eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
25.3هزار دنبال‌کننده
27.8هزار عکس
48.3هزار ویدیو
154 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯نان با پنیر و پیازچه 🥣مواد لازم آرد 500 گرم نمک 10 گرم شکر 25 گرم کره 30 گرم آب 320 میلی لیتر خمیر مایه 15 گرم پنیر چدار رنده شده 250 گرم روغن مایع 60 گرم پیازچه خرد شده 4 گرم 🍥طرز تهیه آرد و نمک و شکر را مخلوط کرده و کره نرم را افزوده و با افزودن (آب + خمیر مایه + یک قاشق شکر که قبلا آماده کرده ایم ) خمیر را درست می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر صاف و نرم و لطیفی به دست آید.به محض آماده شدن خمیر روغن مایع و پنیر رنده شده و پیازچه را روی خمیر قرار داده و با یک وسیله تیز مثل کاردک این مواد را به خرد خمیر می دهیم.باز به همین صورت بدون استراحت خمیر را به اندازه های دلخواه یا نسبت به اندازه قالب موجود تقسیم کرده و می گذاریم تا خمیر برسد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سلام مهربونا، زیتون داریم اونم از نوع پروردش، از همین اول بگمااا این زیتون پرورده رو به شیوه مورد علاقه خودم درست میکنم...پر از سبزی های معطری که دوس دارم...😊 ا✔️تو دستور اصلی زیتون پروده سبزی به نام چوچاق استفاده میشه، که گیلانی ها میگن چوچاق ،ما مازندرانی ها میگیم زولنگ. مواد لازم: زیتون بدون هسته سبزی های معطر شمال: زولنگ zuleng یا چوچاق اناریجه (Enarige ), اوجی(ouji) سرسم (sersem), نعنا، گشنیز سیر گردو رب انار ملس سبزی ها و گردو و سیر رو تو دستگاه خرد کنید، بعد همه ی مواد رو خوب باهم ترکیب کنید. ا✔زیتون پرورده باید طعم ترش و شیرین داشته باشه، اگه رب انار ملس نداشتین از ترکیب رب انار ترش+شکر استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
400 زیتون بی هسته 100 گرم گردو آسیاب شده 1 قاشق غذا خوری نعناع خشک 1 حبه سیر رنده شده 1 قاشق مربا خوری گلپر رب انارترش 2 قاشق آب انار ترش 4 قاشق همه مواد رو مخلوط کرده به زیتون بدون هسته اضافه می کنیم وخوب هم می زنیم.اندازه چاشنی دست خودتونه نوش جان❣️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌮ترتیلا 🥣مواد لازم روغن زیتون پیاز 1 عدد سیب زمینی 350 گرم سیر 2 حبه تخم مرغ 6 تا 8 عدد آویشن یا ریحان خشک 2 قاشق چایخوری فلفل تند یا هات سس 2/1 قاشق چایخوری پنیر پارمیزان 3-4 قاشق غذاخوری فلفل سیاه و قرمز و نمک به میزان لازم 🥄طرز تهیه ابتدا سیب زمینی را در فر قرار دهید به مدت 15 دقیقه، پیاز را به صورت عرضی برش داده و با حرارت ملایم سرخ کنید ( تا نرم شود ) سپس تخم مرغ را بسیار زده سیر را له کرده و به داخل تخم مرغ بریزید.آویشن، هات سس، فلفل سیاه، نمک و نخود فرنگی سپس سیب زمینی تنوری را بر شعاع عرضی برش داده و در داخل ظرف پیرکس بچینید و لا به لا پیاز بریزید و در آخر تخم مرغ و مواد را روی سیب زمینی و پیاز بریزید و بمدت 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهیددما 180 160 درجه، از فر بیرون آورده و روی آن پنیر پارمیزان بریزید و بمدت 5 دقیقه دیگر در داخل فر بگذارید سپس از ظرف بیرون آورده و قطعه قطعه به صورت مربع 3 سانتی در آورده و با فلفل قرمز تزیین کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فنجان‌نسکافه‌فوری‌☕️ مواد‌لازم نسکافه‌۱‌قاشق‌غذاخوری شکر‌۱‌قاشق‌غذاخوری‌ آبجوش(شیر)۳۰۰‌میلی‌لیتر روش‌تهیه🥛 نسکافه‌رو‌با‌شکر‌داخل‌فنجان‌بریزید‌و‌‌به‌اندازه‌نصف‌آب جوش‌اضافه‌کنید.‌کاملا‌مخلوط‌کنید‌.وقتی‌یکدست‌شد‌ بقیه‌آبجوش‌اضافه‌کنید. چون‌خودم‌شیرو‌بیشتر‌می‌پسندم شیرو‌جوش‌بیارید‌وقتی‌کف‌کرد‌نسکافه‌و‌شکر‌داخلش‌ بریزید‌هم‌بزنید.آماده‌شد 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘🍲خورش هویچ و پسته با مرغ هویج ۵۰۰ گرم ران مرغ به تعداد دلخواه روغن مایع به میزان لازم پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه شکر ۲ قاشق غذاخوری آبغوره نصف لیوان روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری خلال پسته به میزان دلخواه 🍲طرز تهیه خورشت هویج و پسته هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید اگر درشت باشد بهتره… هویج خلالی را با کمی روغن سرخ کنید. مرغ را به خوبی بشویید، سپس آن را با پیاز، یک پیمانه آب، نمک و فلفل رویه حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا بپزد بعد از پخت مرغ بگذارید سردشود. پیاز داغ درست نموده سپس مرغ را به همراه هویج، شکر، آبغوره، نمک و فلفل اضافه کنید اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه مرغ بپزد برای تزئین از خلال پسته استفاده کنید برنج را هم با روغن حیوونی دم کنید و با خورشت نوش جان کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍥طرز تهیه خامه🍥 متاسفانه خامه های موجود در بازار برای تهیه خامه فرم گرفته اصلا مناسب نیستند زیرا فرم نگرفته و زود شل می شوند و کار تزئین کیک در واقع نشدنیه!!!!!! خامه فرم گرفته در این روش فرمش را خیلی خوب حفظ می کند در واقع در برابر گرما خیلی خوبه و از همه مهم تر طعمش بسیار عالیه.😍 خامه پاكت صورتي يك بسته 200 ميلي ليتري پودر خامه 3 قاشق غذاخوری پودر قند خامه و پودر خامه را در یک کاسه بزرگ بریزید با يك قاشق پودر خامه کار را شروع كنيد. با پره همزن خامه و پودر خامه را کمی مخلوط کنید و بعد همزن را روشن كرده و با "دور كند همزن" خامه را بزنید بعد از چند ثانيه همزن را روي دور تند قرار داده و يكي دو دقيقه هم بزنید(خامه شروع ميكنه به سفت شدن و فرم گرفتن). بعد از چند دقيقه هوا در بافت خامه رفته و حجم ميگيرد اگر نياز داريد كه خامه خيلي خيلي سفت بشه و فرم را در حد "شكوفه زني" حفظ كنه بايد قاشق دوم و سوم را هم اضافه كنيد. **بنا به تجربه, معمولا زمستونها خامه را با يك قاشق پودر خامه و تابستونها با سه قاشق فرم دهید. در این مرحله طبق ذائقه کمی پودر قند و اسانس اضافه کنید. کار تمام است.... 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌮کوکو سیب زمینی با یه روش متفاوت😍 برای۴‌نفر سیب‌زمینی‌۵‌عدد تخم‌مرغ‌۳‌عدد پیاز‌۱‌عدد نمک،فلفل،زردچوبه‌،بکینگ‌پودر آرد‌سوخاری(در‌صورت‌تمایل‌۲قاشق‌غذاخوری‌‌سر خالی) جعفری‌خرد‌شده‌(در‌صورت‌تمایل) 🥔روش‌تهیه (بچه‌ها‌جونم‌می‌تونید‌کوکو‌سیب‌زمینی‌رو‌با‌ سیب‌زمینی‌خام‌‌یا‌پختهتهیه‌کنید.) سیب‌زمینی‌هارو‌بپزید‌پوستشونو‌بگیرید‌و‌رنده‌ کنید.پیازو‌رنده‌کنید‌و‌داخلش‌بریزید‌.تخم‌مرغهارو‌ داخل‌مواد‌بشکنید.ادویه‌هارو‌به‌همراه‌جعفری‌و‌آرد‌‌ اضافه‌کنید(آرد‌سوخاری‌‌باعث‌حالت‌سوخاری‌شدن‌ میشه‌و‌موقع‌خوردن‌حس‌خوبی‌میده).داخل‌تابه‌‌ روغن‌بریزید‌و‌بعد‌داغ‌شدن‌‌مواد‌و‌داخل‌دستتون‌ حالت‌بدید‌و‌‌‌‌‌سرخ‌کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲 آش آبغوره 🥣مواد لازم لوبيا قرمز يا سفيد 1پيمانه برنج 2 پيمانه پياز خرد کرده 2 عدد متوسط روغن به ميزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه به ميزان لازم رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري نعناي خشک 2 قاشق سوپخوري آب گوشت 2 ليتر سبزي(تره و جعفري) 700 گرم غوره نيم کيلو(يا آبغوره يک دوم پيمانه) 🍃طرز تهیه ابتدا لوبيا را-که از شب قبل خيسانده ايد- بپزيد. برنج را هم خيس کنيد. آن گاه قابلمه ي مناسبي روي اجاق بگذاريد و پياز را قدري در روغن سرخ کنيد تا طلائي رنگ شود.زردچوبه،رب گوجه فرنگي و نعنا را نيز اضافه کنيد. حالا برنج را همراه با مقداري آب به آن بيفزائيد و صبر کنيد تا با حرارت ملايم بپزد. سپس آب گوشت را اضافه کنيد و همين که جوشيد، سبزي و لوبيا را بيفزائيد.در آخر، غوره يا آبغوره را اضافه نمائيد و به مقدار لازم نمک بريزيد و بگذاريد آش کاملاً جا بيفتد. اکنون آش را درظرف مناسبي بکشيد و روي آن را با نعنا داغ تزئين کنيد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌯اشترودل 🌮مواد لازم پنير پيتزا ورقه‌اي هشت ورق گوشت چرخ‌كرده 200 گرم فلفل دلمه‌اي ريزشده يك پيمانه پياز يك عدد نان باگت گرد چهار عدد رب‌گوجه‌فرنگي، كاهو، خيارشور و گوجه‌فرنگي به ميزان لازم ادويه و نمك 🍱طرز تهیه ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد، سپس گوشت چرخ كرده را به پياز بيافزاييد تا سرخ شود و به همراه آن نمك و ادويه را نيز مي‌ريزيد. پس از آن قارچ و فلفل دلمه‌اي را هم اضافه كنيد تا سرخ شود. اگر مايل بوديد مي‌توانيد يك قاشق رب گوجه‌فرنگي نيز اضافه و مخلوط كنيد.مايع آماده است. وسط نان را ببريد يك ورق پنير پيتزا را گذاشته و از مواد اشترودل رويش ريخته و گوجه‌فرنگي، خيارشور و كاهو را نيز روي مواد اشترودل بگذاريد و دوباره يك ورق پنير پيتزا را رويش گذاشته. بقيه نان‌ها را هم به همين ترتيب آماده کنید.نان ها در يك ظرف مخصوص نشكن درون مايكروفر به مدت سه دقيقه بگذاريد تا نان‌ها برشته و پنير آب شود. اگر مايكروفر نداريد فر اجاق‌گاز خود را روي 180 درجه گذاشته تا گرم شود سپس ظرف نان را به مدت پنج دقيقه درون فر گذاشته تا نان و پنير گرم شود. مي‌توانيد آنها را با سس قرمز ميل كنيد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕خمیر پیتزا یه روش عالی👌 مواد‌لازم آرد‌۳‌لیوان تخم‌مرغ‌۱‌عدد شیر‌(یا‌آب)۱‌لیوان خمیر‌مایه‌۳‌قاشق‌چایخوری شکر‌۳‌قاشق‌چایخوری نمک‌۱‌قاشق‌چایخوری روغن‌۶‌قاشق‌غذاخوری 🥣روش‌تهیه شیر‌ولرم(نباید‌دست‌بسوزه)به‌همراه‌خمیرمایه‌و‌۱‌قاشق‌‌چایخوری‌شکر‌باهم‌مخلوط‌‌می‌کنیم‌روی‌ظرف‌می‌پوشونیم‌۵_۱۰دقیقه‌کنار‌میزاریم‌تا‌عمل‌‌کنه.تخم‌مرغ‌،بقیه‌شکر،نمک‌و‌روغن‌داخل‌ظرف‌دیگه‌باهم‌مخلوط‌می‌کنیم‌تا‌یکدست‌بشن.چند‌قاشق‌آرد‌برمیداریم‌داخل‌خمیرمایه‌عمل‌اومده‌می‌ریزیم‌و‌بعد‌یکدست‌شدن‌به‌مواد‌تخم‌مرغی‌اضافه‌می‌کنیم.حالا‌بقیه‌آرد‌کم‌کم‌می‌ریزیم‌و‌ورز‌میدیم.روی‌سطح‌صافی‌کمی‌آرد‌پاشی‌کرده‌و‌خمیر‌‌روی‌سطح‌میزاریم‌و‌۱۰‌دقیقه‌ورز‌میدیم(اگه‌دستگاه‌خمیرگیر‌دارید‌که‌چه‌بهتر).مقدار‌آرد‌زیاد‌نکنید‌با‌ورز‌دادن‌خمیر‌نرم‌و‌لطیفی‌بدست‌میاد‌که‌بدست‌نمی‌چسبه.داخل‌کاسه‌ای‌‌رو‌چرب‌می‌کنیم‌خمیر‌جمع‌کرده‌‌داخل‌کاسه‌میزاریم‌و‌روی‌خمیر‌می‌پوشونیم‌تا‌۱‌ساعت‌استراحت‌کنه.حجم‌خمیر‌دوبرابر‌میشه‌و‌آماده‌مصرفه.این‌خمیر‌می‌تونید‌داخل‌زیپ‌کیپر‌گذاشته‌و‌تا‌دوماه‌داخل‌فریزر‌نگهدارید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍧مربای سه میوه 🍋🍊🥭 🥣مواد لازم پرتقال درشت 4 عدد ليموي متوسط 2 عدد گريب فروت 1 عدد آب 5 پيمانه شکر در حدود 1/5 کيلوگرم 🥄طرز تهیه ميوه ها را خرد کنيد و دانه ي آن ها را جدا سازيد. بعد دانه ها را در تنظيفي بپيچيد و سر آن را محکم ببنديد. اکنون ميوه ها، کيسه ي محتوي دانه ها و آب را در ظرف مناسبي بريزيد و يک شب به همان حالت نگه داريد.روز بعد ظرف را روي اجاق بگذاريد و آن را به مدت تقريبي يک ساعت بجوشانيد تا ميوه ها نرم شوند. سپس تنظيف را از ظرف خارج کنيد و شکر را به ميوه ها بيفزائيد. دوباره ظرف را روي اجاق بگذاريد تا شکر حل شود.بعد آن را بجوشانيد تا شربت قوام آيد. اينک مربا را درون شيشه ي استريل شده و داغ بريزيد. در آن را محکم ببنديد و در جاي خنکي نگهداري کنيد. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭