eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" بیسکوییت لیدی فینگر 1 بسته شیر 1 لیتر شکر 1 پیمانه آرد شیرینی پزی 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد یکی کامل و یکی فقط زرده را نیاز داریم پنیر خامه ای یا پنیر لبنه 200 گرم وانیل شکری1 قاشق چایخوری اگر وانیل ایرانی استفاده میکنین نوک قاشق چایخوری قهوه یا نسکافه فوری 1 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق چایخوری آب داغ 1 و نیم پیمانه کنسرو شیر عسلی یا شیرنستله 1 قوطی میتونین از شیر عسلی خونگی هم استفاده کنین . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. سلام مهربونا،پنیر درست کردم چه پنیری عاقا عالیه عالی👌👌👌 خیلی خوشمزست و اصلا فکرشم نمیکردم انقدر خوشمزه باشه😍😍😍 پنیر_خونگی ابتدا دو کیلو شیر را میجوشانیم.اگه شیرتون‌پاستوریزست نیاز نیست وقتی جوش اومد بذارین بازم بجوشه ولی اگه مثل من از شیر محلی استفاده کردین،بعداز اینکه شیر جوش اومد بیست دقیقه کامل بذارین با شعله کم بجوشه. سپس یک کاسه ماست خوری ترش اضافه کرده و خوب هم میزنیم و یه ده دقیقه ای میذاریم تا بجوشه.میتونین بجای ماست،نصف لیوان سرکه سفید بریزین. در این‌مرحله آب شیر جدا شده و شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه. خوووب حالا یه پارچه حریر تمییز و یا پارچه تنظیف رو روی یه کاسه قرار داده و شیر رو داخلش میریزیم. این آبی که از شیر داخل کاسه میمونه رو نگه دارین و داخلش نمک بریزین و بذارین کنار. پارچه ای که داخلش پنیر قرار داره رو محکم گره زده و آویزان‌میکنیم تا آب اضافی اون خارج بشه.حدود ده دقیقه به همین حالت قرار میدیم. بعد هم پارچه رو باز کرده و پنیرمونو داخل آب نمکی که درست کردیم میذاریم و داخل یخچال نگه میداریم. پنیر خوشمزمون آمادست😊😋😍👌 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🧇 😋 🔸ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😇آشپزای نمونه...اینو همیشه از من یادتون بمونه😇 یه آشپز حرفه ای باید بتونه به اندازه از همه ادویه ها و چاشنی ها استفاده کنه جوری که طعم هیچ چاشنی و ادویه ای در غذا غالب نباشه تا طعم نهایی کاملا پرفکت و بدون نقص بشه و مزه ها کاملا با هم در تعادل باشن☺ ✔بهتره حداقل جوجه ها 4 ساعت در یخچال استراحت کنن تا کاملا خوش طعم و مزه دار بشن ✔یه نکته دیگه...در تابه رو اصلا نبدید چون جوجه ها آب میندازن و خشک و سفت میشن ✔مثل همیشه برای مغز پخت شدن باید روغن کاملاااا داغ و حرارت ملایم باشه. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریم‌کنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده را با دو کفگیر برنج مخلوط کرده کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج سفید رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌 نکته.... هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید. خوب زعفرون بریزید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه حلزونی😋 ✔عرص سینه مرغ نواری شده بین 2 تا 3 سانت هست...طول هر نوار هم کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره...هر چی طول نوار ها کوتاه تر باشه جوجه حلزونیاتون کوچولو موچولو تر میشن...این اندازه ای که گفتم برای سرخ شدن در تابه مناسبه... ✔اگه خواستید جوجه حلزونیا رو روی منتقل کباب کنید بهتره پهنای هر نوار حدود دو انگشت بسته باشه تا روی منقل ضمن کباب شدن خشک نشن. ✔بازم تکرار کنم من کلا برای این مقدار سینه که توی فیلم دیدید فقط 1 قاشق آبلیمو استفاده کردم...فقط برای ایجاد تعادل در طعم جوجه و اینکه آبلیمو قدرت زیادی در از بین بردن بوی زُهم مرغ داره...ولی نباید جوجه ترش مزه بشه و طعم آبلیمو غالب بشه... 👇ادامه👇 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک سه رنگ😋 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و نارگیل😋 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍜 😋 🔸برگ چغندر یک کیلو،برنج ایرانی یک استکان،ماش دو استکان،عدس یک استکان، لوببا چشم بلبلی یک استکان، لبو سه یا چهار عدد،رب انار یک استکان،پیازداغ و نعنا داغ، حبوبات رو میپزیم بعد برنج رو اضافه میکنیم میزاریم بپزه و لبو هارو تیکه میکنیم و اضافه میکنیم وقتی پخته شد در اواخر کار سبزی رو اضافه میکنیم (چون برگ چغندر زود اب میشه) و رب انار رو اضافه میکنیم و میزاریم جا بیوفته گاهی اوقات روی این آش ارده میریزن که در اینصورت بهش شلی ارده میگن .در غیر اینصورت برای تزیین از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده میکنیم. این مقدار انداره یک قابلمه کوچیک میشه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باگت سبزیجات پخته شده. مواد لازم من از 14 ران استفاده کردم ، بسته به نیاز خود می تونید استفاده کنید 2 سیب زمینی 2 فلفل دلمه ای 2 فلفل قرمز 2 هویج. برای سس روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2-3 حبه سیر خرد شده 2 فنجان آب گرم نمک . به عنوان ادویه مقدار پودر فلفل قرمز ، فلفل سیاه و آویشن استفاده شده به سلیقه شماست. دمای اجاق گاز 230 درجه از پیش گرم شده است. من روی آن یک کاغذ پخت مرطوب قرار داده ام تا بلافاصله قهوه ای نشود ، و داخل آن خام نباشد ، و چون آن را در بخار نگه می دارد ، مرغ ها آبدار تر و ملایم تر می پزند. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍛 رشته پلو رو به دو روش میشه درست کرد: یکی اینکه زمانی که میخواین برنج رو آبکش کنین 2دقیقه قبلش رشته ها رو ریز کرده و داخل همون برنج میریزیم و آبکش میکنیم(که من اینکار رو کردم) و یکی هم اینکه میتونید رشته ها رو خرد کرده و داخل روغن یا کرده مقداری تفت بدین و بعد از آبکش کردن برنج لابه لاش ریخته و دم بزارید. من برا 3پیمونه برنج 150گرم رشته پلویی ریختم.برای قلقلی ها هم یدونه پیاز بزرگ رنده کرده و آبشو جدا کنید،200گرم گوشت چرخکرده و 1قاشق چایخوری رب گوجه+نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کاری و پودر سیر+1قاشق غذاخوری سرخالی آرد نخودچی رو با هم خوب ورز داده و قل قلی های کوچکی درست کرده و یک ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید(موقع سرخ کردن دسته ماهیتابه را چندبار بچرخونید تا قل قلی ها یکدست سرخ بشن). پیاز داغ فراوون و کشمش هم فراموش نشه که از ملزومات یک رشته پلو خوشمزه هستش . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. نرگسی یک غذای سالم و خوشمزه که بدلیل شباهتش به گل نرگس اینجوری صداش میکنند😍 . پیاز متوسط یک عدد، اسفناج یک دسته، تخم مرغ چهار عدد البته میتونید با سه یا دوتا هم درست کنید، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اگر سیر تازه هم بزنید که عالی👌🏼🧄 . اول پیاز ها رو خرد کنید سرخ کنید بهش کمی زردچوبه بزنید و کنار بگذارید . بعد از شستن اسفناج ها اونهارو بپزین کمی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفتشون بدین نمک و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنید و بعد پیاز داغ ها رو بریزید داخل تابه بعدش تخم مرغ ها رو روش بشکونید من اول سفیدها رو ریختم و بعد از اون زرده ها و در تابه رو بستم تا خوب روش بسته بشه . نوش جان امیدوارم دوست داشته باشید🤗 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍛 😋 🔸من همیشه از سبزی تازه استفاده میکنم وهیچ وقت سبزی پلویی رو فریز نمیکنم،اگه فصل سیر تازه باشه حتما بهش اضافه میکنم وقسمتهای سفیدش رو هم روی پلو میزارم تا بخار پز بشه وکمی هم شنبلیله داخل سبزی هام اضافه میکنم که عطرش واقعا فضای خونه رو پر میکنه ومحشره،کمی زعفرون میدم روی پلو ودم میکنم ودر زمان سرو کره داغ روی پلو میدم . برای ماهی فلفل دلمه قرمز وسبز وسیر رنده شده وجعفری خرد شده+کمی زعفرون ونمک فلفل ویه مقدار روغن مایع وکمی آب لیمو ترش ورنده پوست لیمو تو این مواد مرینیت کردم از شب قبل . داخل سینی فر فویل کشیدم وروی فویل سیب زمینی حلقه شده چیدم وماهی های مزه دار شده رو روی حلقه های سیب زمینی گذاشتم تا در زمان پخت به فویل نچسبه وسالم جدا بشه،در ضمن روی ماهی ها رو با چاقو برش دادم تا مزه ها به داخل گوشت ماهی ها نفوذ کنه . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک بوقلمون . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 یک پیازو تفت داده بهش هویج خرد شده و ذرت اضافه کنید کمی تفت میدیم بعد مرغ پخته خرد شده کمی پنیر پیتزا و سس مایونز و نمک و فلفل زده پنیر اب شد خاموش کنید امادست طبق کلیپ دوم نان تست رو مثلثی برش زده رو هر برش کمی سس مایونز زده بعد مایه مرغ و لایه دوم هم ب همین صورت عمل کنید لایه اخر فقط سس بزنید و ب دلخواه تزیین کنید،ما اینو بیشتر از اولیه دوس داشتیم💁‍♀️ اولیه برا تایم صبحانه بیشتر گزینه مناسبیه. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 2 عدد ران مرغ 2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت) 1 قاشق چایخوری نمک فلفل کمی 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 فنجان آب 1 عدد برگ بو روغن برای سرخ کردن مواد مرینت کردن ران مرغ: یک عدد تخم مرغ آرد سفید 60 گرم ⠀ آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)⠀ طرز تهیه : 1. ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید. 2. طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید. 3. در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن وبزاریدتا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو وآب را اضافه ودر تابه را گذاشته ومیزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه ومقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید ورانها را خوب به این سس آغشته کنید وبعد درچیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید. میتونید با دماسنج آ‌پزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند. . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارمالاد زردالو😋 . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍆 😋 بادمجون كبابى ٢عدد نخود پخته يك و نيم ليوان روغن زيتون يك دوم استكان ارده دو سوم استكان سير دو حبه فلفل قرمز،فلفل سياه،نمك،پودر زيره،نعنا 🔸نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت) بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید . . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭