوجی(ouji) سرسم (sersem), نعنا، گشنیز سیر گردو رب انار ملس سبزی ها و گردو و سیر رو تو دستگاه خرد کنید، بعد همه ی مواد رو خوب باهم ترکیب کنید. ا✔زیتون پرورده باید طعم ترش و شیرین داشته باشه، اگه رب انار ملس نداشتین از ترکیب رب انار ترش+شکر استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭