eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
🧇 😋 ▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه ▫️ارد ١/٥ پيمانه ▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست ١/٤ پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
وای این آش محشررره حتما امتحان کنید مواد لازم: برنج.....یک پیمانه لپه......نصف پیمانه سبزی آش......حدودا 200 گرم (من چشمی میریزم) آلو بخارا....100 گرم لواشک......100گرم آبغوره.....دو ق غ خوری شکر.....دو ق غ خوری نمک،فلفل سیاه،زردچوبه گوشت قلقلی(پیاز رنده شده با ادویه و گوشت چرخ شده مخلوط کنید و با کمی روغن تفت بدید) پیاز داغ و نعناداغ به مقدار لازم لپه را از قبل حداقل دوساعت خیس کنید و بزارید با حدود دو لیتر آب بپزه نیم پز که شد برنج شسته شده را اضافه کنید بزارید تا کاملا برنج له بشه در ظرف جدا لواشک با مقداری اب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید همینطور آلو بخارا یک ربع بعدسبزی آش را بریزیدآش که دیگه جا افتاد پیاز داغ و نعنا داغ را اضافه کنید و دو ق آبغوره بچشید نمک بزنید اگر ترش بود دو ق شکر برای متعادل شدن مزش اضافه کنید گوشت قلقلی ها را هم آخر سر داخلش بریزید یا روش بزارید و نوش جان کنید بسیییار خوشمزست. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
😋 یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
⛱ 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.فیله ها رو بصورت نواری برش زدم و داخل پیاز خورد شده و کمی آبلیمو و نمک و پودر پاپریکا ریخته و درش رو بستم و داخل یخچال نیم ساعت بهش استراحت دادم. 🔸سه تا ظرف آوردم داخل یکی آردسفید گندم.دومی تخم مرغ کامل و خوب هم زده شده.ظرف سوم پودر سوخاری فیله ها رو از یخچال درآوردم و به ترتیب داخل آردسفید بعد تخم مرغ و در نهایت داخل پودرسوخاری زدم.داخل ظرف گودی روغن ریختم وقتی خوب داغ شد فیله ها رو چندتا چندتا داخلش انداختم تا با حرارت ملایم سرخ و مغزپخت بشه. 🔸پودرسوخاری خونگی استفاده کردم که داخلش ادویه های مختلف بود از جمله :ادویه کاری،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه.اگر آرد سوخاریتون ساده و بدون ادویه هستش حتما حتماااا خودتون این ادویه ها رو بهش اضافه کنید بعد فیله ها رو باهاش کاور کنید. ♦️میتونید مراحل کاور کردن فیله رو دوبار تکرار کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
📌مواد لازم : شیر: یک و نیم پیمانه(لیوان دسته دار فرانسه) خامه صبحانه:200 گرم وانیل :1/4ق.م پودر ژلاتین:۲ق.غ .ماست پرچرب شیرین :نصف پیمانه کمپوت آناناس :150 گرم +سه چهارم لیوان اب اناناس شکر :نصف پیمانه 📌طرز تهیه : ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و حل کرده پس از اینکه کمی اسفنجی شد توی ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل و یک دست شود. ماست+ شکر +وانیل+ خامه؛ را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط و یکدست بشه سپس شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و هم زده یک دست شود نهایتا آناناس ها را نگینی خردکرده و با اب کمپوت به موادمون اضافه کرده و هم میزنیم و داخل قالبمون میریزیم و ۴ ساعت زمان نیاز داره تا خوب ببندد . گرمی اناناس با سردی شیروماست معجونی بسیار عالی با طعمی بینظیر و رایحه عالی میشه حتما امتحانش کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
📌طرز تهیه : سینه مرغ 5تکه قارچ 5عدد متوسط پیاز 1عدد متوسط گردو 5عدد خرد شده زرشک 2ق غ فلفل دلمه ای 2 ق غ خرد شده 📌طرز تهیه : سینه مرغ را ورقه های نازک برش بزنید وبا پیاز رنده شده و ابلیمو و زعفران و نمک مزه دار کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. پیاز و سرخ کنید و قارچ ریز شده و سرخ کرده را بهش اضافه کنید و فلفل دلمه ریز و هم بریزید روش و تفت بدید. بعد زرشک و گردو خرد شده وکمی نمک اضافه کنید. سینه مرغ مزه دار شده را بین دوتا کیسه فریزر گزاشته و با گوشت کوب کمی باز میکنیم بعد از مواد میانی داخل مرغ گزاشته و ممانند بغچه بسته وبا خلال دندان محکم میکنیم .بعد درون روغن فراوان سرخ میکنیم شعله گاز خیلی ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود و خیلی خشک نشود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
لوبیا سبز خورد شده 500 گرم سیب زمینی 3 عدد تخم مرغ 3 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه رب 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه دارچین 1/2 قاشق چایخوری 1- لوبیا را با یک لیوان آب آبپز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آبش کشیده شود. سیب زمینی ها را نگینی خرد و سرخ کنید. 2- پیازها را خرد کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید. وقتی شروع به طلایی شدن کرد رب را اضافه کنید و دو دقیقه هم با رب تفت بدهید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید. سیر له شده را نیز در همین مرحله بریزید. 3- لوبیا و بعد از آن سیب زمینی را داخل سس بریزید. 4- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید. تخم مرغ زده شده را روی مخلوط لوبیا بریزید و صبر کنید تا تخم مرغ بسته شود. سپس آن را هم بزنید و کمی دیگر صبر کنید تا کامل پخته شود. خوراک لوبیا را با نان و ماست موسیرسرو کنید❤️❤️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
مواد لازم : ▫️شکر یک فنجان ▫️آب نصف فنجان ▫️آبمیوه نصف فنجان ▫️پودر ژلاتین ۲ ق غ ▫️ورقه ژلاتین ۱ عدد ▫️اسانس و رنگ در صورت تمایل ✍ابتدا پودر ژلاتین و ورقه ژلاتین را به صورت بنماری با آب مخلوط کرده و میزاریم تا شفاف بشه بعد شکر و آبمیوه رو میزاریم روی حرارت تا یک جوش بزند سپس به دلخواه رنگ و اسانس میزنیم و ژلاتین را به آبمیوه اضافه میکنیم حالا در قالب مورد نظر ریخته و میزاریم داخل یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت ببنده بعد از در آوردن پاستیل ها میتونیم روی پاستیل ها پودر قند ریخته . از شهد مربای آلبالو و آب پرتقال هم میتونید برای رنگ دادن به پاستیل استفاده کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
يك دسر آسون و خوشگل يلدايي اما دستور 🎂 لايه اول كه ژله و دونه ي اناره ، لايه دوم يك كرم پنيري هست كه من از تركيب پنير لبنه و پنير اسپوني ميهن بهمراه خامه شيرين و کمی شیر... . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
🥗 😋 🔸طرز تهیه🔻 🔸به ترتيـب: اسفناج ، دانه انار، هويج، گوجه گيلاسي، فيله پرتقال كه در اخر روي آن پنير موتزارلا خرد كردم با بادام زمينــي.. ســس تركيبــي ٣ ق غ ماست كم چرب ، ٢ ق غ آب انار، چاشني سالاد نمك و فلفل و به ميزان لازم دانه هاي انار، نعنا خشك ، ١ ق م سس فرانسوي. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
✏مواد لازم برای8 نفر: 🚩آرد همه‌کاره سبوس‌دار 300 گرم 🚩شکر دانه‌ریز 1 قاشق غذا خوری 🚩نمک 3/4 قاشق چای خوری 🚩بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری 🚩کره 1/2 پیمانه 🚩کره گیاهی (یا روغن جامد) هم‌دمای محیط 1/2 پیمانه 🚩آب یخ 6-5 قاشق غذا خوری ♨طرز تهیه: 🔹آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط ‌کنید. سپس مخلوط را 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. اگر غذاساز دارید مواد خشک و خنک را داخل آن ریخته و نیمی از کره و نیمی از روغن جامد ( یا کره گیاهی) را که باید بصورت مکعبی و در ابعاد 1 سانتیمتری خرد شده و هم‌دمای محیط باشد، اضافه ‌کنید. 🔹دستگاه را 5 ثانیه روشن کرده، بقیه کره و روغن جامد (یا کره گیاهی) را اضافه ‌کرده ودوباره به اندازه 5 شماره و سپس 5 ثانیه آن را روشن ‌کنید. در این مرحله باید مخلوطی از تکه‌های بزرگ و کوچک داشته باشید. مخلوط را داخل کاسه بزرگی بریزید. 🔹اگر دستگاه غذاساز ندارید؛ می‌توانید کره هم‌دمای محیط (سختی کره باید در حدی باشد که وقتی با انگشت روی آن فشار می‌دهید جای انگشت‌تان روی کره بماند) را با دست خرد کنید حواستان باشد کره نباید خیلی سفت باشد؛ پس حتما قبل از شروع کار بسته به دمای منزل 15 تا 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید. آرد را الک کنید (دقت داشته باشید که بعد از الک‌کردن، باید ½2 پیمانه آرد داشته باشید). 🔹مخلوط آرد را در کاسه‌ای مناسب بریزید و کره هم‌دمای محیط و خردشده را به کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتان کره و آرد را مخلوط کنید. درنهایت خمیر شما آنچه انتظارش را دارید نیست و شبیه خرده‌نان می‌باشد. 🔹در ادامه مراحل کار برای هر دو روش با دست و با غذاساز یکسان است. آب یخ را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و با کف دست ورز می‌دهیم تا خمیر بافت منسجم‌تری پیدا کند. حواستان باشد اگر خمیر را زیاد ورز دهید کراست پای شما سفت می‌شود. پس با حداقل ورز، کراستی ترد و سبک داشته باشید. فقط بقدری مواد را هم بزنید که آب باعث شود بافت خمیر منسجم شود. 🔹اگر خمیر فرم نگرفت نیاز به آب بیشتری داریم. ولی آب را با احتیاط و با قاشق اضافه کنید که خمیرتان شل نشود. مثلا هر بار یک قاشق چایخوری آب یخ را اضافه می‌کنیم و بعد از هر بار اضافه ‌کردن غلظت آن را بررسی می‌کنیم. اگر نیاز بود آب بیشتری به آن اضافه نماییم، اما به مقدار بسیار کم. 🔹خمیر را بصورت 2 تا توپ درآورده و داخل کیسه فریزر به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا استراحت کند. در مرحله نهایی تهیه و داخل قالب قرار دادن خمیر پای، ابتدا خمیر را به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا کمی نرم شود. دستها و سطح کار را با آرد آغشته کرده و می‌تکانیم تا تنها اثر آرد باقی بماند وگرنه آرد باعث خشک شدن خمیر می‌شود. 🔹خمیر را به صورت صفحه‌های 10 تا 12 سانتیمتری هن می‌کنیم. آرام به آن ضربه می‌زنیم تا آرد اضافی آن بریزد. داخل قالب قرار داده و با دست خمیر را به سمت دیواره‌ها هل می‌دهیم تا با ضخامت یکنواخت (3 میلیمتر)، به دیواره‌های قالب برسد. باز هم قبل از قرار دادن کراست پای در فر، روی خمیر داخل قالب نایلون کشیده و به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال استراحت می‌دهیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
. نوعی کوفته فوق العاده خوشمزه و آسان استانبولی می باشد که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. مواد لازم: سیر رنده شده3 حبه پیاز رنده شده2 عدد فلفل دلمه ای رنده شده1 عدد فلفل سبز خرد شده1-2 عدد گوشت چرخ کرده1 کیلوگرم پودر فلفل قرمز1/2 قاشق چایخوری زیره سبز1/4 قاشق چایخوری سماق1/4 قاشق چایخوری زنجبیل1 قاشق چایخوری نمک1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده1 پیمانه آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.از مواد به اندازه یک گردو برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می دهیم.سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می پزیم. برای خوشمزه تر شدن کف ظرف میتوانید آب گوشت و یک قاشق سس سالسا و پوره گوجه و روغن زیتون بریزید و به همراه سیب زمینی. گوجه.بادمجان و دیگر سبزیجات در فر تنوری کنید. سایر نکات برای تهیه کوفته ایزگارا : می توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید. می توان کوفته ها را در سس گوجه فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد. در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم مرغ به مواد اضافه نمایید. خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 نکته: میتونید به جای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار یا از اسانس و رنگ خوراکی یا هر میوه ای استفاده کنید. مواد لازم:👇 نشاسته گل 1/2لیوان آب انار 1لیوان پودر ژله انار 1بسته شکر1لیوان پودرژلاتین1ق م آب 3ق غ گلاب 3یا 4 ق غ من از ظرف 16در20 استفاده کردم. دستور تهیه👇 کف ظرف کمی آب بپاشید و روش نایلون قرار بدید روی نایلون رو با روغن مایع چرب کنید. پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین حل بشه. نشاسته رو با آب انار مخلوط کنید و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت کم بزارید مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید. به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه. حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه. بلافاصله توظرف بریزید و حداقل 8 ساعت در یخچال بزارید. تا خودش رو بگیره و سفت بشه. بعد با چاقو یا کاتربه سایز دلخواه برش بدید و بعد در پودر نارگیل بغلتونید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
انار دون شده 1 پیمانه كلم بنفش خرد شده 2 پیمانه مغز گردو خرد شده 2قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس سالاد سس مايونز 2قاشق غذا خوری ماست خامه ايي 2 قاشق غذاخوری فلفل سياه به میزان لازم آويشن به میزان لازم نمک به میزان لازم آب انار ترش در صورت تمایل ابتدا كلم را خرد كرده و به مدت نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید سپس آبکش کرده و اجازه بدید آبش کاملا بره داخل ظرفي ريخته و انارهاي دون شده هم اضافه ميكنيم ، سپس گردو رو هم اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید سس مایونز و ماست ونمك،فلفل سياه و آويشن را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد مخلوط کنید و به مدت یکی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید میتوانید مقداری آب انار ترش هم به مواد سستون اضافه کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
🍗اگر گوشت قرمز نمی‌خورید، ران مرغ بخورید! 🔹میزان آهن و روی موجود در ران مرغ از سینه آن بیشتراست . ران مرغ ضد کم‌خونی است و از نظر ارزش تغذیه‌ای، بیشتر نزدیک به گوشتهای قرمز است تا گوشتهای سفید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بستنی انار 😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو ميكنيم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرزتهیه: شمالیا بهش میگن واویشکا فوق العاده خوشمزه ست هم با برنج هم با نون پیاز و فلفل دلمه ای و هویج و نگینی ریز خورد میکنم اول پیاز و میریزم با زردچوبه تفت میدم سبک که شد فلفل دلمه ای و هویج و اضافه میکنم و یکم سرخشون میکنم بعد گوشت چرخشده رو اضافه میکنم و رنگ گوشت که عوض شد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر میزنم یکم تفت میدم تا ادویه ها به خورد غذا برن بعد یه قاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم تا بوی خامیش بره بعدم گوجه هایی که ریز خورد کردم و اضافه میکنم و میزارم گوجه آب بندازه و آبش جمع بشه بعد یه استکان آب میریزم و حرارت و کم میکنم و هر وقت خورشت غلیظ شد خاموش میکنم بعضی وقتا زرشک هم اضافه میکنم کنارش حتما سیب زمینی سرخ میکنم خورشت که آماده شد یکم زعفرون میریزم عااالی میشه... . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم : قهوه دم کرده سرد (ترجیحا فرانسه باشه) شیر سرد بستنی وانيلي دو تا سه اسکوپ بزرگ طرز تهیه: داخل لیوان های بلند مقداری از شیر رو بریزید و روی آن اسکوپ های بستنی رو بزارید و آروم آروم روی بستنی ها قهوه رو بریزید تا حالت دو رنگی پیدا کنه روی لیوان رو با پودر نسکافه یا اسپری خامه تزئین کنید. و اگر طعم تلخ قهوه رو دوست دارید مقدار بیشتری بریزید ولی اگر دوست دارید ملایم باشه اول مقداری قهوه انتهای لیوان بریزید بعد بستنی و در آخر مقداری شیر. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم: کنجد سفید ۱ لیوان عسل ۳ ق غ شکر ۴ ق غ مغزجات به دلخواه ✍طرزتهیه: ابتدا کنجد را یه سرتفت کوچیک بدین بذارین کنار. شکر را روی حرارت ذوب کنید همینطور که داغه عسل رو اضافه کرده هم بزنید و بلافاصله کنجد رو اضافه کنید. حالا موادتونو داخل سینی که از قبل چرب کردین پهن کنید میتونید برای پهن کردنش روشو با پلاستیک بپوشونیدو از وردنه استفاده کنید درصورت دلخواه مغزهای خرد شده رو روش بپاشید . وبا یه چاقوی تیز برش بزنید. بذارین خوب خنک بشه و نوش جان کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم برای سه الی چهار کاسه آش نخود یک چهارم لیوان لوبیا چیتی یک چهارم لیوان عدس یک چهارم لیوان سبزی آش خورد شده یک لیوان رشته آش یک لیوان آب یا آب قلم چهار پنج لیوان ✍طرزتهیه: نخود و لوبیا چیتی و جدا بپزید آبشو بریزید دور ، عدس و نیم پز کنید آبشو بریزید دور . یه پیاز خورد کنید تو قابلمه کمی روغن بریزید بزارید داغ شه بعد پیاز و بریزید تو روغن و سرخش کنید بعد سبزی آش و اضافه کنید و تفت بدین بعد حبوبات و اضافه کنید و تفت بدین بعد آب و اضافه کنید شعله رو زیاد کنید تا جوش بیاد بعد اینکه جوش اومد شعله رو کم کنید در قابلمه رو ببندید تا آش کم کم جا بیفته بعد دو ساعت رشته و دو سه قاشق نعنا داغ و اضافه کنید هم بزنید در قابلمه رو بزارید تا آشتون جا بیفته بعدم با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ و سیرداغ سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بعداز کبابی کردن، بادمجانهارو حدود نیم ساعت داخل کیسه فریزر بذارید،اینجوری خیلی راحت پوستشون جدا میشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از 👇 فرصت طلایی، پیشنهاد ما به شماست 💯
‼️ یه پک خاص از جوراب نخی‌‌های جذاب 🤩 ✅تضمین کیفیت و دوام بالا ✅طرح‌های جدید و متنوع ✅ارسال به موقع ❣تا قبل اینکه خودم ببینم باور نمی‌کردم اینجا جوراب پلاستیکی و مترویی پیدا نمیشه 😍👇>>> https://eitaa.com/joinchat/435814681C13c9ec525e 💯با هم خیالتو کاملاً راحت می‌کنن 😃
هدایت شده از 👇 فرصت طلایی، پیشنهاد ما به شماست 💯