این #سالاد اینارو داره: کاهو، پاستا، مرغ گریل، لبو، لوبیا چیتی، هویج، نخود فرنگی و پنیر چدار
من چون دوست دارم سالادایی که پاستا دارن سسشون کِرمی و غلیظتر باشه، برای سس اینا رو ریختم توی بلندر و چند تا پالس زدم و نتیجه خیلی عالی شد: ماست خامهای یا چکیده حدود چهار، پنج قاشق پر، سس خردل دو قاشق، آب لیموترش، روغن زیتون به مقدار کافی و دلخواه، برگ جعفری یه مشت، هشت نه تا زیتون، گردو چهارتا، یه تیکه کوچیک فلفل دلمه قرمز، یه حبه سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه و نمک
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#مرغ_پرتقالی
مرغ رو با یک عدد پیاز خلالی و دو قاشق غذا خوری روغن و یک قاشق مربا خوری نمک بگذارید بپزه آب بهش اضافه نکنید تا با بخار پخته بشه و وقتی آبش خشک شد بگذارید با روغن کمی سرخ بشه
فقط حرارت کم باشه تا مرغ نسوزه
چند تا آلو بخارا رو بشورید ودر ظرفی خیس کنید،دوتا پرتقال و پوست بگیرید قسمت گوشتی و سفید پوست رو تا جایی که میشه جدا کنید و پوست ها رو خلال کنید و روشون آب بریزید بگذارید بجوشه در آبکش بریزید این کار رو سه مرتبه انجام بدید تا تلخی خلال پرتقال گرفته بشه بعد در تابه بریزید یک قالب کره ۲۵ گرمی و یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران حل شده بهش اضافه کنیدو خوب تفت بدید و برای تزیین دیس برنج تون استفاده کنید
مرغ ها وقتی به روغن افتادن ،آلو ها رو با آبی که خیس کردین به مرغ اضافه کنید یک قاشق غذاخوری شکر بریزید ویک قاشق غذاخوری زعفران غلیظ حل شده
حالا نوبت عطر مرغ هست باید زست تهیه کنید.زست
پوست پرتقال رو بارنده ریز طوری خراش بدید که فقط قسمت نارنجی جدا بشه نباید قسمت سفید باشه چون مرغ رو تلخ میکنه یک قاشق مرباخوری زست پرتقال و یک قاشق چایخوری زست لیمو بریزید اگر لیمونداشتید زست لیمو و حذف کنید
یک قاشق غذاخوری آب لیمو هم بگیرید و اضافه کنید نیم ساعت آخر پخت آب پرتقال رو اضافه کنید بهتره آب پرتقال رو با استفاده از قاشق یا چنگال بگیرید تا پالپ هم داشته باشه اگر آب پرتقال رو زودتر بریزید ممکنه که تلخ بشه در آخر هم وقتی خواستید زیر غذا رو خاموش کنید یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز بریزید بهتره از هیچ ادویه دیگه ای استفاده نکنید چون باید عطر پرتقال غالب باشه
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
#چرا شب ها نباید ناخن گرفت⁉️
#چرا زن نباید آرایش کنه⁉️
#چرا مرد نباید حمام داغ بگیره⁉️
#چرا اب در کربلا رو به بالا حرکت میکنه⁉️
#چرا اموات به خواب ما می آیند⁉️
#چرا در اسلام زنها نمیتوانند چند شوهر داشته باشند⁉️
🔴 کلید پاسخ تمامی چراهای شما درلینک زیر
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3459252243Cf0f4820314
⁉️انسان بعد از مرگ کجا میرود و چه بر سر روح و جسم می آید 👆
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
آموزش#دلبـری_های_خانومانه😌❤️ به شیوه #اسلامی🇮🇷 بزن رو قلب😍 👇🏿👇🏿 💍 💍 💍 💍 💍💋💋💍 💍 💋💋💍 💍💋 💋 💋💍💋 💋💋💍 💍 💋💋💋 💋 💋 💋💍 💍💋💋💋💋💋💋💍 💍💋💋💋 💋💍 💍💋💋💋💍 💍💋💍 💍 ✅ #جذابترین کانال #زناشویی☝️🏿
#بادمجان_پلو_ترکی
توی یه قابلمه ۳ ق غ خ روغن ریختم و ۲ عدد بادمجون سیاه نگینی خورد شده رو اوش ریختم و بهش نمک زدم و تفت دادم کمی سپس بهش ۱ عدد سیبزمینی نگینی خورد شده اضافه کردم و خوب تفت دادم. یکم که تفت خورد بهش نصف پیمانه نخود فرنگی و ۲ عدد هویج خوردشده و فلفل سبز شیرین خورد شده و لوبیا و ذرت دون شده و در صورت تمایل نخود خیس خورده بزنید که من چون آمادشو نداشتم نزدم. خلاصه همه این سبزیجات رو خوب تفت دادم و ۲ پیمانه برنج دانه گرد ترکیه بهش اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه زدم و ۲ لیوان آب مرغ آماده داشتم که بهش اضافه کردم و گذاشتم با شعله متوسط کاملا جا افتاد و آبش کشیده شد و زیرشو خیلی کم کردم تا دم بکشه و سپس با کوفته قلقلی سرو شد.
🍃💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سس_خردل👇👆😍
مواد لازم برای تهیه سس خردل خانگی با سرکه:
دانه خردل سفید1 ق سوپخوریسرکه1 ق چایخوریآب سرد1 ق چایخوریشکر1 ق چایخوریطرز تهیه سس خردل خانگی با سرکه:
برای تهیه 1 قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.به همین راحتی، سس خردل شما آماده است. بهتر است قبل از استفاده از این سس، آن را حرارت دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شده و خوشمزهتر شود. 💭
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#نان_لقمه_ای
این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه
خب بریم سراغ دستور این نون خوشمزه و آسون ؛ نیازی به ورز خاصی یا استراحت نداره و همون لحظه آماده میشه.
#نان_لقمه_ای
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید.💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
خورش گوجه سبز
مواد لازم برای۴ نفر
پیاز ۳ عدد
گوشت ۳۰۰ گرم
سبزی (شامل نعنا و جعفری تازه) ۳۰۰ گرم
گوجه سبز ۵۰۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
گرد غوره به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
آبغوره (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا 2عدد از پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم كرده و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد كرده و اضافه كنید
۲- گوشت را كمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر كند و بعد مقداری زردچوبه اضافه كرده و تفت دهید و اجازه دهید با مقداری آب و برگ بو گوشت بپزد .(مقدار زیادی آب بریزید).
۳- گوجه سبز ها را یا به صورت درسته یا نصف شده كمی نمك بزنید.جعفری و نعنا را خرد كنید و پیاز باقی مانده را ریز كرده و در روغن سرخ كنید و بعد سبزی را اضافه كرده و كمی سرخ كنید
۴- گوشت پخته شده را از مواد اضافی جدا كرده و به سبزی اضافه كرده و باقی مانده آب گوشت را صاف كرده و به مواد بیفزایید و اگر آب آن كم بود كمی آب جوش اضافه كرده و ادویه را نیز به مواد اضافه كنید.
۵- 30 دقیقه مانده به جا افتادن خورش آبغوره و گرد لیمو و گوجه سبز را اضافه كرده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. با مرغ هم پخته میشه💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی 🍋🍋
تاثیر مصرف برخی خوراکیها در بارداری
خربزه فرزند را خوشچهره
عدس او را مهربان
کندر شجاع شدن پسر و خوشخو شدن دختر
به، فرزند را زیبا
و گلابی او را خوش اخلاق میکند
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#دسر_فورى
لایه زیری پاناکوتا هست
لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم
لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم.
لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#اسنك 🥪 😋
🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
.
کشک_بادمجون 😋
.
این کشک بادمجون با بادمجون کبابی بود و خیللللللی خیلللللی عالی میشه 😋
.بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه.
.کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه😋😋😋
.
میتونین از بادمجون سرخ کرده یا مخلوط کبابی و سرخ کرده استفاده کنید
.💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#دلمه_کلم
برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
شامی رشتی😋
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
شامی رشتی😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#شامی_رشتی
گوشت چرخ شده ،۲۵۰گرم
سیب زمینی یک عدد بزرگ و پخته شده
پیاز یک عدد
تخم مرغ ۲عدد
دو عدد گوجه پوره شده
نعنا و خالواش و چوچاق هر کدام دو ق غ سر خالی (من خشکش رو استفاده کردم)
اب غوره به میزان لازم
پیاز داغ دو ق غ سر پر
رب گوجه سه ق غ سر پر
گلپر یک ق چ
نمک و فلفل و زرچوبه
گوشت چرخ شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و ادیه ها رو با سبزیجات خشک (یا تر اگر در دسترس بود) رو با هم مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم
پیاز داغ و رب گوجه و دو تا گوجه پوره شده رو با زرچوبه و نمک و فلفل خو ب با هم تفت میدیم اب غوره و دو پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم تا قل بزنه شامی های سرخ شده رو تو سس میچینیم حرارت رو کم میکنیم تا سس به خورد شامی ها بره همچین دلبر شه من توی سس هم حدود یک ق غ سبزی خشک شده مخلوط رو اضافه میکنیم
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سوپ_قارچ
✏️موادلازم:
🚩جو پرک: 1 لیوان
🚩قارچ خرد شده: 2 لیوان
🚩هویج: 3 عدد
🚩شیر:2 لیوان
🚩سیر:3 حبه
🚩سینه مرغ: 1عدد
🚩خامه: 5 قاشق غذاخوری
🚩کره: 2 قاشق غذاخوری
🚩شوید و نمک و فلفل: به مقدار لازم
♨️طرزتهیه:
🔹ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ، جو پرک، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت آرام آرام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ می توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.
🔸پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.
🔹پس از آماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
ایده ی #دیزاین بشقاب کودک🍓🍇🥝🍌
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#آش_دوغ
سبزی: (تره، گشنیز، نعنا خرد شده) نیم کیلو
برنج نیم دانه ایرانی خوش عطر: یک پیمانه
نخود پخته شده: یک پیمانه (در صورت تمایل میتونید بیشترش کنید)
نمک کمی،سیر در صورت تمایل،دوغ 3 لیتر
من برای این مقدار که تقریبا بیست و هفت کاسه ی تکنفره بود شش لیتر دوغ، یک کیلو سبزی، دو لیوان برنج نیم دونه ی ایرانی و تقریبا دو لیوان نخود پخته شده ریختم
از شب قبل نخود روخیس کنید و جداگونه بزارین بپزه،باقی مواد رو با هم داخل قابلمه بریزین و روی شعله قرار بدین مرتب هم بزنین تا جوش بیاد (یکسره باید هم بزنین) وقتی که جوش اومد زیر شعله رو کم کنید و اجازه بدین خوب جا بیافته و پخته شه
ده دقیقه آخر نخود پخته شده رو داخل آش بریزید.
🌸🍃💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی 🍋🍋
خواص جادویی میوه های زردرنگ
👈لیموترش:دشمن عفونت
👈لیموشیرین:رفع التهاب وادرار آور
👈آناناس:درمان فشارخون
👈زردالو:محافظ قلب وچشم
👈کدو حلوایی:کاهش کلسترول
👈انبه:تقویت دستگاه گوارش
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سیب_زمینی_شکم پر با ژامبون و پنیر :
سیب های درشت رو انتخاب کنین و با چاقو یه برش کوچیک بدین و بزارین توی فر ۲۵۰ درجه به مدت ۱ ساعت تا کاملا بپزه .
بعد از پخت یه برش کوچیک رو قسمت بالایی سیب زمینی بدین و با یه قاشق سیب زمینی های داخل پوست رو له کنین ، ۱ ق غ کره و کمی نمک و اویشن هم بهش اضافه کنین و با پشت قاشق حسابی له کنین تا مخلوط بشن.بعد ژامبون خورد شده و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، روی سیب زمینی رو چند برش ژامبون و پنیر گودا بزارین و بزارین توی فر دوباره تا پنیر ها باز بشن.۲ تا تخم بلدرچین رو نیمرو کنین و بزارین روی سیب زمینی ..برای سیب زمینی اکاردئونی هم برش های باریک بزنین و بزارین توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت تا بپزه کاملا و بعد لای هر برش رو ژامبون و پنیر گودا بزارین و توی فر قرار بدین تا پنیر ها باز بشن .
🍃💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati