eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😋 مواد لازم: انجیر خشک 1 پیمانه خرمای بدون هسته 3 عدد آب پرتقال 1/2 پیمانه پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم مارگارین ۱۲۵ گرم آرد حدودا یک پیمانه پودر قند ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : پنیر و مارگارین و ارد و پودر قند را مخلوط کنید تاخمیر نرمی به دست بیاید اگر به دست می چسبید کمی ارد اضافه کنید .خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. انجیر و خرما و آب پرتقال را روی حرارت بگذارید تا انجیر ها نرم شود سپس داخل مخلوط کن ریخته مخلوط کنید تا خمیری شود . خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید مواد فیلینگ را به صورت لوله ای در اورده و وسط خمیر بگذارید و خمیر را از دو طرف جمع کنید و به اندازه دل خواه برش بزنید و داخل سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید . بعد از خنک شدن شیرینی ها روی شیرینی پودر قند بپاشید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو مجلسی😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰خامه قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه 🧀پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری 🧋نسکافه هر چقد دوست دارین🤓 من یک بسته و نصفی ریختم 🍪بیسکوییت پتی بور به مقدار لازم (بستگی به ظرفتون داره) بیسکوییت هارو با نسکافه دم کرده مرطوب کنید(نسکافه سرد) و کف ظرف بچینید و لایه لایه با خامه بزارید رو هم و دسر رو حداقل ۳ ساعت بزارین تو یخچال . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید. فلفل‌سیاه نمک پاپریکا پودر سیر پودر پیاز خوب مخلوط کنید و بزارید کنار. سیب‌زمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید. مرغ‌هارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید.داخل کاسه، نصف سیب‌زمینی‌هارو به همراه نمک، فلفل‌سیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه.مرغ و ذرت، بقیه سیب‌زمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سالاد آماده هست. میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید و نوش جون کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تابستونی جذاب😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گروهی بافی عروسک کیمیا 😍 آموزش از صفر تا صد با فیلم 😉 حتی برای شما که تا حالا عروسک نبافتی 🙃 هیچ جا آموزشش رو پیدا نمیکنی چون طراحیش از خودمه 😍 ✅ آموزش پایه ها و تمام اصطلاحات عروسک بافی ✅ توضیح کامل وسایل ✅ بافت بدن بصورت رج به رج ✅ بافت لباس بصورت رج به رج ✅ آموزش کامل مونتاژ صورت و کاشت موها با رفع اشکال دائمی 👌 این عروسکو که ببافی بعدش میتونی عروسکای حرفه ای رو به راحتی ببافی و کسب درآمد کنی💪 هزینه آموزش فقط 30 تومن 😱 ظرفیت ثبت نام 40 نفر👌 بدو تا ظرفیت تکمیل نشده 🏃‍♀️ هر سوالی هم داشتی من اینجام 😘👇 @TinaM97 آدرس کانال رو هم داشته باش کلی آموزش های رایگان جذاب داریم 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3431530688C8942b74844
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی حصیری😍😋 این پست هم جزء اون پست هایی هست که من خودم نظیرش رو ندیدم واقعا عالی و تضمینی😄 اصلا جای تردید نیست درستش کنید و تموم😉😉 اول مقدار مواد: خامه صبحانه : ۱۰۵ گرم (تقریبا یه ذره از نصف لیوان کمتر) شکر : ۴ ق غ استاندارد وانیل : من یک بسته وانیل شکری زدم اگه از این پیدا نکردید ۱/۳ ق چ بزنید شیر : ۷۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۳ ق چ) عکس مقدار مواد بر اساس لیوان رو الان استوری می کنم 🌹 خوب بچه ها این رسپی واقعا فوق العاده آسون با مواد خیلی کم ولی واقعا خوشمزه و دقیقا طعم بستنی پاستوریزه رو می ده 👌 من برا اینکه شبیه بیرونی ها بشه یه ذره زعفران زدم شما می تونید ۳ ق چ پودر کاکائو بزنید یا همون طوری سفید بخورید یا کارامل بزنید با کارامل هم عالی میشه 👌 می تونید تو قالب بستنی مگنوم بریزید یا هر جور دیگه ای که دلتون خواست نوش جان کنید .عالیه🌹👌 نکنه خاصی نداره و خیلی آسونه فقط شش بار هم زدن بستنی با قاشق یا چنگال باعث میشه بستنی حالت یخی و منجمد نداشته باشه حتما انجام بدید اصلا کار سختی نیست🥰 امیدوارم درست کنید و نهایت لذت رو ببرید🌹 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"کیک مرغ"🍗😋😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو گوشت🥩😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب خونگی😋😍 مواد لازم🔻 گوجه فرنگی قرمز و گوشتی13 کیلو یک جعبه نمک دو قاشق غذاخوری یکی دو قاشق روغن مایع طرز تهیه🔻 ⁦❤️⁩مرحله اول:خرد کردن گوجه ها ⁦❤️⁩مرحله دوم:پوره کردن با چرخ گوشت یا غذاساز بیرونم آب گوجه رو میگیرن ⁦❤️⁩مرحله سوم :صاف کردن ⁦❤️⁩مرحله چهارم :گذاشتن روی گاز و جوشوندن تا وقتی که تمام آب گوجه تبخیر بشه به همین سادگی به همین خوشمزگی. نمک هم اخرای پخت اضافه میکنیم منظور از خوش نمک بودن یعنی یکمی بیشتر از نمکی که داخل غذا میریزیم توی رب میریزیم برای جلوگیری از کپک زدن هم حتما شیشه رو استریل و خشک کنید روشن روغن مایع بریزید این روش مدرن رب گوجه بود یه روش سنتی هم هست که دو سه روز گوجه خرد شده رو میذارم تو آفتاب و بعد چنگ میزند گوجه رو بعد صاف میکنن اون روشم خوبه برا کسایی که چرخ گوشت یا غذاساز ندارن. من یک روز تو محیط گذاشتم بعد صاف کردم ولی میشه همون موقع هم صاف کرد و جوشوند. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه و جدید😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😋😍 . مواد لازم🔻 آرد ۳۰۰ گرم من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد گلاب ۱۰۰ گرم آب ولرم ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم عسل ۲ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱ پنس طرز تهیه🔻 آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک‌ پر کنید. طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2عدد ران یا سینه مرغ، 1عدد پیاز متوسط، هویج، فلفل دلمه، 1لیوان اب پرتقال، نصف لیوان آب، پودر فلفل قرمز،فلفل سیاه، پودر سیر،پودر پاپریکا،کاری،نمک، 1ق غ رب 🔴در یک کاسه تمام ادویه هارو مخلوط م کنیم و روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست همه جای مرغ پخش می کنیم و داخل تابه که روغن ریختیم و داغ شده سرخ می کنیم هر دو طرف مرغ که کمی سرخ شد از تابه خارج می کنیم و داخل همون ظرف پیاز های خلالی رو اضافه می کنیم یکم که تفت خورد هویج و بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و میذاریم یکم دیگه تفت بخوره رب رو اضافه می کنیم یکم سرخش می کنیم مرغ هارو به تابه برمی گردونیم و می ذاریم چند دقیقه با این سس تفت بخوره و روی مرغ ها ی دونه پیاز کوچیک خرد شده میریزیم اب و اب پرتقالو اضافه می کنیم درشو می ذاریم و می ذاریم اروم بپزه (می تونید نصف لیوان اب رو حذف کنید و فقط با اب پرتقال بپزید) مرغ هاکه پخت و ابش غلیظ شد اب رو جدا می کنیم و داخل یک ظرف دیگه می ریزیم و اجازه می دیم مرغا داخل تابه سرخ بشن. ( می تونید چند تا الو هم اضافه کنید) . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مارپیچی🍢🥩🍖😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 دوسـتـان هـمـیشـه هـمـراه... 💚به سه شنبه خوش آمدید... 🌺خـــدایا 💚بهترین‌ها را سهم دوستانم قرارده؛ 🌺روزی بسیار، برکتی عظیم؛ 💚دلخوشی فراوون، تقدیری قشنگ؛ 🌺وعاقبتی نورانی و دلنشین؛ 💚الهی آمین🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی دو رنگ . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدید چقدر راحته؟؟؟؟😍😍😍 خیلیراحته اصلا توضیح خاصے لازم نداره فقط میتونید براے مهمونے توے پارچ درستش کنید بذارید سرميز مهمونا همه اووووووف کنن😂😂😂 رنگ ژله هام سلیقه ایه میتونید چند رنگ متفاوت بریزید رنگے تر بشه 👈🏻👈🏻عصاره پنیرڪ زود رنگش میپره ،آخرهآخر بهش اضافه کنید 😍 حتمااااا امتحانش کنید 😍 نوش جان 💚 🍹 . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مارپیچی🍢🥩🍖😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
😍😋 مواد لازم : آرد سفید: 2 پیمانه. پودر ژله ی پرتقال: 1 بسته. روغن مایع: 1 پیمانه سرخالی. شکر: نصف پیمانه. تخم مرغ: 4 عدد. آب پرتقال :1 پیمانه سرخالی. رنده ی پوست پرتقال :1 قاشق مربا خوری . بیکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری. وانیل: 1/2 قاشق چایخوری. طرز تهیه : ابتدا دو پیمانه آرد رو با بیکینگ پودر سه بار الک میکنیم بعد پودر ژله ی پرتقال رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم. روغن مایع و شکر رو با دور تند همزن پنج دقیقه میزنیم، سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه و مخلوط میکنیم، وانیل رو با تخم مرغ آخری مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم. حالا رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال رو اضافه میکنیم و بعد بتدریج مخلوط آرد و پودر ژله و بیکینگ پودر رو اد میکنیم. داخل قالب مافین کپسول گذاشته و از مواد پر میکنیم، برای تزئین کاپ کیک ها من به مقداری از مواد پودر کاکائو زدم و داخل قیف یه بار مصرف ریخته و روی اون ها رو طرح انداختم. یا میتونین مواد رو در قالب چرب شده 23 سانتی متری ریخته در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدین . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمز و راز کباب کوبیده😍😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب ۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هلو😍😋 اگر دو تا دونه هلو تو خونه دارید حتما درستش کنید عاشقش میشید سه تونه آماده اس نه فر میخواد نه همزن با یه تخم مرغ هم آماده میشه ✌️❤️ مواد لازم تخم مرغ یک عدد شکر پنجاه گرم ( یک چهارم پ) روغن مایع پنجاه گرم ( یک سوم پیمانه) کره بیست گرم ( یک ق غ) آرد یک پیمانه وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق م ماست یک سوم پیمانه اول هلوهارو خرد کنید بعد دو ق شکر کف تابه بریزید تا حل بشه بعد کره اضافه و مخلوط کنید حالا هلو های خرد شده اضافه و دو دقیقه بزارید باشعله کم بپزه کمی نرم بشه تو این فاصله در ظرفی تخم مرغ وانیل شکر و باهمزن دستی دو سه دقیقه بزنید بعد ماست و روغن اضافه و مخلوط یکدست شد در آخر ارد و بکینگ و پودر الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید حالا مواد و با حرکت دست پهن کنید روی هلو ها و سطحش رو صاف کنید و سر تابه رو بزارید و با حرارت متوسط بزارید بپزه حدود سی تا سی و پنج دقیقه حتما با خلال چک کنید وقتی آماده شد تا گرمه تو ظرف سرو برگردونید به همین راحتی نوش جونتون 😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی یخچالی😋😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭