eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
25.6هزار دنبال‌کننده
27.1هزار عکس
47.8هزار ویدیو
152 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین بسیار زیبای سالاد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍗 😋 🔸برای جلوگیری از هدر رفتن باقی‌مانده نان باگت 🔸نان ‌های باقی‌مانده در طول هفته را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کرده و توى سينى بزاريد،و جلوى بخارى يا روى شوفاژ قرار بديد 🔸و بعد از خشك شدن اسياب كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگر فود با تخم مرغ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الویه رستورانی 🎥🔝 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنجی _بدون فر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت ماست هندی . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی برنجی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸 🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸 🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸 🌸اَللّهُــــــمَّ 🌸صَلِّ عَلی 🌸مُحَمَّــــــدٍ 🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘ 🌸🌸🌸🌸🌸
پوست پرتقال •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ کپی ممنوع⛔️
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#خلال پوست پرتقال •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــ
خلال پوست پرتقال یا نارنج کاربردهای زیادی داره. 1)وقتیکه تلخیش گرفته شده باشه یا به اصطلاح شیرین شده باشه برای انواع غذاهای مجلسی قابل استفادست. مانند مرصع پلو، شیرین پلو، قیمه نثار، هویج پلو، آلبالو پلو، زرشک پلو با مرغ مجلسی و تزیین انواع پلو ها. 2)به خاطر عطر پوست پرتقال در بعضی از انواع کیک و شیرینی ها، از پودر خشک شده ی اون استفاده میشه. 3)به خاطر چربی سوز بودن خلال پوست پرتقال از اون داخل انواع دمنوشها استفاده میشه. 4)میشه بعد از شیرین کردن خلال ها اونها رو توی شکر غلطوند و بعد داخل شکلات آب شده زد تا خلال پوست پرتقال شکری داشته باشیم که خیلییییی خوشمزست. 4)کاربرد دیگه اینکه خلال ها رو شیرین کرده و بعد خشکشون کنیم تا یک چیپس میوه ی ترد و خوشمزه داشته باشیم. *در دو مورد آخر خلالها رو باید درشت تر بگیریم. . برای درست کردن این خلال ها، ابتدا پرتقال رو خوب شسته و با یک چاقوی اره ای یا پوست کن، لایه رویی پرتقال رو که نارنجی رنگه و منبع اصلی اسانس پرتقاله برش میدیم و سعی میکنیم تا جایی که بشه ،قسمت سفید رنگ اون رو جدا نکنیم. بعد به کمک قیچی برشهای نازک و یکدست میزنیم . سپس خلال ها رو روی شوفاژ یا بخاری روی فویل یا کاغذ یا سینی فلزی گذاشته و اجازه میدیم تا خشک بشن. *اگر میخواهید از خلال ها برای انواع کیک و نان و شیرینی ها استفاده کنید ، بعد از خشک شدن ، خلال ها رو آسیاب کرده و در یخچال نگهداری کنید. البته در بعضی دستور کیک ها از خلال پوست پرتقالی که خشک نشده و تازست استفاده میکنن. *اگر میخواهید برای غذا استفاده کنید، حتما باید تلخی خلال ها گرفته بشه. پس بعد از خشک شدن، خلال ها رو به همون صورت در ظرف در دار داخل یخچال یا فریزر قرار داده و هر زمان که بهشون احتیاج داشتیم بنا به اندازه مصرفمون اون ها رو شیرین میکنیم. برای اینکار، سه مرتبه و هر بار پنج دقیقه خلال ها رو جوشونده و بعد بلافاصله بعد از به جوش آمدن آب ، داخل آب سرد ریخته و آبکش میکنیم. این کار باعث میشه تلخی خلال ها گرفته بشه. برای شیرین کردنش باز خلال ها رو همراه آب و مقداری شکر روی حرارت ملایم قرار داره و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکر به خورد خلال ها بره و شیرین بشن، سپس توی آبکش ریخته و بعد روی غذای مورد نظرمون استفاده میکنیم. •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ کپی ممنوع⛔️