eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستورانی که خیلی عاالی و ترد میشه . سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم . حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه . بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم . بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم . بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم . کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم . حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه . طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم . بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه . روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه . . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم هر چی از کیفیت وعالی بودن این خمیر بگم کمه میتونید واسه هر دستوری که خمیر داره استفاده کنید به شرط اینکه توی مواد اولیه دست نبرید وجایگزین هم نکنید تا نتیجه مطلوبی بدست بیارید مواد لازم بجای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار استفاده کنید شیر ولرم دوپیمانه خمیر مایه یک ونیم قاشق سوپ خوری شکر یک ونیم قاشق سوپ خوری بیکینک پودر یک قاشق مرباخوری پر نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع نصف پیمانه ماست معمولی نصف پیمانه ارد به میزان لازم بهتره بکبار الک بشه طرز تهیه......... شیر ولرم وخمیرمایه وشکر وبیکینگ پودررا مخلوط کنید بعد ماست را اضافه ومخلوط کنید وبعد دوپیمانه ارد را اضافه ومخلوط کنید وسلفون بکشید حدود 15تا20دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کنه ودوبرابر بشه بعد روغن ونمک را اضافه ومخلوط کنید دراین مرحله کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیری لطیف ونرم وبدون چسبندگی بدست بیاد اگر زیاد ارد بخورد خمیر بدین لطافت خمیر کم می شه پس به این نکته توجه کنید بعدظرف را کمی چرب وخمیر را یکساعت استراحت دهید تا حجمش دوبرابر بشه بعد هوای خمیر را خارج واماده است که با خمیر کار کنیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ شکم پر ‎مرغ رو تمیز بشورید با پوست باشه حتما و شکمش رو کامل تمیز کنید.مرغ رو تقریبا دو ساعت توی آب و دوتا سه قاشق نمک بگذارید.الان یه پیاز سرخ کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه اضافه کنید.بهش گردو( حدود ۵ تا مغز گردوی کامل.یک قاشق زرشک.دوتا قاشق کشمش.ده تا دونه آلوی جنگلی(همون ریزا)یک قاشق رب گوجه سر خالی.دوتا قاشق رب انار.مقداری زعفرون اضافه کنید .همه اینارو با هم تقریبا سه چهار دقیقه تفت بدید.الان مرغ رو بیرون بیارید.توی قابلمه مرغ رو با روغن با شعله زیاد سرخ کنید.وقتی که همه طرف سرخ شد موادی که آماده کردیم رو داخل شکم میریزیم.الان شکم مرغ رو بدوزید.یا با خلال دندون به هم وصل کنید.توی ظرف فر یه پیاز از وسط نصف شده،فلفل دلمه‌ و ادویه بریزید روی مرغ هم کره آب شده و زعفرون بزنید و مقداری آب بهش اضافه کنید و فویل بکشید و بگذارید مرغ کامل بپزه .من نیم ساعت آخر بهش کدو و بادمجون و هویج و سیبزمینی هم اضاف کردم.در آخر فویل رو بردارید و گریل دستگاه رو روشن کنید در حد طلایی شدن مرغ.با همین روش توی قابلمه هم پخته میشه. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥦👌 . دوستان عزیز گیاه‌خوار آب مرغ و خامه رو حذف کنید. . 🔷برای ۴ نفر: اسفناج : اندازه فیلم (یک مشت) بروکلی: یک عدد متوسط (اندازه من) کدو: ۱ عدد قارچ: ۸ عدد متوسط آب (یا آب مرغ) : تا روی سبزیجات (۲۰ دقیقه زمان پخت) ادویه: پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه : ۱/۳ قاشق چای‌خوری آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چای‌خوری (اگه دوس دارید) نمک: ۲ الی ۳ قاشق چای‌خوری (مزه مزه کنید) زنجبیل تازه: یک کوچولو رنده کنید . سبزیجات رو پوره کنید. . جو پرَک: ۴ قاشق غذاخوری (۱۵ دقیق زمان پخت) خامه (خامه صبحانه): ۱ قاشق غذاخوری ( اینجا حرارت خاموش شود) جعفری تازه خورد شده: ۲ قاشق غذا خوری . امیدوارم که همیشه بخندید و سالم باشید❤️ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاستلا کیک کاستلا یه کیک خیلی معروف و محبوب ژاپنیه، دلیل محبوبیتشم به خاطر اسفنجی و نرم بودنشه، به عنوان یه پیشنهاد ویژه توصیه میکنم حتما امتحانش کنید😍 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده برای ماندگاری بهتر خوراکی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش صبحانه لاکچری . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده با کیک برای پذیرایی‌ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سفره آرایی تزیین پیاز . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اینم‌ از ‌ که‌ خیلی‌ خوشمزه‌ است من برای درست کردن این حلیم از بلغور گندم استفاده کردم به اینصورت که یک کیلو بلغور رو تمیز شستم به مدت پنج ساعت خیس کردم ،بعد داخل قابلمه بزرگ ریختم سه برابر بلغور آب ویک قاشق روغن اضافه کردم روی شعله گذاشتم وقتی جوش آمد شعله رو کم کردم وهر چند دقیقه یک بار حلیم رو هم میزدم ،گوشت رو هم با کمی نمک وزرد چوبه و سه چهار تا دونه فلفل سیاه پختم و ریش ریش کردم آب گوشت رو هم صاف کردم و کنار گذاشتم، حالا بعد از سه ساعت حلیم حسابی لعاب انداخته گوشت ریش شده واب گوشت رو هم اضافه میکنم در این مرحله دیگه نباید از گاز فاصله بگیرین باید بالا سر حلیم بمونین وبه هم زدن ادامه بدین تا دو ساعت دیگه حلیم شما آماده هست وبا شکر و دارچین وکنجدوروغن محلی تزیین و نوش جان کنید👌🏼😋 . .نکته:اگر دوست دارین حلیم یک دست و بدونه پوسته گندم داشته باشین قبل از ریختن گوشت حلیم رو از ابکش رد کنید .پ ن:اگر آب قلم داشتین موقع ریختن گوشت حتما اضافه کنید که خیلی خوشمزه میشه😋😋 . نکته دوم:برای هم زدن حلیم از قاشق چوبی استفاده کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ سوسیس تخم مرغ . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه موهیتوی جذاب و راحت واسه اینکه این روزای گرمو قابل تحمل کنه😁 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی خوشمزه😋 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه و خوشگل . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ - 500 گرم 5 تخم مرغ آرد-200 گرم آرد سوخاری - 150 گرم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه برای طعم دادن. سس مایونز به دلخواه سینه ها را نازک بریده و میکوبونیم برای خمیر ، تخم مرغ ، آرد ، پودرسوخاری را آماده می کنیم. تخم مرغ ها ،نمک و فلفل ها را و با چنگال هم می زنیم.کمی بیشتر نمک اضافه می کنم ، زیرا سینه را به طور جداگانه نمک نمی کنم. دوبار در تخم مرغ و آرد،سپس در آرد سوخاری فرو کنید. در تابه گرم با روغن از هر دو طرف سرخ می کنیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته گوشت پنیری . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پنیری در ماهیتابه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پنیری در ماهیتابه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تره فرنگی . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تند در سس گوجه فرنگی مرغ رو در روغن از هر دو طرف سرخ کنید(در تابه رو بزنید).وقتی یک طرف مرغ سرخ شد طرف دیگه مرغ رو برگردونید نمک و ادویه مرغ زده اجازه بدین طرف دیگه هم سرخ شه. سپس مرغ سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در تابه چند حبه سیر و یک پیاز ریز خرد شده را خوب تفت دهید گوجه فرنگی را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید.نمک، فلفل به سلیقه، همچنین فلفل خشک را اضافه کنید(اگه تازه داشته باشین تازه استفاده کنید). سس را به مدت 10 دقیقه جوش می دهیم، سپس مرغ را ریخته و اجازه دهید مرغ با سس خوب بپزید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم:🍚 ▪️یک عددسینه ی مرغ پخته پودر شده ▪️نصف پیمانه آردسفید ▪️نصف پیمانه آب ▪️دوقاشق آرد نخودچی ▪️یک عدد تخم مرغ ▪️یک عدد پیاز ساطوری آب گرفته شده ▪️نمک،فلفل سیاه،زرد چوبه،پودرزیره،دوقاشق ▪️گشنیزساطوری یک ق چ خوری ▪️بکینگ پودر ▪️یک ق چ خوری آبلیموی تازه طرز تهیه:🍲 🔸ابتداآرد رو با آب وبکینگپودر مخلوط کردم و سینه ی مرغ پودر شده وتخم مرغ وپیاز و دوقاشق گشنیز و ادویه ها رو کامل بهش اضافه کردم و هم زدم بعد آبلیموی تازه رو هم اضافه کردم و روش رو سلفون کشیدم و به مدت نیم ساعت گذاشتم استراحت کنه بعد روغن که داغ شد به اندازه ی گردو از مواد برداشتم و داخل روغن گذاشتم طلایی که شد بیرون آوردم و با سس تند نوش جان کردیم : مواد پاکوره نباید زیاد سفت و نه زیاد شل باشه و حتما باید با شعله ی ملایم سرخ بشه که مغز پخت بشه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پنیری سوخاری مواد لازم سینه مرغ پخته شده و ریز شده ۲ پیمانه پنیر رنده شده چدار ۱ پیمانه پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه ادویه شامل نمک و فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری و پودر سیر , پودر پیاز , زیره : ۱ قاشق چای خوری همچنین فلفل هندی و پونه کوهی : ½ قاشق چای خوری حلقه پیاز به تعداد لازم برای مواد آماده شده مواد بالا را تر کیب کنید و درون حلقه پیاز قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر نگهداری نمایید سپس آن را آغشته به آرد الک شده، تخم مرغ و پودر سوخاری نموده و‌در روغن سرخ کنید... نوش جان . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭