#حلوا_بدون_شکر
#حلوا_با_شیره_انگور
۱لیوان شیره انگور (که با آب ولرم رقیق شده)
۱لیوان آرد گندم (آرد قنادی یا آرد سنگک فرقی نداره)
روغن مایع نصف لیوان
کره ۱ق غ
گلاب(دلبخواه)۱ ق غ
آرد و روغن مایع رو مخلوط کرده روی حرارت گذاشتم و با شعله متوسط خوب تفت دادم تا رنگش کمی تغییر کنه حالا کره رو اضافه کردم و هم زدم ،حرارت رو خیلی کم کردم و در نهایت شیره انگور و گلاب رو بهش اضافه کردم و تند تند هم زدم وقتی مخلوط و یکدست شدن حرارت رو کمی بالا بردم تا حلوا یه تیکه وسط تابه جمع بشه. دیگه حرارت رو خاموش کرده و زیاد نذارین روی حرارت بمونه وگرنه حلوا کمی که بگذره سفت و خشک میشه.دسته های تابه رو گرفته مثل گهواره تکون دادم تا حلوا براق بشه.
نکته:
🌹به جای تمام روغن مایع و کره از کره حیوانی محلی استفاده کردم.
🌹زعفران نزدم چون دوشاب (شیره انگور)به اندازه کافی خوش عطر هست.
🌹میتونید داخل این حلوا کنجد و یا انواع مغزهای خورد شده هم بریزید که خیلی مقوی میشه.
🌹وقتی کره رو اضافه کردین و احساس کردین حلوا سفته و روان نیست میتونید یکی دوقاشق غذاخوری روغن مایع مجددا بهش اضافه کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ناهار سوپر رژیمی با ماهی برای فردا😜😋
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی_پلوبامرغ
😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ناهار سوپر رژیمی با ماهی برای فردا😜😋
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارانی با کالباس
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه لاپلو
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
شبای پاییز بلند شده حوصله آدم سرمیره😞
من که #پول کلاسای #گرون قیمت بیرونو ندارم 💸💸
توانِ #بیرون رفتنم ندارم 🙇♀🙇♀😅
راحت تو این #کانال👇👇 عضو شدم
کارای هنری #شیک و #تکی یادگرفتم که همه چشاشون #چار تا شده😁💪👀
http://eitaa.com/joinchat/3496804366C08c8748756
☝️☝️☝️
#بدو_بیا_اینجا
✅آش گندم 😋
✍موادلازم:
بلغور گندم ۲ لیوان
نخود و لوبیا پخته شده ۱ لیوان
پیاز ۳ عدد
عصاره قلم ۲ لیوان
آب ۸ لیوان
روغن ۳ ق س
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین هر کدام ۲ ق چ
🍜 طرز تهیه:
بلغور گندم رو با مقداری آب جوش سه چهار ساعت خیس میذاریم
بعد با ۸ لیوان آب میپزیم شاید به آب بیشتری نیاز بشه در این صورت حین پخت آب جوش کم کم اضافه کنید بستگی به نوع گندم و حجم پوک شدنش داره .
بعد پیازها رو تفت میدیم و ادویه رو اضافه میکنیم عصاره قلم و حبوبات پخته رو هم اضافه میکنیم بعد با گوشتکوب برقی له میکنیم این قسمتش اختیاریه
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#همبرگر_خونگی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#همبرگر_خونگی 🍔
✍️مواد لازم برای ۲ عدد:
گوشت چرخ كرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 250گرم
پياز درشت ۱ عدد
پودر سير، پاپريكا، نمك، زردچوبه ، فلفل سياه هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
♨️طرز تهیه:
۱- گوشت چرخ كرده را با پياز درشت رنده شده و آبگرفته شده مخلوط كنيد.
۲- پودر سير، پاپريكا، نمك، زردچوبه ، فلفل سياه و آرد سوخاري به گوشت اضافه كنيد و به خوبی ورز بدهید.
۳- گوشت را به دو قسمت ١٥٠ گرمي تقسيم كنيد و در نايلون فريزر بگذاريد و با دست به آن فرم بدهید تا گرد شود و ١ ساعت داخل يخچال قرار دهید.
۴- حالا در ماهيتابه نچسب آنها را با حرارت كم سرخ كنيد تا مغز پخت شوند. يكي دو ورقه پنير گودا روی آنها بگذارید تا آب شوند و بعد سرو كنيد.
#کوکو_سیب_زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ 5 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود ، پیاز را نیز رنده کنید.
سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و با پیاز رنده شده ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و مخلوط نمایید.
در ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن خوب داغ شود ، با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق روی ان را صاف کنید ، پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود.
نکته ها : سیب زمینی ها باید کاملا پخته شوند سپس پوست آنها را بگیرید ، معمولا در غذاهایی که از سیب زمینی استفاده میشود به خاطر خاصیت بالای جذب نمک ، نیاز به استفاده از نمک بیشتری میباشد.
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کتلت مرغ
كتلت مرغ و پنير
دو عدد سينه مرغ پخته و خرد شده
نصف پيمانه پنير چدار رنده شده
دو حبه سير له شده
دو قاشق سوپخوري مايونز
٤ ق غ جعفري خرد شده
٤ ق غ قسمت سبز پيازچه خرد شده
دو ق غ فلفل دلمه خرد شده
دو ق غ هويج رنده شده
يك ق مرباخوري فلفل سبز تند خرد شده يا بيشتر
همه مواد را با هم در غذاساز ريخته و تا نرم و يكدست شوند سپس دو ق غ پودر سوخاري و نمك و فلفل سياه بريزيد مخلوط كرده از مواد تكه هاي يك اندازه جدا كرده با دست شكل دهيد در تخم مرغ زده شده غلطانده سپس در پودر سوخاري كه با پاپريكا و آويشن و پودر سير و پياز مخلوط كرده ايد غلطانده يك ربع داخل فريز گذاشته سپس در كتلت ها را در روغن داغ سرخ كنيد .
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت شکلاتی 😍😍
زرده و سفیده چهارعدد تخم مرغ را جدا کنید
اول سفیده ها را بزنید تا از ظرف نریزه
زرده ها را با وانیل و 1/2 پیمانه شکر بزنید
1/3 پیمانه آرد و 1/4 پیمانه پودر کاکائو اضافه کنید بعد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و در صورت تمایل 1/2 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری اضافه کنید.
بعد سفیده ها را با لیسک داخل مواد فولد کنید و داخل قالب رولت بریزید.
دستور این رولت کمی فرق داره 👌
❣❣❣
. کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه
.مواد لازم :
سيب زميني پخته شده و رنده شده ٣ عدد
نصف سينه مرغ پخته شده و خرد شده( ريش ريش )
قارچ خرد شده ٥ ،٦ دونه و سرخ شده .تخم مرغ ٢ عدد
پيازچه ٥ ، ٦ شاخه خرد شده
گشنيز خرد شده در حدود سه الي چهار ق غ
زردچوبه و ادويه كاري ، پودر فلفل سياه و پودر سير و نمك به ميزان لازم
.
.تمام مواد لازم رو با هم مخلوط ميكنيم و در ماهي تابه روغن رو داغ داغ ميكنيم و به هرشكلي كه دوست داريد در روغن سرخ ميكنيم .
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#شیرینی_مشهدی با تم #هندوانه
مواد لازم:
آرد شیرینی پزی 300 تا 320 گرم
پودر قند 80 گرم
کره به دمای محیط رسیده 100 گرم
روغن صاف قنادی یا جامد 100 گرم
زرده تخم مرغ آب پز 4 عدد
وانیل 1/8 ق چ
پودر هل 1/2 ق چ
نمک 1 پنس
مارمالاد، عسل و مغزیجات و ترافل و شکلات برای تزیین
طرز تهیه :
روغن و کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه بزنید تا کاملا یکدست شوند.
زرده های تخم مرغ را با گوشتکوب برقی یا میکسر میکس کنید یا با رنده خیلی ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید، نمک و وانیل و پودر هل را نیز اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر مواد را بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با نوک انگشت مواد را ورز دهید تا آرد کاملا به خورد سایر مواد برود. در نهایت با اضافه کردن 300 گرم از آرد و ورز دادن، خمیر نرم و یکدستی حاصل میشود.
باقیمانده آرد را کم کم روی سطح کار و وردنه بپاشید و شروع به باز کردن خمیر به اندازه 2 تا 3 میلیمتر کنید.
با کاتر دلخواه جفت جفت قالب بزنید و مرکز یکی از شیرینی ها را با کاتر کوچک یا ته ماسوره خالی کنید.
شیرینی ها را با فاصله کمی در سینی فر بچینید و برای 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 بپزید.
شیرینی ها نباید تغییر رنگ بدهند.
با شکلات بن ماری شده سبز و سفید و قرمز، شیرینی ها را به شکل هندوانه تزیین کنید.
میتوانید از پودرپسته یا خلال پسته و سایر ترافل ها برای تزیین استفاده کنید.
در آخر بین شیرینی ها مارمالاد سیب گذاشته و آنها را به هم بچسبانید.
بیش از حد آرد اضافه نکنید زیرا باعث سنگینی و خشک و سفت شدن شیرینی میشود.
خمیر را ورز ندهید زیرا به روغن میفتد.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
سلام دوستان
الوعده وفا اینم رسپی برای تهیه این خوشمزه جان
اول سه قاشق آرد سمولینا رو با دو لیوان شیر پر چرب و دو قاشق شکر مخلوط کرده و رو حرارت گذاشتم تا مثل فرنی قوام بیاد بعد از رو حرارت ورداشتم تا خنک بشه سپس یک بسته رشته شعریه خورد شده رو با 30 گرم کره روی حرارت ملایم تفت دادم بعد با پنج قاشق شیر عسل مخلوط کرده و کف قالب و مخلوط رشته شعریه و شیر عسل ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و از این کرم که از قبل اماده کردم روی رشته هارو پوشوندم بعد پسته خورد شده ریختم و بقیه رشته هارو روی این کرم ریختم و باز با پشت قاشق روی رشته ها رو صاف کردم و گذاشتم یخچال بعد از حدود سه ساعت سرو کردم