eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین پیتزا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
مافین پیتزا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مافین پیتزا 📚👩🏻‍🍳 مواد لازم :👇 آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان ماست شیرین یک لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ دو عدد کالباس مرغ نصف پیمانه (از مرغ پخته شده هم میتونید استفاده کنید) فلفل دلمه ای خرد شده مقداری قارچ پخته شده نصف لیوان پنیر پیتزا مقداری فلفل سیاه و نمک و آویشن مقداری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری . دستور تهیه :👇 خوب در ابتدا فر یا توستر رو گرم کنید. آرد رو دو بار الک میکنیم و کنار میذاریم. تخم مرغ ها رو با مفتول سیمی میزنیم تا از لختگی در بیاد. ماست وروغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد سفید رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی مخلوط میکنیم. فلفل سیاه و نمک و آویشن و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. کالباس مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و مخلوط کنید. قارچ ها رو که پخته شده و سرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. تا خوب مواد با هم مخلوط بشن. حالا داخل کپسول ها رو از مواد مافین پر میکنیم و میذاریم داخل فر 180درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه. (اگر توستر دارید دما رو روی 170بذارید) وقتی مافین ها پخته شدن از فر در میاریم وروی مافین ها پنیر پیتزا میریزیم و کمی گوجه خرد شده هم میچینیم و دوباره میذاریم داخل فر یا توستر والمنت بالا رو روشن میکنیم به مدت ده دقیقه تا پنیر ها طلایی بشن.😋 . نکته :👇 اگر کپسول نداشتید مهم نیست میتونید داخل قالبتون رو چرب کنید و مواد رو بریزید داخلش. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
دسر مخملی به روشی نوین😅 برای مخملی کردن دسرهای بوتیکی نیاز به دستگاه مخصوص اینکار یعنی ایر براش هستش (که موادش شکلات و کره هستش)قیمتش خیلی بالاست و خریدش برای تهیه دسرهای خانگی به صرفه نیستش. حالا شما میتونید با یک بسته بیسکوییت پتی بور ساده یا شکلاتی برای دسرهای شکلاتی دسرتون رو مخملی کنید. *اگر دسرتون ژله یا پاناکوتا یا انواع موس هستش و میخواید پوشش مخملی تون رنگی باشه کافیه یک بسته بیسکوییت پتی بور ساده رو با غذاساز یا دستگاه آسیاب یا گوشتکوب ساده حسابی پودرش کنیم،بعد کمی رنگ مجاز خوراکی که بهتره ژله ای باشه( تا بیسکوییت خیس نشه)با بیسکوییت خوب مخلوط کنیم. بیسکوییت حالت خمیری مانند میشه،پس یک شب تا صبح بهش زمان میدیم تا در دمای محیط کاملا خشک بشه.روز بعد باز با دستگاه پودرش میکنیم و از صافی رد میکنیم، داخل الک ریخته و روی دسرمون و دور تا دورش الک میکنیم تا کامل دسر رو بپوشونه.در آخر دسر رو تکون میدیم تا اضافه های بیسکوییت بریزه *اگر دسر شکلاتی بود بیسکوییت شکلاتی رو پودر کنید یا به بیسکوییت ساده پودر کاکائو بزنید. *اگر دسر نسکافه ای بود بیسکوییت ساده رو پودر کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از هنرکده عشــ❤ــق💍
اینم که میخواستین 😌😍 آموزشش رو گذاشتیم😍 راحت میشه کرد💪 آموزشش حرف نداره👌 راحت و بی دردسر همه ی مراحلش با و و 😍 ✅ داریم این دوره😍 ✅برای به آیدی زیر پیام بدین @Naasiiin 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک مدل پیراشکی🥟😋 📍مواد لازم:🥚تخم مرغ ۱ عدد🥄شکر ۱ ق غ🧂نمک ۱ ق چ🥄روغن ۸۰ میلی لیتر🥛شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر🍶آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر🥄مایه خمیر خشک ۱ ق چ🥣آرد ساده (گندم) ۵۵۰ گرم 🥟برای‌یک‌ساعت‌روی‌خمیر رو بپوشونید و بذارین استراحت کنه.🥟بعد به تکه های کوچک تقسیمش کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه روی خمیر رو بپوشونید. 🍥برای داخل پیراشکی: 🥔سیب زمینی ۸۰۰ گرم🥄روغن ۴ ق غ🧅پیاز ۱ عدد🧂نمک نصف ق چ🍅گوجه فرنگی له شده ۱ عدد☘️جعفری به دلخواه🌭میتونید بجای سیب زمینی از سوسیس هم استفاده کنید. ‌🥟برای روی خمیر:🥚تخم مرغِ کاملِ همزده ۱ عدد🥄کنجد 🌡دمای فر:۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت🕰به مدت:۲۵-۳۰ دقیقه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تزئین 🌸😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🎬 🍝🍟😋👆 آرد 1/5 پیمانه،پودر پیاز 1 ق.چ،پودر سیر 1 ق.چ،فلفل 1 ق.چ جعفری 1 ق.غ،نمک خیلی کم،سینه مرغ 4 تکه،بیکن یا گوشت چرخ کرده به مقدار دلخوا کره 1 ق.غ،سیر خرد شده 2 حبه،خامه سنگین یا غلیظ 2 پیمانه (توضیحات رو بخونین) پنیر پارمسان نصف پیمانه،فلفل 1 ق.چ،پیازچه خرد شده 2 ق.غ،نمک خیلی کم،پنه پخته شده 450 گرم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🎬 🍫😋👆 کره ۳۰ گرم شکلات تخته ای ۵۰ گرم (شیرین و یا تلخ فرقی نداره ، من تلخ استفاده کردم دوست دارم ولی بستگی به خودتون داره که دوست دارین چه میزان شیرین باشه ) شیر ۲ ق غ پودر قند ۷۰ گرم (نصف لیوان ) (می تونین کمتر هم بریزین بستگی داره که چه قدر شیرین دوست دارین و یا نوع شکلاتتون چی باشه من ۵۰ گرم ریختم) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) پودر کاکائو ۲ ق غ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
متولدین ماهای سال بر حسب غذا 😋 فروردین (قرمه سبزی🍛) : زرنگ و فعال و بچه خووب😍 اردیبهشت(پیتزا🍕) : شیک و تودل برو کمی با نمک😍 خرداد (فسنجون🍲) : میمیری واسش ولی خیلی خودشونو میگیرن😍 تیر(کباب ترش🥓) : خوش رو با جذبه ولی زود رنج هستن😍 مرداد(کوبیدن 🍡) : مهربون و شیک پوش، با اینا بحث نکنین کم میارین😍 شهریور(چلو کباب🍘) : همه عاشقشونن گرم و صمیمی، بی زبون ولی شجاع هستن😍 مهر(کباب برگ🍢) : باجذبه، دوستداشتنی، خوشگل و باکلاس😍 آبان(آش رشته🍜) : دوست نیمه راه ولی باحالو پایه، خیلی هم پر حرف😍 آذر(قیمه🍛) : همیشه در دسترس همیشه تک و عالی😍 دی(مرغ پلو🍗) : پایه و دوس داشتنی اما کمی دروغ گو😍 بهمن(لازانیا🍝) : خوشگل و مهربون تو دل برو و خوش اخلاق😍 اسفند(کباب بره🍖) : همه دوسشون دارن، اینا خیلی خاصن😍 بفرستین واسه دوستاتون شکموها😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀 💕 ╭✵🍝🍔🍝✵╮ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 😍یه غذای جدید و خیلی خوشمزه فست فودی اما به شیوه خونگی درست کنید😋 . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کشک_بادمجان . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فـ
برای 3 نفر بادمجان 4 عدد کشک 2 اای 3 ق غ پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 تا 3 حبه نعنا داغ مقداری زعفران مقداری گردو در صورت تمایل بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم موند(ترجیحا جلوی آفتاب بزارین تا تلخیش بره) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریزین اگه دیدین روغن کمه در تابه رو بزارین ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن . زیادی روغن ضرر داره .پیاز رو خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و بهش نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه همراه سیر و پیاز و نعناع ریختم و روش آب جوش حدودا نصف الی یه لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران دم کرده داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . میتونین یه مقدار گردو رو هم بکوبین و توی کشک بادمجان بریزین . برای تزیینش هم من از زعفران ، نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ایده ی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پیراشکی بقچه ای . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 خمیر پیتزا به مقدار لازم پپرونی به مقدار لازم پنیر موزارلا انگشتی به تعداد لازم کره ذوب شده ۱/۲ پیمانه پودر سیر ۱ ق چ جعفری خرد شده ۲ ق غ ابتدا بر روی میز کار خمیر پیتزا را با کمی آرد که نچسبد پهن می کنیم سپس خمیر پهن شده را برش های کوچک زده سپس بر روی هر برش از خمیر چند عدد پپرونی قرار داده و و یک تکه پنیر نوزارلای انگشتی را بر روی پپرونی قرار داده و بعد خمیر پیتزا را رول می‌کنیم. در یک ظرف ۱/۲ پیمانه کره ذوب شده، ۱ ق چ پودر سیر و ۲ ق غ جعفری خرد شده را مخلوط می کنیم سپس با برس سطح خمیر پیتزا را با آغشته به مخلوط کره ذوب شده می کنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و بعد سرو کنید. می تونید از گوشت چرخ کرده که با پیاز سرخ شده نیز به جای پپرونی استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم جهت تهیه ی کوکوی مرغ: سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم پیاز دو عدد (می تونید از پیازچه هم استفاده کنید) تخم مرغ دو عدد مایونز یک قاشق پنیر موتزارلا یا پیتزا ۱۰۰ گرم نمک و فلفل برای تهیه ی این غذا تنها کافی است مواد رو با هم به ترتیب ویدیو مخلوط کرده و سرخ کنید اگر دوست داشتید می تونید سبزیجات دلخواه مثل هویج ، فلفل دلمه ای و یا سبزیحات معطر مثل آویشن یا ریحون رو هم به مواد اولیه اضافه کنید 😉 پ.ن :سینه ی مرغ ها رو حتما خیلی ریز خرد کنید در نتیجه خیالتون راحت حتما میپزه اما اگر خیلی نگران هستید می تونید مرغ رو چرخ کنید و به مواد اضافه کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗کسی خواست براتون تولد بگیره ، بهش بگید یا از این کیکا برام بخرید یا کلا تولد نگیرید 🙄😜😂  ❣ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🎬 🥘🐟😋👆 گشنیز .....۲۰۰ گرم شنبلیله..... ۵۰ گرم جعفری.....۱۰۰گرم تمرهندی .....نصف بسته پیاز.....۱ عدد سیر .....۵حبه ماهی هر نوع ماهی میتونید استفاده کنید رب گوجه فرنگی .....یک قاشق غذا خوری نمک ،فلفل،ادویه کاری،پودر تخم گشنیز . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: (قلقلی)🍡🍡 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک/فلفل سیاه/زیره سیاه/پودرتخم گشنیز (پلو)🍚🍚 برنج ۲ پیمانه رشته پلویی (کم و زیادش سلیقه خودتونه) پیاز داغ خلالی زردچوبه نمک ادویه پلویی پودر دارچین طرز تهیه: اول گوشت و پیاز و سیر رنده شده و‌ادویه هارو قاطی کردم و ورز دادم و‌قلقلی کردم و سرخ کردم،بعدش برنج و‌با رشته پلویی یکم زردچوپه و‌ ادویه پلویی ۱۰ دقیقه اب پز کردم و‌آبکش کردم ،مرحله بعد باید سیب زمینی یا نون بندازید ته قابلمه بعد یک لایه برنج و رشته و‌یک لایه قلقلی و‌پیاز داغ خلالی و دارچین و ادیه پلویی و‌یکم نمک بزنید بذارید تا دم میگیره .من دیگه روغن استفاده نکردم چون برای تزیین هویچ و‌پیاز تفت دادم روغنشو کشیدم روو برنج خرما و‌گردو سیب زمینی ام مثل من میتونید استفاده کنید . . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🎬 🍫😋👆 کره ۳۰ گرم شکلات تخته ای ۵۰ گرم (شیرین و یا تلخ فرقی نداره ، من تلخ استفاده کردم دوست دارم ولی بستگی به خودتون داره که دوست دارین چه میزان شیرین باشه ) شیر ۲ ق غ پودر قند ۷۰ گرم (نصف لیوان ) (می تونین کمتر هم بریزین بستگی داره که چه قدر شیرین دوست دارین و یا نوع شکلاتتون چی باشه من ۵۰ گرم ریختم) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) پودر کاکائو ۲ ق غ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هفت تخم مرغ دو لیوان +یک دوم لیوان آرد یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع یک لیوان شکر دو ق مرباخوری بکینگ پودر مغز گردو پودر شده نصف لیوان یک ق م پودر کاکائو همه مواد به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس پودر گردو و در آخر آرد ،بکینگ پودر و‌پودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده با دمای180درجه به مدت حدودا 45تا55دقیقه میپزیم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭