eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی کباب 1 کیلو سیب زمینی ریز پوست نازک 1 عدد پیاز رنده شده 1 مشت جعفری خرد شده 2 برش مغز نان بیات (و یا 2 قاشق پودر نان) 1 ق م رب فلفل 1 عدد تخم مرغ 400 گرم گوشت چرخ کرده کمی روغن زیتون نمک، زیره، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه گوجه فرنگی رنده شده و 1 لیوان آب برای روی کباب ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و در مخلوط آب و سرکه نگه دارید سپس از وسط برش بزنید کاملا از هم جدا نشود. تمام مواد کباب را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید و مقداری از مواد گوشتی بردارید و داخل سیب زمینی را پر کنید و داخل سینی بچینید مخلوط گوجه فرنگی رنده شده و آب را روی سیب زمینی ها بریزید(گوجه فرنگی و آب رو کمی روی اجاق بجوشانید به نظرم تو دستور جا انداخته) و با فلفل تزیین کنید روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فر 180 درجه به مدت 55_50 دقیقه بپزید. نزدیک به زمان پخت کاغذ روغنی را بردارید تا روی سیب زمینی ها طلایی شود. با سالاد و دوغ سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
غوره را شسته و به اندازه دلخواه روی آن نمک می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از آن درب ظرف را می‌گذاریم تا غوره‌ها به‌طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آنها را از صافی رد می‌کنیم. درصورتیکه رقیق بود، کمی دیگر آن را می‌جوشانیم تا غلظت آن به اندازه‌ی رب گوجه شود. سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می‌کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم (زیاد هم نزنید چون مایه حباب میفته) زرده را به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ودر حد کمی هم بزنید (سفیده کاملا یکدست نشه) درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید مایه کیک را خیلی هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه ۲ق غ از مایه کیک را جدا کنید وبا ۱ق غ پودر کاکائو خوب مخلوط کنید ودرون قیف یکبار مصرف بریزید، کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید با حوصله در همه قسمتها یکدست کنید وبا مایه کاکایویی طرح بکشین، در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۲۰_۱۵دقیقه بپزید پس از پخت وسرد شدن برش بزنید و بین هر دولایه کیک مواد میانی بگذارید، می تونید کیک را کاکائویی درست کنید و خطوط روشن بندازید. کرم میانی: شکر ۲/۳پیمانه خامه صبحانه ۱ق غ پر شیر گرم ۱/۴ پیمانه کره ۲۰ گرم پودر کاکائو ۱ق غ دلخواه خامه وشیر گرم را خوب مخلوط کنید طوری که گوله ای نداشته باشد ،بزارید روی بخار آب که گرم بمونه شکر را روی حرارت ملایم ذوب کنید به محض ذوب شدن شیر وخامه گرم را اضافه کنید سریع هم بزنید تا مایه باز شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت چرخ کرده 300 گرم لپه یک لیوان کمی کمتر لوبیا سبز خرد شده یک لیوان پر پیاز بزرگ یک عدد رب یک قاشق پودر گوجه فرنگی یک قاشق نداشتید اشکالی نداره مغز چند عدد لیمو عمانی نداشتید بجاش اخر پخت آب لیمو بزنید نمک +زردچوبه+فلفل سیاه+روغن به میزان لازم یک قاشق چایخوری دارچین پنج دقیقه اخر بزنید یادم رفته از این قسمت فیلم بگیرم☺ عزیزان دوست داشتید چرخ کرده رو بصورت کوفته ریزه در بیارید یا همین طوری استفاده کنید من چرخ کرده رو بصورت کوفته ریزه درست کردم البته بدون پیاز وادویه جات لپه رو بزارید حدود ده دقیقه بپزه تا کفش بیاد بالا پیاز رو با روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه و باهاش تفت میدیم زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کرده لپه همابشو دور میریزیم و اضافه کرده یک قاشق پودر گوجه فرنگی هم اضافه وتفت کوچولو میدیم واب به اندازه کافی میریزیم درشو میزاریم تا نیم پز بشه مغز لیمو عمانی لوبیا سبز خام ونمک اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه اگه دیدید ابش کم شده کمی آب جوش بریزید پنج دقیقه اخر کمی پودر دارچین روش میریزیم وگاز رو خاموش میکنیم. برای تزیین خورش از سیب زمینی نگینی سرخ شده استفاده می‌کنیم. اگه لیمو عمانی نداشتید اخر پخت یکی دو قاشق اب لیمو بزنید. من یک ربع اخر پخت چند عدد گوجه گیلاسی هم اضافه کردم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیر پرچرب یک لیتر چهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر 200 گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر و ثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر و ثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد. گاز رو خاموش میکنیم و میزاریم سرد سرد بشه. و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیارید با همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید (حدود دو الی سه دقیقه) و دو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار و بدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی و خوشمزه تحویل عزیزانتون بدید یآگه خواستید زعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید و خوب باهاش مخلوط کنید. بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت و کشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر. میتونید مرحله آخر خامه بزنید. من خامه نزدم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ابتدا ٢ بسته بیسکویت پتى بور کاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم، (میتونید داخل غذاساز هم بریزید، این ساده ترین روش هستش) سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم. ١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم. برای روی رولت، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه، سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم کلم ۱ عدد پیاز متوسط سیر ۳ حبه ۱ عدد تخم مرغ نمک و فلفل پودر سوخاری یک فنجان گوشت و کلم و پیاز و سیر رو چرخ میکنیم و فشار میدیم و آبش رو جدا میکنیم سپس تخم مرغ و پودر سوخاری و نمک و فلفل زده (اگه مایه شل بود و کتلت هنگام سرخ وا رفت به بقیه مواد یک عدد تخم مرغ دیگه اضافه کنین) و نیم ساعت در یخچال استراحت بدین و بعد در روغن داغ سرخ کنین. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گردو ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب انار ۱ ق غ آبغوره یا آب انار ۱ پیمونه رب گوجه‌فرنگی ۱ ق غ پیاز ۱ عدد سبزی (تره-جعفری- نعنا) رویهم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم یا ۲ ق غ نمک و فلفل بمقدار لازم در ابتدا رب انار، آب انار یا آبغوره رو به همراه کمی نمک و فلفل میزاریم ته یه قابلمه کمی جوش بخوره و بعد گردوی ساییده شده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم و بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه کرده تا زمانی که گردومون حسابی باز شده و دونه های روغن روش نمایان شه (از اون موقع دیگه بهش آب سرد اضافه نمیکنیم) بعد بهش رب گوجه زده و میذاریم تا جا بیفته.... سبزیها رو خرد کرده و کمی در روغن سرخ میکنیم و به گردوی پخته شده اضافه میکنیم .... گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل و کمی از سبزیها قبل سرخ شدن رو به صورت کوفته قلقلی درآورده و کمی در تابه تفت میدیم و به خورشتمون اضافه میکنیم.... وقتی کوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سرخ کردن «سيب زميني» به روش رستوراني سيب زميني هايي که در رستوران ها و فست فود ها سرو ميشود به راحتي ميتوانيد بار رعايت نکاتي که ذکر ميشود در خانه تهيه کرده و سيب زميني پفکي و خوشمزه داشته باشيد. ابتدا قابلمه اي آب را ميگذاريم تا جوش بيايد.سپس چند عدد سيب زميني را يک اندازه و مساوي ورقه ورقه کرده و سپس خلال ميکنيم بعد از به جوش آمدن آب سيب زمينيهارا داخل قابلمه آب جوش ميريزيم و به مدت پنج دقيقه آب پز ميکنيم(نبايد خيلي پخته شوند در حدي بايد باشد که کمي نرم شود نه اينکه که به آساني شکسته شود) سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل ميگيريم بعد درون ظرفي ريخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فريزر ميگذاريم تا کاملا منجد شوند.وبعد در روغن زياد سرخ کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
كناره هاي نان تست رو جدا ميكنيد بعد با وردنه چند مرتبه ميكشيم تا نان نازك بشه سپس يه لايه مايونز ميكشيد و هرموادي كه دوست داريد ميزاريد و رول ميكنيد بعد داخل تخم مرغ و شير كه از قبل مخلوط كرديد بزنيد و بعد داخل ارد سوخاري. من مواد داخلش مرغ پخته ريش ريش شده و فلفل دلمه و ذرت و پنير پيتزا و خيارشور ريز شده مخلوط كردم گذاشتم. بسيار خوشمزس و براي سفره هاي افطار خيلي خوبه.واسه شام خيلي مناسبه، مخصوصا واسه بچه ها خيلي دوست دارن. دوستاي گلم اگه مدت زمان زيادي ميخوايد توي فريز نگه داريد خيارشور و سس و تخم مرغ رو حذف كنيد. به جاي تخم مرغ ميتونيد نون رو داخل شير بزنيد. و به جاي سس براي اينكه نون رو رول ميكنيد باز نشه اخر كار كه پيچيديد يه مقدار آرد و آب كه مخلوط كرديد حالت چسب استفاده كنيد كه باز نشه. بعد در روغن سرخ کنید و میل کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد 3 یا 4 لیوان شیر به اندازه لازم روغن یک ملاقه کوچک (در صورت تمایل خامه) شکر به مقدار دلخواه زنجبیل یک ق غ خمیر مایه یک ق غ بکینگ پودر یک ق غ نمک نصف ق چ کنجد و گردو برای تزئین ابتدا آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و زنجبیل را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید. سپس روغن و خمیر مایه را افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا شیر را کم کم اضافه نمایید و مواد را هم بزنید تا خمیر درست شود. روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و برای دو ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا ورآید. فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود، ته قابلمه ای را چرب کنید و کنار بگذارید. خمیر را باز کرده و آن را به شکل دایره درست کنید و ته قابلمه پهن کنید. زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا باز شود، سپس با قلمو روی خمیر بمالید و کنجد بپاشید. قابلمه را برای 30 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااام به روی ماهتون بایه صبحونه فوری وتنبلونه چطورید؟ من یکی ؛که پایه هرچی تنبلیم!!! 😉😉 خوب حالا برگردیم به بقیه خوابمون برسیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نکته: عزیزانی که از گوشت گوسفندی استفاده میکنن آگه لپه تون دیر پزه گوشت ولپه رو با هم بپزید آگه لپه تون زود میپزه آگه همراه گوشت بزارید بپزه لپه له میشه من از لپه خونگی استفاده کردم و زود میپزه پس اول گوشت رو نیم پز میکنم وسپس لپه رو بهش اضافه میکنم همیشه لپه رو با کمی آب بزارید یکی دو جوش بزنه کفش بالا بیاد آبشو دور بریزید و اضافه کنید برای قیمه از چوب دارچین استفاده کنید پودر دارچین رنگ خورش رو تیره میکند رب رو همیشه تفت بدید تا خورشت خوش رنگ بشه اینجا من مغز لیمو رو فقط اضافه کردم همیشه به مقدار کافی آب به خورش اضافه کنید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید بهتر از آب جوش استفاده کنید همیشه خورشت با شعله کم بپزه لپه رو آگه با رب تفت دهید لپه تو خورش وا نمیره برای خوش رنگ شدن خورشت میتونید کمی زعفران بزنید من نزدم بعضیا در آخر پخت یک قاشق شکر ویک قاشق گلاب میریزین اختیاریه وذایقه خودتونه من برای هر نفر چهار تکه گوشت میزارم این اندازه برای پنج نفره گوشت حدود ۱۵ الی بیست تکه لپه یک لیوان کمی کمتر دوست دارید لپه بیشتر باشه یک لیوان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
👈این دسر مثل شیر برنج خودمونه فقط داخل فر پخته میشه و موادش کمی متفاوته👌 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 1 عدد زرده تخم مرغ 2 ق غ سر پر نشاسته (نشاسته گندم و‌ ‌یا ذرت و‌یا گل) 1 ق چ وانیل شکری و با نوک ق چ وانیل ایرانی 1/5 ق غ برنج یک پنس نمک این دستور برای منطقه دریای سیاه است و که کمی قوام دسر نسبت به سوتلاچ های دیگر شلتر است برای سفتر شدنش میتوانید 2/5 ق غ نشاسته استفاده کنید و مقدار برنج یک و نیم قاشق غذاخوری است، اگر دوست داشتید کمی دیگر اضافه کنید که دسرتان سفت تر شود ولی یا مقدار برنج را اضافه کنید یا نشاسته. برنج را بشورید و با یک و نیم لیوان آب روی اجاق گذاشته و‌ کامل بپزید اگر احساس کردید مقدار آبش کم است نصف لیوان دیگر اضافه کنید (اگر آبش رو کشید اضافه کنید) سپس یک لیتر شیر را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد و یک پنس نمک اضافه کنید. یک لیوان شکر را اضافه کرده و 3-4 دقیقه دیگر بجوشانید. داخل ظرف دیگری نشاسته و نصف فنجان آب و یک عدد زرده تخم مرغ را با هم خوب مخلوط کنید. این مخلوط را یواش یواش به شیر در حال جوش اضافه کنید و همان لحظه هم سریع هم بزنید. بعد از اینکه کمی جوشید، وانیل را اضافه کنید ‌و اجازه دهید یک قل بزند و از حرات بردارید. سوتلاچ را داخل کاسه های مناسب فر بریزید و داخل سینی فر بچینید و قبل از اینکه داخل فر بگذارید 5 دقیقه صبر کنید تا رویش یک لایه پوسته تشکیل شود. داخل سینی فر کمی آب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد(با تنظیمات حرارت بالای فر منظور از حرارت بالا گریل نیست) قرار دهید تا سطحش برشته شود اگر فرتان حرارت بالایش گریل است فقط گریل روشن کنید و اگر گریل ندارید حرارت پایین را با 200-220 درجه روشن کنید تا سطحش برشته شود. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نکته.....دوستان نکته ای را همین اول واستون بگم که من همیشه این مدل مرغ را از شب قبل مزه دار می کنم و مخلفاتش را هم اطرافش می ریزم و توی پخچال میزارم تا خوب مرغ طعم دار بشه مرغ را از قبل نمک و یه قاشق سرکه سفید بزنید من از از شب قبلش نمک میزنم و دو ساعت اخر قبل شستن مرغ هم سرکه میزنم و بعد بشورید زردچوبه و فلفل سیاه و پودر پاپریکا که عطاری و فروشگاههای مواد غذایی بصورت بسته بندی دارن و ادویه مرغ و پودر پیاز و هر ادویه معطری که خودتان دوست دارید را مخلوط با یک قاشق ماست فرقی نداره پرچرب یا کم چرب و ابلیموی تازه و سس خردل و روغن ترجیحا زیتون و پوره سیر و زنجبیل تازه اگر نداشتین از پودرش استفاده کنید و خوب مخلوط کنید ادامه کار..... با انگشت اشاره پوست را از گوشت ارام جدا کنید و سس را به تمام سطح داخلی و بیرونی و زیر پوست بمالید بعد توی شکم مرغ را هم میتونید پر کنید هم خالی باشه با هر چی دوست دارید مثلا اگر پرتقال و لیمو را چهار قسمت کنیم یه قسمت اون را درشت خرد کنید با پوست وسیب وپیاز والو بخارا وشکم مرغ را به روش خودتان ببندید. توی ظرف بذاربد اطرافش را با ربع لیمو و پرتقال و پیاز و سیب و الو بریزید یا به دلخواه هویج وسیب زمینی یا هر چیزی مایلید و بذارید یه شب بمونه بعد توی ظرف مناسب فر بذارید یا سرش را بذارید یا فویل بکشید و چند تا سوراخ ریز کنید و در طبقه وسط با حرارت 200 درجه بمدت تقریبی 2 ساعت تا مرغ کاملا پخته بشه کلی اب می اندازه ودر اخر فویل را بردارید ومرغ را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه شما میتونیدهمه این مراحل را روی گاز انجام بدین ودراخر مرغ را سرخ کنید. نوش جان نکته.... زیاد لیمو وپرتقال بریزید تلخ می . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
این مقدار برای 3 تا پیتزا هست آب نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان خمیر مایه 1 ق غ شکر 1 ق م نمک 1 ق چ آرد 2/5 لیوان (بسته ب نوع آرد ممکنه یک مقدار کمتر و یا بیشتر بشه) اول از همه آب شیر روغن خمیر مایه شکر و نمک رو مخلوط کردم بعد لیوان اول آرد رو اضافه کردم و مخلوط کردم بعد دوباره لیوان دوم و بازم مخلوط کردم و در آخر نصف لیوان دیگه اضافه کردم و با دست ب مدت 5 دقیقه ورز دادم(ب این علت کم کم آرد رو اضافه میکنیم ک ی خمیر لطیف داشته باشیم. و همونطور ک گفتم نوع آرد با هم فرق میکنه و شاید با 2 لیوان خمیر آماده بشه). بعد روی خمیر و با مشما پوشوندم و ب مدت 1الی 2 ساعت جای گرم گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه. این خمیر برای پیراشکی گوشت پیتزا نون خرمایی و ... کاربرد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیر ولرم 125 میلی (نصف لیوان) ماست 60 گرم (3 ق غ) شکر 50 گرم (3 ق غ) روغن مایع 20 میلی (2 ق غ) تخم مرغ 1 عدد پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) آرد سفید حدودا350 گرم (دو و یک سوم لیوان) نمک نصف ق چ وانیل کمی بدای مواد میانی: گردو پودر شده 100 گرم (دو سوم لیوان) ، ارده 70 گرم (4 ق غ)، شکر 100 گرم (کمتر از نصف لیوان)، کره ذوب شده 50 گرم یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا 5 الی 10 دقیقه بعد به عمل بیاد. داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ، شکر، ماست، روغن مایع، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم. خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم. آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم. همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره. خمیر باید خوب ورز دادم. 3 دقیقه ورز دادم و 100 بار روی صفحه کار کوبیدم یا 10 دقیقه خوب ورز بخوره. باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین. خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم. به 3 الی 4 قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر 23 سانت و دایره برش دادم. مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم. بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم. داخل یه ظرف دایره ای به قطر 23 تا 25 سانت. کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم. دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم 25 دقیقه استراحت دوم داشته باشه. و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم. و در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم. اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه. روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه. راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه. در فر دست ساز هم می تونید درستش کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گوشت مرغ یا بوقلمون _ران تنها یامخلوط ران وسینه 500گرم_من دوتا ران مرغ زدم با استخوون حدود 600 گرم بود_می تونید حدود سی گرم دنبه گوسفندی یامقداری گوشت چرخی منجمد هم برای بافت بهتر ولطیف تر استفاده کنید_من سی گرم دنبه زدم_گوشت راحتما سه یاچهاربارخوب خوب چرخ کنید، سیر 2 تا 5حبه _به ازای هر نیم کیلو گوشت تا پنج حبه سیر به دلخواه می توان استفاده کرد، روغن مایع 5 ق غ شیرخشک شور _مخصوص سوسیس و کالباس _25گرم نشاسته ذرت 80 گرم تخم مرغ 1عدد_درصورتی که سوسیس طی یکی دوروز مصرف بشه بزنید درغیراینصورت حذف شود_ اب همراه بایخ یا پوره یخ 1/2لیوان _حدود 100گرم_ اسانس دود به ازای هر نیم کیلو گوشت ده قطره برای اینکه طعم بازاری بده، پنیر پیتزا یاپودر اب پنیر_لوازم قنادی یا عطاریها دارن_مقداری ادویه ها شامل: پودر هل سفید1/2ق م جوزهندی 1/2ق چ دارچین 1/2ق م تخم گشنیز اسیاب شده 1ق م زنجبیل 1/2ق م پودر آویشن 1/2ق م زنیان 1/4ق چ پاپریکا 1/4ق غ نمک به میزان لازم شکر1ق چ خردل 1/4ق م میخک 1/4ق چ فلفل سفید 1/2ق م فلفل قرمز 1ق چ پودر سیر 1ق غ گلوتن 1ق غ _یا ارد نان سنکگ_ _همه ادویه ها پودر و باهم مخلوط شوند_ گوشت را همراه با سیرحدود سه چهارمرتبه خوب چرخ کنید،سپس درون میکسر بریزید یا بادست_اگر ازدست استفاده کردین باید خیلی خیلی خوب مخلوط کنید_ تخم مرغ و روغن مایع افزوده خوب مخلوط شود، درحین هم خوردن اب همراه بایخ سپس ادویه ها، شیرخشک، نشاسته، دست اخر پنیر واسانس برای رنگ قرمز سوسیس می توان ازیکی دوقطره رنگ قرمز خوراکی استفاده کرد خمیرنهایی سوسیس راباقیف یکبارمصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید سروته کاور رابا نخ خوب محکم کنید سپس هواگیری و فشرده سازی _اگر خوب فشرده نکنید پس ازپخت کاور سوسیس چروکیده میشه پس کمی زمانبره_ بانخ_نخ چرخه چهارپنج لا_قسمت کنید و رول رادرون ابجوش باحرارت ملایم و درب بسته یک ساعت پخت بدین،بعد ازپخت بلافاصله شوک اب سرد و24 ساعت استراحت دریخچال، کاور مخصوص سوسیس کالباس راازلوازم قنادیها تهیه کنید، به جای پختن داخل آب، میشه بخارپز هم بکنید، امیدوارم ازدستور استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
روغن مایع یک فنجان شکر یک فنجان ماست یک فنجان تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر یک ق غ وانیل نو ک قاشق چایخوری‌ آرد سه تا چهار لیوان همه مواد به جز آرد و بکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر که از قبل الک کردید به مخلوط اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیاد و به دو قسمت تقسیم کنید و با وردنه باز کنید، و با کاتر به شکل رشته برش بدید،خمیرهارو دور قالب های فلزی که چرب کردید از قسمت پهن بپیچید و روی سینی فر با فاصله بچینید، در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ بپزید، از فر دربیارید بزارید خنک شه بعد از قالبها خارج کنید. مواد جهت کرم: زرده تخم مرغ یک عدد شکر یک لیوان سرخالی آرد یک لیوان سرخالی شیر یک لیتر همه مواد رو با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید و بپزید بعد از جوشیدن یک قاشق روغن جامد و وانیل اضافه کنید و بزنید و کرم رو در قیف بریزید و در نانها بریزید و نانهای قیفی رو در سینی بچینید و پودر شکر روش بپاشید و روشو به سلیقه خودتون تزیین کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نشاسته سه چهارم پیمانه آب یک و نیم پیمانه شیر دو پیمانه کره 15 گرم زعفران بدلخواه شکر سه چهارم پیمانه گلاب نصف پیمانه ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم و حدود بیست دقیقه میگذاریم تا بماند و خیس بخورد سپس کل موادو با هم مخلوط میکنیم و روی شعله متوسط میگذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود و در آخر گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و بعد از اینکه شروع به حباب زدن کرد بعد از چند دقیقه از روی شعله برمیداریم و در قالب میریزیم و بعد از کمی خنک شدن بمدت سه تا چهار ساعت در یخچال میگذاریم تاببندد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
" زرشک پلو مرغ مجلسی " مرغ چهار تکه (من از دوتا ران و دو تا سینه استفاده کردم) نمک و زردچوبه از هر کدوم یک قاشق (کمتر هم میتونید بزنید) یک عدد پیاز متوسط خرد شده نصف فلفل دلمه خرد شده یک عدد هویج خرد شده و یک حبه سیر و یک عدد برگ بو و چوب دارچین. دو قاشق رب آبلیمو سه چهار قاشق زعفرون دم شده نصف قاشق چایخوری روغن کمی برای سرخ شدن ابتدا تمام قسمت مرغ رو به نمک و زردچوبه آغشته کرده بعد داخل تابه کمی روغن می ریزیم و مرغ ها رو با حرارت بالا سرخ میکنیم (در تابه رو بذارید.) زمانیکه میخواهید برگردونید تابه رو کنار بکشید تا از جلیز و ولیزش بیافته بعد برگردونید.اینجوری روغن روی گاز نمیپاشه( نکات خانه داری 👆) بعد از اینکه اونورشم سرخ شد مرغ ها رو بردارید و داخل همون تابه پیاز و هویج و .....بقیه سبزیجات و داخل تابه بریزید و تفت بدید یه تفت مختصر بدید و بعد رب گوجه رو اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید تا خوشرنگ بشه و بوی خامیشون گرفته بشه بعد مواد رو کنار بزنید و مرغ ها رو داخل تابه بچنید و اون مواد ربی رو روش بریزید دو تا سه لیوان آب بریزید تا جوش بیاد بعد در تابه رو قرار بدید و شعله رو کم کنید تا آروم بپزه و جا بیافته ی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
در طبخ بسیاری از غذاهای چینی از سس هویسین استفاده می شود همچنین برای باربیکیو کردن انواع گوشتها و کبابها این سس یکی از بهترین انتخابهای طرفداران طعم های خاص است. از آنجایی که مزه و طعم خانگی این سس بسیار مطلوب تر است، می توانید به راحتی آن را تهیه و مصرف کنید. 4 ق سس سویا 2 ق غ کره بادام زمینی 1 ق غ عسل 2 ق چ سرکه سفید 1/8 ق چ پودر سیر 20 قطره سس تند 1/8 ق چ فلفل سیاه تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه یا ظرف کوچک مخلوط کنید و آن را روی غذای دلخواهتان بریزید و یا کنار گوشت یا خوراکها سرو کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گردو ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب انار ۱ ق غ آبغوره یا آب انار ۱ پیمونه رب گوجه‌فرنگی ۱ ق غ پیاز ۱ عدد سبزی (تره-جعفری- نعنا) رویهم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم یا ۲ ق غ نمک و فلفل بمقدار لازم در ابتدا رب انار، آب انار یا آبغوره رو به همراه کمی نمک و فلفل میزاریم ته یه قابلمه کمی جوش بخوره و بعد گردوی ساییده شده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم و بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه کرده تا زمانی که گردومون حسابی باز شده و دونه های روغن روش نمایان شه (از اون موقع دیگه بهش آب سرد اضافه نمیکنیم) بعد بهش رب گوجه زده و میذاریم تا جا بیفته.... سبزیها رو خرد کرده و کمی در روغن سرخ میکنیم و به گردوی پخته شده اضافه میکنیم .... گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل و کمی از سبزیها قبل سرخ شدن رو به صورت کوفته قلقلی درآورده و کمی در تابه تفت میدیم و به خورشتمون اضافه میکنیم.... وقتی کوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭