🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پنیرخانگی 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
پنير خانگى
.
شیر 8 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
.
شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد از روی حرارت بردارید و ماست و ابلیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا شیر تکه تکه شود.
پس از اینکه قسمت های جامد و مایع از هم جدا شدند توری را داخل ظرف بزرگی بگذارید و شیر دلمه شده را داخل آن خالی کنید (پارچه باید نازک باشد تا مایع از آن خارج شود اما دقت کنید که سوراخ های پارچه بیش از حد بزرگ نباشند).
پارچه را از اطراف با دست بگیرید و همانند شکل جمع کنید و 5 ثانیه زیر شیر آب بگیرید تا طعم آبلیمو از پنیر خارج شود سپس پارچه را از جایی آویزان کنید تا آب اضافی خارج شود (کمی با دست پارچه را فشار دهید تا مایعات خارج شود).
پس از 30 دقیقه پارچه را روی سطح صافی قرار دهید و روی آن جسمی سنگین بگذارید (میتوانید 2 – 3 قابلمه را روی هم قرار دهید). پس از 30 دقیقه پنیر را از پارچه خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید. داخل ظرف مقداری آب پنیر بریزید و پنیرها را داخل آن بگذارید و در یخچال قرار دهید.
نکته:در زمان آویزان کردن پنیر آب آن را جمع کنید چون برای قرار دادن پنیر لازم است. میتوانید در صورت تمایل 1/8 قاشق چایخوری نمک همزمان با ماست اضافه کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
اینم کلیپ و دستور کوفته بادمجون کبابی که یه #غذای_ترکیه ای هست. #گوشت و #مرغ هم که داخلش نداره پس غذای نسبتا #ارزون ولی خوشمزه ایه.
#کوفته_بادمجان_کبابی
#کلیپ_آموزشی
📝مواد لازم
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
📝برای سرخ کردن
روغن مایع
آرد سوخاری
♨️طرز تهیه
سیب زمینی رو ابپز کنید بادمجانها رو روی گاز کباب کنید و بعد پوستش رو جدا کنید بادمجان، جعفری و پیازچه رو ساتوری کنید، پیاز و سیر رو رنده کنید.
در کاسه ای بادمجون، سیب زمینی، پنیر پیتزا، جعفری، پیازچه، پیاز و سیر، نمک، فلفل سیاه، پول بیبر، نعناع، تخم مرغ و آرد سوخاری رو اضافه و مواد رو با دست ورز بدین و و بعد حدود دو قاشق بهش آرد گندم اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید.
مواد کمی چسبنده س نگران نباشین، حالا مواد اماده شده رو نیم ساعت بزارین داخل یخچال تا کمی استراحت کنید (تو این فاصله جلوی دستتونو خلوت و مرتب کنید😉).
حالا یه ظرف آب، یه ظرف که داخلش آرد سوخاری ریختین، تابه ی روغن داغ، و دستمال حوله ای برای گرفتن روغن اضافی کنار دستتون بزارین.
دستتون رو با آب خیس کنید و از مواد کوفته بردارید و شکل بدید و در آرد سوخاری بغلتونید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید و روغن اضافی کوفته ها را بگیرید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#کیک_مرغ😍😍😍😋
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کیک_مرغ😍😍😍😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
كيك مرغ
.
سینه مرغ ٢عدد
خیارشور ریز خرد شده ١/٢لیوان
پیازچه خرد شده ١لیوان
جعفری خرد شده ١ لیوان
گردو خرد شده ١لیوان
ماست خامه ای ١/٢لیوان
سس مایونز ١لیوان
تخم مرغ پخته ٢عدد
نان تست يك بسته
نمك و فلفل به مقدار لازم
.
سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف قالب بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.پس از اتمام کار قالب مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شودپس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🎀آموزش#ژله_انار ❤❤❤
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🎀آموزش#ژله_انار ❤❤❤
اول انار دون میکنید.بعد ژله انار رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کامل حل کنید تا شفاف بشه.بعد انار دون کرده رو بریزین تو قالب ژله انار هم تا سطح انارها بریزین طوری که انارها نیان روی ژله بعد بزارین یخچال تا ببنده.
برای لایه سفید رنگ هم ،ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید وقتی سرد شد یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید هم بزنید بعد روی ژله انار بریزین دوباره داخل یخچال تا ببنده این کار رو تا مرحله آخر انجام بدین تا جایی که قالبتون جا داره یعنی یک ردیف ژله انار با انار دون شده یک لایه ژله سفید بریزین.نصف روز بزارین داخل یخچال تا کامل ببنده.
من چون قالبم وقتی برمیگردونم روش گود هست توی اون گودی ژله سفید میریزم دوباره داخل یخچال میذارم تا ببنده.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موس_آلبالو
میزان مواد در ویدئو کاملا مشخصه
ابتدا هسته های آلبالو رو در بیارید و بعد وزن کرده در دسر استفاده کنید.
میزان شکر دستور 1/2 پیمانه ست ولی اگر آلبالوهاتون ترش مزه بود میتونید شکر رو 3/4 یا 1 پیمانه بریزید.
خامه قنادی رو اول پیمانه کنید و بعد فرم بدید و در دسر استفاده کنید.
این دسر بافت لطیف و کرمی داره و خیلی خوش طعمه...حتما امتحانش کنید.
میتونید دسر رو در ظرفهای تکنفره بریزید یا از هر قالبی استفاده کنید فقط حتما قالب رو از قبل با کمی روغن چرب کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یلدا #دیزایین
💢تزیین هندوانه 😍
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کیک_حلوا😍😋 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 کپی ممنوع⛔️ 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#كيك_حلوا
مواد كيك تخم مرغ ٣عدد
شکر ١٠٠ گرم
روغن ١٠٠ گرم
ماست ١٥٠گرم
آرد ١٥٠گرم
بیکینگ پودر ٢قاشق چای خوری
وانیل ١/٨قاشق چای خوری
پودر كاكائو ٣ قاشق .
شربت کیک
شکر ١/٢پیمانه
آب ١/٤ پیمانه
گلاب ٤ قاشق سوپ خوری
.
#حلوا
آرد ٣لیوان
کره ١٠٠گرم
روغن ١/٢پیمانه
پودر هل ١قاشق سوپ خوری
شکر ٢لیوان
آب ١/٥لیوان
زعفران به مقدار لازم
گلاب ٣قاشق غذا خوری
.
.
تخم مرغها را با همزن برقی در حدی بزنید که زرده و سفیده آن مخلوط گردد سپس شکر و وانیل را اضافه کرده ، همزده تا روشن و سبک شود ، بیش از اندازه هم نزنید. روغن را افزوده و هم بزنید ، سپس ماست را اضافه کرده و هم بزنید . در آخر همزن را خاموش و آرد، پودر كاكائو و بیکینگ پودر الک شده را را در آن بریزید و با مفتول دستی هم بزنید یا خیلی کم با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید ، در صورت تمایل بجای چرب و آرد پاشی کردن ، کف قالب یک قطعه کاغذ روغنی بیاندازید . خمیر کیک را در قالب ریخته و صاف کنید ، یک بار آرام قالب را به سطح کار بکوبید، قالب را در فر از پیش گرم شده ، طبقه وسط ، دمای ۱۸۰ درجه گازی بمدت تقریبی نیم ساعت در فر قرار دهید تا کیک پخته شود ، سپس آنرا از فر خارج و پس از ده دقیقه از قالب خارج نمائید و اگر از کاغذ استفاده کرده اید ، کاغذ را از آن جدا کنید.
پس از سرد شدن کیک ، مجددا کیک را درون قالب قرار دهید بهتر است سطح روئی کیک ، این بار مماس با کف قالب باشد.
برای تهیه شربت همه مواد را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و شربت دو سه جوش بزند سپس حرارت را خاموش کنید و آنرا در دمای محیط بگذارید تا کاملا سرد شودو روی کیک بمالید.کیک را ۲ ساعت یا یک شب با پوشش نایلونی در یخچال قرار دهید.
برای تهیه حلوا اول از همه شکر و آب را میزاریم تا بجوشه و شکر در آب حل بشه در آخر گلاب و زعفران رو میریزیم و زیر گاز رو خاموش میکنیم.آرد را به مدت یک ربع تفت میدهیم تا بوی خامی آرد بره طلایی بشه بعد پودر هل رو اضافه میکنیم بعد کره و روغن را اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا کره و روغن به خورد آرد بره..شهد آماده شده را کم کم با مخلوط کره و آرد مخلوط میکنیم تا زمانی که حلوا کاملا از ظرف جدا بشه...
پس از آماده شدن حلوا تا هنوز داغ است ، آنرا روی کیک ریخته و با پالت صاف کنید.در صورتی که زمان کافی دارید بهتر است آنرا دو ساعت با پوشش در یخچال قرار داده و سپس برشهای دلخواه بزنید یا قالب بزید...سپس هرطور که دوست دارین روی آن را تزیین کنید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#مافین_پیتزا😍🌹
🔸سینه مرغ یک عدد
🔸قارچ نگینی خرد شده به مقدار لازم(حدودا200گرم)
🔸فلفل دلمه ای 1عدد
🔸رب گوجه درصورت دلخواه
🔸آرد یک و نیم پ
🔸ماست شیرین یک پ
🔸نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
🔸بیکینگ پودر یک ق غ
🔸پنیر پیتزا یک پ
🔸تخم مرغ دو عدد
🔸روغن مایع نصف پ
🔸کپسول مافِن به مقدار لازم
📝 تخم مرغ هارو با همرن خوب هم بزنید
ماست و روغن رو بهش اضافه کنید، با همزن دستی، تو دو مرحله آرد و بیکینگ پودر رو به خورد مواد بدید
مرغ پخته شده رو مکعبی خرد کنید
قارچ هارومکعبی خرد کنید
و به ملات بالا اضافه کنید، نمک و فلفل رو اضافه کنید و در نهایت پنیر رو اضافه کنید
دو سوم از حجم قالبها رو از ملات پر کنید و روی مافین ها رو پنیر بریزین در فر صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه بپزید
فوق العاده غذای راحت و خوش مزه ایه
نکته با این دستور بین 15تا 20عدد مافین خواهید داشت .
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#موس_نسکافه_فندقی
2عددزرده و سفیده را جدا کرده، زردها رابا1/2🥛شکر و1/4ق.چ وانیل خوب میزنیم تا کاملا کرم رنگ و دوبرابر شود، 1/2🥛شیررا روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاد1ق.غ نسکافه و کاکایو را هم اضافه کتید . در این مرحله شیر در حال جوش را آرام آرام به زرده ها اضافه کرده وبه هم زدن ادامه میدیم، به این روش زرده هم پخته میشوند و خام نیستن
1ق.غ پودر زلاتین را روی آب سرد میپاشیم و بن ماری میکنیم.
سفیده را میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود و کنار میزاریم. حالازلاتین و فندق خرد شده را به مایه زرده و شیر اضافه کرده ، در این مرحله خامه فرم گرفته و سفیده را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم و در قالب میریزیم
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سیرابی خوراکی گرم برای روزهای سرد👆
میدونم خیلیا شاید به خاطر بوی نامطبوع ویا شکل ظاهری سیرابی دوست نداشته باشن ولی این خوراک هم طرفداران خاص خودشو داره ودر طول سال در روزهای سرد گزینه خوبی برای صبحونه هست سیرابی رو میشه در حیاط ،بالکن ویا پارکینگ پخت تا بوی اون اهل خونه رو اذیت نکنه فکر کنم به حاضر وآماده سیرابی که خوشرنگ وخوشمزه باشه خیلیا نه نگن
📝طرز تهیه:سیرابی کاملا تمیز و سفید شده رو شسته به قطعات کوچیک خرد کنید کمی اب ریخته دو سه دقیقه جوشانده ابشو خالی کنید دوباره اب روی سیرابی به حدی بریزید که روشو بپوشونه یک عد پیاز بزرگ چند قاچ شده دو سه حبه سیر درسته سه چهار تا برگ بو وکمی زردچوبه زده بزارین بپزه سیرابی دیر پز هست پس یا از دیگ زود پز استفاده کنید ویا با شعله کم حوصله کنین تا بپزه وقتی پخت ونرم شدیک عدد پیاز درشت رو خلالی کرده ودر ماهیتابه سرخ کنین دو قاشق رب گوجه افزوده اونم تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه یه پیاله متوسط لوبیا سفید پخته رو که از قبل خیسوندیم وجداگانه پختیم به پیاز اضافه میکنیم سیرابیای پخته رو به ماهیتابه اضافه میکنیم اگه آب قابلمه سیرابی زیاد بود یکی دو لیوانشو صاف کرده به ماهیتابه اضافه کرده میزاریم با هم روی شعله ملایم مزه شون به خورد هم بره وجا بیفته وغلیظ بشه ،این غذا رو با لیموی تازه سرو کنید
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
نظرتون چیه ؟☝️😍
دوس داری به #آسونترین شکل و
#نازلترین قیمت🤑
آموزش ببینی و #درآمد داشته باشی⁉️
پس تا #دوره_نهم_تپستری 😍
شروع نشده زودتر به آیدی زیر پیام بده☺️👇
@Naasiiin
✅ آرشیو کامل با فیلم رو دست خودم 👍
✅ ۵ نمونه آموزشی داریم😍
❌ تا ظرفیت تکمیل نشده عجله کن🏃♀
#سیرابی خوراکی گرم برای روزهای سرد👆
میدونم خیلیا شاید به خاطر بوی نامطبوع ویا شکل ظاهری سیرابی دوست نداشته باشن ولی این خوراک هم طرفداران خاص خودشو داره ودر طول سال در روزهای سرد گزینه خوبی برای صبحونه هست سیرابی رو میشه در حیاط ،بالکن ویا پارکینگ پخت تا بوی اون اهل خونه رو اذیت نکنه فکر کنم به حاضر وآماده سیرابی که خوشرنگ وخوشمزه باشه خیلیا نه نگن
📝طرز تهیه:سیرابی کاملا تمیز و سفید شده رو شسته به قطعات کوچیک خرد کنید کمی اب ریخته دو سه دقیقه جوشانده ابشو خالی کنید دوباره اب روی سیرابی به حدی بریزید که روشو بپوشونه یک عد پیاز بزرگ چند قاچ شده دو سه حبه سیر درسته سه چهار تا برگ بو وکمی زردچوبه زده بزارین بپزه سیرابی دیر پز هست پس یا از دیگ زود پز استفاده کنید ویا با شعله کم حوصله کنین تا بپزه وقتی پخت ونرم شدیک عدد پیاز درشت رو خلالی کرده ودر ماهیتابه سرخ کنین دو قاشق رب گوجه افزوده اونم تفت بدین تا بوی خامی اون گرفته بشه یه پیاله متوسط لوبیا سفید پخته رو که از قبل خیسوندیم وجداگانه پختیم به پیاز اضافه میکنیم سیرابیای پخته رو به ماهیتابه اضافه میکنیم اگه آب قابلمه سیرابی زیاد بود یکی دو لیوانشو صاف کرده به ماهیتابه اضافه کرده میزاریم با هم روی شعله ملایم مزه شون به خورد هم بره وجا بیفته وغلیظ بشه ،این غذا رو با لیموی تازه سرو کنید
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی 🍋🍋
خواص_گوشت_شتر
🔺تقویت اعصاب
🐪دفع سردی بدن
🐪افزایش استقامت
🐪تقویت قوای جنسی
🐪افزایش طبع صبوری
🐪زیادی هوش و زکاوت
رفع دردهای رماتیسمی
جگر شتربرای بیماری کمخونی بسیار مفید است
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati