🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#قيمه_نثار 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#قيمه_نثار
گوشت تیکهای400 برنج 4 پیمانه،پیازخردشده 2عدد
رب گوجه 1 الی 2 ق غ
خلال پوست پرتقال ،زرشک ،خلال بادام،خلال پسته به میزان دلخواه
هل یک ق چ،دارچین یک ق چ،زعفران دم کرده 4 ق غ
گلاب 3 ق غ،آب لیمو ترش یک عدد
روغن رو تو ماهیتابه گرم کنیدپیازوتفت بدین رنگ عوض کرد گوشت و اضافه کنیدو با حرارت ملایم سرخ کنید.زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت بدین،رب رو بهش اضافه کنید یک دقیقه دیگه تفت بدین دو پیمانه اب بهش اضافه کنید و بزارید با حرارت ملایمپخته بشه،بعد از پختن هل،گلاب،دارچین،نمک،ابلیمو،سه ق زعفران، رو اضافه کنید.
تو یه ماهیتابه خلال پرتقال،خلال بادوم ،خلال پسته ،زرشک جداجدا بزارید روی حرارت و ب مدت کم تفت بدین ،به زرشک وپوست پرتقال کمی شکر اضافه کنید میتونید همه رو هم باهم تفت بدید،
بهتره خلال پسته تفت نخوره
برنجو هرجور درست میکنید کته یاپلو بعد ازاین خوشمزههای تفت داده شده بریزید روش وباگوشت نوش جان کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درست_کردن_گل
با خیار به وسیله تراش میوه
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم🎥
#ژله باآبمیوه طبیعی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کباب_ترش 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کباب_ترش
فیله مرغ:۶۰۰ گرم
پیاز نگینی شده:۲ عدد
رب انار:یک دوم پیمانه
گردو آسیاب شده:یک پیمانه
نمک و فلفل:به مقدار لازم
روغن زیتون:یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی: ۲ ق س
طرز تهیه: از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم. یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.
حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.
نوش جان غذای شما آماده است.
توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#روش_تهيه_لواشك_خانگى 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ژله_لواشک و
#کرم_آلوقرمز 😍😍
✍مواد لازم برای ژله لواشک:
ژله لواشک نصف بسته
آب نصف لیوان
شیر یک چهارم لیوان
رنگ خوراکی زرد و صورتی
🍜 طرز تهیه:
ابتدا ژله رو با نصف لیوان آب جوش بن ماری کرده و کنار گذاشتم تا سرد شه بعد یک چهارم لیوان شیر که به دمای محیط رسیده رو اضافه و با ژله مخلوط کرده و دو قسمت کردم به ظرف اول یک قطره رنگ زرد وبه ظرف دوم یک قطره رنگ صورتی اضافه کردم (من برای زیبایی بیشتر از رنگ خوراکی استفاده کردم) و در قالب ریختم و یخچال گذاشتم تا نیم بند شه.
✍مواد لازم برای کرم آلو قرمز:
پوره آلو قرمز سه چهارم لیوان
شیر یک لیوان
شکر دو ق غ
بستنی وانیلی یک لیوان
خامه قنادی سه چهارم لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
ژلاتین دو ق غ سرپر
🍜 طرز تهیه:
برای تهیه پوره آلو ابتدا پانزده عدد آلو قرمز رو با نصف لیوان شکر (مقدار شکر بستگی به طعم ترشی یا شیرینی آلوها داره) روی حرارت گذاشتم تا نرم شدن و از صافی عبور دادم .
شیر رو به همراه دو ق غ شکر و وانیل روی حرارت گذاشتم تا دانه های شکر حل بشن لازم نیست که شیر بجوشه همین که دانه های شکر حل شد از رو حرارت برداشتم.
ژلاتین رو با نصف لیوان آب بن ماری کرده کنار گذاشتم تا خنک بشه.
حالا بستنی که در دمای محیط نرم شده ، خامه قنادی وشیر که از حرارت افتاده و خنک شده رو با هم مخلوط کرده، پوره آلو و ژلاتین بنماری شده رو هم اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست شد. سپس روی ژله لواشک نیم بند شده ریختم و یخچال گذاشتم تا کاملاً ببنده .
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞
چند ترفند مخصوص #کیک و #شیرینی پزی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#دسر_آلبالو با مغز فروتفیل آلبالو🍒
برای این دسر خوشمزه من دو بسته پودر ژله آلبالو رو بن ماری کردم با ۲ لیوان آب جوش و وقتی خنک شد بهش 1 لیوان پوره آلبالو که از قبل توی فریزر داشتم اضافه کردم همراه با یه پاکت خامه و یه کوچولو رنگ خوراکی و کااااملا مخلوط کردم و ریختم توی قالب و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد با یه ق مرباخوری آهسته وسط ژلمو خالی کردم اندازه ای که به ته قالب نرسه. و بعد فروتفیل ریختم تا نصفه. ژله باقیمانده رو هم بعد از بن ماری و از داغی افتادن ریختم روش و گذاشتم یخچال. در نهایت هم به اندازه دو ق روش سس براق فرانسوی (آینه ای) ریختم که براق تر بشه.اگه خامه دوس نداشتین میتونین عوضش بستنی آلبالویی بریزین که اونم خیلی خوشمزه میشه.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#کوکوی_فلفل_دلمه_ای_رنگی
طرزتهیه:
از هر رنگ فلفل دلمه ای دوتا برداشتم(سبز و زرد و قرمز و نارنجي)کاملا ساتوری شون کردم...روی دستمال آشپز خونه پهن کردم تا آب نداشته باشن. ده دوازده تا ساقه ی پیازچه رو با چند پر تره و دوحبه سیر و یک هویج کوچک و یک سیب زمینی متوسط توی غذا ساز ریختم و کاملا خرد کردم ...فلفل دلمه ای ها رو به این موادم اضافه کردم. سه تا تخم مرغ و دو قاشق آرد سفید و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و آویشن اضافه کردم و یک قاشق هم آرد سوخاری داخلش ریختم وکاملا مخلوط کردم و توی روغن داغ سرخشون کردم. این غذا رو با سس تند میل کنین و حتما داغ سرو كنيد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#غذا
#غذا_ته_دیگ_نان
انواع ته دیگ های ایرانی سنتی
😍😍😍🍱
ته دیگ نان
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید سپس برنج را روی نان ها بریزید و دم کنید.
ته دیگ خمیر نان باگت
کف قابلمه روغن بریزید سپس خمیر نان باگت را کمی مرطوب کنید به اشکال مختلف ته قابلمه بچینید. برنج را به آرامی روی آن بریزید و دم کنید.
ته دیگ نان تست
نان تست را قالب بزنید با به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید.سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
ته دیگ سیبزمینی
کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این ته دیگ نباید سیب زمینی ها بیش از حد نازک باشند.
ته دیگ سیب زمینی کنجدی
کف قابلمه کمی کنجد بپاشید. سیب زمینی ها را ورقه ای کنید یا قالب بزنید و روی کنجدها بچینید. کمی نمک بپاشید. سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
ته دیگ سیبزمینی با زیره
کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید سپس برنج را روی آن بریزید.
ته دیگ سیب زمینی خلالی
سیب زمینی ها را خلالی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
ته دیگ سیب زمینی نگینی
سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
ته دیگ سیب زمینی رنده شده
سیب زمینی را درشت رنده کنید. بعد روغن کف قابلمه بریزید و پس از داغ شدن، سیب زمینی ها را بریزید و نمک و زعفران آب شده و کمی پودر سیر یا موسیر(دلخواه) روی آنها بپاشید. سیب زمینی ها را کف قابلمه فشار دهید و سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
ته دیگ بال مرغ
ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
ته دیگ تخمه و کنجد
برای تهیه این ته دیگ مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود.
ته دیگ اسفناج
برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
ته دیگ کنجد و ماست
کف قابلمه روغن بریزید. روی آن کنجد بپاشید. در یک کاسه متوسط، ماست را به همراه نمک و فلفل سیاه هم بزنید تا رقیق شود. کمی برنج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مایه را آرام و با قاشق روی کنجد بریزید و به کف ظرف فشار دهید.
ته دیگ چوب شور
کف قابلمه روغن بریزید. چوب شورها را روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
ته دیگ کورن فلکس
کف قابلمه، کورن فلکس بریزید. کمی روی آن نمک بپاشید و کمی هم روغن بریزید. بعد برنج را روی آنها بریزید.
ته دیگ کاهو
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و ….
ته دیگ كدو حلوایی
كدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، كف ظرف را كمی نمك و روغن بریزید. كدو حلوایی های قالب زده را كف قابلمه بچینید. روی آن كمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بكشد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیراشکی_گوشت
دستورخمیر:
اول دوپیمانه ارد رو سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار،البته ارد تا حدی استفاده میشه ک خمیر ب دست نچسبه،
یک ق غ خمیر مایه رو با نصف لیوان اب ولرم و یک ق غ شکر میذاریم عمل بیاد.ده دقیقه طول میکشه
توی یک ظرف دیگه یک تخم مرغ،نصف فنجون شیر ولرم،پنج ق غ روغن مایع،و نصف کمتر ق م نمک میریزیم،و هم میزنیم،و حالا خمیر مایه رو ک پف کرد رو سه ق غ ارد بهش اضافه میکنیم و ب موادمون اضافه میکنیم،حالا ارد رو کم کم اضافه میکنیم،تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاد و بدست نچسبه،حالا صدبار خمیر رو میکوبیم رو میز کارمون
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🌸🌸ناهار خنک و ساده و خوشمزه و مناسب روزهای گرم👇
ماست محلی دو لیوان، خامه دو الی سه قاشق غذاخوری ، سبزی معطر به اضافه پیازچه ، کشمش یا مویز، گردو خورد شده ، یخ معطر، خیار نگینی خورد شده نمک به مقدار لازم
عزیزان من اول ماست و با خامه مخلوط میکنم ، همه ی مواد و خورد شده را داخل ترکیب ماست و خامه میریزم ، بعد یخ های معطر با گل سرخ و داخل مواد میریزم
👈دوستان من به جای اب از یخ های معطر استفاده میکنم که هم مقدار اب لازم اب دوغ خیار ما رو تامین میکنه و هم عطر خوبی داره
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#شورينى_قالبى_لقمه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
يه مدل #فينگرفود فوق العاده خوشمزه هستن كه با مواد خيلى ساده وبراحتى تهيه ميشه،بسيار مناسب براى مهماني ها وجشن هاست.
#شورينى_قالبى_لقمه
يك عدد سيب زمينى رو آبپز كرده بعداز پخت رنده كردم كمى نمك زدم،٦عدد قارچ متوسط رو ريز خردكردم وتفت دادم،يك عدد سينه مرغ پخته شده وساتورى شده وذرت ،فلفل دلمه ونخودفرنگى وقارچ رو به مخلوط اضافه كردم(بنا به سليقه مواد ميتونه متغير باشه حتى ميتونيد از سوسيس رنده شده به جاى سينه مرغ استفاده كنيد من سوسيسش رو بيشتر دوست داشتم) پنير پيتزا حدود١٠٠گرم كافيه (ولى بيشتر بريزيدخوشمزه ميشه)دوتا تخم مرغ زدم وموادرو خوب باهم مخلوط كرده داشت فراموش ميشد سه چهار ق غ روغن مايع ويك ق غ آرد نخودچى هم ميزنيم وداخل قالب ريخته كمى فشار ميديم تا منسجم بشه داخل فر با درجه١٨٠ به مدت ٤٥ دقيقه (دماى فرها متفاوته چك بشه)و نوووش جانتون .
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati