eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
25.2هزار دنبال‌کننده
28.1هزار عکس
48.3هزار ویدیو
155 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
آبگوشت با آب انار🍲 🍖مواد لازم نیم كیلو گوشت سردست دو عدد پیاز متوسط یك فنجان نخود و لوبیا سفید چند عدد فلفل سبز ریز 250 گرم سیب زمینی استانبولی 1 لیوان آب انار یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به میزان كافی نمك و فلفل وزردچوبه 🍲طرز تهیه گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید.رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧁 آرد ۱۳۰ گرم ۲ عدد تخم مرغ کره ۱۰۰ گرم شکر ۹۰ گرم وانیل۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک نوک ق چ ۷۵ گرم گردو خردشده ۷۵ گرم کشمش ۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری) 🧈کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍵سوپ اسفناج🍵 🍀مواد لازم پياز يك عدد بزرگ، نگيني خرد شده روغن 2 قاشق غذاخوري آرد برنج 2 قاشق غذاخوري پر آب 4 پيمانه اسفناج 250 گرم، پاك شده آب غوره يا آب نارنج نصف پيمانه فلفل و نمك به مقدار لازم تخم مرغ يك عدد 🥚طرز تهیه اسفناج را درشت خرد و به سوپ در حال جوش اضافه كرده، اجازه دهيد بعد از جوشيدن، 5 دقيقه بپزد. آب غوره يا آب نارنج تازه، نمك و فلفل را افزوده و سوپ را از روي حرارت برداريد.تخم مرغ را در ظرف ديگري خوب زده و به تدريج به سوپ اضافه كنيد، سوپ را هم بزنيد و در ظرف مناسبي ريخته، سرو كنيد.پياز را در روغن سرخ كنيد تا حدي كه كاملاً نرم شود. سپس 2 قاشق آرد برنج را به آن اضافه كرده هم بزنيد. بلافاصله چهار پيمانه آب را افزوده و به هم زدن ادامه دهيد تا آرد برنج در آب حل شده و جوش بيايد.. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲🍲 مواد برای ۱۰ تا ۱۲ نفر🍵 جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم پیاز سرخ شده ۴ تا ۵ ق س حدود ۲ تا پیاز درشت سبزی آش یک و نیم کیلو (من کمتر ریختم) (تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز) نخود و لوبیا و عدس مجموعا ۷۵۰ گرم کشک رقیق شده یک لیتر نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم حبوبات و برنج را از قبل خیس کنید. پیاز را درون تابه ایی بزرگ با زردچوبه و فلفل تفت داده تا طلایی رنگ شود، بعد حبوبات را با 1.5 تا 2 لیتر آب اضافه کنید روی حرارت بالا گذاشته وقتی به جوش رسید حرارت را ملایم گذاشته تا نیم پز شود. بعد جوی پوست گرفته (من جو خالص ریختم) و برنج رو به حبوبات اضافه کنید و گهگاهی هم بزنید، وقتی حبوبات و برنج پخته شد سبزی های خردشده رو بهش اضافه کنید. وقتی سبزی تغییر رنگ داد و آش به غلظت رسید، کشک رقیق شده (+ کمی ماست) رو به آش اضافه کنید و با حرارت بالا مرتب هم بزنید تا به جوش برسه و بعد که یکی دو قل زد از روی حرارت بردارید. درون ظرف مورد نظر سرو کرده و با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنید. داخل آش هم سیرداغ بریزید خوشمزه تر میشه. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍃مربای انار🍃 🍧مواد لازم آب انارسه و نیم پیمانه دانه اناریك پیمانه شكر سه پیمانه آب لیموبه مقدار لازم 🥄طرز تهیه ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید. دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است. مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍕 مرغ......نصف سینه سویا......۱ لیوان فلفل دلمه.....۱عدد قارچ....۲۰۰گرم تخم مرغ....۳عدد ارد.....۱ ق غ رب گوجه ....۱غ ق پیاز ....۱عدد آویشن.نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.به مقدار لازم 🥪ابتدا یک لیوان سویا را خیس کرده..البته من خودم خیس نمیکنم روی حرارت با مقداری آب میگذارم وقتی به جوش آمد درون صافی میریزم وبا آب سرد کاملا آبکشی میکنم . ابتدا پیاز را نگینی کرده وسرخ میکنیم طلایی که شد سپس مرغ را که به قطعات ریزخورد کرده ایم اصافه میکنیم تفت میدهیم نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.وسویا را اضافه کرده وکاملا تفت میدهیم درظرف را میبندیم تا با حرارت ملایم بپزد سپس قارچ وفلفل دلمه را اضافه میکنیم ودر آخررب گوجه وآویشن هم اصافه میکنیم وقتی آماده شد اجازه دهید خنک شود بعد تخم مرغها وآرد را اصافه کرده در ماهیتابه مقداری روغن ریخته وکوکوهای خوشمزه را سرخ کنید به جرات میکنم که خوشمزه ترین کوکویی که خوردم این نوع بوده در ضمن عزیزان بجای سویا میتونید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥪 🌮من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه‌.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش باز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم.گذاشتم رو دستمال تا روغنش بره و بعد آماده خوردنه 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😋 سس كاراملى 🍥🍥🍥🍥 مواد لازم: شكر ١ ليوان شير گرم١ ل نشاسته ذرت٢ ق س شير سرد ٤ ق س كره ١ ق س طرز تهيه: نشاسته را با شير سرد حل كنيد و كنار بگذاريد بعد شكر را داخل قابلمه بريزيد و بزاريد روى حرارت ملايم تا شكر ذوب بشه اصلاً قاشق نزنيد فقط ظرف را جا بجا كنيد تا شكر كامل آب بشه وقتى شكر آب شد و رنگش عوض شد كره را اضافه كنيد و هم بزنيد بعد شير را اضافه كنيد و حرارت را كم كنيد چون شير سر ميره بعد با قاشق بلند خوب هم بزنيد چون در اين مرحله شكر سفت ميشه با هم زدن مرتب حل ميشه و قتى شكر خوب حل شد و كامل يكدست شد نشاسته ذرت را كه كنار گذاشته بوديد اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به قوام بييادبعد از روى حرارت بر داريد وقتى خنك شد داخل ظرف شيشه اى بريزيد بزاريد داخل يخچال براى تزيين كيك يا دسر و حتى مى توانيد با صبحانه بخوريد خيلى خوشمزه ميشه. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تافتون خونگى🥯🥞🥞 مواد لازم: شير گرم ١ ليوان آب گرم١ ل روغن مايع١/٢ ل نمك ١ ق چ شكر١ ق چ پودر خمير فورى١ ق چ بگينگ پودر١/٢ ق چ آرد به مقدار لازم طرز تهيه:همه مواد به جز آرد را مخلوط كرده ده دقيقه كنار ميزاريم بعد آرد را كم كم به مواد اضافه مى كنيم و ورز ميدهيم آرد را تا حدى ميريزيم تا خمير نرم بدست بياد و به دست نچسبه سعى كنيد با ورز دادن خمير نرمى بدست بياد آرد زياد نريزيد كه نونها تون سفت ميشه وقتى خمير نرم شد روى اون سلفون بكشيد و يك ساعت جاى گرم استراحت دهيد بعد خمير را چونه كنيد و با وردنه نازك باز كنيد و داخل تابه كه قبلاً به مدت ده دقيقه گرم كرديد بندازيد و روى تابه دمكنى بزاريد وقتى نون پخت طرف ديگر بر گردانيد تا بپزه بعد داخل پارچه بزاريد تا نرم بمونه نكته من كمى زعفران هم ريختم داخل خمير هم نونها خوشمزه ميشه 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍆 😋 🧆بادمجون دلمه ای ها رو شستم و نصف کردم (اگه تلخ بودن 10دقیقه تو آب نمک بزارین بعد بشورین) ، روش چند تا برش ایجاد کردم و با قلمو کمی روغن به سطح بادمجونا زدم کف ظرف مورد نظر کمی روغن و آب ریختم و روی ظرف رو فویل پیچیدم تو فر از قبل گرم شده با درجه 220 به مدت 30دقیقه قرار دادم، بعد از فر خارج کردم با چنگال گوشت بادمجونا رو کمی له کردم (اگه خوب نپخته بود 15دقیقه دیگه تو فر بزارین بمونه) بهش نمک و آویشن زدم و تو شکم بادمجونا رو با مواد گوشتی (مثل مایه ماکارونی) پر کردم روش هم کمی پنیر ریختم و دوباره تو فر گذاشتم تا وقتی که پنیر آب بشه و رنگش طلایی بشه 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. مواد لازم: آرد 2 ليوان تخم مرغ 4 عدد پكينگ پودر 2قاشق چایخوری وانيل نصف قاشق چایخوری شکر 1 ليوان آب نارنگی 1ليوان روغن مايع 2/3 ليوان نمک 1/8قاشق چایخوری. رنده ی پوست نارنگی 1/2قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا آب چند تا نارنگی رو با آبمیوه گیری دستی یا برقی گرفته و صاف می کنیم. شكر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و رنده ی پوست نارنگی با همزن برقی آنقدر می زنیم تا كشدار و كرم رنگ شود بعد روغن مايع و آب نارنگی رو اضافه می كنيم و دوباره مخلوط را هم می زنيم. حالا همزن را كنار گذاشته و با ليسك آرد را که با پكينگ پودر و نمک مخلوط كرده و سه بار الک كرديم را، آرام آرام اضافه می كنيم و به شكل دورانی هم می زنيم.قالب را با کره یا روغن جامد چرب كرده، سپس آرد پاشی می کنیم و مايع كيک را داخل قالب ريخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت 175 روشن كرديم به مدت 40 دقيقه قرار می دهيم و بعد به دلخواه تزيين كرده سرو می كنيم. امیدوارم از درست کردن این کیک خوش رنگ و خوش طعم لذت ببرید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از 👇 فرصت طلایی، پیشنهاد ما به شماست 💯
❌دوستان عزیز❌ جهت ثبت نام در دوره های آموزش طب سنتی که تحت حمایت باشگاه کارآفرینی استیلا و به صورت رایگان برگزار میشود ✅نام نام خانوادگی و شماره تماستون رو ارسال کنید 09362500758 خانم پیراسته مشاور و مربی ارشد طب سنتی ویا فرم زیر را لمس کنید و تکمیل کنید تا با شما تماس بگیرم https://formafzar.com/form/hn4p8