eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
ترایفل_شکلات_وقهوه دسرشکلات_قهوه_میتراپز شیر 4 پیمانه شکر 3/4 پیمانه نشاسته ذرت 3 ق غذاخوری آرد سفید 2 ق غذاخوری پودر کاکائو 2 ق غذاخوری قهوه دم کرده 1/4 پیمانه شکلات خرد شده 50 گرم خامه صبحانه 200 گرم کره 50 گرم وانیل 1/3 ق مرباخوری بيسکوئيت یا خرده کیک به مقدار لازم شکر،آرد، نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو داخل قابلمه بریزید وهم بزنید شیر رو کم کم اضافه کنید تا ارد ونشاسته گلوله نشه. بعدروی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید. کم کم قوام پیدامیکنه و و مثل فرنی میشه. وقتی به این شکل دراومد کره، شکلات و قهوه رو اضافه کنید و باز هم بزنید. درحدی که کره وشکلات باز بشه. وبعد از روی حرارت بردارید و وانیل و 50 گرم از خامه رو اضافه کنید. بذاریدموادتون کاملا سرد بشه.دقت کنید که بعد از سرد شدن موادتون سفت تر میشه. پس زمان پخت نذارید زیاد سفت بشه. رنگ و روش انقدرجذابه که فکرنکنم بتونید صبرکنید تا سردبشه😋 عطر خوش شکلات وقهوه هم که دیگه جای خود😌 حالاوقتشه موادتون رو بریزید توظروف سرو.من از شیشه مربا استفاده کردم.لایه اول بيسکوئيت خردشده و،لایه دوم کرم شکلاتی، ولایه ی بعدی خامه ی صبحانه وموز.وبه همین ترتیب لایه هارو تکرارکنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ بریان زعفرانی مخصوص سر آشپز ......................................................... معمولا مرغ بریان پای ثابت تمامی مهمانی ها و مجالس مهم میباشد بنابراین در این پست طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی را با استفاده کردن از آب لیمو ترش تازه برای شما قرار داده ام تا یک غذای بسیار عالی و خوشمزه ویژه مجالس و مهمانی هایتان تهیه کنید. مواد لازم: مرغ کامل با پوست ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه مرغ بریان زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و ...سرو کنید. دستپخت سرآشپز 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ترفندهایی برای زندگی بهتر
مواد لازم : شیر : ۲ پیمانه شکر : ۴|۳ پیمانه نسکافه : ۱ قاشق غذاخوری خامه بسته صورتی : نصف بسته پودر ژلاتین : دوقاشق غذاخوری آب سرد : ۴|۱ پیمانه کاکائو : ۴|۱ قاشق چایخوری برای گردی مرکز قالب مواد لازم برا لایه میانی : پودر ژله پرتقال : نصف بسته آب گرم : ۴|۱ پیمانه در ابتدا ژله لایه میانی رو آماده کنید برای این کار پودر ژله رو در آب گرم ریخته وبعد حل شدن بنماری نمایید وبعد خنک شدن در ظرف مورد نظرکه چرب شده بریزید ودر یخچال گذاشته تا ببندد. برای تهیه کرم نسکافه در ابتدا پودر ژلاتین روبا آب سرد مخلوط و روی بخار آب کتری بنماری نمایید . شیر را روی حرارت گذاشته شکر را افزوده واجازه بدید شکر حل شود خامه را با همزن زده تا صاف شود وبه شیرافزوده ونسکافه را اضافه ومخلوط کنید شیر نباید بجوشد ژله بنماری رو هم اضافه وزیرش رو خاموش کنید وخوب مخلوط کنید اگر نا خالصی داشت از صافی رد ش کنید. قالب دلخواه رو چرب کنید من برا مرکزقالب ، رنگ تیره روی کرمم ، به چند قاشق از مواد کرم ، کاکائو رو اضافه ودر مرکز قالب ریختم و در یخچال قراردادم تا خودش بگیره ، مرحله بعدی ،نصف از مواد کرم رو توی قالب ریخته . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سلام دوست جوونیای همراه اگه واقعیتشو بخواهین هر سال تو این روزا چند روزی مشغول آماده کردن انواع ترشی های شمالی میشدم . ترشی هایی مثل ترشی لیته .ترشی زالک بادمجان. ترشی کلم قرمز. ترشی مخلوط گل کلم و... برا درست کردن این ترشی خوشمزه که زودم میرسه و اماده خوردن میشه به این صورت عمل کنید.👈👈 اول یک کیلو بادمجان رو بشویید و بذارید خوب خشک بشه بعد نگینی خرد کنید و با یه لیوان سرکه بپزید .(در حد اینکه کمی نرم بشه ولی له نشه). بعد10ساقه جوان و تازه کرفس رو هم نگینی خرد کنید و بعد از مرحله پخت بادمجونها بهش اضافه کنید. 5عدد فلفل قرمز تند و دو عدد فلفل سبز رو با نیم کیلو سیر پوست کنده و 4عدد هویج بزرگ و یک کلم قرمز کوچیک تقریبا 250گرمی و سبزیهای معطر (نعنا، سرسم، گشنیز، ترخون، ریحان وچند برگ جعفری ، روی هم نیم کیلو) رو به ترتیب سختی جنسش بریزید تو سبزی خرد کن و خوب خردش کنید مثل شکل. سپس همه این سبزیجات خرد شده رو در ظرف بزرگتری باهم مخلوط کنید و نمک و گلپر و سرکه هم بهش اضافه کنید و بعد از یکدست شدن در ظرفهای مناسب بریزید و زمان بدید تا جا بیفته. تقریبا از ده روز بعد از آماده کردن ترشی، میتونید ازش . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ بریان زعفرانی مخصوص سر آشپز ......................................................... معمولا مرغ بریان پای ثابت تمامی مهمانی ها و مجالس مهم میباشد بنابراین در این پست طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی را با استفاده کردن از آب لیمو ترش تازه برای شما قرار داده ام تا یک غذای بسیار عالی و خوشمزه ویژه مجالس و مهمانی هایتان تهیه کنید. مواد لازم: مرغ کامل با پوست ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه مرغ بریان زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و ...سرو کنید. دستپخت سرآشپز 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ ترفندهایی برای زندگی بهتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمزه ترین ها 😋 😍😋 مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی شامل : _پیاز ۱ عدد _سیر ۳ عدد _گوجه دو عدد _روغن زیتون _آب لیمو ترش _جعفری یا گشنیز به دلخواه _نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم _سس تریاکی ۴ قاشق در ابتدا ماهی ها را شسته و در مخلوط پیاز و سیر و جعفری خرد شده به همراه روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل کاملا مخلوط کرده و اجازه بدید به مدت دو الی سه ساعت در یخچال استراحت کنه . سپس ماهی ها را از مخلوط خارج کرده و سطح آن را به سس تریاکی آغشته کنید و برای جلوگیری از خشک شدن آن ورقه ها ی گوجه را بر روی آن گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده . وقتی از پخت ماهی اطمینان حاصل کردید بر روی آن پنیر پیتزا ریخته و مجددا به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در فر قرار داده تا پنیر آب شود. اگر می خواهید که سطح ماهی ها و پنیر برشته شود می توانید از گریل فر استفاده کنید نوش جان😋😍 پ.ن : شما می تونید سس تریاکی رو از سوپر مارکت ها ، هایپرمارکت ها و... در مارک های مختلف خریداری کنید . 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور نکته اول ....... برای سیرابی تمیز نشده ابجوش را اماده کنید وسیرابی را توی ابجوش بزنید چند ثانیه که گذشت بیرون بیارید خیلی سریع پرزهای سیرابی تمیز می شه وهربار که دیدید سریع پاک نشدبزنید توی ابجوش وتمام چربیهای داخل سیرابی را هم بیرون بیاریدتا اب سیرابی چرب نشه ادامه کار........... برنج بهتره محلی باشه از شب قبل خیس کنید وبعد توی صافی بریزید تا اب اضافه کاملا خارج بشه بعد برنج خیس خورده ولپه پخته وزردچوبه وفلفل وپودر زنجبیل و پودر لیموعمانی ونمک را اضافه ودر صورت تمایل شوید خشک یا شوید با ترخون خشک بزنید ومخلوط کنید پر کردن سیرابی....... توی هر سیرابی باید در حدی برنج بریزید که نصف سیرابی خالی باشه تا جای پخت واسه برنج باشه اگر خیلی پر کنید برنج خوب پخته نمی شه محکم بدوزید وبا ته سوزن سوراخ سوراخ کنید واسه نفوذ اب پختن سیرابی........... توی زود پز سیرابی شکم پر وپیاز نگینی وزردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و ادویه مخلوط بزنید وچوب دارچین وبرگ بو و لیموعمانی درسته که از وسط نصف کنید دانه لیمو را در بیارید عطرلیموی نصف شده خیلی بیشتره ویک تا دوقاشق رب وپیاز درسته ریز ومخلوط کنید ا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🍕 چون خیلی در مورد خمیر پیتزا سوال داشتند،مراحل تهیه رو بصورت اسلاید براتون آماده کردم ،امیدوارم مفید باشه. آرد سفید سه پیمانه (لیوان دسته دار) نمک یک ق چ شکر یک ق غ مخمر یک ق غ روغن مایع( ترجیحا زیتون بدون بو )یک چهارم پیمانه آب یک پیمانه سرخالی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
گندم پرک هویج خام رنده شده یا نگینی سیب زمینی نگینی یک عدد متوسط بال مرغ 10 عدد نمک فلفل زرچوبه رب گوجه فرنگی جعفری تازه زرشک شسته شده پیاز خیلی بزرگ نگینی خرد شده اول پیاز داغ کردم وقتی طلایی شد ابجوش اضافه کردم و بال های مرغ و نصف بسته از گندم پرک و هویج رنده شدمو بهش اضافه کردم به همراه نمک؛نصف پارچ داخلش آب ریختم چشمی اب رو اندازه کنید چون قراره گوشت ها و گندم پرک ها حجم بگیرن،حالا اجازه دادم تا بال ها کامل بپزن و بعد یک ونیم ق غ رب گوجه رو داخل روغن زیاد مثلا پنج ق روغن تفت دادم ادویه جات بهش اضافه کردمو به سوپم اضافه کردم؛حالا سیب زمینی نگینی رو به سوپ اضافه کردم تا خوب جا بیوفته و اماده بشه تو این فاصله بال هارو از داخل سوپ جدا کردمو گوشتاشو ریش ریش کردم و مجدد داخل سوپ ریختم؛اگر خیلی غلیظ شده بخاطر سیب زمینیه پس حالا یکمی ابجوش اضافه میکنیمو ونمکشو اندازه میکنیم 10دقیقه ی اخر کمی جعفری بهش اضافه کردمو و زیرشو خاموش کردم؛زرشک طعم عالیی به سوپمون میده ترشیش خیلی جذابه پس اصلا حذفش نکنید ؛زرشک پفکی تازه خشک شده بخرید که نور علی نور بشه من داخل این سوپ ورمیشل نمیریزم چون طعمشو عوض میکنه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. یه دونه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره. مواد رو بچشید حتما تو این مرحله اگه طعمش رو نپسندیدید کمی دیگه با پودر قند شیرینش کنید میزان شیرینی شکر ها متفاوته و این میزان که من میریزم یه دسر کم شیرین و مناسب به من میده.حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره.نوش جان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آدم این عکس رو میبینه دهنش آب میافته😅😅موافقید؟ یکی از غذای لذیذ فصل خورش ناردون خوشمزه وخوشرنگه😋🤩 یه گزینه عالی برای دور همی شب یلدا هم میتونه باشه. بهتون توصیه میکنم حتما این خورش بینظیر وخوش طعم رو درست کنید ودر کنار خانواده گلتون از خوردنش لذت ببرید.👪 خورش ناردون برای درست کردن این خوشمزه باید اول مرغها رو کاملا سرخ کنید در اواخر سرخ کردن مرغها یک پیاز کوچک ریز کنید وبا مرغتون بزارید تا طلایی بشه ،بهش زردچوبه وفلفل سیاه ونمک بزنید وکمی که تفت خورد به اندازه یک استکان آب اضافه کنید وبزترید با شعله کم بپزه. داخل یه تابه سه عدد پیاز متوسط رو خلالی وسرخ کنیدبعد بهش دو قاشق غذاخوری رب کوچه فرنگی ودوقاشق رب ملس انار اضافه کنید من یه قاشق رب انار ترش هم زدم بعد کمی تفت بدید حدودایک دقیقه حالا این سس رو به مرغها اضافه کنید وبزارید با حرارت کم به روغن بیفته . ۱۰دقیقه آخر انار دون شده رو به خورش اضافه میکنیم ولی یادتون باشه در ظرفتون رو نزارید چون انارها تیره میشن ورنگ زیباشون رو از دست میدن. برای کته زعفرونی من همیشه برنجهایی که میمونه رو فریز میکنم وبرای تهدیک ازش استفاده میکنم .کته رو درست میکنم آبش که . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کوکی شکلاتی چیپسی و گردو(بدون فر) شیر: نصف لیوان پودر قند: نصف لیوان آرد: یک و نیم لیوان تخم مرغ: یک عدد کامل و یک زرده کره: 125 گرم پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری وانیل:مقداری شکلات چیپسی:نصف لیوان گردو خورد شده: یک سوم لیوان طرز تهیه: ابتدا توی تابه دو طرفه که واشر نارنجی را در میاریم کاغذ روغنی میزاریم و روی حرارت کم میزاریم تا داغ بشه. حالاکره نرم شده،وانیل و پودر قند رو دو دقیقه با همزن بزنید بعد تخم مرغ را اضافه کنید دو دقیقه ی دیگر بزنید. آرد،پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کنید نصف مخلوط آرد،پودر کاکائو وبکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید حالا شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد باقی آرد را اضافه کنید و مخلوط و یکدست کنید.شکلات چیپسی و گردو را اضافه کرده با قاشق بزنید تا یکدست بشه. حالا خمیر را با اسکوپ یا قاشق قاشق روی کاغذ روغنی که در تابه قرار دادید با فاصله بچینید(فاصله ها رو حدود دو برابر اسکوپ بذارید چون بعد از پخت کوکی ها پهن میشه)به مدت ده دقیقه بزارید تا آماده بشه. با این مقدار مواد حدودا ۲۵ عدد کوکی شد. اگر اسکوپ ندارین میتونید از قاشق غذاخوری یا قیف پلاستیکی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم ▫️3عدد تخم مرغ ▫️1لیوان شکر ▫️1لیوان آب ▫️نصف لیوان روغن مایع ▫️2لیوان آرد ▫️3قاشق غذاخوری پودر کاکائو ▫️1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) ▫️1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم) طرز تهیه تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید. آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه) تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری شیرولرم ۱/۲ لیوان اب ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری کالباس حدود دو لیوان خرد شده فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد. در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه. خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای رشته: ۵۰۰ گرم ورمیشل یا همون رشته فرنگی ۱ لیتر آب جوش ۱ قاشق مربا خوری نمک ۲-۳ قاشق غذا خوری روغن مایع برای سالاد: ۱ دسته کوچک شوید ۱ دسته کوچک جعفری ۱ دسته کوچک پیازچه ۲ تا فلفل دلمه قرمز متوسط ۱ کاسه کوچک خیارشور ۱ کاسه کوچک ذرت شیرین برای سس: ۲-۳ عدد لیمو ۱ استکان کوچک روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری نمک فلفل به اندازه دلخواه رشته‌ها رو تو‌ ماهیتابه تفت بدین تا برشته بشن بعد روش آب جوش و نمک بریزین و بذارین بپزه و بذارین خنک بشه مواد سالادتون رو ریز خورد کنین، رشته‌های خنک شده رو بر آب لیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنین... . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧇 🧈مواد لازم برای پایه ی تارت: 100 گرم کره یه پیمانه و نیم آرد یک چهارم پیمانه پودر قند یک عدد تخم مرغ وانیل (۵گرم) 🥠طرز تهیه: توی غذاساز کره رو با شکر و یک تخم مرغ مخلوط میکنیم سپس آرد رو الک و اضافه می کنیم و هم میزنیم و توی نایلون میپیچینیم و کمتر از یه ساعت توی یخچال بذارید بعد داخل قالب تارت پهنش میکنیم روش کاغذ روغنی و یه شی نسوز سنگین میزاریم یا بادوم خام و توی طبقه ی پایین فر با دمای ۲۰۰ درجه میزاریم بپزه.بعد از فر درش میاریم ، کاغذ روغنی رو برمی داریم روشو گریل میکنیم تا طلایی شه و میریم سراغ فیلینگ. سه چهارم پیمانه خرمای له شده و دو تخم مرغ و ۵۰ گرپ کره و نصف پیمانه شکر قهوه ای و نصف پیمانه شربت ذرت یا عسل رو با هم مخلوط میکنیم.بعدگردوی خرد شده رو اضافه و با قاشق هم میزنیم . برای تزیین میتونین ده دقیقه قبل از اینکه تارتو از فر دربیارین روش چند تا گردوی از وسط نصف شده بزارین. مخلوط روی روی پایه ی تارت میریزیم و بیست دقیقه میزاریمش داخل فر بعد که از فر بیرون آوردیمش میزاریم خنک بشه بعد برش میدیم و سرو میکنیم. 👨‍🍳 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوجه فرنگی گیلاس 50 گرم خیار تازه 2 عدد فلفل شیرین 1 عدد پیاز شیرین 1 عدد پنیر فتا 100 گرم کاهو 300گرم روغن زیتون به میزان لازم آب لیمو تازه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زیتون به میزان لازم نوش جان 💝 i . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• هرچقدر از این پیراشکی بخوری، سیر نمیشی!!😍😋 داخل یه کاسه ۶ حبه سیر و ۲ عدد تخم مرغ بریزین با گوشکوب برقی میکس کنین نصف پیمانه ماست یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده اضافه و یکدست کنین ۳۰۰ گرم آرد بریزین با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین یکم دیگه ورز بدین روی سطح کار آرد پاشی کنین با وردنه خمیر رو پهن کنین با کاتر قالب بزنین داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین به همراه عزیزانتون میل کنید نوش جان😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش غوره بادمجان مواد لازم: نصف مرغ یک کیلو و دویست تا چهارصدگرمی بادمجان 5 عدد متوسط غوره یک پیاله پیاز خرد شده 1 عدد گوجه فرنگی رنده شده نیم کیلو نمک، فلفل، زردچوبه 📝طرز تهیه: مرغ را باکمی زعفرون و نمک یه ساعت میزاریم استراحت کنه، بعد درکمی روغن تفت میدهیم، دو طرف مرغ را تا طلایی شدن سرخ میکنیم، بعد مرغ را خارج میکنیم، در همان ظرف پیاز را تفت میدهیم، نمک،فلفل و ادویه را همراه گوجه فرنگی اضافه میکنیم چنددقیقه دیگر تفت دادن را ادامه میدهیم، مرغ را به قابلمه برمیگردانیم، در ظرف را گذاشته باحرارت ملایم میگذاریم مرغ پخت شه، در این فاصله بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم و روی دستمال تمیز میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود، وقتی مرغ پخت بادمجان ها را همراه غوره اضافه میکنیم و 30 تا 40 دقیقه میگذاریم تا خورشتمون جا بیافتد. من چون بادمجونام کوچولو بودن با چاقو یه چاک وسطش زدم و درسته تو روغن سرخش کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با این مقدار مواد ۳۵ تا شیرینی داریم زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند یا پودر شکر ۷۵ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ گردوی نگینی شده ۷۵ گرم طرز تهیه زرده تخم مرغ، هل و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا شیرینی هاتون بوی زهم تخم مرغ نگیره. در نهایت گردوی نگینی شده رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و به کمک ۲ تا ق چ مواد رو با فاصله از هم روی سینی بزارید. به دلخواه روش پودر پسته بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درحه حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد از روی سینی بردارید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ: ۳عدد شکر: ۱۵۰گرم(سه چهارم لیوان) ماست: ۳ق.غ بکینگ پودر: ۲ق.چ عسل: ۲ق.غ گلاب: یک چهارم لیوان پودر هل:نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره) آرد: ۲۷۰گرم(۲لیوان سرپر) روغن: ۱لیوان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش سوهان درست کن به دندونات نمیچسبه و شکرش هم نمیسوزه 🥰😍 چیا لازم داریم🤗 ✅شکر نصف لیوان ✅کنجد بو داده نصف لیوان ✅عسل یک قاشق غذاخوری ✅کره یک قاشق غذاخوری ✅آب معمولی یک قاشق غذاخوری ✅خلال پسته یا بادام به میزان دلخواه نکته❌ حتما همه مواد به جز کنجد روی حرارت ملایم بزارید و اصلا با قاشق هم نزنید فقط مثل کلیپ دسته تابه رو بگیرید و این مدل هم بزنید بعد از اینکه رنگ مواد قهوه ای شد با قاشق کمی هم بزنید تا ذرات شکر به خوبی حل شود بعد سریع کنجد را اضافه کرده و هم بزنید و روی یک فویل پهن کنید و مواد رو تخت کنید بعد خلال پسته و بادام اگر دوست داشتید بریزید کمی فشار دهید تا به مواد بچسبد بعد با چاقو برش دهید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپیرال سیب زمینی مواد لازم: 4 عدد سیب زمینی (آب پز) 1 عدد تخم مرغ 1 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده جعفری تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری آرد یا نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پول بیبر 1 قاشق چایخوری نمک . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا آخر ببین مطمئنم عاشقش میشی 🤩🤩 ۲ عدد پرتقال رو حلقه ای برش بزنید و کنار بزارید ۲۰ گرم کره داخل تابه بریزید تا ذوب بشه ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید هم بزنید با حرارت ملایم تا شکر ذوب بشه پرتقال ها رو داخل تابه بچینید بزارید ۲ دقیقه بمونه ۱ عدد تخم مرغ ۱/۴ لیوان شکر با همزن بزنید تا یکدست بشه نصف لیوان شیر ۱/۴ لیوان روغن مایع درحد مخلوط شدن هم بزنید ۱ لیوان آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر الک و مخلوط کنید مایع کیک رو روی پرتقال ها بریزید کامل پخشش کنید درِ تابه رو ببندید و بزارید با حرارت ملایم ۱۵ دقیقه بمونه با خلال چک ‌کنید اگر به خلال نچسبید یعنی حاضره عطر این کیک فوق العادس😍😍 مرسی که با ما همراه بودید 🙏 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین ترفند واسه بادمجون که مطمئنم تجربه نکردی را از دست نده 😍 ۱ عدد پیاز نگینی خرد کنید تو تابه کمی روغن بریزید پیازها سرخ کنید ۱ قاشق غذاخوری حریره سیر اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدید ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کنید و تفت بدید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید بادمجان ها وردنه کنید داخل ظرف کمی روغن بریزید بادمجان ها بذارید داخلش، وسطشو با چاقو برش بزنید و مقداری با دست باز کنید از مواد گوشتی بریزید داخل شکم بادمجان ها و پر کنید روشون گوجه و فلفل دلمه ای اسلایش شده بزارید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۲ لیوان آب مخلوط کنید رب بریزید کنار بادمجان ها بزارید داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭