eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
#نکته_مهم_آشپزی ⭕️👈اگر در خانه پیتزا می پزید و می خواهید یک پوسته ترد و طلایی روی آن باشد، قبل از پخت آن باید اقداماتی را انجام دهید. نکته اول: خمیر را به مدت 2-3 دقیقه قبل از قرار دادن چاشنی بر روی آن در فر قرار دهید و سپس آن را تزئین کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سوهان_عسلی سوهان عسلي درون قابلمه گودي چهل گرم عسل را با صدو بيست و پنج گرم شكر ،چهل گرم كره ،بيست گرم گلاب مخلوط كرده و بذاريد رو شعله يكسان تا كم كم شكر حل بشه ،احتياجي به هم زدن در ابتداي كار نيست ،فقط ارام ارام ظرف و حركت بدهيد تا مواد با هم مخلوط بشن ،بعد پنج دقيقه شكرو عسل از ديواره ظرف مرتب كف كرده و ظرف را دوباره چرخي بهش ميديم تا زمانيكه متوجه شدين كه رنگ عوض ميكنند ،كمي كه رنگشان طلايي شده ،يك ليوان معمولي خلال بادام بريزيد و مرتب هم بزنيد ،مواظب باشيد شعله كم باشه چون تو اين مرحله سريع مي سوزد ،وقتيكه يكدست قرمز قهوه اي شد ،يك قاشق چ اب ليمو بريزيد و بدلخواه يك قاشق چاي خوري زعفران اب كرده ،اگر از طعم زعفران تو سوهان رو دوست نداريد ،چند قطره رنگ خوراكي بريزيد ،مقداري از شيره را بريزيد تو يك ليوان محتوي اب ،اگه شيره بسته شد يعني سوهانتون اماده ست و يا هم با دماسنج دماشو اندازه بگيريد به دماي دويست و هفتاد كه رسيد يعني سوهانتون اماده ست سريع با يك قاشق به فاصله تو سيني كه روش كاغذ روغني انداختيد قرار دهيدو روش خلال پسته بريزيد سوهان را نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار دهيد و بعد از كاغذ جدا کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#_توت_فرنگی_های_شکلاتی ⭕️👈ابتدا نیمی از توت فرنگی ها رو داخل شکلات آب شده بزنید و برای چشم ها از چشم های آماده در لوازم قنادی ها هست و آبنباتیه استفاده کنید و برای بینی اسمارتیز بزارید . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🌸سلام صبحتون بخیر 🌼پیشکش اول صبح 🌸یک سلام گرم 🌼باعطر گل های بهشتی 🌸از باغ آرامش 🌼و پر مهرخداست 🌸امروزتان متبسم 🌼به نگاه مهربان خدا
#کوکوی_فلفل_دلمه_ای_رنگی طرزتهیه: از هر رنگ فلفل دلمه ای دوتا برداشتم(سبز و زرد و قرمز و نارنجي)کاملا ساتوری شون کردم...روی دستمال آشپز خونه پهن کردم تا آب نداشته باشن. ده دوازده تا ساقه ی پیازچه رو با چند پر تره و دوحبه سیر و یک هویج کوچک و یک سیب زمینی متوسط توی غذا ساز ریختم و کاملا خرد کردم ...فلفل دلمه ای ها رو به این موادم اضافه کردم. سه تا تخم مرغ و دو قاشق آرد سفید و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و آویشن اضافه کردم و یک قاشق هم آرد سوخاری داخلش ریختم وکاملا مخلوط کردم و توی روغن داغ سرخشون کردم. این غذا رو با سس تند میل کنین و حتما داغ سرو كنيد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
دل_ضعفه 🍃برای درمان کسانی که زود به زود گرسنه میشود ✅عسل طبیعی یک قاشق ✅سیب سرخ شیرین رنده شده یک عدد 🍃 مواد بالا را مخلوط و میل کنند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند برای قورمه سبزی 😘 ⭕️👈برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیاندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد وسطای پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به ان اضافه کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#شربت_به_لیمو به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پيراشكي_روسي 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پيراشكي_روسي 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پيمانه آب گرم ،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود. چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#قيمه_نثار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#قيمه_نثار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
گوشت تیکه‌ای400 برنج 4 پیمانه،پیازخردشده ‌2عدد رب گوجه 1 الی 2 ق غ خلال پوست پرتقال ،زرشک ،خلال بادام،خلال پسته به میزان دلخواه هل یک ق چ،دارچین یک ق چ،زعفران دم کرده 4 ق غ گلاب 3 ق غ،آب لیمو ترش یک عدد روغن رو تو ماهیتابه گرم کنیدپیازوتفت بدین رنگ عوض کرد گوشت و اضافه کنیدو با حرارت ملایم سرخ کنید.زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت بدین،رب رو بهش اضافه کنید یک دقیقه دیگه تفت بدین دو پیمانه اب بهش اضافه کنید و بزارید با حرارت ملایم‌پخته بشه،بعد از پختن هل،گلاب،دارچین،نمک،ابلیمو،سه ق زعفران، رو اضافه کنید. تو یه ماهیتابه خلال پرتقال،خلال بادوم ،خلال پسته ،زرشک جداجدا بزارید روی حرارت و ب مدت کم تفت بدین ،به زرشک وپوست پرتقال کمی شکر اضافه کنید میتونید همه رو هم باهم تفت بدید، بهتره خلال پسته تفت نخوره برنجو هرجور درست میکنید کته یاپلو بعد ازاین خوشمزه‌های تفت داده شده بریزید روش وباگوشت نوش جان کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند_آشپزی🍴 👈اگرخورش شما سوخت⚠️👇 داخل آن آب نریزید خورش را به ظرف دیگری انتقال دهید.بصورتی که مواد سوختنی به ظرف دوم منتقل نشودسپس کمی نمک و روغن و ادویه بآن اضافه کنید ‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#انرژی_مثبت روز دیگری آغاز شد ساعت دلت را بر روی شادی تنظیم کن تا با هر تیک تاکش لبخند بزنی و به یاد داشته باش شادی بزرگترین هدیه امروز توست سلااام صبحتون بخیییر.... ❣❣❣
#فینگرفود سبزیجات پوره سیب زمینی، سس فرانسوی ، فلفل و نمک مخلوط کن و روی برشهای فلفل دلمه،کاهو، هویج ابپز و کرفس و خیار بریز. برای دورهمی عصرونه فینگرفود های اسون و شیک درست کن 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درست_کردن_گل با خیار به وسیله تراش میوه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم🎥 #ژله باآبمیوه طبیعی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کباب_ترش 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کباب_ترش 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فیله مرغ:۶۰۰ گرم‌ پیاز نگینی شده:۲ عدد‌ رب انار:یک دوم پیمانه‌‌‌ گردو آسیاب شده:یک پیمانه نمک و فلفل:به مقدار لازم‌‌ روغن زیتون:یک چهارم پیمانه‌ روغن سرخ کردنی: ۲ ق س طرز تهیه:‌‌‌ از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم.‌‌ یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.‌ حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.‌ ‌ ‌ نوش جان غذای شما آماده است.‌‌‌‌ ‌‌‌ ‌ ‌ ‌‌‌‌ توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.‌‌‌ ‌ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سيب_زميني_تنوري_سركه_اي 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#روش_تهيه_لواشك_خانگى 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#روش_تهيه_لواشك_خانگى 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
و 😍😍 ✍مواد لازم برای ژله لواشک: ژله لواشک نصف بسته آب نصف لیوان شیر یک چهارم لیوان رنگ خوراکی زرد و صورتی 🍜 طرز تهیه: ابتدا ژله رو با نصف لیوان آب جوش بن ماری کرده و کنار گذاشتم تا سرد شه بعد یک چهارم لیوان شیر که به دمای محیط رسیده رو اضافه و با ژله مخلوط کرده و دو قسمت کردم به ظرف اول یک قطره رنگ زرد وبه ظرف دوم یک قطره رنگ صورتی اضافه کردم (من برای زیبایی بیشتر از رنگ خوراکی استفاده کردم) و در قالب ریختم و یخچال گذاشتم تا نیم بند شه. ✍مواد لازم برای کرم آلو قرمز: پوره آلو قرمز سه چهارم لیوان شیر یک لیوان‌ شکر دو ق غ بستنی وانیلی یک لیوان خامه قنادی سه چهارم لیوان وانیل یک چهارم ق چ ژلاتین دو ق غ سرپر 🍜 طرز تهیه: برای تهیه پوره آلو ابتدا پانزده عدد آلو قرمز رو با نصف لیوان شکر (مقدار شکر بستگی به طعم ترشی یا شیرینی آلوها داره) روی حرارت گذاشتم تا نرم شدن و از صافی عبور دادم . شیر رو به همراه دو ق غ شکر و وانیل روی حرارت گذاشتم تا دانه های شکر حل بشن لازم نیست که شیر بجوشه همین که دانه های شکر حل شد از رو حرارت برداشتم. ژلاتین رو با نصف لیوان آب بن ماری کرده کنار گذاشتم تا خنک بشه. حالا بستنی که در دمای محیط نرم شده ، خامه قنادی وشیر که از حرارت افتاده و خنک شده رو با هم مخلوط کرده، پوره آلو و ژلاتین بنماری شده رو هم اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست شد. سپس روی ژله لواشک نیم بند شده ریختم و یخچال گذاشتم تا کاملاً ببنده . 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ژله_رنگی 💜💛💚💙❤️ ✍اول یه مقدار ژله از هر رنگی برمیداریم با یه کمی رنگ خوراکی بنماری میکنیم میذاریم نیم بند بشه و بعد یه لایه ژله بستنی سفید میریزیم و میزاریم نیم بند بشه. بعد ژله تخم مرغی رو که قبلا آماده کردیم(ژله بستنی) رو میذاریم داخلش و بقیه ژله بستنی رو میدیم روش. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 چند ترفند مخصوص #کیک و #شیرینی پزی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati