eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه دالگونا😋 مواد لازم🔻 نسکافه یا قهوه فوری ۲قاشق مرباخوری شکر ۲قاشق مرباخوری آب جوش ۲قاشق مرباخوری یخ چند قالب شیر ۱/۲پیمانه طرز تهیه🔻 ۱_نسکافه،شکر و آبجوش را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا خامه ای و غلیظ شود البته این پروسه با همزن دستی و یا چنگال ۱۵ دقیقه طول میکشد،بزنید و ناامید نشید😉. ۲_درون لیوان مورد نظر چند قالب یخ و شیر را ریخته و روی آن خامه نسکافه ای ریخته. ۳_هم زده و نوش جان کنید. *موادی که در فیلم نشان داده شده برای دو لیوان است* . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
🍅 چند نکته در مورد خشک کردن گوجه ☄️ ترجیحا گوجه فرنگی‌هایی با اندازه یکسان را برای خشک کردن انتخاب کنید. ☄️ در صورت تمایل می‌توانید قبل از خشک کردن گوجه فرنگی‌ها روی آن‌ها کمی نمک، پودر سیر و آویشن بپاشید. ☄️ رنگ گوجه فرنگی‌ پس از خشک شدن، تیره می‌شود. ☄️ بافت گوجه فرنگی خشک شده مانند کشمش انعطاف پذیر است. 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃 . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
🍮 😋 🔸اول از همه 16 گرم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب بپاشین و بذارین یه چند دقیقه ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت تر آب میشه حالا با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه بدین تا ژلاتین کاملا تو آب حل بشه و شفاف بشه و بذارینش کنار. بعد چهارصد گرم خامه صبحونه، نصف پیمونه شیر، نصف پیمونه شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل رو تو یه قابلمه دیگه بریزین و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون کنین.حتما حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه، بسه. حالا دیگه شعله رو خاموش کنین. چهار تا خرمالو رو از پوستش جدا کنین و تو غذاساز بریزین و هر چقدر دوست دارین پوره اش کنین ریز یا درشت. حالا پوره ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه کنین و هم بزنین مرحله ی آخرم اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدنه حالا مایه پاناکوتا رو تو قالباتون بریزین و یه دو سه ساعتی تو یخچال بذارینشون تا خودشونو بگیرن . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
یک تخم مرغی ارد 2 لیوان تخم مرغ 1 عدد شکر 1 لیوان روغن نصف لیوان شیر 1 و نیم لیوان وانیل کمی بکینگ پودر 1 ق غ همه مواد رو به جز آردو بکینگ پودر با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس ارد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود مایه رو در قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه تا وقتی پخته بشه بزارید میتونید هم به صورت کاپ کیک درست کنید . شکلات تویکس 2 عدد بزرگ خامه صبحانه نصف دریم ویب 1 عدد کارامل 1 عدد همه مواد رو توی غذاساز با هم مخلوط میکنیم و روی کیک سرد شده میریزیم. میتونید به جای کرم تویکس از گاناش شکلات صبحانه یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید. . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
#_یک_تخم_مرغی تاحالا شده هوس کیک کنی در یخچال رو باز کنی اما فقط یه دونه تخم مرغ داشته باشی؟ برا من که خیلی پیش اومده. این دستور رو یادداشت کن داشته باش برا اینجور مواقع، یه کیک ساده و خوشمزه: مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد شیر 1 لیوان آرد 1 و ½ پیمانه روغن مایع ¼ پیمانه شکر 1 پیمانه وانیل کمی بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری طرز تهیه: فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کنید. تخم مرغ را همراه شکر و وانیل حدود ده دقیقه تا یک ربع با همزن بزنید تا حجمش سه برابر و غلیظ و کشدار بشه. شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. حالا آرد را قاشق قاشق روی مواد الک کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ریخته 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. من تو پلوپز پختم قالبمه پلوپز چرب کردم ‌مواد ریختم درش دمکنی گذاشتم نیم ساعت زمان برد.تایم پخت تا 45 دقیقه هم میشود . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛 😋 فیله مرغ نخود فرنگی هویج سیب زمینی برنج نمک+فلفل+زردچوبه 🔸برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشه . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان (پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم چطوری درست کنم: ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.😊 . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
آرد:۲پ ب پ:۲ق چ سرخالی شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ روغن مایع:۱پ شکر:۱پ پودر نارگیل:۳_۴ق س وانیل:کمی کمپوت آناناس به میزان لازم تخم مرغ:۴عدد تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود. روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم. شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم. نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و برشی از آناناس رویش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم. نکات خودم: _اسانس نارگیل و آناناس و وانیل استفاده کردم. _روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد) . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 زرده تخم مرغ، سينه مرغ، كالباس، گوجه، آووكادو، نمك و فلفل و سس مايونز. و خردل . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
😘 ❤️ ❤️ 😉 •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر وقت میخوام حسم رو به کسی بگم، یکی از متنای اینجا رو براش میفرستم.♥️))👇 ❤️💫 http://eitaa.com/joinchat/2283208717Cab66abe5eb http://eitaa.com/joinchat/2283208717Cab66abe5eb 💫❤️ بهش بگو دوسش داری))♥️👆 بهش بگو دوسش داری))♥️👆
👌کیک بی بی 2 پیمانه آرد رو با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر، یه پنس نمک، نصف پیمانه پودر کاکائو، 1 پیمانه و نیم شکر، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین، 1 قاشق غذاخوری پیمانه پودر نسکافه و نصف قاشق چایخوری وانیل، همه رو مخلوط کنید( آرد حتمااا سه بار الک شده باشه)وسط مواد رو گود کنید و 1 پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن و نصف پیمانه آب داغ رو اضافه کنید، و دوتا تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به مواد اضافه کنید به صورت دروانی و آروم هم بزنید و قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه،بعد از پخت و سرد شدن، کیک رو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و خامه کشی( داخل خامه بعد از فرم گرفتن 3 قاشق غذاخوری پودر نسکافه اضافه میکنیم) و به اندازه دلخواه برش بزنید،روی کیک رو گاناش بریزید و با کاکائو رنده شده تزیین کنید،نوش جان گاناش: به نسبت مساوی شکلات تخته ای تلخ بن ماری شده با خامه صبحانه، نوش جان . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
تارتلت مرغ: پیاز رو تفت دادم تکه های مرغ رو اضافه کردم ،قارچ وفلفل دلمه ای و جعفری خورد شده رو تفت دادم، اورگانو،فلفل سیاه ،زردچوبه ونمک اضافه کردم ،خمیر یوفکارو مربعی برش دادم روی هر لایه ترکیب ،شیر ،روغن مایع و زرده تخم مرغی رو که مخلوط کرده بودم مالیدم ، سه لایه ش رو چیدم داخل قالب کاپ کیک داخلش از مواد سرخ شده ریختم روش پنیر پیتزا و یک ربع گذاشتم داخل فر ۱۸۰ درجه . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
خوراک گوشت و قارچ غذای نونی . ۱عدد پیاز رو خرد کرده داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه سرخ کرده گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم رو اضافه کرده خوب سرخ که کردم فلفل دلمه خرد شده و قارچ چندتا دونه خرد شده رو اضافه کرده خوب که تفت خرد و آبش خشک شد کمی رب زده. یه مشت و یه مشت غوره ترش داخل اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه و آویشن و پودرسیر زده در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آبش کشیده بشه دوعدد بادمجون هم که دلخواهیه سرخ کرده روش میزاریم میتونین به جاش سیبزمینی سرخ کرده بزارین در آخر کمی آبلیمو زده. بعد زیر گاز رو خاموش کرده میکشیم . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
خوراک گوشت و قارچ غذای نونی . ۱عدد پیاز رو خرد کرده داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه سرخ کرده گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم رو اضافه کرده خوب سرخ که کردم فلفل دلمه خرد شده و قارچ چندتا دونه خرد شده رو اضافه کرده خوب که تفت خرد و آبش خشک شد کمی رب زده. یه مشت و یه مشت غوره ترش داخل اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه و آویشن و پودرسیر زده در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آبش کشیده بشه دوعدد بادمجون هم که دلخواهیه سرخ کرده روش میزاریم میتونین به جاش سیبزمینی سرخ کرده بزارین در آخر کمی آبلیمو زده. بعد زیر گاز رو خاموش کرده میکشیم . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
.من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه‌.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم. . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
طرز تهیه برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه. زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید. بعد هم همراه گوجه و کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید.👌 این ساندویچ رو از روز قبل هم میتونید درست کنید برای مهمونی هاتون.فوق العاده عالی و خوشمزست. . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا با بیکن_نواری یک شبکه درست کرده به شکل دایره درمی آوریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم پیاز را با کمی روغن تفت داده تا کمی نرم و طلایی شود گوشت چرخکرده گوساله را با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و دو تا برگر درست می کنیم حال با برگرها و بیکن و پیاز سرخکرده و پنیرچدار و پنیرموزارلا چیزبرگر و جعفری ریزکرده خود را درست کرده و با شعله کم دو طرف را برای ده دقیقه گریل می کنیم . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 اینستای ما👇 https://www.instagram.com/Ashpazi_o_dizain
برای فرنچ تست ابتدا دور نان تست برش زدم بعد از وسط دونصف کردم توی سینی فر چیدم داخل فر داغ ولی خاموش پنج دقیقه گذاشتم بعد یه تخم مرغ با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد بعد نصف لیوان شیر وکمی وانیل اضافه کردم نون تست داخل مواد تخم مرغی زدم و داخل تابه ی داغ که کره گذاشته بودم دوطرفش سرخ کردم کمی که سرد شد داخل مخلوط شکر ودارچین غلتوندم.خییلی خوشمزس پیشنهاد میکنم برای بچه هاتون درست کنین حتما خوششون میاد. اگه دارچین دوست ندارین میتونین شکر قهوه ای استفاده کنین وبا شیر میل کنید . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
پودر_چغندر : رنگ دهنده طبیعی که برای رنگ کردن انواع دسر_شیرینی_نوشیدنی_سوپ و انواع خوراک استفاده کرد طرز تهیه: چغندر قرمزتازه راشسته وپوست گرفته وبه صورت حلقه های نازک برش میزنیم ودر هوای آزاد یا روی بخاری یا شوفاژ خشک میکنیم وبعد آسیاب میکنیم واز رنگ زیباش لذت میبریم . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
نان سیر روی سطح نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش ایجاد کنید سپس ۲ الی ۳ حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید. سپس برشهای پنیر پیتزا یا چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. ۷_۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید. نان های سیر معطر شما آماده است. . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
كباب_تابه_اى . طرزتهیه: چهارصد گرم گوشت دوبار چرخ شده ی گوساله دوعدد پیاز ی که کاملا ریز رنده شده، کمی نمک،نوک قاشق فلفل سیاه،دوقاشق زعفران غلیظ،مقدار کمی زردچوبه ،نوک قاشق پاپریکا و نوک قاشق پودرسیر مخلوط کردم و حدودا یک ربع ورز دادم. گوشت رو بدون اضافه کردن روغن داخل تابه گریل کاملا پهن کردم با دست کاملا فشار دادم تا داخل تابه منسجم بشه و اطرافش رو مرتب کردم و گذاشتم روی شعله ی کم، تا گوشتمون اب بندازه و بپزه بعد که آبش کاملا تبخیر شد با کاردک یا کفگیر کبابها رو برش دادم و کمی روغن اضافه کردم و یکطرفش که کمی برشته شد طرف دیگرش رو هم کمی سرخ کردم و تمام . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
خوراک سنگدان طرز تهیه شم اینطوریه که سنگدان ها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین . بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین ، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان ها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه..... . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
پیازترشی . یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره پ.ن.میتونید به جای لبو (چغندر)از کلم بنفش استفاده کنید ولی به خوشرنگی چغندر نمیشه پ.ن۲..بنا به سلیقه خودتون میتونید از ادویه ترشی مثل تخم گشنیز یا گلپر و سیاهدونه یا سبزیجات معطر و فلفل چیلی هم استفاده کنید ولی به نظر من بدون استفاده از اینها اصیل تره پ.ن۳..به مرور زمان ممکنه رنگ پیاز ترشی کمی کدر بشه که میتونید توی شیشه ترشی بازهم چغندر یا کلم بنفش بریزید رنگش برمیگرده . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞